Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Grado sr 80 vs AKG K240 studio karşılaştırması

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Kullanıcı İncelemeleri >> Grado sr 80 vs AKG K240 studio karşılaştırması Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Magnat_HiFi

Sisteme Gözat

3 Mart 2008; 20:49:35 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

bu konuda, piyasada en çok tercih edilen 2 kulaklık modelini hem tanıtmak hemde karşılaştırmak istiyorum.
AKG K240 STUDIO ve GRADO SR 80

yaklaşık bir senedir akg k240 studio'yu bilgisayarımda kullanıyorum,piyasadaki ucuz kulaklıklara göre sesi muhteşem.özellikle bas seslerde güzel bir derinliği var.detaylı insanı yormayan bir sesi var.
aslında yeni bir kulaklığa ihtiyacım olmamasına rağmen,abimin amerikadan geleceğini duyunca yeni bir kulaklık ısmarlayayım dedim
hi-fi dergilerindeki testlerde hep üst sıralarda yer almasından dolayı grado sr80 modeline karar kıldım.fiyat performans oranı en iyi kulaklıklardan biriymiş. neyse bilgisayara takıp itunes'ü açmamla bu testlerde üst sıralarda yer almasının tesadüf olmadığını anladım. bas seslerde akg kadar doyurucu olmasada,müzikdeki detay muhteşem.ses ile aranızdaki perdelerden biri daha kalkmış gibi,gerçek sese bir adım daha yakınsınız bu kulaklıkla.müzik dinlerken sahne kafanızda daha rahat şekilleniyor.distorsiyon olayı yok gibi bir şey.
grado ohm olarak akg'den daha düşük olduğu için daha rahat sürülüyor,ses şiddeti bu yüzden daha fazla.

sonuç olarak iki kulaklığıda gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim, yalnız grado'yu avrupada bulmak hem zor hemde bulsanız bile biraz tuzlu oluyor.
bu kulaklıklardan kullananlar varsa onların görüşlerinide almak isterim,sorularınızıda tabiki.

şimdi birazda fotoğraflar konuşsun,
ilk fotoğraf gradonun kutusu,

kutunun içeriği, kulaklık ve bir sayfadan ibaret,kullanma kılavuzu yok( kullanma kılavuzunda ne yazacakki, kulaklığı kulağınıza takın mı diyecek )

akg k240 studio,

son fotoğrafta iki kulaklık kutuları ile,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnat_HiFi -- 4 Mart 2008; 22:03:28 >

Apple imac 24 inch alüminyum,H-IPS panel,1920*1200
Adobe After Effects cs3,photoshop cs3,Avid
İsim isme benzer cisim cisme benzer,geçmiş zaman olur ki hayal-i cihan değer.(Reşat Nuri Güntekin,Son Sığınak)
ogundmr

8 Nisan 2008; 12:07:41 

aklımdan grado sr325i modelı gecıyor bı bılgın varmı ?

Asus M51SN
Game's & Design Master    

-----------SteelSeries 5H v2 USB -- LOGITECH G5 -- SteelSeries QcK--LOGİTECH z-5500-----------
murphy0110

16 Nisan 2008; 11:55:45 

Grado SR 325i Kulaklıklar ile ilgili detaylı bilgiyi

http://www.elmasepeti.com/product.php?pID=7301 linkten bulabilirsin Grado kulaklıklarına Murat Pancaroğlu ile bir konuşma sonrasında merak saldım ben de ... siteleri de süper... Türkiye'ye daha sonra elmasepeti nin getireceğini duydum o arada senin sorduğuna baktım bu çıktı belki yardımı olur dedim ...

Bir de bu ayın bir dolu teknoloji dergisinde gs1000 gördüm ( ne alaka teknoloji dergilerinin hepsini ne okuosun dersen işim gereği ) :) ve her türlü "review"da da söylendiğine göre bayağ iyi bir şeymiş bu gs1000...

bilgine umarım yardımı olur ...

Sayfa:   [1]
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ana Sayfa Haberleri >> Kullanıcı İncelemeleri >> Grado sr 80 vs AKG K240 studio karşılaştırması Sayfa: [1]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
OCZ Vendetta ve Vendetta 2
Sessiz ve Soğuk! Vendetta serisi işlemci soğutucuları mercek altında
Antazone n2000
Antazone dan kaliteli ve uygun fiyatli cipset sogutma cozumu

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç