arkadaşlar pes 2008 için son dönemde ki transferlerinde olduğu güzel bir option file var mı ? kewel güiza meira vb 2008'in son transferlerini barındıran ve oyuncu güçleri ile oynanmamış bir option file ?
arkadaşlar ben bu pes 2008 de oyuncu trasnfer yapıyorum veya kendimi yapyorum kayıt da ediyorum fakat oyunu kapatıp açtığımdaa eski halini alıyor bu sorunu çözemedim sizce nasıl çözebilirimm
Arkadaşlar öncelikle forumun tamamını okudum .. ve şu anda şaşkın bir durumdayım . sanıyorum hepiniz uzun yıllardır futbol oyunları ile haşır neşirsiniz .. fakat için içinde değilsiniz . araştırma yapmıyorsunuz. Ben crytek firmasının auto-visual bölümünde çalışmaktayım .. vede Eski bir pes hastasıyım taki geçen seneye kadar ... Çünkü pes yani konami firması ; bunu çoğunuz bilmiyorsunuz ama anlamanız gerekirdi .. Kendi içinden önemli ölçüde kişi kaybetti . konaminin pes oyunu yapımında yaklaşık 9 bin kişi çalışıyor bunların en önemlileri ileri teknoloji grafik tasarımı bölümü ve bu bölüm 20 kişi civarı ve bu bölümden geçen sene 12 kişi ea sports interactive bünyesine katıldı .. ve toplamda 1300 kişi civarı bir kaybı var konaminin bunların hepside önemli işler yapan elemanlar .. Yani pes ciddi bir kan kaybetti Fifa ise gelişti tabiki.. Mesela Fifa bu yıllara kadar grafikte olduk ça kötüyde futbolcuların baldırları bile kare şeklindeydi gülünçtü yani .. ama fifa 08 de konami den ayrılanlar japonların Nex-Gen ileri teknoli grafikl tasarımını fifaya uyguladı .. oynanabilirlikte pes ten oldukça gelişti .. yani fifa 08 ile pes 2008 arasında yaklaşık 3 yıl fark var .. konsol için yeni düzenlemelere giden Fifa .. şimdide pc için Fifa 09 da nex-gen uyguluyacağını açıkladiki daha Pes konsol için 2009 oyununa nex-gen uygulayamacağını açıkladı ancak 2010 da dedi bu pes için büyük kayıp .. avrupada oyunun satışı bu yıl %53 oranında düştü .. fifanın ise %33 oranında arttı.. bu yıl için ise PES için tam bir fiyasko yılı olucak .. Fifa 2009 Pc de geliştirildi ... KOnsolda ise uçtu .. Fifa artık 2009 da 2008/ de konsola yaptığı nex_GEn i geliştiriyor .. Sanıyorum buraya yazan arkadaşlar Fifa 2008 oynamamış .. Pes 2008 ii oynadım önce grafik olarak çok zayıf, hakem berbat , kaleciler çok zayıf . görsellik sıfır .. Fifa 2008 de ise bu konsol için geçerli Grafik mükemmel , oynanabilir lik ise herkesin PES 2008 de beklediğinin üstünde .. Yani sizin anlıyacağınız arkadaşlar Pes 2008 daha oyun içinde oyunculardan çoğu alanda özür diler ken .. Fifa uçtu zaten uçmasının en büyük nedeni Oyunun adının Fifa olması Ve Fİfa e.a sports a bu sene herşeyi serbest bıraktığını açıkladı orjinallik açısından .. tüm stadlar orjinal. kramponlar , formalar , isimler . ülkeler orjinal zaten öyleydide .. şükrü saraçoğlu da oyunda var .. Pes ise bir uzak doğu oyun üreticisi olduğu için orjinalin çok uzağında .. ingiltere ligi bile orjinal değil . formalar yapmacık .. ve de komik . kramponlar da marka yok ya düz siyah ya düz beyaz yada adidas .. Fifa da ise tüm markalar var . konami ise markalara ve kulüplere paravermediğinden orjinal yapamıyor .. yani 2009 yılı PES için gerçek bir hüsran yılı olucak hepinize duyurulur .. AYrıca Fifa 2009 Ekim 14 de raflarda fakat pc biraz gecikecek tam anlamıyla tamalan mamış .. ama Fifa 09 konsol şu anda hazır .Transfer döneminin bitmesi bekleniyor .. kapakta roney ve benzema ..ronaldinho ve ribery ... terry ve cristiano ronaldo olacak. 