PARA İADE GARANTİLİ ...(bu cuma 3 e kadar tamerege reserve dir )satılık jbl e 250 p siyah renk subwofer,çiziksiz kutusunda para iade garantili. temerege ye satılmıştır .......300 ytl.---- satılık projector perdesi: lıte out marka 240 cm ye 220 cm . 250 ytl .....satılık wharfadale dıamond 8 center 80 ytl
Hiç bir bilgi yok cihazla ilgili, girişler dijital mi analog mu , dts/doolby dekoder içeriyor mu ? nedir ? ne degildir ? körlemesine de cihaz alınmaz ki
mesela bak burda çok daha güzel bir cihaz var üstelik azıcık pahalı senın gördüğünden ...hem bu tarz paket sistemler heryerde peşin fiyatına en az 12 taksit satılıyo 300 ytl bütçe ile o kadar çok seçenek bulabilirsin ki sen bile hayretler içinde kalırsın ... mesela bu var bak ne güzel yazmış arkadaşımız
PARA İADE GARANTİLİ ...(bu cuma 3 e kadar tamerege reserve dir )satılık jbl e 250 p siyah renk subwofer,çiziksiz kutusunda para iade garantili. temerege ye satılmıştır .......300 ytl.---- satılık projector perdesi: lıte out marka 240 cm ye 220 cm . 250 ytl .....satılık wharfadale dıamond 8 center 80 ytl
ama murat arkadaşım işlev çok önemli ama ben her tv me baktığım da çevre kirliliği görmek istemem ki ..nitekim bu ürünü gören kimse istemez
evet ama bıraz gosterıste onemlı ıslev kadar dusunsene su resımdekı kolonlar lcd tv nın ıkı yanında ılevsel olarak arastırılmalı ama hespıburadada yazılan yorumlarına baktım ove ove bıtıremıyorlar
hepsı buradad ayazılan yorumlar acaba gercekmı??
dedıgın kısayoldan baktım dıger ses urunlerıne ama kucuk ve basıt duruyorlar :((
dostum arastır biraz bir sürü bulacaksasın kafana göre ....bak bende şu an arıyorum senın ıcın ..
Bu yukarıdaki lg sadece 270 ytl, tam decoderleri sorunsuz bir dvd/divx playerı var, kulaklık çıkışı ve usb, mikrofon girişleri var, ve ayrıca birde markası güvencesi var. Çok daha güçlü.
Önerdiğin ürün asla tavsiye edilebilecek birşey değil, 50 ytl olsa belki o zaman alınabilirdi..