Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Süper Fiyat performans ORITE AL-606 EV SİNEMA HOPARLÖR SİSTEMİ(5+1)

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Ev Sinema Ses Sistemleri >> Süper Fiyat performans ORITE AL-606 EV SİNEMA HOPARLÖR SİSTEMİ(5+1) Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
anteros24

3 Mart 2008; 15:20:28 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

5.1 Ses Sistemi
105W Toplam Ses Çıkışı
30W Subwoofer
15W x 5 Uydu Hoparlör
30Hz – 20Khz Frekans Aralığı
80dB S/N Oranı
Subwoofer 8 Ohm, Uydular 4 Ohm Empedans
Distortion 0.3% 1W 1Khz
Dijital Dinamik LCD Ekran
Mikro İşlemcili Ses Kontrolü
230x400x396mm SubWoofer
98cm yüksekliğinde Ayaklı Hoparlör
Uzaktan Kumanda

hepsi buradada 199 YTl

anteros24

3 Mart 2008; 15:23:15 

resmıde bu urunun
hem şık
hem uydu hoparlor
ses kalıtesı
nerden baksan 199 ytl ıcın super

Ekteki dosya (1)

hakansolak

Sisteme Gözat

3 Mart 2008; 15:28:29 

güzel dostumda plastik hertarafı

PARA İADE GARANTİLİ ...(bu cuma 3 e kadar tamerege reserve dir )satılık jbl e 250 p siyah renk subwofer,çiziksiz kutusunda para iade garantili. temerege ye satılmıştır .......300 ytl.---- satılık projector perdesi: lıte out marka 240 cm ye 220 cm . 250 ytl .....satılık wharfadale dıamond 8 center 80 ytl
unpop

3 Mart 2008; 15:48:43 

Hiç bir bilgi yok cihazla ilgili, girişler dijital mi analog mu , dts/doolby dekoder içeriyor mu ? nedir ? ne degildir ? körlemesine de cihaz alınmaz ki

anteros24

3 Mart 2008; 16:39:02 

hehehe plastıkmı gercekten

ama 199 ytl ıcın konsuuyorum ben bunu almayı dusunuyorum aslında bır nevı yorumlarınızıda ogrenıyorum

199 ytl ıcın baska tavsıye olabılırmı buna karsılık
:)

hakansolak

Sisteme Gözat

3 Mart 2008; 16:43:21 

mesela bak burda çok daha güzel bir cihaz var üstelik azıcık pahalı senın gördüğünden ...hem bu tarz paket sistemler heryerde peşin fiyatına en az 12 taksit satılıyo 300 ytl bütçe ile o kadar çok seçenek bulabilirsin ki sen bile hayretler içinde kalırsın ... mesela bu var bak ne güzel yazmış arkadaşımız

http://forum.donanimhaber.com/m_21589356/tm.htm

PARA İADE GARANTİLİ ...(bu cuma 3 e kadar tamerege reserve dir )satılık jbl e 250 p siyah renk subwofer,çiziksiz kutusunda para iade garantili. temerege ye satılmıştır .......300 ytl.---- satılık projector perdesi: lıte out marka 240 cm ye 220 cm . 250 ytl .....satılık wharfadale dıamond 8 center 80 ytl
muratalagoz

3 Mart 2008; 16:43:44 

önemli olan görünütüs boyu değil işlevi

herşeyin iyisi
hakansolak

Sisteme Gözat

3 Mart 2008; 16:45:24 

ama murat arkadaşım işlev çok önemli ama ben her tv me baktığım da çevre kirliliği görmek istemem ki ..nitekim bu ürünü gören kimse istemez

anteros24

3 Mart 2008; 17:02:02 

evet ama bıraz gosterıste onemlı ıslev kadar
dusunsene su resımdekı kolonlar lcd tv nın ıkı yanında
ılevsel olarak arastırılmalı ama hespıburadada yazılan yorumlarına baktım ove ove bıtıremıyorlar

hepsı buradad ayazılan yorumlar acaba gercekmı??

dedıgın kısayoldan baktım dıger ses urunlerıne ama kucuk ve basıt duruyorlar :((

hakansolak

Sisteme Gözat

3 Mart 2008; 17:04:49 

dostum arastır biraz bir sürü bulacaksasın kafana göre ....bak bende şu an arıyorum senın ıcın ..

unpop

3 Mart 2008; 17:47:40 

girişler optik mi analog mu , _?

JakX

3 Mart 2008; 18:11:47 

Fiyat performans olarak hiçde iyi değil. Sonuçta aldığın şeyin hiçbir değeri yok, ne bir dvd decki nede decoderi vs mevcut.

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110100234&CS_Category=_SBA_94_1662_141_272&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&T_Category=_DVD_LI94

Bu yukarıdaki lg sadece 270 ytl, tam decoderleri sorunsuz bir dvd/divx playerı var, kulaklık çıkışı ve usb, mikrofon girişleri var, ve ayrıca birde markası güvencesi var. Çok daha güçlü.

Önerdiğin ürün asla tavsiye edilebilecek birşey değil, 50 ytl olsa belki o zaman alınabilirdi..

cfiliz

Sisteme Gözat

3 Mart 2008; 18:14:11