3 ayro kapak yapılacak ... VE Son bir bilgi FIFA 09 ile ilgili managerlik gelişti .. Futbol Player life geliştirildi vede fifa 09 a uygulandı mesela siz Fenerbahçeden Daniel Güiza'yı alıp sadece onunla oynayabileceksiniz .. yani tek futbolcuyla yedekte bekleyip oyuna sonradan girebileceksiniz.. yada formdaysanız 11 de başlayabileceksiniz .. kuvvetli bir isim iseniz roberto carlos gibi formsuzda olsanız vedersonu rahatlıkla kesebileceksiniz . transfer yapabileceksiniz.. haberlere çıkabileceksiniz.. bunlar gerçek bende il başta şaşırdım ama ea den arkadaşlarım hepsinin FIFA 09 gerçekleştiğini söyledi . ve bu görüntüler açıklandı fifa nın FIFA 08 ile FIFA 09 'un karşılaştırıldığı görüntüler de ..burada yeni yayınlandı... http://www.ps3turkiye.org/fifa09-icin-ilk-videolar-yayinlandi
Asıl sen öle bi firmada çalışmana ve bu sektörde bulunmana rağmen oyuncuların yani konsolda oyun oynayanların beklentilerini hiç anlamadığını anlıyamadığını düşünüyorum şirket yöneticileride bu şekilde düşünüyosa Allah başımızdan Hideo Kojima gibi adamları eksik etmesin......
Futbol oyunları gibi oyunculara sporun tüm güzelliklerini hissettirmesi gereken oyunlarda görsellikten çok oynanışda ki gerçekçiliğin önem kazandığı branşlarda görselliğin oyuncuya etkisi çok fazla değildir. Fifa 2008 ve Euro 2008 gibi oyunları konsolda next-gen olarak gördüğüm grafikler ilk başlangıçta aklımı başımdan aldı , lakin başlama vuruşuyla beraber oyun içersinde yapabildiğim haraketler, varyasyonlar, paslaşmalar, oyuncuların haraketlerinde ki tepkiler ile karşılaştığımda ise az önceki o şok bir anda tiksinti boyutuna ulaştı tamamen PES den kopya çekilerek yapılmış oyun içi haraketlerin bu kadar kabiliyetsizce oyun içine serpiştirlmesi hem beni oyundan soğuttu, hemde EA gibi tekel olmaya niyetli tamamen art niyetli şirketlere olan öfkemi bi kat daha artırdı... Sega da oynadığım Fifa 96 dan bile daha çok zevk aldım.... Fifa tüm serileri boyunca yaptığı taktiği aynen next-gen konsollara da taşımıştı yani bir yıl önceki oyunu alıp menülerde, müziklerde, güncel kadroları yenilemekten başka üzerine hiç bişey koymadı... Ama PES/WE serisi yine lisans gibi, Online yetersizliği gibi büyük sorunları olmasına rağmen oynanabilirlikten serinin diğer oyunlarına göre kötü bile olsa pek fazla bişey kaybetmemişti, ve forumlarda gezdiğiniz zaman göreceksiniz bir zaman sonra Fifa daki en büyük handikap halen daha devam ettiği için pek çok oyuncu oyundan sıkılıp kaldırıp oyunu ya çöpe attı ya rafa kaldırdı, neydi bu eksiklik kendini tekrarlaması yani şutlar, goller, ortalar, freekickler, hep aynı yerden vur gol olsun, kaleceiler karşı karşıya kaldığınızda % kaç ihtimalle gol olur, %80 golle sonuçlanır bence kalan %10 forvet auta atar, %10 kalecei kurtarır iyi bi zamanlama ile, Fifa ve Euro 2008 de kaleci ile karşı karşıya iken arka arkaya 3 gol atana X360 hediye ediyorum.., PES/WE 2008 de ise kendilerinin de itiraf etmelerine ve serinin şimdiye kadar en başarısısz oyunu olmasına rağmen arkadaşlarımızla yaptığımız turnuvalarda yine ilk tercihimiz olmasında elbette bi sebep var, goller belli yerlerden olmuyo, gerçekten insana futbolun tüm tadını ve heyacanını gerçekten yaşatıyo.... PS2 ilk çıktığında çıkan PES 2 içinde aynı eleştiriler kulaklarımda çınlıyor, yeni bi konsola çıkan ilk oyununda PES/WE serisi 2001 yılında da bocalamıştı tabii 2008 kadar değildi ama çok yoğun eleştiriler almıştı sonra ne oldu, yeni konsola çıkardıkları 2. oyunda yani PES 3 den itibaren PES 6 ya kadar futbol dünyasının tek tartışmasız lideri ve yön veren firması oldu 2008 de yeni bi sistem ve donanım ile Next-Gen konsollar çıktı ve ilk çıkan oyun PES 2008 de yine aynı hatalar yaşandı, ama PES 2009 da bu hatarı yapacağını hiç sanmıyorum..... Ve Fifa cılar next-gen konsollara biçilen 10 yıllık ömürleri boyunca Fifa serisinin tek başarılı olacağı yılı gördüler bence bundan sonrasında kalan 9 yıl boyunca EA Sports ve Fifa ve türevlerinin rakibini yenmek için daha başarılı oynanıştan ziyade rakibini Lisans hakları, çalışanlarını para ile ayartıp kendi bünyesine çekmeye çalışmak gibi çirkefce müdahalelerine şahit olacağımızı düşünüyorum, diğer alanlarda ki rakiplerine yaptığı gibi bakınız NBA Live 08=NBA 2K8 gibi amerikan futbolunda da buz hokeyinde de 2K firmasını geçmek için daha kaliteli oyunlardan ziyade, Lisans haklarını alarak rakibini durdurmayı denemekten başka bi alternatif düşünemiyen bi zihniyetten çok bişey bekleyemiyorum malesef......
quote:
Orjinalden alıntı: CrytekNexGen
Arkadaşlar öncelikle forumun tamamını okudum .. ve şu anda şaşkın bir durumdayım . sanıyorum hepiniz uzun yıllardır futbol oyunları ile haşır neşirsiniz .. fakat için içinde değilsiniz . araştırma yapmıyorsunuz. Ben crytek firmasının auto-visual bölümünde çalışmaktayım .. vede Eski bir pes hastasıyım taki geçen seneye kadar ... Çünkü pes yani konami firması ; bunu çoğunuz bilmiyorsunuz ama anlamanız gerekirdi .. Kendi içinden önemli ölçüde kişi kaybetti . konaminin pes oyunu yapımında yaklaşık 9 bin kişi çalışıyor bunların en önemlileri ileri teknoloji grafik tasarımı bölümü ve bu bölüm 20 kişi civarı ve bu bölümden geçen sene 12 kişi ea sports interactive bünyesine katıldı .. ve toplamda 1300 kişi civarı bir kaybı var konaminin bunların hepside önemli işler yapan elemanlar .. Yani pes ciddi bir kan kaybetti Fifa ise gelişti tabiki.. Mesela Fifa bu yıllara kadar grafikte olduk ça kötüyde futbolcuların baldırları bile kare şeklindeydi gülünçtü yani .. ama fifa 08 de konami den ayrılanlar japonların Nex-Gen ileri teknoli grafikl tasarımını fifaya uyguladı .. oynanabilirlikte pes ten oldukça gelişti .. yani fifa 08 ile pes 2008 arasında yaklaşık 3 yıl fark var .. konsol için yeni düzenlemelere giden Fifa .. şimdide pc için Fifa 09 da nex-gen uyguluyacağını açıkladiki daha Pes konsol için 2009 oyununa nex-gen uygulayamacağını açıkladı ancak 2010 da dedi bu pes için büyük kayıp .. avrupada oyunun satışı bu yıl %53 oranında düştü .. fifanın ise %33 oranında arttı.. bu yıl için ise PES için tam bir fiyasko yılı