Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: Everest mini tower Mod [ ufaktan başladık]

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Projeler >> Cevap: Everest mini tower Mod [ ufaktan başladık] Sayfa: <<   < önceki  1 2 3 [4] 5 6   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
rachadell

Sisteme Gözat

15 Nisan 2008; 11:02:42 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Teşekkürler arkadaşlar.

Kasa iç aydınlatması konusunda haklısınız elimde katot var hemen entegre edeyim.
Yazı konusunda ben aslında ters yazacaktım ancak bizim peder sağolsun böyle daha iyi dedi yapıştırdık bir kere.Ancak EVER yazan parçada bir sorun oluştu.Yeniden keseceğiz gibi duruyor.

Üst panel için projem olmadı powerı aşağıya alamadık.Şİmdilik böyle kalacak

Kasa içi boya uv duyarlı değil.Bilerek yapmadım.

astarı sora arkadaşım, eğer astar atmazsan boya en ufak darbede sıyrılır.gri astar attım 1 kat 2. kat üstünede vernik boya orjinal gibi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rachadell -- 15 Nisan 2008; 11:12:27 >

supercharged cooler by rachadell

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
GMC-H70 Tower Kasa - Tagan 480Watt PSU - GIGABYTE GA-p35 Mainboard - İntel P4 3.00Ghz 2Mb cache CPU - Kingston hyperx2x1Gb 800Mhz DDR2 ram - ATI radeon X1900GT GDR3 Grafik kartı - Samsung 250Gb 7200rpm HDD - Samsung writeMasteR DVD-WR - Revoltec Red Led 120mm case Fanx3 - SilenX 120mm red led fan - GMC120mm orginal case fan - SUNBEAM Rheobus Extreme 6'lı Fan Kontrolcü
drizzt

16 Nisan 2008; 0:47:15 

tebrik ederim güzel gidiyor

Nind vel’uss kyorl nind rahta thalra elghinn dal lil alust ----> '' Those who watch their backs meet death from the front ''
corhi

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

16 Nisan 2008; 10:36:18 

kardeş süpersin .... ailece modcu olmuşsunuz siz

My ComPuter
ll İntel Core2 Duo E6550, 2333 Mhz (7x 333) ll aSuS P5B ll Kingston 2x1 Gb DD2 800 Mhz ll aSuS EN8500GT 512 mb/128 Bit+Zerotherm GX815 Game Edition ll
ll Seagate 320 Gb SataII ll aSuS DVDRW 16x ll aSuS KaSa+350 watt Power ll SaMSuNG 940bw SyncMaster monitor ll

16 Nisan 2008; 15:36:34 

tek kelime ile süpersin değişim inanılmaz

Asus P5K Deluxe WiFi-AP|| INTEL E4300@3,0 Ghz(cooling by TT Big Typhoon)|| HI LEVEL(2*1)GB DDR2 667MHz || 250GB SAMSUNG || Palit 8600GT Sonic+|| SAMSUNG 19''932Bplus || SKYSTAR 2 TV|| CREATIVE 4400 4.1|| ASUS TA-250 || Airties RT-205 + Wus 300 || 18x LG Dwd-RW ||İnform 600A UPS || HIGH POWER 500W ||
Diz çök ey zorlu nefs, önümde diz çök!
Heybem hayat dolu, deste ve yumak.
Sen, bütün dalların birleştiği kök;
Biricik meselem, Sonsuza varmak... üstad..NFK..
fergat15

16 Nisan 2008; 21:45:21 

kardeşim sen tam bi modcusun yaw 20ytl ye aldıgın kasayı uzay gemisi gibi yaptın

gerçekten harika gidiyosun bence bu işi ticarete dök ilk müşterin ben olurum :)

xlebronx

16 Nisan 2008; 22:03:22 

quote:

Orjinalden alıntı: rachadell

Teşekkürler arkadaşlar.

Kasa iç aydınlatması konusunda haklısınız elimde katot var hemen entegre edeyim.
Yazı konusunda ben aslında ters yazacaktım ancak bizim peder sağolsun böyle daha iyi dedi yapıştırdık bir kere.Ancak EVER yazan parçada bir sorun oluştu.Yeniden keseceğiz gibi duruyor.

astarı sora arkadaşım, eğer astar atmazsan boya en ufak darbede sıyrılır.gri astar attım 1 kat 2. kat üstünede vernik boya orjinal gibi olur

tşk kardeş hafta sonuda ben boyaya geçiyorum kırmızıda karar kaldım yan panel siyah olduğu için hadi hayırlısı

CONSTANTİNE_8905

17 Nisan 2008; 13:23:50 

quote:

Orjinalden alıntı: rachadell

Teşekkürler arkadaşlar.

hocam sana bisey sorucam...

meslek nedir senin ?... maketcimisin acaba ?...

beytekin45

17 Nisan 2008; 14:48:19 

Çok güzel olmuş, bayıldım resmen.

hondaa_civic

Sisteme Gözat

17 Nisan 2008; 18:30:59 

Süper olmuş

olcay91

17 Nisan 2008; 19:30:34 

hakkını vermişsin mod süper gidiyor (emeğe saygı) fan commender almıştın takıcakmısın ? sabırsızlıkla devamını bekliyorum...

kolay gelsin

rachadell

Sisteme Gözat

17 Nisan 2008; 20:31:58 

arkadaşlar teşekkürler...

Mod biraz sekteye uğradı ancak devam etmiyorda değilim.Fan kontrolü sormuşlar onu iade ettim yerine 120'lik 2 fan ve bazı materyaller aldım.Kasa altına hava türbini tasarım var.Onuda bu konu içerisinde göreceksiniz.

saygılar.

siz hatta kalın racha! boş durmuyor...

GMC-H70 Tower Kasa - Tagan 480Watt PSU - GIGABYTE GA-p35 Mainboard - İntel P4 3.00Ghz 2Mb cache CPU - Kingston hyperx2x1Gb 800Mhz DDR2 ram - ATI radeon X1900GT GDR3 Grafik kartı - Samsung 250Gb 7200rpm HDD - Samsung writeMasteR DVD-WR - Revoltec Red Led 120mm case Fanx3 - SilenX 120mm red led fan - GMC120mm orginal case fan - SUNBEAM Rheobus Extreme 6'lı Fan Kontrolcü
lonely_man

17 Nisan 2008; 21:19:01 

İlk resme bakıyorum, son resme bakıyorum ve diyorumki MÜKEMMEL...

|| İntel C2D E2180 2.00@3.60GHz (Freezer7Pro)|| GIGABYTE P35-DS4 || 2*1 GB GEIL 800MHZ BlackDragon DDR II || MSI 512MB NX8800GT || OCZ 600W PSU || Samsung 400GB SATA2 16MB NCQ || Samsung 19" SyncMaster 931NW Plus || Sony PS3 40GB || PSN: demon_TR ||
olcay91

17 Nisan 2008; 22:25:10 

fan commenderı geri yolladığın iyi olmuş adı üstünde mod bu kendin yap ben bi tane yaptmıştım hala kullanıyorum senin kasayada gayet ii gider butarz bişi
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın

rachadell

Sisteme Gözat

18 Nisan 2008; 1:52:38 

evet senin konuya bakmıştım.Süper.fan kontrol için malzemeleri aldım.Yarın başlayacağım.Yanlız bana 5'25 yuvaya göre parça lazım.Bu plastik kapaklar sağlam olurmu bakacağız artık.

olcay91

18 Nisan 2008; 17:53:30 

o kasadan çıkan 5'25 likleri sadece üstüne yapıştırıyorsun potlar filan cd kutusunun içine yapmış olduğum alımınyuma takılı o yuzden direk kasanınkini kulan kolay gelsin

dead pool