Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
50x OPTİK ZUM! 50x / 2046mm OPTİCAL zoom

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dijital Fotoğraf Makineleri ve Video Kameralar >> Dijital Video >> 50x OPTİK ZUM! 50x / 2046mm OPTİCAL zoom Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Karadeniz Otoyolu

4 Mart 2008; 17:25:49 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Beyler Panasonic SDR-H60 modelini üretti
50x Optik zum, 50x Optical zoom
60 GB Hard Disk

Türkiyede SDR-H20 SDR-40 var ama SDR H-60 yok? Hatta SDR nin daha üstleride varda neden bu SDR H60 Türkiyede yok?

Nereden bulabiliriz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karadeniz Otoyolu -- 2 Mayıs 2008; 0:37:37 >

Satılık Ericson R310s ve satılık Nokia 6250 arıyorum. dogukaradeniz1@gmail.com Haberiniz ola!
anilgee

4 Mart 2008; 17:30:54 

zoom arttıkça kameranın ışık alma kapsitesi falan düşüyor diye biliyorum yani öyle hatırlıyorum ve eminim o tip bişey de var:D

eğer bunda da geçerliyse bi durup düşünmek lazım

stilll

4 Mart 2008; 21:27:19 

35mm eşdeğeri kaç?
48-480 gibi.
40-2000 gibi....

panasonica

5 Mart 2008; 16:06:30 

quote:

Orjinalden alıntı: anilgee

zoom arttıkça kameranın ışık alma kapsitesi falan düşüyor diye biliyorum yani öyle hatırlıyorum ve eminim o tip bişey de var:D

eğer bunda da geçerliyse bi durup düşünmek lazım

gündüz etkilemez diye biliyorum ama panasonicler düşük ışıkta iyi çekim olanağı vermiyor .. ma ben hv20 nin zoom perf ine bakmıştım..oldukça iyiydi..

anilgee

5 Mart 2008; 17:02:46 

yok ondan bahsetmedim mesela hv20de de 10x optik var galiba

benim demek istediğim şey zoomsuz normal çekimde olan bişey

makinede zoom yapabilme kapasitesi arttıkça zoomsuz normal görüntüde ışıkla ilgili bi sorun vardı tam hatırlayamıorum işte biyerde okumuştum diyaframla falan ilgiliydi performansı düşürüyodu

ikarahal

5 Mart 2008; 17:40:04 

Degisken odaklılarda cok fazla x optik zoom iyi bir sey degildir. Ne kadar cok optik zoom oranı varsa o kadar mercek kullanımı demektir. Ne kadar mercek kullanılırsa o kadar ısık kaybı, renk sapması, distorsiyon vs demektir. Verim cok duser. Mesela fotograf makinalarındada degisken odaklı objektiflerde cok x iyi netice vermez. O yuzden pro kesim hem genis, hem tele objektifi ayrı kullanılır. Sabit 300 mm objektifle, degisken odaklı 10.7x zoomlu 28-300 mm olan objektifin goruntu kalitesi apayrıdır. Degisken odaklılarda fazla x biraz tuketici cekme oyunudur. 50x le kalite goruntu alınacagını hic sanmıyorum.

SDR-H60
35 mm esdegeri
40.9-2046 mm [4:3], 33.4-1670 mm [16:9][Motion Image], 40.7-2036 mm [4:3]/33.2-1658 mm [16:9][Still Picture]

SPEAKER BOSE 701***AMFI PİONEER A-757***PIKAP DUAL1215***EQUALIZER PIONEER GR-777***TAPE DECK TEAC V-5010***CD SONY CDP-991***TUNER SONY ST-SE 300***TV SONY FX-66E***DVD PHILIPS 630 DIVX***DIJITAL PHOTO PENTAX K10D***HP PAVILION DV6640ET
panasonica

5 Mart 2008; 17:47:55 

ikereal
ben düşük ışıkta iyi çekim yapan aynı anda pilide uzun süre giden 900-1000 arası birşey arıyorum HD e kayıt yapan ..aklımda hg10 canon var ama çok tuzlu geldi

stilll

5 Mart 2008; 22:10:18 

teleskop gibi mübarek.
2046mm ne demek.
tripot ile iyi dolunay çekilir bununla.tabi foto kalitesi çok iyi olmaz ama kraterleri bile gösterir bu.

panasonica

6 Mart 2008; 14:03:34 

quote:

Orjinalden alıntı: stilll

teleskop gibi mübarek.
2046mm ne demek.
tripot ile iyi dolunay çekilir bununla.tabi foto kalitesi çok iyi olmaz ama kraterleri bile gösterir bu.

sence bu lens aralığı ile 50x e kadar hiç bozmama ihtimali olabilir mi? teknik özelliklerinden bir veri elde edebilme şansın varmı..??
h20 de 50x e kadar zoom yapıyor ve çok az noise oluyordu... sanırım bu çıkmadı henüz

Alperkon

10 Mart 2008; 15:05:12 

arkadaşlar Panasonic megazoom konusunda gerçek bir uzman...FZ18 Megazoom çıkmadan verdiler veriştirdiler şimdi o yorumları yapanlar görüntü kalitesini görünce nerdeyse küçük dillerini yuttular...Zoom arttıkça kalite düşer eskide kaldı...Kamera daha gelmedi zum meraklısı çok kişi dört gözle bekliyor...

panasonica

6 Nisan 2008; 0:47:09 

sen az bekle canon yeni 45x zoom yapan 1/2.7'' lik çiple çıkaracağı makina bu 50x zoom u katlar diyorum ben.. fh10-fh11-fh100 ..eylül diyorlar ama bence haziran gibi millete satışa başlarlar hv30 a da mart-nisan diyorlardı ocak 08 de satmaya başlamışlar... O.I.S canonda daha verimlidir ..bu sanırım nisan başı satışa sunuldu..dubaiden yakında geitrip gittigidiyorda bulabilirisin ..şayet almak istiyorsan..

grimser

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

6 Nisan 2008; 15:15:57 

Bunu teleskop niyetine kullansak panasonic'e ayıp etmiş olmayız değil mi

The X Files
panasonica

6 Nisan 2008; 15:16:52 

quote:

Orjinalden alıntı: grimser

Bunu teleskop niyetine kullansak panasonic'e ayıp etmiş olmayız değil mi

plajda iyi iş görür ..balkondan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi panasonica -- 6 Nisan 2008; 15:16:49 >

grimser

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

6 Nisan 2008; 17:29:12 

Dımm cıss taak

The X Files
panasonica

6 Nisan 2008; 19:11:10 

quote:

Orjinalden alıntı: grimser

Dımm cıss taak

sugarboy