olucak .. Fifa 2009 Pc de geliştirildi ... KOnsolda ise uçtu .. Fifa artık 2009 da 2008/ de konsola yaptığı nex_GEn i geliştiriyor .. Sanıyorum buraya yazan arkadaşlar Fifa 2008 oynamamış .. Pes 2008 ii oynadım önce grafik olarak çok zayıf, hakem berbat , kaleciler çok zayıf . görsellik sıfır .. Fifa 2008 de ise bu konsol için geçerli Grafik mükemmel , oynanabilir lik ise herkesin PES 2008 de beklediğinin üstünde .. Yani sizin anlıyacağınız arkadaşlar Pes 2008 daha oyun içinde oyunculardan çoğu alanda özür diler ken .. Fifa uçtu zaten uçmasının en büyük nedeni Oyunun adının Fifa olması Ve Fİfa e.a sports a bu sene herşeyi serbest bıraktığını açıkladı orjinallik açısından .. tüm stadlar orjinal. kramponlar , formalar , isimler . ülkeler orjinal zaten öyleydide .. şükrü saraçoğlu da oyunda var .. Pes ise bir uzak doğu oyun üreticisi olduğu için orjinalin çok uzağında .. ingiltere ligi bile orjinal değil . formalar yapmacık .. ve de komik . kramponlar da marka yok ya düz siyah ya düz beyaz yada adidas .. Fifa da ise tüm markalar var . konami ise markalara ve kulüplere paravermediğinden orjinal yapamıyor .. yani 2009 yılı PES için gerçek bir hüsran yılı olucak hepinize duyurulur .. AYrıca Fifa 2009 Ekim 14 de raflarda fakat pc biraz gecikecek tam anlamıyla tamalan mamış .. ama Fifa 09 konsol şu anda hazır .Transfer döneminin bitmesi bekleniyor .. kapakta roney ve benzema ..ronaldinho ve ribery ... terry ve cristiano ronaldo olacak. 3 ayro kapak yapılacak ... VE Son bir bilgi FIFA 09 ile ilgili managerlik gelişti .. Futbol Player life geliştirildi vede fifa 09 a uygulandı mesela siz Fenerbahçeden Daniel Güiza'yı alıp sadece onunla oynayabileceksiniz .. yani tek futbolcuyla yedekte bekleyip oyuna sonradan girebileceksiniz.. yada formdaysanız 11 de başlayabileceksiniz .. kuvvetli bir isim iseniz roberto carlos gibi formsuzda olsanız vedersonu rahatlıkla kesebileceksiniz . transfer yapabileceksiniz.. haberlere çıkabileceksiniz.. bunlar gerçek bende il başta şaşırdım ama ea den arkadaşlarım hepsinin FIFA 09 gerçekleştiğini söyledi . ve bu görüntüler açıklandı fifa nın FIFA 08 ile FIFA 09 'un karşılaştırıldığı görüntüler de ..burada yeni yayınlandı... http://www.ps3turkiye.org/fifa09-icin-ilk-videolar-yayinlandi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jago -- 1 Ağustos 2008; 16:02:09 >
arkadaşlar ben bu pes 2008 de oyuncu trasnfer yapıyorum veya kendimi yapyorum kayıt da ediyorum fakat oyunu kapatıp açtığımdaa eski halini alıyor bu sorunu çözemedim sizce nasıl çözebilirimm
dostum option file oluşturman lazım yoksa her zaman 0 dan oyun açılır...edit den save yap
Umarım şu insanı pc katili eden yapay zeka hataları giderilir. Ve tabikide tam lisanslı takımlar TSL de olsun artık gidip Hollanda ligini koyuyolar oraya sanki La Liga Hem TSL Eredevisie den kat kat kaliteli bi lig Umarım 2008 e benzemez
türkiye ligi için bir kişinin konamiye mail attığını ve "türkiye ligini niye yapmadıklarını" sorduğunu duymuştum..cevap olarakta "siz korsan oynayın sonrada lig isteyin" diye sert bi cevap vermişler diye biliyorum...bence de haklılar kaç pc kullanıcısı pes i orjinal almıştır ?
