kontörlü turkcell ve faturalı avea olmak üzere iki hattım var daha çok aveayı kullanıyorum.
birer birer yıkılan hayallerin altında kalan, hatıralardır ezilir birşeyler gecenin sessizliğinde çığlıklanır kırlangıçlar gibi duygular yapayalnız uçar uzaklara ve acılara çıkan yolların sonunda hep üzülen biri vardır, ne acı
10 yıldır (0535xxxxxxx özel nolu)TURKCELL hat kullanıyorum ve çok memnunum.ayda 2000-2500 kontör üstü yüklüyorum hediyeleride cabası tarifede heryöne bir fiyat dk/2 knt.avea yada vodafonun yanından geçmem çünkü karadeniz veya anadoludaki bütün illerin bazı kasabalarında(özellikle köylerde) çekmiyo ve buda büyük bi sorun benim için
Noxco Tarih 20 Nisan 2008; 18:34:43 Dolunaycell (AVEA) ucuz ama birde ses kalitesi iyi olsa, konuşulanlar anlaşılmıyor çoğu zaman
hocam sana öyle denk gelmiş bende hiç öyle sorun yaşamadım telden tele dğişir benim bildiğim bide vodaonda ses gidiyo ama aveada 2 tur 1 tur çektiği zamn bile örnek metroda yer altında bile sorunsuz konuşyorum
Orjinalden alıntı: hepsi1lesme16
hocam sana öyle denk gelmiş bende hiç öyle sorun yaşamadım telden tele dğişir benim bildiğim bide vodaonda ses gidiyo ama aveada 2 tur 1 tur çektiği zamn bile örnek metroda yer altında bile sorunsuz konuşyorum
En çok aveayı kullanıyorum.Turkcell e de 5 ayda bir kontör yüklerim kapanmasın diye.İki hattan hangisi daha işime gelirse onu kullanırım ki uzun süredir avea kullanıyorum ve memnunum
Asus Maximus Formula # Q6600 # OCZ 2*1 1066 MHZ Reaper # HIS HD3870 ATI Radeon IceQ3 Turbo 512 MB GDDR4 # 250 GB Seagate Sata II # Asus DVD-RW Sata # High Power 560 W PSU # Feel Hurr. MIO733 FL550 ATX Kasa Siyah # Creative 4+1 # A4 Tech X7 Laser Mouse
tabiki avea meb hattı var işyerinde çoğunlukla meb kullanıyoruz o nedenle avea yı daha fazla kullanıyorum türkceli kullanmaya kullanmaya hatta 600 kontör birikti kampayalardan dolayı...