gariban mariban gerçeğe yakın oynanış sunuyor mu, bitmiştir
Sunmuyor abicim.Bak bakalım fifa 08 e bir de pes2008 e.Bu zamana kadar sıkı pesçiydim.PS3 de pes oynuyouz her maç 20 gol.Suyu çıktı.PC zaten buglardan geçilmiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CatSK -- 8 Temmuz 2008; 21:44:00 >
Pes 2008e gerçekçi diyenler beni gerçekten hayrete düşürüyor... Okadar çok hata varki saymayacağım tek tek. Fifa ve euro 2008'in konsol versiyorlarıda var bende. Onlardada bayağı eksik var ama gerçekçilik derseniz şuan piyasadaki en gerçekçi futbol oyunu uero 2008'dir tartışmasız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halikarnas1970 -- 9 Temmuz 2008; 8:48:55 >
yaw arkadaşlar grafikte fark yok diyosanız hakkatten gözünüze bir şey takmanızı tavsiye ederim.Bence pes serisi her yıl kendisini hem grafik hemde oynanış açısından yeniliyor.Pes 2008 benim bugüne kadar oynadığım en gerçekçi futbol similasyonu.2009 da kesin ondan iyi olacak...
yaw arkadaşlar grafikte fark yok diyosanız hakkatten gözünüze bir şey takmanızı tavsiye ederim.Bence pes serisi her yıl kendisini hem grafik hemde oynanış açısından yeniliyor.Pes 2008 benim bugüne kadar oynadığım en gerçekçi futbol similasyonu.2009 da kesin ondan iyi olacak...
Simulasyonmu? Herkesin fikrine saygı duyarım ancak senin tam aksini düşünüyorum, değil simulasyonun sim'i, tam bir arcade oyundur pes2008. Hepimizin isteği tabiki pes 2009un güzel olması, 2008de hata çok, özellikle yapay zekada, serinin en kötü oyunu bikere bunu tartışmaya hiç gerek yok. Görünen köy kılavuz istemez misali.
pes 2008 güzel oyun. Pes 6 harika oyun. Pes 2007 çok güzel oyun. Pes 5 orta bir oyun. Pes 4 Harika bir oyun. Pes 2009 ne olur bilmem beklentim çok güzel olması yönünde. Fifa 99 harika oyun Fifa 2000 harika oyun. Fifa 2001 kötü oyun. Fifa 2002 kötü oyun. Fifa 2003 iyi sayılır. Fifa 2004 kurmadım bile. fifa 2005 gördüğüm en resil futbol oyunu. yazılarla futbolmu oynanır. Fifa 2006 orta. Fifa 2007 orta fifa 2008 orta. Pes 3ten sonra bir daha hep pes serisine devam ettim. Bu bir seçim değildi. Her sene çıkan oyunlar denendi ve beğenilmeyen kaldırıldı. Şu ana kadar kaldırılan fifa oldu. Belirleyici kriter grafik lisans değil sadece oynanabilirlikti. Garip bişi farkettim pes 2008 oynadıktan sonra pes 6 oynayınca afallıyorrum. pes 4 te oynayınca afallıyorum. bu 3 oyun sanki farklı oyunlar. temelde aynılar ama bir çok şey farklı. buna güvenerekte pes 2009 oynanabilirlik değişicektir. fifa 2007 ile 2008 arasında hızdan başka ne değişmiş çok merak ediyorum . Fifa serisine hayran arkdaşım 07 den bi farkı yok dedi. pes 2009 inşallah oynanbilirlik açısından iyi olacak ve burda iyide olsa çıkacak bir kaç kişi resalet bu oyun diyecek. Bu sene ben fifadanda güsel bir oyun bekliyorum. Fifayı yapan ekibinde bu kadar yetersiz kalması düşündürücü. Fifa çok saçma bi oyun çıakrsın ismi ve lisansları ile gene 5 milyon rahat satar. Fifa her zaman satar. Nfs serisi gibi. Konaminin ekibini ea ya ea nin ekibini konamiye verin :) Fifa2008 e orta dedim diye abi git konsolda oyna demeyin.
pes serilerinde taraftarlar cok suskun sinemadaymıs gibiler özellikle bazı pozisyonlar o kadar çekişmeli oluyorki 3 4 kez top kaleciden donuyo direkten donuyo ama taraftarın verdiği tepki cok az butun maçta bu boyle artık su taraftarı duzeltseler gusel olacak ayrıca stadiumlar çok az turkiyeden stad yok(tamam tr den stad iyi olarak bi kaç tane çıkar zaten bari onları koysalardı) tamam yamalar işe yarıyo her konuda ancak orjinalinde olsa tam süper olur
Abartmaya gerek yok fifanın konsol versiyonundada resmen balon etkisi var balonlamı oynuyoz belli değil hele adamların o kazık yutmuş hali her fifa serisinde vardır midem bulanıyor artık
Görünüşe bakılırsa adamlar yine 2008 deki uyuz tiplere benzeyecek (resimlerde öyle görüyorum) adamların hal ve hareketlerini muhakkak değiştirmeleri lazım.
