konamiye futbol konusunda güvenemiyorum. inş 09 çok güzel olur
Adamlara gerçekten güvenilmiyor. 14-15 yıldır mükemmel futbol simülasyonu yapıyorlar.
Bu arada screen ler doğru ise eski menüye dönülmesi isabetli seçim olmuş. Başka da bir yorum yapamam zaten.
Hepsi mükemmelse neden her biri diğerinden daha iyi oluyor?
Zaman kavramı diye bir olay var. Her oyun çıktığı ana göre değerlendirilmelidir. Bu yüzden bence PES in tüm serileri çıktığı yıllara göre mükemmel oyunlardır. Gereksiz muhalefet etmeyelim.
Gereksiz muhalefet ettiğim felan yok. Benim anlamadığım nokta mesela Pes 5'e de mükemmel diyorlardı. Pes 6 çıktı daha iyi dediler. Teknolojik olarak hiçbir fark yok. Pes6 Pes5 zamanında da yapılabilirdi. Ben sadece bazı şeylerin körü körüne pohpohlanmasına karşıyım. Konami her zaman güzel oyun yapacak diye bir kaide yok.
Güzel yanlarını söyleyin, kötü yanlarını da söyleyin ama Allah aşkına sevdiğiniz şeyleri abartmayın. Abartcaksanızda bari "bence" kullanın. Ben bir Pes serisi oyuncusu olarak Pes 2008'i yorumlarımda yerin dibine soktum (ki bence hakediyordu), güzel yanlarını da söyledim. Mükemmel, Kusursuz gibi kelimeler biraz abartı olmuyor mu? Son oyundan dolayı ben de artık KONAMI'ye futbol konusunda güvenemiyorum. Trex_Tr'ye katılıyorum.
ss ler güzel mi desem karar veremedim.bunlar gerçek mi acaba?oyun içi ucundan verseler ne olurdu.bunda ne var iyi olmuş menü bol bol aşağı yukarı yaparız
* PES 2009 WILL BE RELEASED IN OCTOBER Forget all the rumours you may have heard about there being no Pro Evolution Soccer until next year, PES 2009 will be released October 2008. * PREMIER LEAGUE TEAMS WILL NOT BE EDITABLE I think this is something that has been coming for a while. For the past few years the Premier League has been getting on Konami’s back more and more about the Option Files that end up floating around the web and, more importantly, eBay. I dare say EA are not too happy about it either given there ‘exclusive’ deal. So I think it’s quite likely that PES 2009 the kits, at least, will be locked down for the Premier League teams. * THERE WILL BE ONLY TWO LICENSED PREMIER LEAGUE TEAMS At most! Konami have to buy these licenses individually from the clubs, and I believe they are allowed a maximum of 2… until the ‘exclusive’ deal EA has with the Premier League expires in 2010 when the rights will be up for grabs again. Don’t be surprised if the licensed teams are Everton and Aston Villa. * PENDULUM WILL PERFORM THE INTRO MUSIC PES 2008’s choice of music was questionable to say the least. I don’t have a problem with choosing the Kaiser Chiefs, but the song just didn’t work. Something with a bit more kick to it will be introduced for PES 2009. Pendulum, best known for their hits ‘Granite‘ and ‘Slam‘, have already had their music appear in Motorstorm on the PS3 and Dance Dance Revolution Universe on XBox 360. * ONLINE MODES WILL BE IMPROVED This goes without saying. Konami know that unless online is ten-times better than it was for PES 2008 that they are in BIG trouble. I expect there will be online leagues, or at least knock-out cup contests, and the lobby system will be modified to be similar to that of PES6. * UNLIMITED AMOUNT OF SAVED REPLAYS No idea why you can’t do this alread. * MASTER LEAGUE TO FEATURE MORE INTERACTION They took a step in the right direction with PES 2008 by introducing things like ‘Player speaks about recent form’, but this can, and needs, to be taken a lot further. Around 5 years ago Konami made a joint announcement with SI Games that PES and CM would be joining forces - what the hell happened to that? I don’t see any Football Manager features currently in PES, do you? But for PES 2009 I forsee the ability to interact with players such as praising them for recent performances, resulting in their moral going up. Too much of this though and other players will become disheartend. Newspaper reports linking you to certain players will require a response from you - this will make negotiations with the player in question easier, or harder, depending on how you handle the report. * YOU WILL BE ABLE TO STAND CLOSER FOR THROW-INS Why can’t you go within 10 yards of a person taking a throw-in at the moment? I think Konami will finally see sense in the new game and allow players to go as close as they like (well, closer than 10 yards anyway!). * REFEREE’S WILL BE MORE INTELLIGENT I think one of the most disapointing aspects of the PES 2008 gameplay was the fact the referees often spoilt the game. You would see red for a perfectly good tackle, while a last man lunge would be punishable with only yellow. Advantages will be re-introduced properly. They seemed far less realistic in PES 2008 than they did in PES6. Unless I’ve somehow missed it, referee’s won’t go back and book a player after allowing play to continue following a rough challenge. This will be addressed for PES 2009. * FERNANDO TORRES TO BE ON THE COVER Don’t think I need to elaborate on this one.
* beden eğitimi 2009, bırakılacak, Ekim'de, senin, gelecek yıla kadar hiçbir profesyonel gelişim futbolu olurken orayı duymuş olmayabildiğin bütün söylentileri unutacak, beden eğitimi 2009, 2008 Ekim'de bırakılacak. * birinci birlik takımları, düzeltilebilir benim, bunun, bir süre için gelmekte olan bir şey olduğunu düşündüğüm olmayacak. Geçmiş az yıl boyunca birinci birlik, ağın etrafında yüzdürmeye son veren seçenek dosyalarının çok daha hakkında Konami'nin arkasında olmaktadır, ve, önemle daha çok, eBay. Ben, EA'in, orada verilen her birinin 'Özel haber', dağıttığı onun hakkında fazla mutlu olmadığını demeye kalkışırım. Bundan dolayı ben, beden eğitimi 2009'un olduğu tamamen muhtemel olduğunu düşünürüm, eşyalar, en azından, birinci birlik takımları için aşağı kilitlenecek. * orada, çoğunda sadece iki ruhsatlı birinci birlik takımı olacak! Konami, kulüplerden ayrı ayrı bu ruhsatları satın almak zorunda, ve ben, onların, 2…'in bir maksimumu izin verildiğine inanırım 'Özel haber' miktarı oluncaya kadar EA, sahip, birinci birlikle, hakların, yeniden kapışlar için yukarıya olacak olduğu zaman 2010'da sona erir. Şaşırma, eğer ruhsatlı takımlar, Everton ve Aston villasıysa. * pandül, tanışma müziğini yapacak, müziğin beden eğitimleri 2008i'nin seçeneğinin, en azı demek için şüpheli olduğudur. Benim, imparator şeflerini seçmekle bir problemim yok, ama şarkı sadece, çalışmadı. Ona biraz daha çok tekmeyle bir şey, beden eğitimleri 2009 için tanıştırılacak. 'Granit' ve 'Çarpma' onların vuruşları için bilinen pandül, en iyisinin şimdiden, PS3'te Motorstorm'da gözükmesi için onların müziği vardı, ve dans, XBox-360'ta devrim evrenini dans eder. * internet üzerinde biçimler, bunun, demeksiz idare ettiği geliştirilecek. Konami, onu bilir, eğer internet üzerinde, onların, büyük sıkıntıda olduğu beden eğitimleri 2008 için olduğundan on kere daha iyi değilse. Ben, orada, internet üzerinde birlikler olacak olduğu, veya en azından fincan müsabakalarını nakavt edecek olduğunu beklerim, ve lobi sistemi, PES6'in olana benzer olmak değiştirilecek. * hiçbir fikrin senin, bu alreada neden yapamadığın olmadığı kurtarılan tekrarların sınırlı olmayan miktarı.
* onların, şeylerin, 'Oyuncu, yeni olmuş formun hakkında konuşur' beğendiğini tanıştırarak beden eğitimleri 2008'le doğru yönde bir adımı aldığı daha çok etkileşime yer vermesi için ana birlik, ama bu, yapabilir, ve ihtiyaç duyabilir, daha fazla çok fazla alınmak. 5 yıl önce Konami'nin etrafında, beden eğitimlerinin ve santimetrenin, katılan kuvvetler olacak olduğu si oyunlarıyla müşterek bir duyuruyu yaptı — ne, ona oldu? Ben, güncel olarak beden eğitimlerinde herhangi bir futbol idareci özelliğini görmem, sana yapmam? Forseenin olduğu beden eğitimleri 2009'un dışında ben, yeni olmuş performanslar için onları övmek gibi oyuncularla birbirini etkilemesi için yetenek, onların ahlaki yukarıya gidişiyle sonuçlanmak. Buna rağmen bundan çok fazla, ve diğer oyuncular, cesaretini kırılacak. Gazete, kesin oyunculara senin, senden bir yanıtı gerektirecek olduğunu bağlamayı anlatır — bu, soruda oyuncuyla görüşmeleri daha kolay, veya daha sert yapacak, senin, raporu nasıl tuttuğuna güvenmek. * sen, taç atışları için kapatıcıya sen, şu anda bir taç atışını alıyor olan bir kişinin 10 yardasının içinde neden gidemediğini durabileceksin? Ben, Konami'nin sonunda, yeni oyunda hissi görecek olduğu ve izin verecek olduğu öyle gitmesi için oyuncuların, onların, beğendiği gibi (İyi, neyse 10 yardadan kapatıcı!) kapattığını düşünürüm. * hakemin, benim, birini beden eğitimlerinin en çok disapointing görünüşüne düşündüğüm daha zeki olacak, 2008 gameplayın, çoğunlukla oyun bozulan hakemlerin olduğu gerçek olduğu mudur. Sen, kusursuzca iyi bir takım için kırmızı görecektin, son bir adam hamlesi, sadece sarı cezalandırılabilir olacak olurken. Avantajlar, uygun şekilde tekrar tanıştırılan olacak. Onlar, onların, PES6'de yaptığından beden eğitimleri 2008'de çok daha az realist göründü. Eğer ben bir şekilde, onu kaçırmasaydım, hakemin, dönmeyecek, ve kaba bir meydan okumadan sonra devam etmek için oyuna izin vermekten sonra bir oyuncuyu ayırmayacak. Bu, beden eğitimleri 2009 için hitap edilecek. * örtüde olması için FERNANDO TORRES, benim, bu birinde ayrıntı katmaya ihtiyaç duyduğumu düşünmez.
* beden eğitimi 2009, bırakılacak, Ekim'de, senin, gelecek yıla kadar hiçbir profesyonel gelişim futbolu olurken orayı duymuş olmayabildiğin bütün söylentileri unutacak, beden eğitimi 2009, 2008 Ekim'de bırakılacak. * birinci birlik takımları, düzeltilebilir benim, bunun, bir süre için gelmekte olan bir şey olduğunu düşündüğüm olmayacak. Geçmiş az yıl boyunca birinci birlik, ağın etrafında yüzdürmeye son veren seçenek dosyalarının çok daha hakkında Konami'nin arkasında olmaktadır, ve, önemle daha çok, eBay. Ben, EA'in, orada verilen her birinin 'Özel haber', dağıttığı onun hakkında fazla mutlu olmadığını demeye kalkışırım. Bundan dolayı ben, beden eğitimi 2009'un olduğu tamamen muhtemel olduğunu düşünürüm, eşyalar, en azından, birinci birlik takımları için aşağı kilitlenecek. * orada, çoğunda sadece iki ruhsatlı birinci birlik takımı olacak! Konami, kulüplerden ayrı ayrı bu ruhsatları satın almak zorunda, ve ben, onların, 2�'in bir maksimumu izin verildiğine inanırım 'Özel haber' miktarı oluncaya kadar EA, sahip, birinci birlikle, hakların, yeniden kapışlar için yukarıya olacak olduğu zaman 2010'da sona erir. Şaşırma, eğer ruhsatlı takımlar, Everton ve Aston villasıysa. * pandül, tanışma müziğini yapacak, müziğin beden eğitimleri 2008i'nin seçeneğinin, en azı demek için şüpheli olduğudur. Benim, imparator şeflerini seçmekle bir problemim yok, ama şarkı sadece, çalışmadı. Ona biraz daha çok tekmeyle bir şey, beden eğitimleri 2009 için tanıştırılacak. 'Granit' ve 'Çarpma' onların vuruşları için bilinen pandül, en iyisinin şimdiden, PS3'te Motorstorm'da gözükmesi için onların müziği vardı, ve dans, XBox-360'ta devrim evrenini dans eder. * internet üzerinde biçimler, bunun, demeksiz idare ettiği geliştirilecek. Konami, onu bilir, eğer internet üzerinde, onların, büyük sıkıntıda olduğu beden eğitimleri 2008 için olduğundan on kere daha iyi değilse. Ben, orada, internet üzerinde birlikler olacak olduğu, veya en azından fincan müsabakalarını nakavt edecek olduğunu beklerim, ve lobi sistemi, PES6'in olana benzer olmak değiştirilecek. * hiçbir fikrin senin, bu alreada neden yapamadığın olmadığı kurtarılan tekrarların sınırlı olmayan miktarı.
* onların, şeylerin, 'Oyuncu, yeni olmuş formun hakkında konuşur' beğendiğini tanıştırarak beden eğitimleri 2008'le doğru yönde bir adımı aldığı daha çok etkileşime yer vermesi için ana birlik, ama bu, yapabilir, ve ihtiyaç duyabilir, daha fazla çok fazla alınmak. 5 yıl önce Konami'nin etrafında, beden eğitimlerinin ve santimetrenin, katılan kuvvetler olacak olduğu si oyunlarıyla müşterek bir duyuruyu yaptı � ne, ona oldu? Ben, güncel olarak beden eğitimlerinde herhangi bir futbol idareci özelliğini görmem, sana yapmam? Forseenin olduğu beden eğitimleri 2009'un dışında ben, yeni olmuş performanslar için onları övmek gibi oyuncularla birbirini etkilemesi için yetenek, onların ahlaki yukarıya gidişiyle sonuçlanmak. Buna rağmen bundan çok fazla, ve diğer oyuncular, cesaretini kırılacak. Gazete, kesin oyunculara senin, senden bir yanıtı gerektirecek olduğunu bağlamayı anlatır � bu, soruda oyuncuyla görüşmeleri daha kolay, veya daha sert yapacak, senin, raporu nasıl tuttuğuna güvenmek. * sen, taç atışları için kapatıcıya sen, şu anda bir taç atışını alıyor olan bir kişinin 10 yardasının içinde neden gidemediğini durabileceksin? Ben, Konami'nin sonunda, yeni oyunda hissi görecek olduğu ve izin verecek olduğu öyle gitmesi için oyuncuların, onların, beğendiği gibi (İyi, neyse 10 yardadan kapatıcı!) kapattığını düşünürüm. * hakemin, benim, birini beden eğitimlerinin en çok disapointing görünüşüne düşündüğüm daha zeki olacak, 2008 gameplayın, çoğunlukla oyun bozulan hakemlerin olduğu gerçek olduğu mudur. Sen, kusursuzca iyi bir takım için kırmızı görecektin, son bir adam hamlesi, sadece sarı cezalandırılabilir olacak olurken. Avantajlar, uygun şekilde tekrar tanıştırılan olacak. Onlar, onların, PES6'de yaptığından beden eğitimleri 2008'de çok daha az realist göründü. Eğer ben bir şekilde, onu kaçırmasaydım, hakemin, dönmeyecek, ve kaba bir meydan okumadan sonra devam etmek için oyuna izin vermekten sonra bir oyuncuyu ayırmayacak. Bu, beden eğitimleri 2009 için hitap edilecek. * örtüde olması için FERNANDO TORRES, benim, bu birinde ayrıntı katmaya ihtiyaç duyduğumu düşünmez.
Bugun nette gezerken sansıma pes 2009la ilgili bilgiler buldum buyrun
* PES 2009 WILL BE RELEASED IN OCTOBER Forget all the rumours you may have heard about there being no Pro Evolution Soccer until next year, PES 2009 will be released October 2008. * PREMIER LEAGUE TEAMS WILL NOT BE EDITABLE I think this is something that has been coming for a while. For the past few years the Premier League has been getting on Konami’s back more and more about the Option Files that end up floating around the web and, more importantly, eBay. I dare say EA are not too happy about it either given there ‘exclusive’ deal. So I think it’s quite likely that PES 2009 the kits, at least, will be locked down for the Premier League teams. * THERE WILL BE ONLY TWO LICENSED PREMIER LEAGUE TEAMS At most! Konami have to buy these licenses individually from the clubs, and I believe they are allowed a maximum of 2… until the ‘exclusive’ deal EA has with the Premier League expires in 2010 when the rights will be up for grabs again. Don’t be surprised if the licensed teams are Everton and Aston Villa. * PENDULUM WILL PERFORM THE INTRO MUSIC PES 2008’s choice of music was questionable to say the least. I don’t have a problem with choosing the Kaiser Chiefs, but the song just didn’t work. Something with a bit more kick to it will be introduced for PES 2009. Pendulum, best known for their hits ‘Granite‘ and ‘Slam‘, have already had their music appear in Motorstorm on the PS3 and Dance Dance Revolution Universe on XBox 360. * ONLINE MODES WILL BE IMPROVED This goes without saying. Konami know that unless online is ten-times better than it was for PES 2008 that they are in BIG trouble. I expect there will be online leagues, or at least knock-out cup contests, and the lobby system will be modified to be similar to that of PES6. * UNLIMITED AMOUNT OF SAVED REPLAYS No idea why you can’t do this alread. * MASTER LEAGUE TO FEATURE MORE INTERACTION They took a step in the right direction with PES 2008 by introducing things like ‘Player speaks about recent form’, but this can, and needs, to be taken a lot further. Around 5 years ago Konami made a joint announcement with SI Games that PES and CM would be joining forces - what the hell happened to that? I don’t see any Football Manager features currently in PES, do you? But for PES 2009 I forsee the ability to interact with players such as praising them for recent performances, resulting in their moral going up. Too much of this though and other players will become disheartend. Newspaper reports linking you to certain players will require a response from you - this will make negotiations with the player in question easier, or harder, depending on how you handle the report. * YOU WILL BE ABLE TO STAND CLOSER FOR THROW-INS Why can’t you go within 10 yards of a person taking a throw-in at the moment? I think Konami will finally see sense in the new game and allow players to go as close as they like (well, closer than 10 yards anyway!). * REFEREE’S WILL BE MORE INTELLIGENT I think one of the most disapointing aspects of the PES 2008 gameplay was the fact the referees often spoilt the game. You would see red for a perfectly good tackle, while a last man lunge would be punishable with only yellow. Advantages will be re-introduced properly. They seemed far less realistic in PES 2008 than they did in PES6. Unless I’ve somehow missed it, referee’s won’t go back and book a player after allowing play to continue following a rough challenge. This will be addressed for PES 2009. * FERNANDO TORRES TO BE ON THE COVER Don’t think I need to elaborate on this one.
kısaca # PES 2009, Ekim'de yayınlanacak # İngiltere Ligi takımları üzerinde değişiklik yapılamıcak(Edit yapılamıcak) # İngiltere Liginden sadece 2 takım lisanslı olucak, bunlar Everton ve Aston Villa # Giriş müziğini Pendulum yapıcak # Oyunun online yönü geliştirilecek # Sınırsız Replay kaydedebileceğiz # Oyunun kapağında Fernanado Tores olucak # Daha iyi hakemler olucak # Master Lig iyileştirilecek
bence de oynanabilirliği düzeltsinler. yapay zeka yerlerde. oyunu zorlaştırdığınızda sadece karşı takımın oyuncuları güçlenip daha hızlı koşuyor. taktik açıdan hiçbir halt yok. profesyonelde ya da world class'ta oynamak sinir bozucu olmuş.
bu arada,önceden eklenmesini ümit ettiğim,pes08 de bir nebzede olsa artırılan ama yinede eksik olan bazı detaylar var..
- hakem hep aynı,ve çok cansız,sıradan hareketler yapıyor,bakınız günümüz hakemlerine,her faulü her frikiği yada her pozisyonu ayrı değerlendiriyor (hareket açısından)
-sevinç şekilleri sürekli aynı,her ne kadar değiştirebilsekte daha fazla çeşit ve canlılık olmalı bence
-oyuncuların yüzlerine adam gibi tepkiler getirilmeli,mesela c.ronaldo'nun gol kaçırıncaki kalleş sırıtması gibi yada gol yiyen kalecinin suratının bozulması,yenilen takımın ağlaması falan gibi..
-artık LAN desteği gelsin şu oyuna lan!!
-adam seçme olayına KESİN ve STABİL bir çözüm getirilmeli,pes5 ten beri adam seçme sorunuyla boğuşuyorum,topa en yakın adamı seçmezken topla beraber koşan rakibin arkasında kalan ve ona yetişemeyen oyuncuları ISRARLA seçen bir sistem var..deli oluyorum
-pes6 da falan normaldide,pes08 de oyuncular maç bitişlerinde yada replay'larda falan çok "dayı" yürüyolar ya omuzlar önde falan canlılık olsa keşke,stabil yürümese adamlar..
-lisans sorununu halletmeliler,para konusunda artık EA'dan fazla kazandıkları kesin,ama hala inatla 2-3 ligin telifini alıyorlar..
-yapay zeka dengesizlikleri var..mesela Auxerre ile lig yaptım,2 maçtada lyon'u yenebildim,ama lig sonuncusu Rennes'e bir maçta yenilip,diğerinde berabere kaldım..ve bu 1-2 değil,başka bir çok lig ve takımla başıma geldi..
beyler bence oynanabilirlik üzerine odaklansınlar,
biz hala lan'da pes 4 oynuyoruz arkadaşlarla, aşağı yukarı 4 yıldır bu böyle, ondan sonra pes 5 oynadım 4 teki zevki vermedi, pes6 bir nebze iyi idi ama oda pes4 e yaklaşamadı bile, ya pes 6 tamam güzel ama rooney yada owen ile ceza alanının köşesinden kaleye vurduğum her top mu gol olur kardeşim tamam oraya kadar gelebilmekde bir şey çeşitli zorlularda ama insaf yani, oynarken biliyorum ki oraya gelirsem gol. Bü tür cinslikleri vardı.
Bence konami oyunun oynanış stilini komple elden geçirsin
Pes 6 dan sonra 2008 çok zor geldi bana. çok iyi bir takıma karşı 5 yıldızla maç yapmak işkence olmuş. bende 4 yıldızla maç yapmam. Bilgisayara karşı maç yapmışlığım yok. Arakdaşınıza karşı oynadığınızda oyunun güzelliği ortaya çıkıyor. Pes 4 ve Pes 6 favori oyunlarımdır. Pes 3 de severim ki pes 3 için monitörü kırmıştım sinirden :) benim için tek kayıp pes 5. Pes 5 dandikti yada pes değildi :S hiç sevmedim ama pes 2008 e yapılan aşırı kötü yorumlarını kabul etmiyorum fifaya benzemiş yorumlarını hiç kabul etmiyorum her sene fifayıda denerim fifa 99 ve 2000 aşkına ama fifa adam olmıcak.bunu pes oynamadan en iyi oyun fifadır diye savunmuş biri olrak yapıyorum.herkes hata yapabilir .pes oynayınca ezildim.
bazı peciler pes 6 dan sonra büyük beklentilere girdiler ve sonucunda hayal kırıklığı yaşadılar. pes 2008 iyi olmasına karşın büyük beklentileri karşılayamadı.. pes 6 hakihaten dengeli ve oynanış açısından harika bir oyunudur. Ama onunda saçmalıkları vardı. altı pastan adamın her zaman topun dibine girmesi. kanattan gelirken bi aşğı bi yukarı pcnin devamlı çalım yemesi. pes 2008 debunlar giderilmiş şutlar daha ii olmuş savunma yapmak aşırı zorlaştırılmış. koşma ve pasa devamlı basılı tutma geyiği kaldırılmış. pes 2008 in tek sorunu aşırı zor olması. 2009 beklentilerim. 2008 deki uyduruk penaltıların düzeltilmesi. yerden serbest vuruş atamadım ya ben bilmiyorum yada oyunda yok. Taçlarda adamın önüne geçebilmek. Lisansızda olsa bir çok ligin eklenmesi. Nasıl olsa biri çıkıp düzeltiyor hepsni :D Zaten şu pesteki isimler benim hoşuma gidiyor :) m. red :) Herkesin zevki kabileyeti farklı oluyor ama pes kaliteli oyuncuların kaliteli oyunudur ve her sene oynanışta kalite istenir. Kötü oynanışta 500 lisanslı lig 20 000 oynanış modu olsun o oyunu bilgisayarımın geri dönüşüm kutusuna bile sokmam. Futbol oyunundada oynanabilirliği ilk planda tutmayan oyuncununda yorumlarını dikkate almam........
Şu oyunda en sevmediğim özellik olan Master Lig yine var
Biri alsın şu EA Sports'tan lisansları ya bu ne saçma sapan dağılımla saçma sapan isimli takımlarla güya lig yapıyoruz.... Yine iki kişi oynicaz demek oyunu Master Lig hiç bitmeyecek
Master ligi sevmiyo musun?
Pes 6 dan sonra 2008 çok zor geldi bana. çok iyi bir takıma karşı 5 yıldızla maç yapmak işkence olmuş. bende 4 yıldızla maç yapmam. Bilgisayara karşı maç yapmışlığım yok. Arakdaşınıza karşı oynadığınızda oyunun güzelliği ortaya çıkıyor. Pes 4 ve Pes 6 favori oyunlarımdır. Pes 3 de severim ki pes 3 için monitörü kırmıştım sinirden :) benim için tek kayıp pes 5. Pes 5 dandikti yada pes değildi :S hiç sevmedim ama pes 2008 e yapılan aşırı kötü yorumlarını kabul etmiyorum fifaya benzemiş yorumlarını hiç kabul etmiyorum her sene fifayıda denerim fifa 99 ve 2000 aşkına ama fifa adam olmıcak.bunu pes oynamadan en iyi oyun fifadır diye savunmuş biri olrak yapıyorum.herkes hata yapabilir .pes oynayınca ezildim.
bazı peciler pes 6 dan sonra büyük beklentilere girdiler ve sonucunda hayal kırıklığı yaşadılar. pes 2008 iyi olmasına karşın büyük beklentileri karşılayamadı.. pes 6 hakihaten dengeli ve oynanış açısından harika bir oyunudur. Ama onunda saçmalıkları vardı. altı pastan adamın her zaman topun dibine girmesi. kanattan gelirken bi aşğı bi yukarı pcnin devamlı çalım yemesi. pes 2008 debunlar giderilmiş şutlar daha ii olmuş savunma yapmak aşırı zorlaştırılmış. koşma ve pasa devamlı basılı tutma geyiği kaldırılmış. pes 2008 in tek sorunu aşırı zor olması. 2009 beklentilerim. 2008 deki uyduruk penaltıların düzeltilmesi. yerden serbest vuruş atamadım ya ben bilmiyorum yada oyunda yok. Taçlarda adamın önüne geçebilmek. Lisansızda olsa bir çok ligin eklenmesi. Nasıl olsa biri çıkıp düzeltiyor hepsni :D Zaten şu pesteki isimler benim hoşuma gidiyor :) m. red :) Herkesin zevki kabileyeti farklı oluyor ama pes kaliteli oyuncuların kaliteli oyunudur ve her sene oynanışta kalite istenir. Kötü oynanışta 500 lisanslı lig 20 000 oynanış modu olsun o oyunu bilgisayarımın geri dönüşüm kutusuna bile sokmam. Futbol oyunundada oynanabilirliği ilk planda tutmayan oyuncununda yorumlarını dikkate almam........
helal olsun ama master lig kadar berbat birşey yok
Birde ileriki oyunalrda işnşallah bilgisayara karşı oynamalarda karakter eklerler. Dünay üzerinde yapılan turnuvalarda başarılı olan oyunculardan seçerek oyuna rakip olarak simüle ederler. Bir nevi bot :) 20 karakter yaratılıp bide bunlarla ilgi bir kaç mod eklenirse master ligten daha iiolur heralde :) bide editle rakip yaratılabilir bu sayede :D belki ileride yaparlar
Oyuncular daha estetik bu görülüyor resimlerde. Seyirciler yine maç ile etkileşimli değilTop nerde nereyi seyrediyorlar ayrıca hepsi yine çok açık renkli.Fifadaki gibi biraz daha koyu renkli olmalılar.. Reklam panoları yine pes konami.Konami firmalarla anlaşıp biraz daha para kazanayım demiyor mu anlaşamıyormu nedir.Neden boş bu reklam panoları hayret ediyorm.Pazarlayın kardeşim oyunu.PAra kazanın lisans alın. Stadlara gelince daha gerçekci görünüyorlar...Gelsin yeni SS ler bakalım neler düzeltilmiş eksik kalmış göreceğiz...
Arkadaşlar bu karşılaştırmada ilk defa yayınlana PES 2009 resimleri ile geçen senenin oyunu olan PES 2008'i grafiksel olarak karşılaştırdım.
* PES 2009 formalar daha iyi ve kaliteli gözüküyor, formalardaki gölgelendirme daha iyi olmuş * Animasyonlar aynı gibi * PES 2009'da renkler daha canlı ve gerçek * PES 2009'da ışıklandırma daha iyi * Sonuç olarak PES 2009 grafiksel olarak baya iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HRNclk777 -- 23 Haziran 2008; 3:34:49 >
Çok daha iyi hemde grafik olarak pes 2009. Adamların kollarına damarlar falan gelmiş baksanıza. Yüzler çok detaylı olmuş. Süper geliyor bence bu sefer. Hadi biz konsolda seçim şansına sahibiz yine de (gerçekten farksız bir fifamız var) PC ciler için özellikle ilaç gibi gelecek pes 2009.
YİNE EKRAN KARTIMIZIN İÇİNE EDİCEK BİR pes GELİYOR DESENİZE İŞŞALLAH BU KEZ İYİ OPTİMİZE EDERLER PES NEXT-GENDE BİRAZ ACEMİ ... FİFA İSE BU İŞİ 3 YILDIR KONSOLLARA YAPIYOR VE MUHTEŞEM ŞEKİLDE YANSITIYOR İŞŞALLAH ARTIK PCDEDE NEXT-GEN FİFA 'YI GÖRÜCEZ GÖREMEZSEK EN BÜYÜK RAKİBİ OLAN PESTEN VAZGEÇMİYİCEZ....
Umarım animasyonlarıda geliştirirler. Çünkü nolursa olsun görsellikte en az grafikler kadar etkililer. Kazık gibi koşan elemanlar oldukca grafikler kaybolurlar kazmaların arasında..
Konami bugün yaptığı basın açıklamasında oyunla ilgili bazı bilgiler verdi.
* PES 2009; PC, PS3, Xbox360, PSP, PS2 için Ağustos'da avrupada çıkıyor * Yeni eklenen özellikler, PES ile gerçek düşünceler arasında köprü oluşturacak * Grafiksel gelişmeler sayesinde oyuncuların hareketleri ve bakışları daha gerçekci * Yeni online özellikler, yeni kontrol elemanları, yeni hareketler oyundan alacağınız zevki artıracak
İngilizce açıklamanın tam metnini aşağıda verdim. Konami Digital Entertainment GmbH has announced that it will release PES 2009 for PLAYSTATION®3, Xbox 360, PC-DVD, PlayStation®2, and PSP® (PlayStation®Portable) this Autumn in Europe. PES 2009 is the latest installment of the award-winning Pro Evolution Soccer Series, which is known by millions of fans for its superior gameplay and incredible realism. For PES 2009, Konami is already planning a raft of extensive new additions that will further bridge the gap between PES and the real thing. The new game has undergone a stunning graphical update to ensure its players look and move even more like their real-life counterparts. Similarly, all-new options allow users to tailor the game to their own tastes, while new moves, innovative new control elements and key online elements will further the realism of the new game.
“The announcement of a new PES game is always a highlight for Konami, but PES 2009 looks set to reaffirm the series’ utter superiority,” commented Jon Murphy, PES Project Leader for Konami Digital Entertainment GmbH. “We are committed to extending the realism of the new game with a wealth of key gameplay additions, and will produce a football title that truly embodies all the skill and pace that is good about the modern game.
Dijital eğlencenin olduğu Konami, GmbH, onun, (Portatif PlayStation ®) bu sonbahar Avrupa'da PLAYSTATION ® 3ü, Xbox-360, PC DVD, PlayStation ® 2i için beden eğitimi 2009, ve PSP ®'i bırakacak olduğunu ilan etti. Beden eğitimi 2009, onun üst gameplayı ve inanılmaz realizmi için hayranların milyonlarcası geçerek bilinen ödül-kazanan profesyonel gelişim futbol dizisinin en son bölümüdür. Beden eğitimleri 2009 için, Konami şimdiden, daha fazla, beden eğitimleri ve gerçek şeyin arasında aralığa köprü kuracak olan bir geniş yeni toplamalar dolusunu planlıyor. Yeni oyun, onun oyuncu bakışını garanti etmesi için harika grafiksel bir güncelleştirmeye maruz kaldı, ve düzenli hareket daha çok, onların gerçek-yaşam karşı taraflarını beğenir. Benzer şekilde, bütün-yeni seçenekler, onların kendi tatlarına oyunu dikmesi için kullanıcılara izin verir, yeni hareketler olurken, yenilik getiren yeni kontrol öğeleri ve anahtar internet üzerinde öğeler daha fazla yeni oyunun realizmi, yapacak.
