Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: Pro Evolution Soccer 2009

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Oyuna Özel Forumlar >> PES - Pro Evolution Soccer >> Cevap: Pro Evolution Soccer 2009 Sayfa: <<   < önceki  100 101 102 103 104 105 106 107 108 [109]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Silver_Sky

Sisteme Gözat

21 Nisan 2009, 20:19:57  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk

Atılmış en iyi 25 gol videosunu paylaşalım, gerçek spiker sesini de katmışlar ortaya güzel bir video çıkmış, izleyin...

şu spikerleri bir de oyunda duyabilsek

TheMatador2

21 Nisan 2009, 21:28:25  

quote:

Orjinalden alıntı: Mac2cryme

internetten indirmemi?

hyr 2 adet dvd satın aldım ordan yükledim

Creative ep630 Black,Logitech x230,Logitech x540,Creative Audigy value 7.1,Creative Sound Blaster 5.1,JBL 1000 watt,Samsung Preston...
Napolit@n

22 Nisan 2009, 11:25:54  

quote:

Orjinalden alıntı: QuanoM

quote:

Orjinalden alıntı: kyle007

Sinemaskop görüntü o "Lb" denen şey...Hani filmlerde altta ve üstte siyah şerit olur ya , o işte...

Sinemaskop felan değil o.

KONAMI'nin gene çözünürlük olayında garip tavırlar sergilediğinin göstergelerinden bir tanesi. Diyor ki: "16:10 monitör kullanıyorsanız da sizi takmıyoruz. 16:9 da oynayın; altta üste boşluk kalsın." Eğer boşlukları kaldırırsanız Aspect Ratio bozulacaktır. (adamlar uzayacak vs.) Çünkü boşlukları kapatırken görüntüyü sadece yukarı ve aşağı uzatıyor.

Geçen sene de bu tip problemler vardı Pes'te. KitServer sorunları çözüyordu.

Bu sene de çözümü var. Eğer 16:10 çözünürlüklü monitör kullanıyorsanız Pes 2009 Demo Tweak v1.1 ile hem o boşluklardan kurtulup hem de Aspect-Ratio'yu bozmadan oynayabilirsiniz. Çünkü görüntünün geneli büyüyecek. Tek dezavantajı sağ ve soldan görüş alanı kaybetmeniz ki bunu farketmeyeceksiniz bile.

Pes 2009 Demo Tweak 1.1: http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=31866

bende 17x5 17 inç LCD var 16.9 da sağ ve soldan fazla görüş açısı veriyor...o şekilde oynamak istiyorum ama adamların boyu uzuyor..LB işaretleyince de ekran küçülüyor..ben bunu 4.3 te sağdan soldan alan kaybettmeden nasıl oynarım...

venomtrk

Sisteme Gözat

24 Nisan 2009, 22:00:33  

PC Pro Evolution Soccer 2009 Classic 39,99 TL

PS3 Pro Evolution Soccer 2009 Platinum 99,99 TL

PSP Pro Evolution Soccer 2009 Platinum 59,99 TL

PS2 Pro Evolution Soccer 2009 Platinum 59,99 TL

Aralda orjinal oyunun fiyatı düşmüş arkadaşlar

mcake±

25 Nisan 2009, 10:54:41  

Tezgahtan falan almıştır muhakkak. O da riptir yani...

@kollaps
Dostum gönderdiğin video çok güzel olmuş. Eğer o videoyu da sen yaptıysan muhteşem olmuş.

Ufuk_XT

Sisteme Gözat

26 Nisan 2009, 10:55:49  

bugün pes 09 yükledim. settings ten tuşlarımı ayarladım.neyse oyunu oynuyorum.yalnız koşma tuşuna basılıyken şut çekemiyorum.mesela koşarak şut çekcem D tuşuna basıyorum tepki vermiyor.koşma tuşunu ne zaman bırakırsam o zaman şut çekebiliyorum. Neden böyle arkadaşlar.Eskiden böyle değildi sanki..