Videoya başlarken sanki Tusubasa başlıyormuş gibi bir aksiyon sezinledim :D OYuncu koşuları düzelmiş.Messi'nin saçları süper olmuş.Daha öncede sallanıyordu ama bu sefer daha belirgin. Bilek hareketleri çok daha güzel.Yeni hareketler olacak artık buda belli.Yeni videolar gelsin bakalım...
videoda topun boyutları, uzaklaşma ve yakınlaşmaya göre iyi hazırlanmamış gibi geldi. umarım saha çimleride 3d hale geçer.
pes2009,pes 2008 e göre gelişme gösterir ama yine bekledigimizi bulamayız gibi bir tahmin yapmak istiyorum. (stat resimlerindeki taraftarlarda forma olmaması gerçekten çok dikkat çekici; yani ilginç bir HATA) bugüne kadar pes oyunundan hep daha çok zevk almışımdır. fifayı oynadıgımda tek maçtan sonra sıkılıyorum,biraz zaman geçsin sonra devam ederim diyorum. ama pes i oynamaktan öyle çabuk bıkmıyorum.
fifa 08 oyunu bence bazı yönlerinden dolayı başarısız bir oyun. mesela; ceza sahası dışından gol atmak çok zor,kaleciler world class da abartılı derecede iyiler, kalecilerin çeldigi hiç bir top kaleye yönelmiyor, çogu stadın saha zemininde renk geçişleri dümdüz çizgilerle saglanmış vs.. umarım her iki oyununda bizleri memnun ederde bir rekabet ortamı oluşturur. kolay gelsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzunoglan -- 2 Ağustos 2008; 2:03:43 >
iğrenç olmuş. hani sahte kabadayı filminde adam mafya babasına diyoya bana arkası dönükken beni nasıl arkamdan vurdu hala anlamadım. anlasan adın gerzek hamdi olmazdı zaten :) hacı top adamın arkasına gelio bu arkadan kafasının içiyle nasıl vuruyo hala eskş makamlar. pas atmalar ayakla alaksı yok.abuk subuk vuruşlar. sadece birkaç figüre dikkat çekmek istemişler heralde. umudum gitti inşallah fifa iyi olur
ben pes oyununu her zaman fifa dan üstün gören biri olarak yayınlanan videodan hiç bişey anlamadım...fifa 2 video yayınladı bi Trailer birde gameplay herşey normal ve profesyonel pes yayınladıkları videodan bişey anlaşılmıyor bu kadarda olmaz
Arkadaşım gerçekten sana katılıyorum. Göresellik özellikle bizim için oynanışın önüne geçemez çünkü burada konuşan insanların nerdeyse hepsi dünyada ilk çıkan futbol oyunundan beri bu oyunları oynuyorlar ve ozamanki grafikler malum. Eh yada en basidi bende ps3 olmasına karşın gidip arkadaşlarla pes6 oynuyorum bu bir zevk ve eğlencedir
trailerda tevez topu alıyor tam o anda slowmotion giriyor tevez messi oluyor :D. bi çalım atıyor sol kanata gönderiyor heinze ye. heinze alıyor içeri giriyor o sırada karşısına bi oyuncu geliyor yine slowmotion giriyor. bu sefer heinze messi oluyor :D. bi çalım da diğer rakibe atıyor. sonra oyuncu orta açıyor. tevez kafa atıyor. en sonunda da messi tamamlıyor gol oluyor. tabi bu arada da akşam oluyor
trailerda tevez topu alıyor tam o anda slowmotion giriyor tevez messi oluyor :D. bi çalım atıyor sol kanata gönderiyor heinze ye. heinze alıyor içeri giriyor o sırada karşısına bi oyuncu geliyor yine slowmotion giriyor. bu sefer heinze messi oluyor :D. bi çalım da diğer rakibe atıyor. sonra oyuncu orta açıyor. tevez kafa atıyor. en sonunda da messi tamamlıyor gol oluyor. tabi bu arada da akşam oluyor
bu sene fifa özellikle lisans konusunda ciddi şekilde fark atacak gibi gözüküyor, oyun çıktıktan ancak 3 ay sonra adam gibi yamalar çıkıyor o yamalarıda çekmekte bir oyun çekmek kadar uğraştırabiliyor.
Yamalarlada iş bitse iyi orjinal oyun sahibi olunca online maçlarda da lisans olmayışı oyunu öldürüyor resmen.
Bir yıl sonra konsol alınca oynarım artık.Ama o zamanda PES 2010 çıkar. Benim emektar PC kaldırmıyor artık.Video da güzel.İyi bir oyun olacak gibi.Seyirciler de çöp adam değil
türkiye ligi için bir kişinin konamiye mail attığını ve "türkiye ligini niye yapmadıklarını" sorduğunu duymuştum..cevap olarakta "siz korsan oynayın sonrada lig isteyin" diye sert bi cevap vermişler diye biliyorum...bence de haklılar kaç pc kullanıcısı pes i orjinal almıştır ?
hatta pes orjinal varmı onu bile unuttuk
PES'i orjinal olarak alan sürüyle insan var Türkiye'de Belkide en çok satılan ( PC için ) orjinal oyundur kendisi. Benim çevremdeki herkez orjinal aldı bu oyunu. PES 4-5-6 ve 2008 Ben PES serisinin oyunlarını ilk korsan olarak alır,denedikten sonra beğenirsem orjinal alırım. PES 6 yı orjinal aldım. Fakat PES 2008 i o kadar beğenmediğim için almadım. Zaten oynamıyorum da ... PES 6 da sabahlara kadar bıkmadan maç yaparken PES 2008 de hemen sıkılıyorum. Bu yüzden almadım. Ahhh nerde PES 6 gibisi ... Adamlar topa vurduklarında çıkan ses ... Adamların haraketleri ... Kalıpları ... Adamların topa vurduktan sonraki animasyonları ... PES 2008 fifa gibi olmuştu bu sene. Uzun ince çöp adamlar Umarım PES 2009 PES 6'ya biraz da olsun benzer ... Hiç ümidim yok ama
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xX_Warlock_Xx -- 5 Ağustos 2008; 1:29:40 >
Pes 2009, görüldüğü kadar grafik olarak pes 2008 ile hemen hemen aynı olacak. Futbolcular, formalar aynı, belki stadlarda biraz gelişme olur gibi ama asıl olması gereken oynanabilirlik. Hatalarından arınmış bir pes 2009 istiyorum ben... Grafik pes 2008 gibi olsun fark etmez. Yalnız o kalelerdeki dünyanın hiç biryerinde görülmemiş komik kum torbalarını kaldırsınlar artık. Gördüğüm kadar hala duruyor kalelerde o şeyler.
Pes 2009, görüldüğü kadar grafik olarak pes 2008 ile hemen hemen aynı olacak. Futbolcular, formalar aynı, belki stadlarda biraz gelişme olur gibi ama asıl olması gereken oynanabilirlik. Hatalarından arınmış bir pes 2009 istiyorum ben... Grafik pes 2008 gibi olsun fark etmez. Yalnız o kalelerdeki dünyanın hiç biryerinde görülmemiş komik kum torbalarını kaldırsınlar artık. Gördüğüm kadar hala duruyor kalelerde o şeyler.
Kum torbası?
Kum torbası?
Kalenin tam arkasındaki filenin bittiği yerdeki güya ağırlıkları diyorum. 6-7 tane yanyana duruyor ya yerde onlardan bahsediyorum. Dünyanın hiçbir stadında olmayan bişey bu japonlar enteresan insanlar. Tabii bunlar detaylar olsa neolur olmasa neolur tabi de. Hiç dikkat ekmemende enteresan bu arada? Benim gözüm çok takılıyo öyle gereksiz kötü detaylara
İlginçtir ki ben PES5'i PS2'de orjinal almıştım. Sonra diğer PES'leri korsan ama PES 2008'i orjinal aldım. bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama PES 2008 de benim en çok beğendiğim seri oldu. Hatta böyle düşünen bir tek benim galiba.. PES 2009'dan tek isteğim online modunda PES2008'deki lag vs. gibi sorunlardan kurtulması. Konaminin daha prosfesyonel yaklaşması geliyor oyun işine
İlginçtir ki ben PES5'i PS2'de orjinal almıştım. Sonra diğer PES'leri korsan ama PES 2008'i orjinal aldım. bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama PES 2008 de benim en çok beğendiğim seri oldu. Hatta böyle düşünen bir tek benim galiba.. PES 2009'dan tek isteğim online modunda PES2008'deki lag vs. gibi sorunlardan kurtulması. Konaminin daha prosfesyonel yaklaşması geliyor oyun işine
Valla kardeş bende senin gibi düşünüyorum.Ama bu akadar insan herhalde bişeyler biliyo diyorum.........
Arkadaslar size bisey anlatayim , saat bana göre suan 23.05 size göre 00.05 , ben su an almanyada leipzgde yapilacak game convention e3 den geliyorum .
Bizim arkadasin babasi , game convention kuruluslarinda yadim edip isci gönderenlerden , bugün oglan geldi serda adam lagzim cok acil , nolur gel yardim et deyince dayanamadim . Neyse cikdik yola burdan nerden baksan bi 200 kilomtere felan , lan yolun yarisinda aklima geldi oglum erkan lan game convetion diyorsun orda konamide vardir dimi ?? var olmaz olurmu dedigi an benim uykum felanda kacdi , erkan hangi oyunlar var konami icin dedim saydi sonra dedi bi bölümü sadece pes2009 icin , allaaahhhhhhhh dedim tamam ben oynarim .
Neyse vardik leipzige , adamlar ise direk girisdi ben deli divane gibi konami tezgahini ariyorum , ortlaikda bi dünya adam gezio , bulamadim sinir oldum bizim erkani tutudum erkan sokacam belana nerde lan bu konami dedim götürdü beni , 2 iscileri oturuyo ( alman ) ..
Lan acin dedim oynuyayim su oyunu , yok dedi , lan ac dedim yok dedi ,, lan ac yoksa ben seni acacam dedim tamam dedi ama 5 dk .
Gelelim söylenenlere ...........
pes2008 den farki varmi tek sorunuz budur galiba .............
E V E T varrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!
Kaleci : kaleci oldugu belli adam muhtesem , disari cikisda cizgide timingleri ucuslari herseyi süper ....
Oyuncular ve body meselesi : oyuncular pes2008 den daha fazla pixel arilmis ve daha gercekci duruyo , body meselesine gelince öyle iboya ver adriye ver kendi gitsin affedersin ama nahhhhhhhhhhh gider , body olayi halen var ama okadar abartik degil karsinda kivrak ve hizli oyuncu varsa topu sen kontroll etmeden ayagndan aliyo .
