Şimdi Ara

MAKSİMUM 1000 CC KLUBÜ (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.072
Cevap
29
Favori
229.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

çağatay güzel olmuş yakışmış.
    camlardaki filmleri senmi yaptırdın yoksa varmıydı.
    trafikte mavi bir corsa sana korna çalar yada sellektrör yaparsa küfür etme o benimdir

sencer senin araban eco modeli bu nedenle jantlar 14

ECO'lar neden 14 yav?
    Arkadaşın aracı gibi 13 olsa iyi olurmuş.
    Araba modifiyeli gibi, çamurlukların içine giriyor lastikler.
    Acaba 13 jant alsam aracın performansı daha iyi olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sencer33

quote:

trafikte mavi bir corsa sana korna çalar yada sellektrör yaparsa küfür etme o benimdir

ECO'lar neden 14 yav?

ecolar daha az yakıt tüketimi için bir takım değişikliklerle imal edilmişlerdir.
    bu nedenle 1.0 lar içerisindede en az yakanları onlardır.
    altı yere daha yakındır rüzgar direnci için marşpiyelleri vardır vesaire...
    gelelim soruna aracın jantını 13 yaparsan altı iyice yere iner ve zaten yere yakın olan aracını iyice yere yaklaştırmış olursun hiç elleme devam et.

• quote:

eee kendi düşen ağlamaz sen ver gül gibi tertemiz corsanı
    wenigmada aynısını yapmıştı corsayı satıp golf almıştı sonra onuda satıp tekrar corsa almıştı (dizel)
    demekki neymiş 1.0 corsa satılırsa yerine 1.3 cdti corsadan başkası alınmazmış :))))))

bu gidişle bende dizel alacam sanırım, audi falan :) abi geniş arabaya geçtikten sonra küçüğe geçmek çok zor. geniş araba ile yol isteme derdin yok, burnunu çıkarttınmı yol alıyorsun, çekişi falan çok daha iyi ama evet ekonomi yönünden bakarsak corsa ile kıyaslanamaz. ama aklımın bir köşesinde dizel almak var, 1.6 yada 1.9 dizel bir motor. en az da 110 beygir :) bu arada kesinkez tavsiyem sakın renault almayın. arabanın heryeri dökülüyor desem yalan olmaz. kalitesiz araba nasıl yapılır dünyaya gösterilecek bir örnek. opele almanyanın tofaşı diyorlar ama kurban olsunlar opele...

• sen zaten eskiden de audi a3 düşünüyordun yanlış hatırlamıyorsam.
    yakışır güzel araba.
    ama ne alırsan al arada burayada uğra özletme kendini
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sencer33

quote:

ECO'lar neden 14 yav?

ecolar daha az yakıt tüketimi için bir takım değişikliklerle imal edilmişlerdir.
    bu nedenle 1.0 lar içerisindede en az yakanları onlardır.
    altı yere daha yakındır rüzgar direnci için marşpiyelleri vardır vesaire...
    gelelim soruna aracın jantını 13 yaparsan altı iyice yere iner ve zaten yere yakın olan aracını iyice yere yaklaştırmış olursun hiç elleme devam et.

Teşekkürler...

• quote:

abi ben aldıqımda arabanın herşeyi orjinaldi.aldıktan sonra filimi çektirdim.xenon taktırdım.en sonda jantlarla tam istediğim qibi oldu.bidahaki yaza kadar binicem kısmetse.en korktugumda bidahaqi arabam büyük motor olcagı için yakıt acayip korkutuyo walla.örneklerde önümüzde:)en iisi diesel bi astra:)
  • çağatay filmleri nerede ne kadara yaptırdın acaba. şimdi bizim ikinci bebek geliyor ya güneş için yaptırmayı düşünüyorum şimdiye kadar perde vardı ama artık ufalık onlara saldırıyor onun için sordum.
    bundan sonra alınabilecek en uygun motor (yakıt ve vergi açısından) 1.3 cdti motor ben bu motorun ekonomikliğine hastayım bu motoruda opel ve fiat kullanıyor.
    ekonomi öncelikli bir tercih yapılacaksa bence bu motor seçilebilecek en iyi tercihlerden birisi
  • Arkadaşlar merhaba
    Bildiğiniz gibi temmuz demek MTV 2.taksidi demek ,araba alırken verdiğimiz yetmediği gibi her sene 2 kerede MTV veriyoruz
    Gerçi bizler 1,0 cc araç sahibi olarak MTV yi en düşük seviyeden ödemekteyız Benim araç 2003 model oldugundan dolayı
    MTV 80 TL .Bazı kredi kartları MTV yi taksitle ödeme hakkı veriyor örnegin Garanti Bonus kart 2 taksit yapıyor
    otomobilci_x Arkadaşım ülkemiz şartlarında az yakan ve vergisi az olan 1,3 CDTİ motorlar oldukça isabetli tercih ancak 2. el düşünürsen maalesef dizel
    araçlar yüksek kilometrede oluyorlar ve benzinli araç kullanmaya alışmış kişiler tarafından benzinli araç gibi kullanıldıgından dolayı yıpranıyorlar
    Arabayı değiştirmeyi düşünüyorum 2. el max 1300 cc ye kadar araç bakıyorum dizel alırsam sorun yok benzinli alırsam LPG yaptırıcagım
    Arkadaşlar MTV ödemeyi unutmayın

