Philips SRU 8015 universal uzaktan kumanda satınalmak istiyorum. Bilen bir arkadaş varsa bu kumanda ile Digiturk'e kumanda edip edemeyeceğimi bildirir mi acaba?
ukantel, Philips SRU8015 kumandayı 3 ay önce aldım
Philips 9731 LCD TV Philips 5960 DVD Dreambox 7025 Uydu Alıcı Sony STR 940 AVR Sony 29M61 CRT TV Pioneer DVD Topfield Uydu Alıcı
Bu kumanda ile kullandığım ürünler...
Dijitürk eski alıcı ve Plus ile denemedim fakat öğrenme ve yükleme yeteneği olan bir kumanda 15 adet cihaz tanıtabiliyorsun, pil değişiminde hafızasıda sabit kalıyor...
quote:
Orjinalden alıntı: ukantel
Philips SRU 8015 universal uzaktan kumanda satınalmak istiyorum. Bilen bir arkadaş varsa bu kumanda ile Digiturk'e kumanda edip edemeyeceğimi bildirir mi acaba?
Bilgi için çok teşekkürler. Eğer cihaz hala elinizdeyse eski tip digiturk ile deneme şansınız var mı? Aıp denemeye cesaret edemiyorum fiyatını biliyorsunuz :)) Teşekkürler
DEVICE - ADD DEVICE - SATELLITE - Başlıgındaki menü altında Digitürk var. Ben Dreambox'ıda buradan yükledim ( isim olarak oda vardı ) ve tüm fonksiyonlarını kullanıyorum...
DIGITURK marka olarak kumandaya yüklenmiş rahatlıkla kullanabilirsin...
Bu arada ben kumandayı Aralık ayında Almanyadan izne gelen komşuma aldırdım 110 € verdim...
Sağlıcakla kal....
quote:
Orjinalden alıntı: ukantel
Bilgi için çok teşekkürler. Eğer cihaz hala elinizdeyse eski tip digiturk ile deneme şansınız var mı? Aıp denemeye cesaret edemiyorum fiyatını biliyorsunuz :)) Teşekkürler
bu kumandalarda şölyle bir özellik var mıdır varsa ismi nedir teknik olarak bu olayın?? ses düğmesine bastığım zmaan anfiyi kullansın kanal düğmesine bastığım zaman receiverdan dğiştirsin gibi..
birde özelliklerinde pc de yazıyor acaba pc de kullanmak için bir aparat veriyorlar mı , mesela pc den film izlerken kumandadan durdurma sesi açma gibi şeyler yapmak istiyorum bu kumanda bu işede yarıyor mu ? logitechdeki gibi macrolar var mı ? mesela xbox 360 ı seçiyorsun logitechde eğer uydu izliyorsan uyduyu kapatıyor xbox 360 ı açıyor sonra tv den hdmi i seçiyor bütün işlemleri tek tuş işe yapıyor , aynı zamanda yine uyduyu açmak istediğinde xbox 360 ı kapatıyor uyduyu açıyor tv dende uyduya geçiyor. bunun gibi şeyler..