Görünüşe bakılırsa adamlar yine 2008 deki uyuz tiplere benzeyecek (resimlerde öyle görüyorum) adamların hal ve hareketlerini muhakkak değiştirmeleri lazım.
aynen ya birde en uyuz oldugum olay , 170lik adam ile 2 metrelik adamin boylari oyunda ayni gözüküyor ve ayni vücut kalibina sahipler KONAMI buna bi cözüm bulmali.
Sunmuyor abicim.Bak bakalım fifa 08 e bir de pes2008 e.Bu zamana kadar sıkı pesçiydim.PS3 de pes oynuyouz her maç 20 gol.Suyu çıktı.PC zaten buglardan geçilmiyor.
Hiç Online Oynamadın Heralde Sen 20 Gol Filan :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dgkn_ngn -- 17 Temmuz 2008; 10:11:19 >
ayni olmayacak grafikler zaten pc ye göre kaliteli birde su buglari halletseler oyun tadindan yenmez
Grafik tamam ... oyuncuların koşuşları .. stadyum atmosferi .. kalecilerin topa sıçrayışları spiker ( sessiz sakin bir adam şu spiker aynı fifanınkide öyle şöyle önemli maçlarda golde haykıran bir spiker yok anasını satım )
hele hele bide
LİSANS ki bu yıl dahada kötüye gitmiş ... e daha neyapsın monami çalışıyo
oyunun saçmalıkları bugları bir yana, alt liglerin halledilmesi lazım o ne öyle master ligde premier ligde başlıyorsunuz 3 sene sonra ligde her ülkeden takım var. ea zengin olduğu icin telifleri hallediyo tüm lisanaları alıyo ama elin japonları bi türlü beceremiyo
Master lig pes in bir klasiğidir ilk oynadığımda zorluğundan saç baş yoluyordum ama maç kazandığımda dünyalar benim oluyordu bence master lig kendine has kalmalı managerlik olsa oda iyi olur açarlar menüye bi bölüm daha ama pes 2008 artık pes in grafik namına yeni birşeyler yapacağının bir habercisiydi.Her ne kadar pes 2008 oynanışı pes 6 ya göre beğenilmesede piyasadaki en iyi futbol oyunuydu.
Tüm Pes serilerini deyim yerindeyse sular seller gibi ezberledim diyebilirim. Ama Pes 2008'de ne yaptıysa adamlar örneğin Cagliari gibi bir takımla Juventus'u mümkün değil yenemiyorum, en az 7-8 kez oynamam gerekiyor geçebilmek için. Serinin belki de en eleştirilen oyunuydu ama güç dengesi bakımından en ayarında oyun olmuş. Öyle ki oyuncu güçleri bozulmasın diye piyasadaki süper ötesi yamaları yüklemekten kaçınıyorum (Bu tür yamalarda sıradan Türk ligi oyuncuları bile Nedved ayarında oluyor nedense veya yamayı hazırlayan eleman hangi takımı tutuyorsa o takım dünya yıldızı düzeyinde oluyor). Bence Pes'in evrimi olumlu bir şekilde devam ediyor. 2009'dan tek beklentim maçları 90 dakika oynanabilir yapacak oyun içi sinematikler, örneğin sakatlık durumunda maçın gerçekten 1-2 dakika durması, bu sırada az önce yaşanan heyecanlı anlardan ekrana görüntüler gelmesi gibi.
"darbeler yesen de yüreğine, affetmek en asil intikam varsa bir duvar dayan, yoksa bir duvar yarat karanlık olduğunda mumdan bir güneş yarat kanatların kırılmasın, umutların nicesi 24 karat."
Sanmıyorum Pes 2008 gibi dandik bir şey olacağını. Pes 2008'in saçma sapan olduğunun onlarda farkındadır. Bu oyunda yapacakları dandiklik prestijlerini kaybetmeye yol açar. Bir çok kişi de oynamaz oyunu. Ben ilk sırada dahil.