• Focuser bütün eş dost akraba arkadaşın gerek sıfır gerekse ikinci el araba alımlarına onların isteği ile refakat eder hepsine yardımcı olurum.ve ben ikinci elde hiç kimseye bilmedikleri tanımadıkları dizel önermem tabi çok temiz araçlar hariç..son 1 haftadır daha önce sözünü ettiğim kia riosu olan arkadaş için araba bakıyoruz (yokuşta bizim arabanın performansını görünce sattı arabasını :)))) dün ona 2009 model 23000 km de tertemiz bir astra enjoy cdti buldum adam sıkışmış 26750 istiyordu arkadaş ankarada araba kocaelinde olunca dedimki bu araba kaçmaz istersen ben hemen arabayı expertize sokayım sende atla gel işi bitirelim ama arkadaş çekimser kaldı 3 saat içindede araba satıldı yani böyle fırsatlar düşebiliyor.bu arkadaşım pazartesi dizel punto evo alacak. Gecen haftada bir bayan arkadaşa dizel punto evo aldık.bu arada yaptığımız pazarlıklar sonucu evo yeşili dinamik dizel bir puntoda 31500 gibi fırsat fiyatımız var ilgilenen olursa bana pm atsın

• quote:

Orijinalden alıntı: nekropsi

quote:

wenigmada aynısını yapmıştı corsayı satıp golf almıştı sonra onuda satıp tekrar corsa almıştı (dizel)
    demekki neymiş 1.0 corsa satılırsa yerine 1.3 cdti corsadan başkası alınmazmış :))))))

bu gidişle bende dizel alacam sanırım, audi falan :) abi geniş arabaya geçtikten sonra küçüğe geçmek çok zor. geniş araba ile yol isteme derdin yok, burnunu çıkarttınmı yol alıyorsun, çekişi falan çok daha iyi ama evet ekonomi yönünden bakarsak corsa ile kıyaslanamaz. ama aklımın bir köşesinde dizel almak var, 1.6 yada 1.9 dizel bir motor. en az da 110 beygir :) bu arada kesinkez tavsiyem sakın renault almayın. arabanın heryeri dökülüyor desem yalan olmaz. kalitesiz araba nasıl yapılır dünyaya gösterilecek bir örnek. opele almanyanın tofaşı diyorlar ama kurban olsunlar opele...

Renault iyidir çok sağlamdır hiç bişey olmaz hem olsa bile heryerde servisi vardır, valla ne diyim bende bunları düşünerek renault aldıydım ama kalitesiz her yeri dökülüyor denen tofaş TEMPRA dan bile çekmediğimi bu arabadan çektim yaw, genişliği ve kullanışlılığı olmasa birde 2002 model olmasına rağmen daha 72 binde olmasa hemen satacam ama meret hem para etmiyor hemde artık arabaya para vermek içinden gelmiyor, demekki yaşlanıyorum (bilmeyen arkadaşlar için yazayım 2002 scenic RXT var)

• quote:

çağatay filmleri nerede ne kadara yaptırdın acaba. şimdi bizim ikinci bebek geliyor ya güneş için yaptırmayı düşünüyorum şimdiye kadar perde vardı ama artık ufalık onlara saldırıyor onun için sordum.
    bundan sonra alınabilecek en uygun motor (yakıt ve vergi açısından) 1.3 cdti motor ben bu motorun ekonomikliğine hastayım bu motoruda opel ve fiat kullanıyor.
    ekonomi öncelikli bir tercih yapılacaksa bence bu motor seçilebilecek en iyi tercihlerden birisi

abi bu filimleri eski sefa sirmen sanayisinde çektirdim.hani sanayi sitesine qirerken bankalar var sırayla.o bankaların aradan gidiyosun.dükkanın ismini unuttum en kısa zamanda yazarım.2çeşitti filimler bi iyisi bi kötü demiyelim de kalitesizi.benimqi kalitesiz olandan.3sene qider dedi bunlara bende 3sene binmicem için bundan yaptırdım:)öbürkü ömürlüktü.benimki 100tl öbürkü 200tl.abi fiatı bilmem ama opelden şaşmıcaksın bence arabada bide japonlardan.diğer forumlarada bakıyorum marea olsun laguna olsun hepsinde 1001 şikayet var bizim forumda çok şükür öyle şiddetli bi şikayet göremedim.alllah göstermez inşallah:)hayırlı günler

• saol çağatay 100 tl çok iyiymiş ya bir ara bende uğrayabilirim o tarafa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kir-pi

quote:

quote:

Renault iyidir çok sağlamdır hiç bişey olmaz hem olsa bile heryerde servisi vardır, valla ne diyim bende bunları düşünerek renault aldıydım ama kalitesiz her yeri dökülüyor denen tofaş TEMPRA dan bile çekmediğimi bu arabadan çektim yaw, genişliği ve kullanışlılığı olmasa birde 2002 model olmasına rağmen daha 72 binde olmasa hemen satacam ama meret hem para etmiyor hemde artık arabaya para vermek içinden gelmiyor, demekki yaşlanıyorum (bilmeyen arkadaşlar için yazayım 2002 scenic RXT var)

bendemi yaşlanıyorum ne?
    şaka bir yana bende artık arabaya bütçe ayırmak istemiyorum.
    arada sırada şeytan bir dürtüyor (çeşit çeşit bahaneler çıkarıyor) ama yok yemezler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kir-pi

quote:

quote:

bendemi yaşlanıyorum ne?
    şaka bir yana bende artık arabaya bütçe ayırmak istemiyorum.
    arada sırada şeytan bir dürtüyor (çeşit çeşit bahaneler çıkarıyor) ama yok yemezler

ah abi ah o şeytan hep başımızda.1.0cc nin gitmediğinin farkına varınca,uzun yolda yorunca,klimayı açtıktan sonra bayıldığını görünce bende çok satmayı düşündüm.yani enson jant aldım satmıcam binicem buna diye ama habire dürtüyolar:)buarada bişey danışayım arabama 15bin lira teklif ettiler.napim:)satsam aklımda 2.0 140lık laguna var.yaşım daha genç(25)her arabayada binmek istiyorum.aklım çok karışık.bu karışıklık geçen gün istanbula gidince daha da arttı.acilen havaalanına gitmemiz gerekti.2 araba gittik ve bende 180den aşaya inmedim.fotolarıda mevcut:)ama gel gelelim rampalarda 100e kadar düştüm.ve diğer arabayı taaaa b.içi köprüsünde yakaladım:)100km sonra yani.tabi gelince hemen sahibindeni kurcalayamaya başladım.napcamı bilmiorum walla.hayırlı günler.

• Seninde işin zor ama şunu kadarını söyleyeyim eğer binerken ki maliyetlerine katlanabiliyorsan ve yakıt olayı senin için performanstan önemli değilse değiştir gitsin
    ama sonra sakın gelip ben eskiden bhu kadar paraya şu kadar yol giderdim deme.
    o kadar çok değişik model ve hacimde araba kullandım ki benim arabamın 180 km yapamamasının bana verdiği üzüntü depoyu doldurduğumda ödediğim paranın bana verdiği sevincin yanında solda sıfır kalır.
    benim arabayı değiştirmem için bütün şartlar hazır (maddi olarak çok lüks olmamak şartıyla istediğim arabayı alacak maddi gücüm var, daha geniş bir arabaya bir ihtiyacımda var güçlü arabaları kullanmayıda seviyorum,sürekli otobanda ve şehir dışı yollarda seyahat ediyorum,araba almak satmak en büyük hobim) ama yinede gereksiz görüyorum.
    140 lık laguna olayına gelince ben bu arabaları lagunaların bütün kasalarını ve motorlarını çok çok araştırdım.
    140 lık laguna alırsan temizini bulabilirmisin bilmiyorum ama başın çok çok ağrıyabilir.
    kaldıki yakıtı şu anda senin arabanın en az 2 katı olur vergisi yine öyle...
    sonuç hep kişisel tercihlerde bitiyor.

