Arkadaşlar everest kasamıza bir arkadaşımız talip olmuş iyide bir fiyat vermiş ve bende satmaya karar vermiştim.Ne yazıkki arkadaşın elinde olmayan nedenlerden kasayı alamayacak olması nedeni ile kasa boşa çıkmıştır.Bende GMC h70 sipariş edip sistemimi kurmuştum.
Eğer ki forumumuzda kasamızı alacak olan arkadaşlar varsa benimle irtibata geçsinler.Zira şuanda gittigidiyor adlı sitede kasa sergilenmiştir.
saygılar.
-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*- GMC-H70 Tower Kasa - Tagan 480Watt PSU - GIGABYTE GA-p35 Mainboard - İntel P4 3.00Ghz 2Mb cache CPU - Kingston hyperx2x1Gb 800Mhz DDR2 ram - ATI radeon X1900GT GDR3 Grafik kartı - Samsung 250Gb 7200rpm HDD - Samsung writeMasteR DVD-WR - Revoltec Red Led 120mm case Fanx3 - SilenX 120mm red led fan - GMC120mm orginal case fan - SUNBEAM Rheobus Extreme 6'lı Fan Kontrolcü
kasa makus talihini yenmiş yaw süper bi iş çıkartmışsın arkadaşım tekbrikler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrsPR1EST -- 30 Haziran 2008; 8:08:34 >
Bundan Sonra Aranızda BUlunmamış Kadar Nadir BUlunacağım Ailevi Sorunlar Yüzünden.. Kırdığım,Üzdüğüm Kimseler Varsa Tekrar Özür Diliyorum.. Durumun En Kısa Zamanda Düzelmesi Dileğiyle... İyi Eğlenceler...