biz inanmıyorduk ama (inanıp inanmamakta kararsızım )adamlar galiba bizi utandıracaklar. aşağıdaki yazılanlar başka bir forumdan alıntıdır.
Arkadaşlar, Şu anda Ankara'da dvb-c, yani türksat kablo üzerinden 16 kanalın dijital yayını sürüyor. Görüntü kalitesi, hd olmasa bile inanılmayacak kadar başarılı. Ayrıca bir tane de 1080p yayın kanalı var, sanıyorum euro2008'i verecekler, veya en azından şu anda kanal ismi o şekilde. Aynı kablodaki analog yayınların kalitesi bende o kadar iyi değil. Ama dijitaller mükemmele yakın. Mayıs ayında toplam sayının 30 a yükseleceği söyleniyor, daha sonra daha da artacakmış. Şu an için test yayını çok başarılı, görüntü de ses de çok çok iyi. Umarım böyle sürer.
biz inanmıyorduk ama (inanıp inanmamakta kararsızım )adamlar galiba bizi utandıracaklar. aşağıdaki yazılanlar başka bir forumdan alıntıdır.
Arkadaşlar, Şu anda Ankara'da dvb-c, yani türksat kablo üzerinden 16 kanalın dijital yayını sürüyor. Görüntü kalitesi, hd olmasa bile inanılmayacak kadar başarılı. Ayrıca bir tane de 1080p yayın kanalı var, sanıyorum euro2008'i verecekler, veya en azından şu anda kanal ismi o şekilde. Aynı kablodaki analog yayınların kalitesi bende o kadar iyi değil. Ama dijitaller mükemmele yakın. Mayıs ayında toplam sayının 30 a yükseleceği söyleniyor, daha sonra daha da artacakmış. Şu an için test yayını çok başarılı, görüntü de ses de çok çok iyi. Umarım böyle sürer.
Umarım.Ayrıca bir tane de 1080p yayın kanalı olması ayrıca güzel bir haber...
hangi form acaba linki varsa verirmisin? abartmıyorsa arkadaş çok güzel bir haber doğrusu
quote:
Orjinalden alıntı: cocobongo
arkadaşlar kablo tv'den yeni bir kanal desem bi tarafınızla gülersiniz ama S 03 frekansından yeni bi kanal yayına başlamış. dönüşümlü olarak istanbuldaki otoyollardan yol durumu görüntüleri veriolar. kanal için yer yok diolar ama S frekansında 3, C frekansında sayamadığım kadar çok boşluk var.(istanbul)
arkadaşlar kablo tv'den yeni bir kanal desem bi tarafınızla gülersiniz ama S 03 frekansından yeni bi kanal yayına başlamış. dönüşümlü olarak istanbuldaki otoyollardan yol durumu görüntüleri veriolar. kanal için yer yok diolar ama S frekansında 3, C frekansında sayamadığım kadar çok boşluk var.(istanbul)
Bende buldum o kanalı,istanbul belediyesine ait,kara yollarına koyulan kameraların görüntülerini aktarıyor güzel aslında Birde kanal 7 haber adını ülke tv diye değiştirmiş,haber kanalı özelliğinden çıkıp ev tipi kanala dönmüş.
arkadaşlar Kablo TV çağtı merkezine dijital yayına geçiş ve her odaya kablo çekerek birden fazla TV'de Kablo TV'yi izlemeyle ilgili mail attım cevaptan bi bölüm;
"Çalışmalar tamamlandığında, dijital yayını izleme olanağı sağlayacak olan set-top box cihazı hakkında, gerekli açıklama yapılacaktır.
Türksat Dijital yayınına geçildiğinde her oda da farklı kanallar izleyebilmeniz için, ayrı ayrı set-top box cihazı almanız gerekecektir." yani aynı şimdiki uydu gibi olacak. Tek farkı anten değil kabloyla izlenecek. Ama Digiturk ve D-Smart gibi kanal sayısı artacaksa buna da şükür.