Sut meselesi : Pes2008 de uzak yakin fark etmiyordu kaleci yokmus gibi toplari iceri aliyordu . Kaldirildi!!!!!!!!! Sutlar öyle ayrilmiski oyuncu özelligine bagli , uzaklardan sutlari kaleye tutdurmak icin baya bi antreman ister .
Paslasmak: hepiniz bildigi L1+x basinca ver kac yapiyordun , simdi öyle bi ayarlanmiski sen pasi verip kaciyorsun builgisayar yani yapay zeka tam senin iki kisinin arasindan kacmani veya tam bosa kacmani bekliyo o an pas atiyo , bunu kendiniz ayarliyorsunuz tabiki istersen yaparsin istersen yapmazsin :
Takim gücleri dagitilimina gelince maalesef gösterdikleri video da yokdu , ama onuda sordum .
Takim gücleri : haliylen Chlesea , Manchester , Barcelona gibi takimlar sonucda digerlerinden güclü fakat body meselesi okadar öne olmadigi icin öyle 5-0 10-0 gibi skorlar imkansiz diyorlar , ve adriano yu sordum Brezilyada var Interde yok cevabi aldim adamlar gülmeye basladi , ve onunda istatistiklerinin biraz düsdüklerini söylediler .
Oyuncu gücleri : bu soruyu sordugumda biraz ihladir mihladilar ama cvp aldim . sadece bi kac oyuncu soracam dedim onlari söyleyin baskaya gerek yok , ok dediler
Sordugum oyuncular
Karim Benzema : Yeni istaitsikler : evet , güclendirildi
Messi : cvp olarak , tanitim videosunda kullaniyoruz sonucda dediler
C.Ronaldo : en güclü oyunculardan biri , en güclü kim diye sordugumda iki arkadasdan degisik cvp aldim biri c.ronaldo derken digeri yok kaka dedi tartismaya durdular
evettttt simdi merak ediyorsunuz yau türk oyuncusu sormadimi sordum sordum
Arda Turan : Güclendirildi , ama okadar fazla degil
Semih : maalesef maradonacim , yok güclendirilidi ama kimsenin takima alacagi gibi degil ...
Onlanrin söylemlerine göre en ii türk oyuncular
Nihat
Hamit Altiontop
Tuncay
Ve gelelim bizi bu site olarak da en fazla ilgilendiren seyeeeeeeeeeeeeeeeeee Onlin Mod:
Pes2008 bi boka yaramadigini söyledim acik acik suratlarina adamlar gülerek oyunu ben icad etmedim dercesine cvp verdi .
Pes2009 daha fazla online modu pes6 yi andiracagini ve pes2008 deki yapilan hatalari yapmiyacaklarini üstüne basa basa vurguladilar ..........
benden bukadar ..........
Arkadas pazartesi gene gidecek ise bu sefer sizler icin resimde istiyecem siteye yüklerim görürsünüz.
"Biz Gönüllere Çektik Bayrakları Direklere Değil"..."Biz Tarihe Yazdık İsmimizi Duvarlara Değil"..."Biz Klaslarla Coştuk Kalaslarla Değil"..."Ve Biz Avrupa'da Açtık Bayrağımızı Kadıköyde Değil"..."İç Hatlarda Değil Dış Hatlarda Bekledik Biz"..."Şakşakçılara Değil Dünyaya Poz Verdik Biz"..."Ve Efsanelerle Değil,Futbolun Krallarıyla,Profesörleriyle,İmparatorlarıyla Büyüdük Biz"..."Sarı Kırmızı Renklerin Her An Gönlümde"..."Dalgalanır Bayrağımız Ali Sami Yen'de"..."Teselli Aramam Başka Sevgide"..."İstesende Senden Vazgeçemem ki"..."Cimbomsuz Bir Günüm Hiç Geçmedi ki"..."Sarı Kırmızı Bir Aşk İşte Benim ki"...