• quote:

Seninde işin zor ama şunu kadarını söyleyeyim eğer binerken ki maliyetlerine katlanabiliyorsan ve yakıt olayı senin için performanstan önemli değilse değiştir gitsin
    ama sonra sakın gelip ben eskiden bhu kadar paraya şu kadar yol giderdim deme.
    o kadar çok değişik model ve hacimde araba kullandım ki benim arabamın 180 km yapamamasının bana verdiği üzüntü depoyu doldurduğumda ödediğim paranın bana verdiği sevincin yanında solda sıfır kalır.
    benim arabayı değiştirmem için bütün şartlar hazır (maddi olarak çok lüks olmamak şartıyla istediğim arabayı alacak maddi gücüm var, daha geniş bir arabaya bir ihtiyacımda var güçlü arabaları kullanmayıda seviyorum,sürekli otobanda ve şehir dışı yollarda seyahat ediyorum,araba almak satmak en büyük hobim) ama yinede gereksiz görüyorum.
    140 lık laguna olayına gelince ben bu arabaları lagunaların bütün kasalarını ve motorlarını çok çok araştırdım.
    140 lık laguna alırsan temizini bulabilirmisin bilmiyorum ama başın çok çok ağrıyabilir.
    kaldıki yakıtı şu anda senin arabanın en az 2 katı olur vergisi yine öyle...
    sonuç hep kişisel tercihlerde bitiyor.

abi zaten en büyük engel şuan 2.0 ccnin vergisi.yakıtı fazla takmıyorum kafaya.senelik 160tl nerde 880tl nerde.arabamıda şuan seviyorum.büyük araç kesinlikle gerekiyo.valla bilmiyorum hayırlısı herşyin:)

• bu arada çağatay yolda gitmeme dediğin olay sanırım ivmelemesinin kötü olması burada haklısın ama uzun yolda yorma olayı motorla ilgili değil bu segmentin bütün arabaları uzun yolda yorar. klima olayı ise bence çok başarılı. 1.6 ya kadar(1.6 larda dahi) bütün arabalarda klima performanstan çalar.
    15000 lira ise bence normal fiyatı eğer satmayı düşünüyorsan verilebilinir ama senin arabada her sey var belki 500 lira daha fazla edebilir.
  • Sizde benim yaşıma geldiğinizde (46) eskiden arabalara verdiğiniz paralara çok acıyacaksınız, Allah'a çok şükür maddi olarak hiç bir sıkıntım olmamasına ve 2000 cclik bir aracın benzini yada vergisini çok rahat karşılayabilecek olmamama rağmen hala ailecek 2002 model scenic ve 2004 model 1.0 yaris kullanıyoruz, zaten yarisi değiştirmeyi hiç düşünmüyoruzda temiz bir ikinci el MPV veya VIP Transporter denk gelirse scenic'i değiştirebilirim nede olsa artık 10 yaşına yaklaşıyor
  • kirpi senin yaşa gelmeye gerek yok ben şimdiden acıyorum.
    1997de sıfır astra gls aldık 33000 marka (o zaman eoru yoktu) o zaman aynı fiyata ankara sincanda sıfır daire alınıyordu. o daire şimdi 70-80 bin lira bizim araba ediyor 12-13 bin lira.
    bu arada bence seat altea xl cıda bir incele en azından fikrin olur ben çok beğendim aracı ikinci elde 1 maksimum 2 yaşında kmsi çok düşükler bazen çok uygun fiyatlara düşebiliyor
  • 1.0 ın gözünü seveyim, 1 haftadır yarisi kullanıyorum scenic'in 7.5 lt yaktığı güzergahta aynı kullanım şartları ile ortalama 5.3 lt ile haftayı tamamladım
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.