Günümüzde artık birden fazla hat kullanmak neredeyse temel ihtiyac haline geldi, operatörlerimiz sagolsun. Peki siz en çok ve aktif olarak hangi hattınızı kullanıyorsunuz?
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Son 5 yıldır Avea kullanıyorum, 5 yılın başında Telsim alıp birkaç ay sonra veda ettim, şimdi yeniden Vodafone aldım, bazı ufak aramalarımı ordan yapıyorum. Genel olarak Avea.
Turkcell'i başarılı bulsam da, fiyatlandırma konusunda bana hitap etmediği için en son sanıyorum 2002 civarında kullanmayı bıraktım.
Ben mecburen bütün hatlardan birer tane bulunduruyorum. 3 telefon taşımak zor olsada, mecbur kalıyorum, birinden ötekini aramak ateş pahası. Şuan için en aktif vodafone, fakat turkcellsizde olmuyor.
Telsim (Vodafone ) benim gözbebeğim. Ama Turkcell'i de servis kalitesi nedeniyle kullanmak zorunda kalıyorum. Ayrıca son dönemde daha da iyileştirdiği ses kalitesi ve kapsama alanıyla müşteri kazanmaya başladığına tanık oluyorum. Fiyat konusunda da oldukça alçakgönüllü davranıyorlar son zamanda Avea maalesef kapalı alanlarda çok istikrarsız, bu nedenle kullanmıyorum. Kişisel görüşüm şu: Vodafone elini çabuk tutmazsa Turkcell'den müşteri kapamayacak ve yarışta oldukça geride kalacak. Herkese saygılar.
Her türlü özel mesaj ve postalarınız için"PM" ya da "E-Mail"atabilirsiniz.
Birgün sende anlarsın... Zorlanmadan girdiğin bi kalbe acı çektirerek çıktığın zaman, Alınan Nefese son verir gibi umursamadığın an, Ve gün gelir sevdiğin zaman, sende anlarsın..!
Sevdiğin için deli oldun dediler. Yaşamın tadını yalnız deliler bilir dedim.
Sadece fotoğraflarda görebilsemde o güzel gözlerini,tutamasamda ellerini Yağmurlarda ıslansamda tek başıma,varlığını hissederim yüzüme vuran rüzgarlarla Yanında olamasamda,benim olmasanda,kalbimin saraylarını inşa ettim senin için Ya senle yürürüm bu yolda,yada sensizliğimde denizin sesi olur seni hatırlatan yanımda Bir sen,bir deniz...Denizleri senin kadar çok seviyorum artık,çünkü seni çok seviyorum