Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
ATI MOBILITY RADEON HD 2400 KULLANANLAR GELSİN LÜTFEN !!!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Ekran kartı >> ATI MOBILITY RADEON HD 2400 KULLANANLAR GELSİN LÜTFEN !!!! Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
selimhun

4 Mart 2008; 11:14:48 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Asus F3SR dizüstümde adıgeçen ekran kartı var. Driver ı 2007 Temmuz tarihini taşıyor. 7.93....ATI sitesinde 8.2 driver var. ATI RADEON HD 24000 için de geçerli ...diyor (Mobility ...yazmıyor!!!!) Driver ı indirip kurmayı denedim. İşlem sonuna kadar gidiyor...Hiçbir uyarı vermiyor.(Uyumsuzluk konusunda)Ancak bakıyorsunuz driver ...eski driver....İndirdiği bir dosya var ..Support dosyası ..onun da içine girdim...setup.exe yi çalıştırdım...Sonuç yine başarısız.!!!!Bu arada Asus da 7.93 den sonra herhangi bir driver güncellemesi yayınlamamış...????Bu de bana dikkat çekici geldi.

Bu ekran kartını kullananların deneyimlerini paylaşmalarını rica edeceğim.Bu arada bu driver konusunda bir çözüme ulaşan var mı ???ATI sitesinde de güncel driver ı HD 2400 ''Mobility'' ekran kartlarına yükleyemeyenlerin şikayetini gördüm...ama...ATI den yanıt ...yok...

Teşekkürler...Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimhun -- 4 Mart 2008; 11:17:09 >

Fujitsu Siemens Laptop kullanıyordum.HAYRET''''Çooook memnundum. Şeytan dürttü..Asus F3SR aldım.Ehhhh.Gıdıklıyor.Fena Değil.
longburak

7 Nisan 2008; 13:52:03 

bende hd 2400 kullanıcısıyım. bilgisayarıma format attıkdan sonra oyunlarda mavı ekran problemı olustu.. ınternetten drıver ı ındırıyorum fakat alakası yok...
bu arada performans konusuna gelınce nba 2008,nfs carbon tarzı oyunları son grafık ayarlarında oynuyorum ''gercı bu oyunlar grafıkler acısından pek sağlam degıl''
byCALLA

8 Mayıs 2008; 0:24:15 

quote:

Orjinalden alıntı: selimhun

Asus F3SR dizüstümde adıgeçen ekran kartı var. Driver ı 2007 Temmuz tarihini taşıyor. 7.93....ATI sitesinde 8.2 driver var. ATI RADEON HD 24000 için de geçerli ...diyor (Mobility ...yazmıyor!!!!) Driver ı indirip kurmayı denedim. İşlem sonuna kadar gidiyor...Hiçbir uyarı vermiyor.(Uyumsuzluk konusunda)Ancak bakıyorsunuz driver ...eski driver....İndirdiği bir dosya var ..Support dosyası ..onun da içine girdim...setup.exe yi çalıştırdım...Sonuç yine başarısız.!!!!Bu arada Asus da 7.93 den sonra herhangi bir driver güncellemesi yayınlamamış...????Bu de bana dikkat çekici geldi.

Bu ekran kartını kullananların deneyimlerini paylaşmalarını rica edeceğim.Bu arada bu driver konusunda bir çözüme ulaşan var mı ???ATI sitesinde de güncel driver ı HD 2400 ''Mobility'' ekran kartlarına yükleyemeyenlerin şikayetini gördüm...ama...ATI den yanıt ...yok...

Teşekkürler...Saygılar

Bende MSI EX610 kullanıcısıyım ve ne yazık ekran kartı ATI Mobility Radeon™ HD 2400 yeni çıkan sürücüyü bende yüklemek istedim ama olmadı dediğin gibi bu vb. şikayetlerin iletildiğini görüyorum ama hiç bir yerde doğru dürüst açıklama yok şimdi sadece driver yükleniyor Catalyst yüklenmiyor...

