Arkadaşlar ismi lazım değil bir açıkartırma sitesind 3 gündür bir kasayı takbe almıştım.Fİyatıda çok makul gidiyordu ancak fiyat artmaya baladı süre azaldıkça...
Son 5 sn'ye kala yaptığım süpriz teklifle iyi bir çalım atarak aldığım everest.
Bu kasayı modifiye etmek bana çok zevk verecek.Şİmdiden planlamalara başladım.
Önerilerinize bekliyorum.Plexi,fanlar,boya haricinde ilginç fikirler bekliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rachadell -- 9 Nisan 2008; 19:59:29 >
Mesala ... Yeşiller Neon.. Para olursa 2. kasayı alıp kendim yapıcam en azından :)
3 Mart 2008; 23:01:00
ya beyler kasa alıyım ım almayım mı aldım guzlemı belese kapattım böle konumu acılır yaa burası proje bölumu yapın hunerlerınızı segıleyın fıkır sorarsın ama yaptıgın bıseylere ılave olurmu olmazmı su olurmu bu olurmu sekılde sen kasa almıssın ne yapayım ben hayırlı olsun demekten baska diyecegım yok
bak senden ıyı bısey beklıyorum tamam kasayı cok beyenmısın anlasılan guzel bısyeler yapda bızde fıkır verelım sana tamam hadı kıb kolay gelsın
Bence bu kasayı almaqla hata etmişsin şöle bi 50 ytl daha verip 0 daha güsel bi kasa bulabilridin bence yada 2.ci el süper kasalar bulabilirsin . bide şu var bu kasadan güzel bişey yapabilmen senin yeteneğine kalmış sonuçu dört gözle beqliorm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0CKie -- 9 Mart 2008; 18:36:34 >
Arkadaşlar modumuza başladık biraz çalıştım.Ön panele 12'lik bir fan arkaya 80'lik bir fan oldukça sessiz şuanda.
Fan yuvalarındaki ızgaraları dremel ile kestim.Ayrıca ön paneldeki ızgaraların aralarındaki kısımlarıda biraz matkap biraz maket bıçağı ile temizleyip önündeki kalın süngeride attım.Fan şimdi gayet rahat hava emiyor ön panelden.
Bir diğer nokta geldiğinde power düğmesi takılıyordu ve power ledi ile HDD ledi kırmızı-yeşildi onlarıda ultra parlak mavi ledlerle değiştirdim.Harika bir görüntü ortaya çıktı.Ön panel ile kasa iskeleti arasında baya mesafe var.Bu mesafeyi içlerine 1 adet mavi katot koyarak ışıklandırmayı düşünüyorum.Ön panelin yanlarındada ızgaralar var buralardan ışık süzülerek çıkarsa iyi bir görüntü oluşur zannımca.
Birde fan kontrol yapmak gerekli onuda plexiden sonra yapacağım.
Eski kasadan çıkan bir ekran vardı onuda 5'25 kapağa yerleştirip siyaha boyadım.Şık oldu ne dersiniz.
Ayrıca üst panelede 1 adet 120'lik fan düşünüyorum.
Kabloları toparladım sırada plexi var eski kasamdan kalan 45x45 plexi vardı onu35x30 kesip bu kapakta kullanacağım.
KAsa 2. el olduğu için biraz yıpranmıştı eski hali böyleydi ;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rachadell -- 11 Mart 2008; 1:50:20 >
Way Way Way Diorum Aradaki deişiklik gozlerimi yaşarttı be ama dedigim gibi bende mod a giricem ama elimde olması gereken aletler neler mesela dramel midir ondan diosunuz onun fiyatı ne kadar bunları pm den cewaplandırırsanız cok sewinirim
Harbiden helal olsun herkez fan takıyor ama seninki gibi yakıştıramıyor şok oldum yani ne istediğini bilen bir adamsın başarıların devamını diliyorum ve dewam sakın bırakma diyorum kolay gelsin