Bu ikisi arasında kaldım.Hangisaini seçebilirim? Creative'in hoparlörleri daha kaliteli gibi geldi bana.Bir de Audigy ses kartı alırsam vista 64 bitte sorun olur mu yoksa x-fi gamer mı alayım
fiyatları aynı sanırım bildiğim kadarı ile t6060 dinlemedim x540 ise kaliteli sistem ya. bu arada odan ufaksa z3e al derim bunun bassa da bayılıyrdum..
Ben T6060 kullanıyorum.. Çok da memnunum.. Ama x540 ında çok iyi olduğunu duydum.. Açılan başlıklardaki yorumları incele.. Mümkünse ikisinide dinleyip karşılaştır.. Büyük elektronik mağazalarda genelde bu tip ürünleri test edebiliyorsun..
dinlemeden alma derim. kabaca bi kıyas getircek olursam x-540ın bassları, t6060ın da tizleri daha iyi. ben de aynı senin gibi ikisinin arasında kalmıştım. dinleyince t6060 daha çok hoşuma gitti ,aldım ve gayet memnunum. x540ta sesi istediğin kadar aç herhangi bir bozulma olmaz, t6060da da düşük ve orta ses seviyesinde daha net ve temiz bir alırsın. bu fiyat aralığındaki sistemlerin hep eksik bi yanı oluyor malesef. en iyisi dinleyip kendin karar ver .
dinlemeden alma derim. kabaca bi kıyas getircek olursam x-540ın bassları, t6060ın da tizleri daha iyi. ben de aynı senin gibi ikisinin arasında kalmıştım. dinleyince t6060 daha çok hoşuma gitti ,aldım ve gayet memnunum. x540ta sesi istediğin kadar aç herhangi bir bozulma olmaz, t6060da da düşük ve orta ses seviyesinde daha net ve temiz bir alırsın. bu fiyat aralığındaki sistemlerin hep eksik bi yanı oluyor malesef. en iyisi dinleyip kendin karar ver .
doğru demişsin x540 kullanıcısıyım. Ses son seste bile bozma yok. Sizin t6060 açınca biraz boğar.
Ben onu bilmem bugün gidip mağazada logitech x-540 5+1 yakından inceledim adamlar bir kalın kablo koymuş ekran kartı kablosu gibi süper bişe yaaa ses zaten başlı başına bir efsane yaa basslar mükemmel müzik seti gibi çalıyor yaa...
ARKADAŞLAR LOĞİTECHİ BİLMİYORUM AMA T6060 DAN UZAK DURUN.1 SAAT KULLANMAYA BİLE TAHAMMÜL EDEMEDİM.10 YILDIR SES İŞİNDEYİM.SES TEKNİSYENİYİM.EVİMDE CREATİVENİN ESKİ MODELLERİNDEN 5200 Ü KULLANDIM BAYADA MEMNUNDUM.BUĞÜN T6060 LA 5200 Ü KIYASLADIK ARKADAŞLARLA.47WATLIK 5200 70 WATLIK T6060 BASTA TİZDE EZDİ.T6060 GERÇEKTEN ÇOK KÖTÜ SES VERİYOR.BIRAKIN MÜZİK DİNLEMEYİ OYNADIĞIM OYUNDAN BİLE KEYF ALAMADIM.
5200 ün bası daha mı iyi diyorsun yoksa her yönden mi daha iyi
Intel P4 2.4 Asus S533X Anakart 1GB Kingston ddr 400 Ram Inno GeForce 4 MX 440 128MB Ekran Kartı Maxtor 60GB IDE + Samsung 250GB IDE HDD LG 52X CD RW LG 16X DVDRW Samsung 20X DVD RW Skystar 2 2.6D Tv Kartı IEE1394 Fireware Kartı Creative Audıgy value 7.1 Ses Kartı Creative T7900 7.1 Ses Sistemi
kardeş bende size bunu anlatmak istiyorum ama 5200 efsane yaa bass ve tiz konusunda çok başarılı t6060 dandik ses vermesinin nedeni bence kabin için kullanılan malzemenin daha ince mdf den yapılmış olması olabilir 5200 de kullanılan mdf 1 cm lik ama t6060 kullanılan daha ince buda ses kaybına neden olmazmı ????
Creative'i Gold'da, Logitech'i Teknosa'da dinledim (Metrocity mağazasında şu an kurulu).... İkiside 5 para etmez....Logitech odun gibi, Creative'de cırtlak çalıyordu....Bence biraz daha bütçe, başka model veya marka derim....
Creative'i Gold'da, Logitech'i Teknosa'da dinledim (Metrocity mağazasında şu an kurulu).... İkiside 5 para etmez....Logitech odun gibi, Creative'de cırtlak çalıyordu....Bence biraz daha bütçe, başka model veya marka derim....