Asus Maximus Formula X38 - Q9550 Rev. E0 - 2x2 OCZ Reaper 1066 MHz - Connect 3D 4870 X2 - Tagan BZ-1100 W - 2x500 GB Seagate 32MB (Raid 0 ) - Philips MMS 460 - Samsung 931 C - Recom X-Force. - D-link Kablolu 4 Port
Nén-El

29 Nisan 2009, 12:57:39  

quote:

Orjinalden alıntı: Ufuk_XT

bugün pes 09 yükledim. settings ten tuşlarımı ayarladım.neyse oyunu oynuyorum.yalnız koşma tuşuna basılıyken şut çekemiyorum.mesela koşarak şut çekcem D tuşuna basıyorum tepki vermiyor.koşma tuşunu ne zaman bırakırsam o zaman şut çekebiliyorum. Neden böyle arkadaşlar.Eskiden böyle değildi sanki..

Bende de PES 6'da sanırım bir ara böyle olmuştu ama nasıl çözdüğümü hatırlamıyorum...

Benim başka bir sorum olacak. Master League'e başlarken Classic Players'ı da açtım. Ama oyunda gözükmüyorlar. Daha sonraki yıllarda mı çıkıyorlar nedir olayı ? Roberto Baggio'yu takımıma alamayacak mıyım...

CeSsPoOL

Sisteme Gözat

29 Nisan 2009, 10:44:51  

Arkadaşlar 2009 ps3 teki kadar keyifli mi bilgisayarda da? sırf bu oyun için ps3 almayı düşünüyorum :) ya da askerlik bitince sadece 2 joypad mi alayım : )

İntel Core2Quad Q9550 @ 3,82 Ghz
Gigabyte X48 - DQ6/OCZ Platinum 4 GB Dual Channel/Western Digital 250Gb Sata2 16Mb Buffer + Seagate 500 GB Sata 2 + 500 GB Seagate External/Cooler Master RC 333/Zotac GTX 260 AMP 2/Samsung 2233SN Wide/ Cooler Master RP600 PSU
/Logitech G51/Logitech Wave Set

DHGuitarHeroFanClub

mert6385

29 Nisan 2009, 14:59:11  

pes 2009 u notebookta oynuyorum. çimler tam yeşil değil de sarıya yakın oluyor . bu sorunu nasıl düzeltebilirim?? laptop markası toshiba p300-133

TOSHIBA P300-133;T8300 2.4 Ghz , ATI HD3650 512 Mb, 3Gb ram
Apple Ipod Touch 2g 8gb
Nokia N73 ME
Logitech S220 2.1
Nén-El

29 Nisan 2009, 18:37:16  

quote:

Orjinalden alıntı: mert6385

pes 2009 u notebookta oynuyorum. çimler tam yeşil değil de sarıya yakın oluyor . bu sorunu nasıl düzeltebilirim?? laptop markası toshiba p300-133

Oyunu açtıktan sonra ayarlarda sahanın renk ayarıyla oynayabildiğin bir yer var. Oradan denedin mi ?

Ramazan.K

Sisteme Gözat

30 Nisan 2009, 1:30:25  

Oynuyorum : PES 2009/-/The Hunter/-/
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bitirdim : Medal of Honor : Airborne/-/Stranglehold/-/Bioshock (Mutlu Son)/-/F.E.A.R/-/Half Life 2 - EP One - EP Two/-/TimeShift/-/
Call of Duty 4: Modern Warfare /-/

bah06

30 Nisan 2009, 2:04:57  

patch 1.30 u yükledim dün ondan önce galiba 1.2 vardı tam emin değilim(chealsede sevo filan vardı)
dikkatimi çeken chealse ile oynuyorum sürekli chealsenin gücü düşmüş gibi manchester da ise bi artış var özellikle pas ve kafa topu almada
1.30 u kurunca ne gibi farklılıklar gördünüz?Kadrolar düzeldi

Acil satılık
Satılık panasonic kxp-1150 nokta vuruşlu printerım var Satılık amd sistem
Zayber

2 Mayıs 2009, 24:27:25  

Arkadaşlar bu oyunu pc de game padla oynamam için özel bişey lazım mı?Yoksa 2 tane game pad alıp direk usb ye takınca çalışır mı?
Nén-El

2 Mayıs 2009, 13:42:20  

quote:

Orjinalden alıntı: Zayber

Arkadaşlar bu oyunu pc de game padla oynamam için özel bişey lazım mı?Yoksa 2 tane game pad alıp direk usb ye takınca çalışır mı?

USB'ye taktıktan sonra PES 2009 Settings'ten controller kısmına joystickleri yerleştirmen yeterli.

Napolit@n

7 Mayıs 2009, 2:53:12  

become a legent modunda merkez forvetim....ama frikikleri,kornerleri faulleri penaltıları..hiç birini ben vuramıyorum..gücümde baya gelişti 3 haftadır oynuyorum....Bunun bir ayar yeri mi var..frikik ve penaltıları ben kullanmak istiyorum nasıl olacak bu iş ??

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
(!) okuyup geçmeyin bilen birisi lütfen şu soruyu cevaplasın...

Silver_Sky

Sisteme Gözat

7 Mayıs 2009, 9:45:20  

Takımda şut-pas tekniği senden daha iyi bir oyuncu varsa sana vermezler topu, CF olmanın da bunda bir etkisi olabilir.

Nén-El

7 Mayıs 2009, 18:58:31  

Mutlaka sahada Freekick accuracy'si senden yüksek olan birisi vardır.

Penaltılarda da penaltı yıldızı olanlara attırıyorlar. Takımda yıldızlı oyuncu varsa hiç şansın yok. Sende yıldız çıkması için senin biraz penaltı kullanman lazım ama asıl sorun kullanamamak zaten :)

Ben bikaç kere kullandım hep kaçırdım.

ghost41

8 Mayıs 2009, 8:50:16  

Arkadaşlar bi el atın yaa şu meşhur extreme patch için pc ye pes 2009 kurdum 1.3 yaması kurmam gerekiyomuş yamayı yüklemeye çalıştığımda şu hata msj ını alıyorum bi yol gösterin denemediğim şey kalmadı

Ekteki dosya (1)

AMD Phenom II X3 710 - Asus M4A78-VM - 4 Gb Kingston HyperX 1066 CL7 ram - (Dx11 Gelsin Bi Hele) - 22" SamsunG 2253BW - 500 + 250 Gb Samsung HDD - Hiper Type-R 580 WaTT PSU - A4-TecH x750BF.

XBoX360 - 60 Gb
Napolit@n

11 Mayıs 2009, 11:29:11  

arkadaşlar bu detaylar bölümünde analog tipini falan seçtiğimiz yer var ya..orada uzun pas tipi var 5 e kadar...
bu ve diğerlerinin mantığı nedir anlamadım...topa bazen yukardan bazen aşağıdan vuruyor...

uzaktan sert şutda çekilmiyor ..ibreyi sonuna kadar dayıyorum orta sahanın az ilerisinden ...bi kere tesadüfen attım ama uzun pas tuşuyla o da...

Napolit@n

13 Mayıs 2009, 16:22:00  

birde arkadaşlar benim gücüm çok çabuk tükeniyor..ondan 70. dk da hemen çıkarıyor..bu gücümü nasıl geliştiririm...maçlarda çok koşmamam mı lazım..real madridteyim çoğu gücüm 85 aslında

Nén-El

15 Mayıs 2009, 12:37:44  

quote:

Orjinalden alıntı: Napolit@n

birde arkadaşlar benim gücüm çok çabuk tükeniyor..ondan 70. dk da hemen çıkarıyor..bu gücümü nasıl geliştiririm...maçlarda çok koşmamam mı lazım..real madridteyim çoğu gücüm 85 aslında

Stamina değerin düşüktür. Antremanlarda stamina ya ağırlık verip geliştirmen lazım.

fatihhilal

Sisteme Gözat

15 Mayıs 2009, 13:29:28  

Teşekkürler..

SİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBEL
BELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBEL
BELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBEL
SİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBELSİBEL

Napolit@n

21 Mayıs 2009, 22:56:07  

dostum tamam staminada...ben 2019 sezonundayım...hiç antrenman yok bende paso maç....
başlarda manchestera gittiğim dönemde bi maça çıktım 2 yada 3 tane antrenman maçı yaptım şimdiye kadar
hep lig kupadır gidiyor neden acaba??? bende antrenman yok wallaha

Napolit@n

21 Mayıs 2009, 22:59:54  

şu an barçadayım....messi owen bojan ve ben varız ileride :) tabi benim yüzümden messi oyuna pek giremiyor bide ilerledikçe maç sonu artan değerler nerdeyse hiç gitmiyor ..sanırım ilerledikçe bu artış çok yavaşlıyor

c0ss

24 Mayıs 2009, 12:09:07  

quote:

Orjinalden alıntı: Ramazan.K

1,40 Patch Çıktı

http://www.worthdownloading.com/download.php?gid=3643&id=18682

ilacı cıktımı peki

| Prison Break | Chuck | Death Note | Avatar |

| Rammstein | Apocalyptica | Metallica | Iron Maiden | Sagopa Kajmer |

Phılıps 190VW 19" LCD Monitor || XBOX 360 Arcade PAL || Creative M-4500 Inspire 4.1

Barbar
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 2 günü kaldı.

24 Mayıs 2009, 10:34:56  

extreme patch hakkında bilgisi olan varmı... 2.05 gb boyutlu olan
Nén-El

24 Mayıs 2009, 13:01:00  

quote:

Orjinalden alıntı: Barbar

extreme patch hakkında bilgisi olan varmı... 2.05 gb boyutlu olan

Kurulumu basit. Süper lig ve alman ligi ekleniyor. Update'ini de yaparsan sorunsuz oynayabilirsin. Türkçe spikeri çok başarılı değil ama türkiye ligi için tavsiye ederim.

c0ss

24 Mayıs 2009, 13:21:36  

Extreme Patch kurmasak sadece türkçe spiker istiyorum öyle oluyomu ?

Phılıps 190VW 19" LCD Monitor || XBOX 360 Arcade PAL || Creative M-4500 Inspire 4.1

Nén-El

24 Mayıs 2009, 17:06:49  

quote:

Orjinalden alıntı: c0ss

İndirdikten sonra IMG klasörünün içinde rs0e_e isimli dosya Spiker dosyasıdır. Sadece onu oyununa kopyalarsan TR spiker olur.

c0ss

24 Mayıs 2009, 18:28:09  

quote:

Orjinalden alıntı: Nén-El

quote:

Orjinalden alıntı: c0ss

İndirdikten sonra IMG klasörünün içinde rs0e_e isimli dosya Spiker dosyasıdır. Sadece onu oyununa kopyalarsan TR spiker olur.

nereye kopyalıycam peki o dosyayı tam olarak ?

Nén-El

24 Mayıs 2009, 23:36:26  

Program Files/Konami/PES 2009/img

Napolit@n

31 Mayıs 2009, 24:45:00  

arkadaşlar bu detaylar bölümünde analog tipini falan seçtiğimiz yer var ya..orada uzun pas tipi var 5 e kadar...
bu ve diğerlerinin mantığı nedir anlamadım...topa bazen yukardan bazen aşağıdan vuruyor...

uzaktan sert şutda çekilmiyor ..ibreyi sonuna kadar dayıyorum orta sahanın az ilerisinden ...bi kere tesadüfen attım ama uzun pas tuşuyla o da...

Cannibal_Corpse

2 Haziran 2009, 17:15:26  

arkadaşlar selamlar 1.30 yada 1.40 patch li hali ile oyunu türkçe yama kurup oynananınız varmı

DEAD HUMAN COLLECTION
Nén-El

3 Haziran 2009, 12:47:59  

quote:

Orjinalden alıntı: Cannibal_Corpse

arkadaşlar selamlar 1.30 yada 1.40 patch li hali ile oyunu türkçe yama kurup oynananınız varmı

1.3 yüklüyken Extreme patch'i kurdum. Türkçe yama ve türkiye ligi var. Güncellemesini de yükledikten sonra bir sorun yaşamadım. Öğrenmek istediğin sorun kısmıydı sanırım.

vardar052

3 Haziran 2009, 24:57:40  

Beyler bu yamaları kurduktan sonra oyun açılmasında sorun oluyormu malum bizim oyun kopya

Birde oyunda ekranda yatay titreme oluyor bunu nasıl yok edebiliriz?

Nén-El

3 Haziran 2009, 21:35:09  

quote:

Orjinalden alıntı: vardar052

Beyler bu yamaları kurduktan sonra oyun açılmasında sorun oluyormu malum bizim oyun kopya

Birde oyunda ekranda yatay titreme oluyor bunu nasıl yok edebiliriz?

Sorun olmuyor.

Settings'deki Vsync gibi bir kaç özellik var, onlardaki tikleri kaldır veya yoksa tik koy. Onlardan birisi sorunu ekranı düzeltmesi lazım.

Edebiyatci_15

5 Haziran 2009, 2:33:50  

Oyunum orijinal olmasına rağmen 1.30 yamasını yükleyebilmiş değilim. Yamayı indirdim yükledim. Oyunda dowloand diyorum ama yüklemiyor öylece duruyor. Sorun nedir arkadaşlar??? Nette de bir sorun yok!

**CoNNeCT TeaM**

FORD TOURNEO CONNECT 2007 90 PS TDCİ DELUX AYTOZU GRİ

"MİLLETLERİ KURTARANLAR YALNIZ VE ANCAK ÖĞRETMENLERDİR!!!" Mustafa Kemal ATATÜRK

ATAM İZİNDEYİZ
resattavasoglu

6 Haziran 2009, 4:45:17  

Adsl hızımı 2 mbit den 8 mbit saniyeye cıkarttım şimdi pes 2009 u online da canavar gibi oynuyorum.Online oynayan herkese hız artışını tavsiye ederim.

Napolit@n

6 Haziran 2009, 7:39:42  

yok mu bilen birisi yardım etsin lütfen?? sadece şu işe yarar diyeceksiniz o kadar...çok zor birşey mi sordum..

Brian Carroll

6 Haziran 2009, 11:10:07  

quote:

yok mu bilen birisi yardım etsin lütfen?? sadece şu işe yarar diyeceksiniz o kadar...çok zor birşey mi sordum..

Ben de o olaya yabancı sayılırım şimdi tam hatırlamıyorum ne yazdıgını ama type 2 ye getirdiginde mesela altta yazıyor acıklaması.Ordan oku sözlükten bak.Bir tanesini söyleyeyim mesela ne işe yaradıgı hakkında fikrin olsun.Normalde(type 1) sahanın kenarından ceza sahasına orta keserken,orta tusuna basıyorsun sut ayarı cıkmayıp kendisi ortayı kesiyor ya,başka ayarlardan birine getirdiginde hatırlamıyorum hangisi,ortayı keserken direk ceza sahası içine kesmiyor,sen ortanın hızını ve yönünü secebiliyorsun.Manuele getiriyor yani bir nevi.

Ha bu neye yarar dersen.Daha kolay acıklayayım.Topu sürdün köşe bayragına kadar.Bastın ortaya penaltı noktasının oraya otomatik kesiyor genelde,ya da içerdeki adama.Ama manuelde istersen ceza sahasının hafif dısına kesersin,ya da başka istedigin yere.Ben kullanmıyorum acıkcası bunu.O yüzden daha fazla bilgim yok.Ama dedigim gibi altda acıklaması yazıyor.Bakarsın sözlükten bilmedigin kelimeye,denedigin zaman da anlarsın.

Bir de uzaktan sert şutu sormuşsun,suta bastıktan sonra ücgen ve yukarı tusuna bas.Üçgen arapas tusu oluyor klavye kullanıyorsan.Tabi oyuncuya göre degişiyor.Kimisi sert vuramıyor pek,hele ki ters ayagına geldi mi ve o ayagını kullanamıyorsa zaten felaket.Uzaktan pek gol olmuyor tabi top playerda oynuyorsan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kwnc1988 -- 6 Haziran 2009; 11:15:45 >

Edebiyatci_15

6 Haziran 2009, 24:05:19  

quote:

Orjinalden alıntı: Edebiyatci_15

Oyunum orijinal olmasına rağmen 1.30 yamasını yükleyebilmiş değilim. Yamayı indirdim yükledim. Oyunda dowloand diyorum ama yüklemiyor öylece duruyor. Sorun nedir arkadaşlar??? Nette de bir sorun yok!

Bu sorunu yaşayan tek ben miyim?

**CoNNeCT TeaM**

FORD TOURNEO CONNECT 2007 90 PS TDCİ DELUX AYTOZU GRİ

"MİLLETLERİ KURTARANLAR YALNIZ VE ANCAK ÖĞRETMENLERDİR!!!" Mustafa Kemal ATATÜRK

ATAM İZİNDEYİZ
Napolit@n

10 Haziran 2009, 11:39:17  

quote:

Orjinalden alıntı: kwnc1988

quote:

Ben de o olaya yabancı sayılırım şimdi tam hatırlamıyorum ne yazdıgını ama type 2 ye getirdiginde mesela altta yazıyor acıklaması.Ordan oku sözlükten bak.Bir tanesini söyleyeyim mesela ne işe yaradıgı hakkında fikrin olsun.Normalde(type 1) sahanın kenarından ceza sahasına orta keserken,orta tusuna basıyorsun sut ayarı cıkmayıp kendisi ortayı kesiyor ya,başka ayarlardan birine getirdiginde hatırlamıyorum hangisi,ortayı keserken direk ceza sahası içine kesmiyor,sen ortanın hızını ve yönünü secebiliyorsun.Manuele getiriyor yani bir nevi.

Ha bu neye yarar dersen.Daha kolay acıklayayım.Topu sürdün köşe bayragına kadar.Bastın ortaya penaltı noktasının oraya otomatik kesiyor genelde,ya da içerdeki adama.Ama manuelde istersen ceza sahasının hafif dısına kesersin,ya da başka istedigin yere.Ben kullanmıyorum acıkcası bunu.O yüzden daha fazla bilgim yok.Ama dedigim gibi altda acıklaması yazıyor.Bakarsın sözlükten bilmedigin kelimeye,denedigin zaman da anlarsın.

Bir de uzaktan sert şutu sormuşsun,suta bastıktan sonra ücgen ve yukarı tusuna bas.Üçgen arapas tusu oluyor klavye kullanıyorsan.Tabi oyuncuya göre degişiyor.Kimisi sert vuramıyor pek,hele ki ters ayagına geldi mi ve o ayagını kullanamıyorsa zaten felaket.Uzaktan pek gol olmuyor tabi top playerda oynuyorsan.

sağol dostum eywallah

wantedman

Sisteme Gözat

22 Haziran 2009, 24:22:23  

arkadaşlar türkçe yama 1.0 ın üstüne yeni yama geldi mi haberi olan var mı?

Nén-El

22 Haziran 2009, 16:17:21  

quote:

Orjinalden alıntı: wantedman

arkadaşlar türkçe yama 1.0 ın üstüne yeni yama geldi mi haberi olan var mı?

Türkçe yamadan kastın extreme patch ise çıktı bir güncelleme.

wildermess

Sisteme Gözat

5 Temmuz 2009, 14:59:38  

ben oyundan 1.40 yamasını nasıl kurabilirim ?

cemfigo

3 Ağustos 2009, 20:56:37  

arkadaşlar merhaba pes 2009 un ana başlıgına yazayım dedim, elimde suan 20 inç samsung monitör, amd sempron 3000+1.8 ghz işlemci, ati radeon x1600 pro 256 mb/128bit ekran kartı, 512x2 = 1 gb ram var, ben bu sistemle pes 2009 u en yüksek ayarlarda biraz kasarak oynuyrum. acaba bu sisteme 1 gb ram ilave etsem belki ekran kartını da yenilesem, 2010 u da kaldırır mı yoksa artık kasanın toptan değişmesi mi gerekiyor boşuna ram ekran kartı masraf etmemek mi lazım? bu 2 seçenek konusunda kararsız açıkcası bilgisiz kaldım yardım ederseniz sevinirim.

settings de specifiations da GPU ve VRAM good, RAM ve CPU ok yazıyor.

shadowz61

7 Ağustos 2009, 10:51:45  

quote:

Orijinalden alıntı: Stevie G.

Patch'i kurarken 'Update' bölümündeki donma 2-3 dk sonra geçiyor.Ama korsan oyunlarda doğal olarak patchi kurduktan sonra orjinal cd istiyor.Yani crack bulunana kadar böyle devam edecez..

Bunu arıyordum oh teşekkürler

gunay34

7 Ağustos 2009, 14:34:48  

Arkadaşlar playstation 3 te gördüm kaleci topu eline alır almaz takımı kontra atağa kaldırıyor yani çok çabuk oyunu başlatıyor bir de futbolcular top sürerken topu birden ileri doğru vurup depar atıyorlar bunlar nasıl yapılıyor?

BU VATANI ASLA BÖLEMEZSİNİZ!

baykagan

11 Ağustos 2009, 1:18:28  

Kaleciler dışında muazzam yapılmış bir oyun.

Necip Fazıl - Mehmet Âkif - Yahya Kemal

Türkiye'nin, geçmişinden kopmadan, geleceği kucaklamasını onlar sağladılar... Onlar, bir milletin ancak dili, dini ve edebiyatıyla ayakta kalabileceğini hem söylediler, hem de söylediklerini eserleriyle gerçekleştirdiler... Dilimizi kısırlaşmak, edebiyatımızı köreltmek ve manevi değerlerimizi pörsümekten onlar ve onlar gibi olanlar korudular...
falcoxman

27 Ağustos 2009, 13:21:27  

http://www.youtube.com/watch?v=Q9Q_L1olBGg adresine PES 2009 en güzel goller vidyosu koydum izlerseniz sevinirim.

energizer!!!

20 Eylül 2009, 23:30:17  

arkadaslar muhakkak bu sorum sorulmustur ama yaklasık yarım saattır aramam ragmen bulmadım sorumun cevabını..165 sayfada tek tek okunmuyo :)
soruma gelince legend modda ispanya ligi maalesef mevcut degil 2015 yılındayım oyunda ve deli gibi barca ya gitmek istiyorum..oyunuma dahil edebilirmyiim bu saatten sonra ispanya ligini ?
ilk baslarken ligler seciliomus sanıırm ama tecrubesızlıgımıze geldi iste..tesekkurler simdiden ;)

tayfunor

8 Kasım 2009, 15:23:12  

bence pes 2009 2010 dan daha iyi bu konuyu güncel tutalım bu sene pes konsoldada pc dede çuvalladı

Sayfa:   <<   < önceki  100 101 102 103 104 105 106 107 108 [109]
Tüm forumlar >> [Oyun] >> Oyuna Özel Forumlar >> PES - Pro Evolution Soccer >> Cevap: Pro Evolution Soccer 2009 Sayfa: <<   < önceki  100 101 102 103 104 105 106 107 108 [109]
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Samsung NV100 HD
14 Mega Piksel Fotoğraf, 1280x720 piksek video kaydı!
X-Men Origins: Wolverine
Keskin pençeler iş başında!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir