hani nirde resimler yaw kasanın önünü kesip 12cmlik fan takmışsın aynı işi bede uzun zamandır yapmayı planlıyorum ama sınavdan sonra kesin yapacam sen baya bi iyi yapmışsın örnek olarak bu kasayı alacam
arkadaşlar herkeslerden özür diliyorum.Ciddi anlamda sorunlarla uğraştım.Hasatlık ve koşturmaca baya yıpratıyor.Değil moda makineye dahi elimi süremiyordum.Ancak şimdi yterimdeyim hemen çalışmalara başladım bile.Resimlerle birlikte aşamalarıda anlatarak konuya devam edeceğim.
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır elim değimiyordu.Devam ediyorum.
bir kaç ufak işlem daha yaptım.buyrun..
Bir türlü düzen tutmayan power-usb kapağını yeniden mdf'den kesip gerekli yerleri açarak hazır ettim.
Sonra siyah folyo ile kapladım.Hava bırakmadan bir takozla yapılması gerekiyor.
Ön 12'lik fan için çerçeve kesmiştim.Onu biraz kenarlarından yontarak eğim verdim.3-5 kat zımpara ardından 3 kat boya ve 2 kat vernik attım.Orjinal ve kusursuz oldu.
dostum görsel olarak harika bir iş çıkartmışsın,kasa estetik cerrahı gibisin,tebrik ederim:) Soğutma performası kasanın son yapısı hali ile nasıldır,bunun hakkında detaylı fikir verebilirsen çok sevinirim.Fan devirleri nedir,rahatsız edici bir ses oluşturuyo mu?
Mazopsy kardeşim sağolsun bana 2 poer/reset tuşu gönderdi.Bugünelime geldi süperler ufak bir işlemden sonra yerine yerleştireceğim.Eyvallah mazo
İşte düğmeler. Buna benzetmek için 2mm plexi aldım kenarına plexiyi sarıp arakadan ledlerle ışıklandıracağım
Ve bir arkadaşıma sistem toplamıştık çekmecede temizlik yaparken bu neylon anakart poşeeti elime geçti.Tabiki hemen şimşekler çaktı bende:Dnasıl fikir ama... Hemen yan kapağı söktüm ve gerdirerek tatbik ettim.Arada çift taraflı bant kullandım kesinlikle şahane durdu:cool:
Ayrıca öndeki 120'lik fanın ledlerinide değiştirip ultra parlak mavi led kullandım.Satıcının dediği kadarda parlakmış:cool:
Egzoz fanımızında ledlerini değiştirdim.
Şimdi şu düşmelere plexi sarmaya uğraşacağım.Yemek yiyip işe koyulayım ben geciktirdik konuyu
hadi bakalım hattan ayrılmayın...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rachadell -- 28 Mayıs 2008; 20:06:21 >