Kasa iç aydınlatması konusunda haklısınız elimde katot var hemen entegre edeyim. Yazı konusunda ben aslında ters yazacaktım ancak bizim peder sağolsun böyle daha iyi dedi yapıştırdık bir kere.Ancak EVER yazan parçada bir sorun oluştu.Yeniden keseceğiz gibi duruyor.
Üst panel için projem olmadı powerı aşağıya alamadık.Şİmdilik böyle kalacak
Kasa içi boya uv duyarlı değil.Bilerek yapmadım.
astarı sora arkadaşım, eğer astar atmazsan boya en ufak darbede sıyrılır.gri astar attım 1 kat 2. kat üstünede vernik boya orjinal gibi olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rachadell -- 15 Nisan 2008; 11:12:27 >
-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*- GMC-H70 Tower Kasa - Tagan 480Watt PSU - GIGABYTE GA-p35 Mainboard - İntel P4 3.00Ghz 2Mb cache CPU - Kingston hyperx2x1Gb 800Mhz DDR2 ram - ATI radeon X1900GT GDR3 Grafik kartı - Samsung 250Gb 7200rpm HDD - Samsung writeMasteR DVD-WR - Revoltec Red Led 120mm case Fanx3 - SilenX 120mm red led fan - GMC120mm orginal case fan - SUNBEAM Rheobus Extreme 6'lı Fan Kontrolcü
Asus P5K Deluxe WiFi-AP|| INTEL E4300@3,0 Ghz(cooling by TT Big Typhoon)|| HI LEVEL(2*1)GB DDR2 667MHz || 250GB SAMSUNG || Palit 8600GT Sonic+|| SAMSUNG 19''932Bplus || SKYSTAR 2 TV|| CREATIVE 4400 4.1|| ASUS TA-250 || Airties RT-205 + Wus 300 || 18x LG Dwd-RW ||İnform 600A UPS || HIGH POWER 500W ||
Diz çök ey zorlu nefs, önümde diz çök! Heybem hayat dolu, deste ve yumak. Sen, bütün dalların birleştiği kök; Biricik meselem, Sonsuza varmak... üstad..NFK..
Kasa iç aydınlatması konusunda haklısınız elimde katot var hemen entegre edeyim. Yazı konusunda ben aslında ters yazacaktım ancak bizim peder sağolsun böyle daha iyi dedi yapıştırdık bir kere.Ancak EVER yazan parçada bir sorun oluştu.Yeniden keseceğiz gibi duruyor.
astarı sora arkadaşım, eğer astar atmazsan boya en ufak darbede sıyrılır.gri astar attım 1 kat 2. kat üstünede vernik boya orjinal gibi olur
tşk kardeş hafta sonuda ben boyaya geçiyorum kırmızıda karar kaldım yan panel siyah olduğu için hadi hayırlısı
Mod biraz sekteye uğradı ancak devam etmiyorda değilim.Fan kontrolü sormuşlar onu iade ettim yerine 120'lik 2 fan ve bazı materyaller aldım.Kasa altına hava türbini tasarım var.Onuda bu konu içerisinde göreceksiniz.
saygılar.
siz hatta kalın racha! boş durmuyor...
-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*- GMC-H70 Tower Kasa - Tagan 480Watt PSU - GIGABYTE GA-p35 Mainboard - İntel P4 3.00Ghz 2Mb cache CPU - Kingston hyperx2x1Gb 800Mhz DDR2 ram - ATI radeon X1900GT GDR3 Grafik kartı - Samsung 250Gb 7200rpm HDD - Samsung writeMasteR DVD-WR - Revoltec Red Led 120mm case Fanx3 - SilenX 120mm red led fan - GMC120mm orginal case fan - SUNBEAM Rheobus Extreme 6'lı Fan Kontrolcü
fan commenderı geri yolladığın iyi olmuş adı üstünde mod bu kendin yap ben bi tane yaptmıştım hala kullanıyorum senin kasayada gayet ii gider butarz bişi
evet senin konuya bakmıştım.Süper.fan kontrol için malzemeleri aldım.Yarın başlayacağım.Yanlız bana 5'25 yuvaya göre parça lazım.Bu plastik kapaklar sağlam olurmu bakacağız artık.
o kasadan çıkan 5'25 likleri sadece üstüne yapıştırıyorsun potlar filan cd kutusunun içine yapmış olduğum alımınyuma takılı o yuzden direk kasanınkini kulan kolay gelsin