Böyle bir konu açmak zorunda kaldım,belki kablotv çalışanları okurda şikayetlerimizi müdürlerine bildirirler diye ?
Kablotv şikayetlerine gelince 1- 4 yıldır email atıyorum,4 yıl boyunca gelen cevap dijital yayın çalışmalarımız devam ediyor,yakın zamanda dijital yayına geçeceğiz bune biçim cevap kablocu arkadaşlar bu kadar zor mu cevap vermek deyinki biz müşterilerinize 5 yıl 10 yıl sonra geçeceğiz bizde beklemiyelim değil mi
2- kanalların çoğu berbat,seyrettiğim kanal sayısı 7 geçmez,size attığım maillerde hiç olmazsa Türksattaki kanallardan bazılarını koymanızı istemiştim sizde bana çalışmalarımız devam ediyor,yakın zamanda göreceksiniz diye yazmıştınız (yukardaki cevapla aynı) sonuç 4 yıldır tık yok.
kablotv üyesi arkadaşlar sizde şikayetlerinizi dökün belki biri görüp cevap verir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soygar -- 4 Mart 2008; 17:37:59 >
Ben Digiturk kullanicisiyim ve kablolu TV'yi sadece NBA tv ve Discovery Channel bir de arada Azeri TV ve Fashion TV icin aciyorum. Yani NBA izlerken mac arasinda Fashion TV - Azeri TV ve belgeseller icin Discovery. Yaklasik 10 seneden fazla suredir de kablolu tv var. Normal tuplu tv'lerde yayin kalitesi iyi ancak plazmada berbat! Ben bu kadar rezil, karincali berbat yayin kalitesi sinyal seviyesi gormedim. Teknik servis de geldi bakti evet yapabilecegimiz bu dedi gitti..
Böyle bir konu açmak zorunda kaldım,belki kablotv çalışanları okurda şikayetlerimizi müdürlerine bildirirler diye ?
Kablotv şikayetlerine gelince 1- 4 yıldır email atıyorum,4 yıl boyunca gelen cevap dijital yayın çalışmalarımız devam ediyor,yakın zamanda dijital yayına geçeceğiz bune biçim cevap kablocu arkadaşlar bu kadar zor mu cevap vermek deyinki biz müşterilerinize 5 yıl 10 yıl sonra geçeceğiz bizde beklemiyelim değil mi
2- kanalların çoğu berbat,seyrettiğim kanal sayısı 7 geçmez,size attığım maillerde hiç olmazsa Türksattaki kanallardan bazılarını koymanızı istemiştim sizde bana çalışmalarımız devam ediyor,yakın zamanda göreceksiniz diye yazmıştınız (yukardaki cevapla aynı) sonuç 4 yıldır tık yok.
kablotv üyesi arkadaşlar sizde şikayetlerinizi dökün belki biri görüp cevap verir
Aynen dediğin gibi kardeşim.2002 yılından bu yana kablo tv abonesiyim.Ben de kaç defa mail yolladım,gelen cevap''çalışmalarımız devam ediyor,sizlere en güzel hizmeti verebilmemiz için kısa bir süre daha bekleyeceksiniz.'' bu kısa süre yılları buldu.Eskiden yayınları çatı anteni ile seyrederdim.Şimdi kablo tv de 65 kanal var.(Yalova) izlediğim kanal sayısı 15 i geçmez.Bazı kanallar berbat çıkıyor.Ben kablo tv yi evdeki birden fazla tv de farklı yayın izleyebilme imkanı olduğu için almıştım.6 senede değişen bir şey yok.Digitürk-D-smart aldı başını gidiyor,kablo yerinde sayıyor.Yalnız şunu öğrendim,kablo tv dijital yayın a geçince bizlere bir kutu verecekler miş (receiver gibi).İşin ilginç yanı da bir den fazla tv niz varsa her tv için kutu alınacak mış.Aynı uydu sistemi gibi yani.Ne anladım ben bu işten.Kapattırırım daha iyi. TüRKSAT KABLO DUY SESiMiZi !!! Vatandaşını dinle,herkese artık klasik hale gelen maillerinizden göndermeyin.Sonuçta aylık 7.-YTL ödüyoruz.Adam gibi hizmet verin aylık 15.-YTL alın.İşinize gelen kanallara kablo tv de yer bulunuyor,işinize gelmeyen kanallara ise frekans dolu deniliyor.İnsanı aptal yerine koymayın...
İzmir gibi 3ncü büyük şehirde yeni kanal eklediler saolsun neymiş mehtap tv ayıp be millet TNT E2 gibi Gs tv bjk tv gibi kanalları veriyo biz hala mehtap tv deyiz bu kafalar adam olmaz yazık
İzmir gibi 3ncü büyük şehirde yeni kanal eklediler saolsun neymiş mehtap tv ayıp be millet TNT E2 gibi Gs tv bjk tv gibi kanalları veriyo biz hala mehtap tv deyiz bu kafalar adam olmaz yazık
e2 TNT gstv yayına verin dediğimiz zaman yer yok diyorlar ama nasıl oluyorsa dediğin kanallara birden yer buluveriyorlar
Yıllardır kablotv abonesiyim , dijital kanallar ha geldi ha gelecek diye bekleyip duruyordum . Artık uydulanmanın veya digiturk gibi başka bir sisteme geçmenin zamanı gelmiştir.
ben kablo tvnin gerçek anlamda özelleşmeden hiçbi şey olmayacağını düşünüyorum.her sene dijitale geçicekler hesapta.artık ben ümidi kestim.yalnız bari bi kıyak yapıpı çarçabuk şu tntyi alsalar da yeter artar benim için.
Digiturk aylık 9.90 YTL., kablo tv ise 7 YTL. Aslında pek fark yok. Ama ucuzlarsa digiturk plus alırım diye bağlatmıyorum uydu alıcıyı. Zaten bugün Vestel'in bir müdürünün beyanını okudum. Digiturk için daha ucuz hd receiver üreteceğiz diyormuş gibi bir anlam çıkardım.
Turksat'tan bir cacık olmaz. Onlar Marslılar dünyayı istila edince dijital yayına geçecekmiş, öyle duydum
topiği açan arkadaşa teşekkürler. izmir den bir arkadaşta yazmış sağolsun. inanın bütün kalbimle katılıyorum şikayetlerinize.istanbul dayken uydu kullanıyordum , izmir e taşınınca hadi kablolu olsun dedim ; demez olaydım mehtap tv den tutunda ne kadar abuk subuk kanal varsa kabloluda , ha bu abuk kanallar kabloluda da görüntü çok mu güzel nerdeeee !!! babamlar da atv , üst komşusunda show tv , bende star ve cnbc e tek kulak antenle dağda yayın almaya çalışıyor gibi.ulen kıçı kırık 50 kanal yayınlıyorsunuz bari onuda adam gibi yayınlayın.gittim aboneliğimi iptal ettim , dolaptan uyduyu çıkardım cidden oh be kardeşim.bir de görevli soruyor neden iptal ediyorsunuz diye şikayetimi bir yere iletecekmisin dedim yooo dedi ( ne demeye soruyorsun o zaman yelloz ) neyse ben kurtuldum darısı diğer kardeşlerin başına.saygılarımla...
Arkadaşlar konuya ilgi gösterdiğiniz için teşekkür ederim,Benim evde 2 televizyon olduğundan uyduya geçmedim,ha bugün ha yarın dijitale geçecekler diye bekliyorum ama kabloculardan tıs yok
Dijital yayın içinde receiver vereceklermiş onuda para ile satacaklarmış,yani 2 tv olana iki receiver,iki ayrı fatura demek oluyor
gidip 2 tane 150 liraya uydu receiver alacağım,hiç olmazsa fatura ödemem bunlara
Kablocu kardeşler insan biraz internete bakarda şikayet varmı hakkımızda diye araştırır,bu gidişle kabloyu sadece siz seyredeceksiniz,haberiniz olsun
soygar ; bence durduğun kabahat.benim evde 3 televizyon var , 2 de çanak mevcut. çanakları çift lnb li bağlattım 2 televizyon kurtuldu. 37 ekran televizyonuda sadece hanım mutfakta kullansın diye tepe antenli bir kaç kanalı göstermesi yetiyor.ben av , belgesel ve futbol kanallarıyla ilgilendiğim için gözüm gönlüm açıldı uyduya dönünce darısı senin başına dostum.saygılarımla...
soygar ; bence durduğun kabahat.benim evde 3 televizyon var , 2 de çanak mevcut. çanakları çift lnb li bağlattım 2 televizyon kurtuldu. 37 ekran televizyonuda sadece hanım mutfakta kullansın diye tepe antenli bir kaç kanalı göstermesi yetiyor.ben av , belgesel ve futbol kanallarıyla ilgilendiğim için gözüm gönlüm açıldı uyduya dönünce darısı senin başına dostum.saygılarımla...
Sagol synax1234 kardeş bende senin gibi düşünüyorum
Yakın çok yakın bir zamanda kabloyu uzaya göndereceğim,uydu dünyası yeni bir nefer kazandı
AMA YOK
2 YILDIR ABANESIYIM 1 TANE GELISME BIR TANE YENI AMA GUZEL KANAL YOKKK
D-SMARTA GECICEM DIYIYORUM AMA D SAMARTINDA BELGESEL KANAL SECENEKLERI COK DEGIL
KABLOLU TV ELEMANLARI YETKILILERI MUDURLERI MUSTERI ILISKILERI SORUMLULARI GERCEKTEN CALISMAK VE GORVINI YERINE GETIRIP PARA ALDIGINIZ MUSTERILERIN SITEKLERINI DINLEMEK ISTEMIYORMUSUNUZ??
kablolutv ve türksat şirketi tam bir felakaet
KOCA BİR ŞİRKET NASIL KALITESIZ YONETILIR BUNA BIR ORNEK TESKIL EDIYORLAR
1-Yılalrdır hiçbir yenilik gelişme yok
2-kalitesi kötü yerel kanallar
3-Frekansmı yok akrdesım cıkar TRT-3 TRT-4 kanal a mıdır kanal b mıdı ses mıdır falan olaymıdır cıkar onları koy yerıne Hıstory channelı nasa tv yı bak bakalım bılegın bukulyuormu koy onların yerıne TNT yı
4-Dıgıtal yayındna ben coktan umıdı kestım yahu bu Turksat kablolu tv 10 yıldır yenı kanal eklıyemıyor hep kalıtesız kanal çöplüğü bir sürü gereksiz kalıtesı kanal var hanı nerde BJK tv GS Tv
5-Müşteri isteklerini ricalarını dineleme müşteri memnuniyeti ise zimbawe seviyesinde boşu boşuna müşteri ilişkileriyle uğraşan elemanalrına para verme çıkar bari dinlemiyorsunkı zaten msuterılerını