evdeki plazmanın sesinden memnun değilim ve dvd izlerken sinema keyfinde olsun istiyorum. Evde çok basit bir Schaub Lorenz dvd oynatıcı var. Divx filan ne varsa destekliyor. Bu ses sorununu çözmek için ne yapmalıyım ? Ev sinema sistemi mi almalıyım yoksa ev sinema hoparlörlerinden mi bakmalıyım ? Aralarındaki farkı, markaların hangisinin daha iyi olduğunu ve teknik özelliklerini bilmediğim için acil yardımınıza ihtiyacım var... Bütçe olarak 150-200 ytl düşünüyorum...
optik girişe sahip bulabildigim en ucuz sistem Everest H5402
160-180 ytl arasi bulabilirsin. Sesine kullananlar iyi demiş
EVEREST H5402 5.1 CH HOME THEATRE Gerçek 5.1 kanal30w+(15w x 5) RMS AUX, CD, Coaxıal, Optıcal input Kontrol paneli; Volume kontrol, input select Fonksiyonel uzaktan kumanda PC, DVD, VCD, MP3…kullanılabilir.5.1 ve 2.1 seçeneği Gümüş renk Manyetik koruma, ahşap woofer, şık tasarım
selamlar öncelikle bilinmedik bu cihazlardan ziyade ...LG LHT-3600 ÖNERİRİM...
FİYATI:250 YTL en uzun vade 12 taksit iş bankasına ...
İtanbul digicom levent shvroom dan alabilirsiniz
ürün özellikleri
Toplam 300W (45W x 5 + 75W ) Çıkış DVD±R/RW,MPEG4, Divx 3,4,5,6, Xvid, VCD/SVCD, WMA, MP3, JPEG Viewer USB Plus(Divx Play Back) İkili Progressive Tarama Dolby Digital/DTS/Dolby Pro-Logic II
noname ev sinema sistemi alacağına 0sedan arkadaşın önerdiği 250 YTL lik sistemi almak daha karlı olacaktır. Bence bunu değerlendirmelisin. sonuçta 160-180 YTL de olsa para kolay kazanılmıyor. boşu boşuna alıpda paranı çöpe atma derim..
hatta sana bi güzellik daha yapayım. kozyatağı carrefour da sony mağazasında süper bir indirim yapmışlar. Sony DDW 790 5.1 sinema sistemini 399 YTL 8 taksitle veriyorlar.. bence hepsini bir kenara bırak ve bunu al.. bu fiyata bir daha asla bulamazsın. ben alacaktım ancak benim hayalimde yamaha veya onkyo set ile birlikte wharf 9.6 hoparlor seti var. 3-5 aylığına bu parayı vermek istemedim.
pazar akşamı itibari ile son 2 tane kalmıştı. biri açılmamış kutuda diğerini ise açıp standa koymuşlar.
sevgiler..
arkadasım bence benım fıkrım 150-200 ytl arasındakı paranla plazmanın yanına ıyı bır dvd alarak setı kurmaya basla. zamanla 300-500ytl arasında anfını alırsın daha sonra sag sol stero 3 yollu hoparlorunu alırsın derken sorraundlar aktıf sub bır bakmıssınkı belkı 1 yıl sonra belkı ıkı yıl sonra guzel bır sınema sıstemın olmus olur. neden bunları yazdım 150-200ytl ıle alacagın sıstemlerın hıcbırı plazmandan daha ıyı ses vermeyecektır.
herkese yardımları ve yorumları için sonsuz teşekkürler.. yazılanlardan anladığım kadarıyla "150-200 vereceğine hiç verme, biraz daha biriktir adam gibi bişey al" deniyor ortak görüş olarak... sanırım en iyisi de bu olacak..çünkü alıp da değiştireceğim bir ürün olmayacak bu, uzun yıllar kullanacağım...o yüzden bekleyip para biriktirmeye devam :D
herkese yardımları ve yorumları için sonsuz teşekkürler.. yazılanlardan anladığım kadarıyla "150-200 vereceğine hiç verme, biraz daha biriktir adam gibi bişey al" deniyor ortak görüş olarak... sanırım en iyisi de bu olacak..çünkü alıp da değiştireceğim bir ürün olmayacak bu, uzun yıllar kullanacağım...o yüzden bekleyip para biriktirmeye devam :D
SATILIK PC: Intel Q6600 işlemci, Msi x38 platinum anakart, ati 3870x2 ekran kartı, 2x1375mhz DDR3 ram, 2x160 gb HDD, Tagan2 force 700w. PSU, RC-831 CM Stacker kasa, DVD RW, X-fi platinum seskartı (2000 $) Logitech Z4, Logitech Z5500, Creative G500