birkez daha soyluyorum "Master ligin" yerina "Manager Mode" gelmeli
demek istediğin Fm tarzı bi mode'sa, al player settings'ten kendini menajer moduna çevir oradan izle maçı gerekli deişiklikleri yap bence gerek yok öyle gereksiz "mode"lara ben istediğimde tek oyuncuyla third person oynuyorum bazen de teknik direktörlük yapabiliyorum PES2008 bu konularda oyuncuya yetiyor ama Konami'nin Pes2009 da oynanışla kesinlikle ilgilenmesi lazım..yoksa PES serisinin sonu gelir
birkez daha soyluyorum "Master ligin" yerina "Manager Mode" gelmeli
demek istediğin Fm tarzı bi mode'sa, al player settings'ten kendini menajer moduna çevir oradan izle maçı gerekli deişiklikleri yap bence gerek yok öyle gereksiz "mode"lara ben istediğimde tek oyuncuyla third person oynuyorum bazen de teknik direktörlük yapabiliyorum PES2008 bu konularda oyuncuya yetiyor ama Konami'nin Pes2009 da oynanışla kesinlikle ilgilenmesi lazım..yoksa PES serisinin sonu gelir
bencede manager mod şart, master ligde rastgele takımlarla yapılan lige karşıyım... daha geniş bir kariyer mod gelebilir ama şu anki lisanslar sebebiyle bu mümkün gözükmüyor.
fifanın yeni grafikler super olacak next-gen e geçtiler gerci fifacı deilim hangisi güzelse onu oynarım kafamda illa şucuyum bucuyum die takıntı yapmam bence sizde bırakın artık şu pesciliği fifacılığı hangisi iyiyse onu oynayın bölece paraları hak eden kazansın
fifanın yeni grafikler super olacak next-gen e geçtiler gerci fifacı deilim hangisi güzelse onu oynarım kafamda illa şucuyum bucuyum die takıntı yapmam bence sizde bırakın artık şu pesciliği fifacılığı hangisi iyiyse onu oynayın bölece paraları hak eden kazansın
fifa pc de next gene gectide bizim haberimiz mi yok? videolari izlememissin anlasilan fifa pc de next gene felan gecmedi
Bu sene İngiltere liginde lisanlı olacak 2 takım, Manchester United ve Liverpool olacak.Kaynak Oynanabilirlik geliştirilmiş. Artık Etoo, Ronaldinho gibi futbolcularla rahatça adam geçip gol atmak yok. Adam geçmek için harektleri doğru yapmak gerekecek. Pes2009'daki ligler İngiltere, Fransa, İspanya, Hollanda Italya olacak. other kısmındaki B.Munich yerine Zenith St Petersburg geldi. Oyunda 19 adet stadyum olacak. Bu stadyumlar il alkla gelenler: Wembley, Old Trafford ve Anfield. Oyunda "become a legend" mod adında yeni bir mod olacak. Fifa'daki "be a pro" benzeri bir modmuş bu. sıfırdan oyuncu yaratıp onunla kariyer yapabilecekmişiz ayrıca bu oyuncumuzla online modda oynayabilecekmişiz. Oyunda Bayern Munich'in gitmesi, Master Ligin aynı kalması ve menulerin değişmemesi hayal kırıklığı yaratacak. Kaynak
Pes2009'dan haberler gelmeye devam ediyor. bu seferki haber edit mod ile ilgili. MP3lerimi PES2009'a ekleyebilecekmişiz. ayrıca Edit moddan tezerhat'da eklenebilecekmiş bu şekilde. KAYNAK
Pes2009'dan haberler gelmeye devam ediyor. bu seferki haber edit mod ile ilgili. MP3lerimi PES2009'a ekleyebilecekmişiz. ayrıca Edit moddan tezerhat'da eklenebilecekmiş bu şekilde. KAYNAK
Tüm Pes serilerini deyim yerindeyse sular seller gibi ezberledim diyebilirim. Ama Pes 2008'de ne yaptıysa adamlar örneğin Cagliari gibi bir takımla Juventus'u mümkün değil yenemiyorum, en az 7-8 kez oynamam gerekiyor geçebilmek için. Serinin belki de en eleştirilen oyunuydu ama güç dengesi bakımından en ayarında oyun olmuş. Öyle ki oyuncu güçleri bozulmasın diye piyasadaki süper ötesi yamaları yüklemekten kaçınıyorum (Bu tür yamalarda sıradan Türk ligi oyuncuları bile Nedved ayarında oluyor nedense veya yamayı hazırlayan eleman hangi takımı tutuyorsa o takım dünya yıldızı düzeyinde oluyor). Bence Pes'in evrimi olumlu bir şekilde devam ediyor. 2009'dan tek beklentim maçları 90 dakika oynanabilir yapacak oyun içi sinematikler, örneğin sakatlık durumunda maçın gerçekten 1-2 dakika durması, bu sırada az önce yaşanan heyecanlı anlardan ekrana görüntüler gelmesi gibi.
hakkaten öyle türkiye ligi yamalarını ben de yüklemiyorum. ne o öyle yamayı hazırlayan konyalı ise konyasporü fullüyor bursalıysa bursayı fullüyor çok saçma.