Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
EVEREST extreme kasa Modifikasyon [devam ediyorum]

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Projeler >> EVEREST extreme kasa Modifikasyon [devam ediyorum] Sayfa: [1] 2 3 4 5 6   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
rachadell

Sisteme Gözat

3 Mart 2008; 19:02:34 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar ismi lazım değil bir açıkartırma sitesind 3 gündür bir kasayı takbe almıştım.Fİyatıda çok makul gidiyordu ancak fiyat artmaya baladı süre azaldıkça...

Son 5 sn'ye kala yaptığım süpriz teklifle iyi bir çalım atarak aldığım everest.

Bu kasayı modifiye etmek bana çok zevk verecek.Şİmdiden planlamalara başladım.

Önerilerinize bekliyorum.Plexi,fanlar,boya haricinde ilginç fikirler bekliyorum.

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rachadell -- 9 Nisan 2008; 19:59:29 >

supercharged cooler by rachadell
|Drake|

3 Mart 2008; 20:35:14 

bu kasayı kac paraya aldıgını sorabilrym?

rachadell

Sisteme Gözat

3 Mart 2008; 21:05:01 

20,50 YTL.

87akin-izmir
Uzaklaştırılmış
4 gün cezanın 1 günü kaldı.

3 Mart 2008; 22:26:45 

o paraya taş gıbı asus alırsın bee ıkıncı el ne dıye heycana gırdınkı oda ıkıncı el hem everest
rachadell

Sisteme Gözat

3 Mart 2008; 22:36:28 

quote:

Orjinalden alıntı: 87akin-izmir

o paraya taş gıbı asus alırsın bee ıkıncı el ne dıye heycana gırdınkı oda ıkıncı el hem everest

Asus kasaları sevmiyorum ben bu everesti bir adam edelim.Eleman kargoya verirse çarşamba gelir

Ön panel için şimdiden dremelimi hazırladım bile...

87akin-izmir
Uzaklaştırılmış

3 Mart 2008; 22:48:13 

bıde kargo hee abooow sımdı termaltake fıyatına ulastı be :) hvesını kırcagıma kendımı kırarım kolay gelsın kardesım hayırlı olsun
kaananabak

3 Mart 2008; 22:54:22 

Hayırlı olsun..

Mesala ... Yeşiller Neon.. Para olursa 2. kasayı alıp kendim yapıcam en azından :)

更木 剣八 Zaraki Kenpachi ""Less is More""
87akin-izmir
Uzaklaştırılmış

3 Mart 2008; 23:01:00 

ya beyler kasa alıyım ım almayım mı aldım guzlemı belese kapattım böle konumu acılır yaa burası proje bölumu yapın hunerlerınızı segıleyın fıkır sorarsın ama yaptıgın bıseylere ılave olurmu olmazmı su olurmu bu olurmu sekılde sen kasa almıssın ne yapayım ben hayırlı olsun demekten baska diyecegım yok

bak senden ıyı bısey beklıyorum tamam kasayı cok beyenmısın anlasılan guzel bısyeler yapda bızde fıkır verelım sana tamam hadı kıb kolay gelsın
djkika

Sisteme Gözat

4 Mart 2008; 3:46:59 

hayırlı olsun kardeş
sen dremeli hazırladın bende şimdiden meraklandım modlu halini bekliyorum

Knight_eagle

4 Mart 2008; 7:45:20 

arkadaş bu modu yapacak kafaya takmış herşey hazırda bekliyor bizde ortaya nasıl birşey çıkacak onu bekliyoruz bakalım kolay gelsin iyi çalışmalar

Core2Duo E6750 2.66 @3.20 Ghz 400X6 /Gigabyte P35C-DS3R / Hi-Level 4*1 GB DDR2 800mhz / MSI 8800 GTS 640-OC / SEAGATE 320 GB SATA II NCQ / LG H42N DRW 18X / FSP EPSILON 600W / FeeL Hurricane II / PHILIPS 190X7FB / LOGITECH Cordless Desktop Wave / Creative İnspare 5.1
shinyworld

Sisteme Gözat

9 Mart 2008; 17:07:01 

Frisby DU09ALBK-TP

Çok hüzel bir kasa adrese gir özellikleri var..(tabi daha güzelleri var ama..ben bunu öneririm)

http://www.frisby.com.tr/Scripts/prodView.asp?idproduct=108

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shinyworld -- 9 Mart 2008; 17:07:06 >

------ Sistem ------
Windows Xp Professıonal Servise Pack 2 -- DualCore Intel Pentium D 925 3.00 Ghz -- Samsung 160 GB SATA -- Power Quotient (1 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM) -- MotherBoard= Gigabyte VM900M -- VGA= ATI Radeon X550 (512 MB) -- ASUS "17 inc LCD(SPLENDID Technology) -- Hp Photosmart C4280 Multifunction -- SpeedCom+(4 ethernet 1 usb port)Modem -- Creative SBS 330 -- Shiny 1.3 mp Webcam --

Kurtlar Vadisi Pusu
R0CKie

9 Mart 2008; 18:35:00 

Bence bu kasayı almaqla hata etmişsin şöle bi 50 ytl daha verip 0 daha güsel bi kasa bulabilridin bence yada 2.ci el süper kasalar bulabilirsin . bide şu var bu kasadan güzel bişey yapabilmen senin yeteneğine kalmış sonuçu dört gözle beqliorm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0CKie -- 9 Mart 2008; 18:36:34 >

ata326

10 Mart 2008; 7:30:48 

madem aldın sıvı soğutma fln yapabilrsin

rachadell

Sisteme Gözat

11 Mart 2008; 1:28:13 

Arkadaşlar modumuza başladık biraz çalıştım.Ön panele 12'lik bir fan arkaya 80'lik bir fan oldukça sessiz şuanda.

Fan yuvalarındaki ızgaraları dremel ile kestim.Ayrıca ön paneldeki ızgaraların aralarındaki kısımlarıda biraz matkap biraz maket bıçağı ile temizleyip önündeki kalın süngeride attım.Fan şimdi gayet rahat hava emiyor ön panelden.

Bir diğer nokta geldiğinde power düğmesi takılıyordu ve power ledi ile HDD ledi kırmızı-yeşildi onlarıda ultra parlak mavi ledlerle değiştirdim.Harika bir görüntü ortaya çıktı.Ön panel ile kasa iskeleti arasında baya mesafe var.Bu mesafeyi içlerine 1 adet mavi katot koyarak ışıklandırmayı düşünüyorum.Ön panelin yanlarındada ızgaralar var buralardan ışık süzülerek çıkarsa iyi bir görüntü oluşur zannımca.

Birde fan kontrol yapmak gerekli onuda plexiden sonra yapacağım.

Eski kasadan çıkan bir ekran vardı onuda 5'25 kapağa yerleştirip siyaha boyadım.Şık oldu ne dersiniz.

Ayrıca üst panelede 1 adet 120'lik fan düşünüyorum.

Kabloları toparladım sırada plexi var eski kasamdan kalan 45x45 plexi vardı onu35x30 kesip bu kapakta kullanacağım.

KAsa 2. el olduğu için biraz yıpranmıştı eski hali böyleydi ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rachadell -- 11 Mart 2008; 1:50:20 >

|Drake|

11 Mart 2008; 9:42:08 

Way Way Way Diorum Aradaki deişiklik gozlerimi yaşarttı be ama dedigim gibi bende mod a giricem ama elimde olması gereken aletler neler mesela dramel midir ondan diosunuz onun fiyatı ne kadar bunları pm den cewaplandırırsanız cok sewinirim

emmoo14

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

11 Mart 2008; 12:34:07 

Harbiden helal olsun herkez fan takıyor ama seninki gibi yakıştıramıyor şok oldum yani ne istediğini bilen bir adamsın başarıların devamını diliyorum ve dewam sakın bırakma diyorum kolay gelsin

Emmoo14
by kero

11 Mart 2008; 16:47:54 

vallane yalan söyliyeyim bende şok oldum diğer arkadaşlarım gibi
çok güzel yakışmış oraya
ağzım açık kaldı ne diyim keşke benim kasama da öyle olsa