"Yeni bir beden eğitimi oyununun duyurusu, her zaman Konami için bir önemli kısımdır, ama 2009 bakışın, dizinin tam üstünlüğünü tekrar bildirmeyi koyduğu beden eğitimleri", Jon patatesi yorum yaptı, beden eğitimleri, Konami için lideri dijital eğlenceye tasarlar, GmbH'dir. "Biz, anahtar gameplay toplamalarının bir varlığıyla yeni oyunun realizmini uzatmaya yapılırız, ve onun, modern oyunun hakkında iyi olduğu gerçekten bütün beceriyi ifade eden ve yürüyen bir futbol başlığını üretecek.
Dijital eğlencenin olduğu Konami, GmbH, onun, (Portatif PlayStation ®) bu sonbahar Avrupa'da PLAYSTATION ® 3ü, Xbox-360, PC DVD, PlayStation ® 2i için beden eğitimi 2009, ve PSP ®'i bırakacak olduğunu ilan etti. Beden eğitimi 2009, onun üst gameplayı ve inanılmaz realizmi için hayranların milyonlarcası geçerek bilinen ödül-kazanan profesyonel gelişim futbol dizisinin en son bölümüdür. Beden eğitimleri 2009 için, Konami şimdiden, daha fazla, beden eğitimleri ve gerçek şeyin arasında aralığa köprü kuracak olan bir geniş yeni toplamalar dolusunu planlıyor. Yeni oyun, onun oyuncu bakışını garanti etmesi için harika grafiksel bir güncelleştirmeye maruz kaldı, ve düzenli hareket daha çok, onların gerçek-yaşam karşı taraflarını beğenir. Benzer şekilde, bütün-yeni seçenekler, onların kendi tatlarına oyunu dikmesi için kullanıcılara izin verir, yeni hareketler olurken, yenilik getiren yeni kontrol öğeleri ve anahtar internet üzerinde öğeler daha fazla yeni oyunun realizmi, yapacak.
"Yeni bir beden eğitimi oyununun duyurusu, her zaman Konami için bir önemli kısımdır, ama 2009 bakışın, dizinin tam üstünlüğünü tekrar bildirmeyi koyduğu beden eğitimleri", Jon patatesi yorum yaptı, beden eğitimleri, Konami için lideri dijital eğlenceye tasarlar, GmbH'dir. "Biz, anahtar gameplay toplamalarının bir varlığıyla yeni oyunun realizmini uzatmaya yapılırız, ve onun, modern oyunun hakkında iyi olduğu gerçekten bütün beceriyi ifade eden ve yürüyen bir futbol başlığını üretecek.
EA nasıl daha iyi oyun yaparım derdinde olacağına PES'teki editörü engellemeye çalışıyor. Hiç farketmez, gerekirse bit bit değiştirilir, yine nette yayınlanır, EA de avucunu yalar.
Grafikler NEXT-GEN olsa ne yazar Optimizasyon olmadiktan sonra
neden böyle dedğiniz anlayamadım pes2008 gayet iyi optimize edilmişti özellikle xbox360 ve pc için ama ps3 için ara videolarda frema düşmesi vardı oyun içinde görmedim
ŞEREFTİR SENİ SEVMEK SENLE AĞLAYIP GÜLMEK GALATASARAY SEVGİSİ SÜRECEK SONSUZA DEK YETMİYOR Kİ STADLAR KALBİMİZ SENLE ÇARPAR LAYIKSIN BU SEVGİYE ŞANLI GALATASARAY NASIL Kİ BU MİLLETİN TACIDIR YILDIZ İLE AY YÜKSEL TA ARŞA KADAR ŞANLI GALATASARAY
PES bu yaptığı oyunları güzel mi sanıyor? Şu ilk stadyum ss sine bakın.Sanki basına kapalı bir maç.Seyirciye kapalısını gördükte basına kapalısına yuh artı diyorum.Yanılıyormuyum???
PES bu yaptığı oyunları güzel mi sanıyor? Şu ilk stadyum ss sine bakın.Sanki basına kapalı bir maç.Seyirciye kapalısını gördükte basına kapalısına yuh artı diyorum.Yanılıyormuyum???
doğru diyorsun, animasyonlar sadece hakem ve oyuncularla sınırlı kalmamalı artık , sistemler çoğu kişinin yeterince güçlendi daha sağlam animasyonlar , hareket halinde basın ve yedek kulubesi olmalı.
doğru diyorsun, animasyonlar sadece hakem ve oyuncularla sınırlı kalmamalı artık , sistemler çoğu kişinin yeterince güçlendi daha sağlam animasyonlar , hareket halinde basın ve yedek kulubesi olmalı.
Hiç yoktan çok güzelmiş gibi esc menü tuşunda küçük bir görüntü var.Bunun bile kalitesi iğrenç.