Her sözümüz dudaklarda gülüş oldu. Dönmek ihtimali yok artık, o gülüşler düş oldu... >ZKC<
tvardar

Sisteme Gözat

8 Mayıs 2008; 0:39:28 

http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/integrated-xp

şunu bir deneseniz?

riddick31

15 Haziran 2008; 13:56:41 

quote:

Orjinalden alıntı: tvardar

http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=xp/integrated-xp

şunu bir deneseniz?

Denedim...Çalışmıyor.
Aynı soruna sahibim.Dün mavi bilgisayardan bir lg e500-kpgwt notebook aldım indirimli diye...Xp pro sp 2 yükledikten sonra ekran kartı sürücüsünü hiç bi yerde bulamadım atinin sitesinde bile yok...Ekran kartı ati mobility radeon hd 2400

yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Evanescence Fan Club[/center][/color]
hareketvakti

3 Temmuz 2008; 14:08:17 

Arkadaşlar merhaba. ben de bahsi geçen ekran kartını kullanıyorum. xp pro kurulu makinede ve bir arkadaşım yanlşlıkla ekran kartını silmiş. bir kaç haftadır uğraşıyorum. ama bir türlü kurmayı beceremedim. atınin sitesinden indirdiğim driver hata veriyor. nasıl yapacağız bunu. bilen birileri lütfen yardım etsin arkadaşlar. herkese kolay gelsin.

saidakkas

3 Temmuz 2008; 14:13:20 

Catalyst 8.6'yı indir. Kurmaya çalış, o C:\ içine ATi diye klasör açacak. Sonra bilgisayarıma sağ klik yap, özellilker de, ekran bağdaştırıcısına gel, sürücüyü güncelleştir de, hayır ben seçeceğim de, disketi var de, ATi klasörü içinde support klasörü altında 8.6 diye klasör olmalı, onun altında driver klasörü var, oradaki cx ile başlayan .ini dosyasını göstereceksin, o da sana ekran kartı lisesi verecek, mobility radeon 2400xt ise, xt yi, pro ise proyu seç, mobility olmasına gerek yok, ileri de, sana soracak uymayabilir sürücü, düzgün çalışmayabilir, yine de yükle diyeceksin, yükleyecek, yeniden başlat makineyi.

Ardından makinanda yoksa netframework 2.0 (dotnetfx2) kur. Sonra 8.6 klasörü altında CCC diye klasör var, altındaki setup exe y içalıştır ve kur

bunları yaparak

1- Ekran kartı sürücü kurmuş
2- Ona uyumlu Catalyst Control Center kurmuş oluyorsun.

Yapamıyorum olmuyor deme, dün iki tane bilgisayara yaptım, birisi 2400XT mobil idi

Haber arşivime ulaşmak için tıkla
hareketvakti

3 Temmuz 2008; 14:16:11 

hocam bu dediklerini deneyeceğim. pek anlamıyorum bu bilgisayar olaylarından. umarım beceririm. uğraştırdım seni sağol varol. allah razı olsun...

saidakkas

3 Temmuz 2008; 14:18:29 

Vazgeçmek yok, olana kadar denemelisin,

Haber arşivime ulaşmak için tıkla
hareketvakti

6 Temmuz 2008; 11:22:46 

hallettim hocam teşekkür ederim...

SeRüVeNCi

1 Ağustos 2008; 17:29:47 

bende aylardır bakıyorum ama hala yapamadım. sizlerinde dediğiniz yöntemi denedim yine olmadı. o cx le başlayan .ini uzantılı olan dosyayı buraya upload edermisiniz.. bide sizin yaptığnız ini ile deniyeyim

ZedQull

3 Ağustos 2008; 19:20:50 

@saidakkas eyfallah taktik iyimiş üstad bilgine sağlık... müşterimin evinde ecel terleri döküyordum...;)

Kişisel web sitem için www.ozergungoren.com 'u ziyaret edebilirsiniz.
Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Dahili Bileşenler >> Ekran kartı >> ATI MOBILITY RADEON HD 2400 KULLANANLAR GELSİN LÜTFEN !!!! Sayfa: [1]
Buraya git: