Şimdi Ara

GunzP ( Satan Gunz )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
3.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm bn satan gunzla ilgili bi konu görmediim icn acıım konuu dedim satanı indrdm ama bnde sayfayı görüntülemiyor ama video ları fln bayaa ii fazla noob doluda diil sanırım.

Download :http://www.dlgunz.com/GunzP_Installer.exe ( 172 MB bu arada )

Register : http://sgunz.com/gunzpregister.php

İndex : http://sgunz.com/index.php

öneririm yani eeğer sizde sorun olmassada bi yardım eli uzatırsınız ???

• Şuan indiriyorum inşalalh guzeldir heyse bn cevap yazarm inince suan %3 88 kb ile çekiyo
  • Şuan İndi Sayfa görüntülenemiyor yazıyor ama Start Game dedim açtı bilmiourum simdi denicem
  • eet bndeki problemde oydu zaten start game ' e basıorm sayfayı görünyülemiyor
  • sayfa görüntülenemiyor dedi start game dedim oynadım 47 lvlım ismimi __BuRN__ ama şuan serverler gelmiyor
  • anlayamadım sayfa görüntülenmeden nası oynadın ????
  • sayfa görüntülenemiyor diyor fakat start game diyince oyun açılıyor bir kaç saat server kapalı duruyor sonra hep açık giriyorum şuan 55 lvlım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wow Classic Guild Arıyorum.
    8 ay önce açıldı
    wow private server önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • olur bi bakkım deniim bi ya ok
  • biz clan kurduk [OxyGen] masterim şuan 10-15 kişiyiz istersen gel senide alayım bu arada 61 lvlım bazı saatlerde doğal olarak server kapalı serverler görünmüyor ama şuan serverler açık giriş yok
  • slm bende sadece client var orda config den server IP ve Port u fln yazmam lazım bilen arkadaşlar yardımce olabilirlermi acaba
  • bn orasını bilmiyorum ama biz [OxyGen] clanı olarak 2 kişi :D Back2Basic clanını 4-2 yendik adamlar lag arkadaşı kestiler bn kestim ve kazandık :D resmi  GunzP ( Satan Gunz )
  • kaç player var? bide fake clanları kesersiniz zaten hepsi özenti oluyo :) ya da clana yırtınarak girenler fln

----

* GunZP Status:Offline
    * GunZP Online:2
    * RanZP Status:Offline
    * RanZP Online:

bana ii gelmedi pek?
  • şuan kapalı oyundayken birden dc verdi bilmiyorum
  • bi girebilsem girecm de clana gelirim yerimi tutun
  • yine giremedinmi :D bn start diyip giriyorum oyunda şuan 41 kişi var
  • O kadar az kişiyle insan sıkılır ya... Geçin Ijji adam dolu istediğiniz yerde istediğiniz gibi oynayın şimdi premium kadar güzel silahlar gelcekmiş sanırım shop´a ama tam bilmiyorum girmediğim için oyunu...
  • ijji calışsa giricem o da calısmıo bi igunz calısıo ondanda sıkıldım pöffffffff
  • indiriorum bakalım nasılmış Nickim Bredn olucak garanti ;)
  • yaw adamın birisi nickimi calmıs sanırım orda ? TheKinQ diye msn e de yazmıs diyom kendi nickini bulamıycak kadar mı kapasiten fln adam sora küfür etti engelledi zaten engelliydi onceden neden engellediğim belliymiş sildim artıqın :D

dur msninide verem ekler gülersiniz :D hollyfire.xxx@gmail.com
  • yaf bn onu taniyom hatta o nicki kimden buldun o nick benim demiştim sonra söyledim o bu gunzu oynamıyomuş filan dedi bnde oynuyo filan :D
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.