Şimdi Ara

TT Big typhoon (SADECE ISTANBUL IÇI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ThermalTake Big Typhoon ! Herşeyi duruyor.Fatura duruyor.Kadıköy yazıcıoğlundan alınma.Uygar mıydı uygurmuydu unuttum.Faturası duruyor.Problemi yoktur.P4 prescot 3.2 ile kullandım ben bunu.Ben aldığım birşeyin her zıkkımını saklarım o yüzden ürün gördüğünüz gibidir.Temizledim ve yeni gibi kutusuna koydum.
    Not:Resimleri dijital foto makinasıyla çektiğim için ayrı pencerede açıp büyütürseniz çok detaylı olduğunu göürüsünüz ayrıca yazılar daha iyi okunuruyor öyle.

TT big typhoon 50 lira
    LÜTFEN ISTANBUL DIŞI ARAMASIN UĞRAŞAMAM

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sıçuruk Kedi -- 19 Kasım 2009; 18:33:12 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ticaret gerçekleştirilmiştir.
    Alışverişlerim:Asus Eax700-NebiForever(sattım)/TT Big Typhoon-ilhanathema(sattım)/Audigy2 ZS-dinazor7(sattım)/Palit 7600GT-Öztin(sattım)/Big Typhoon-KarettaKerata(aldım)/SilenX 120mm Fan-DarklingstalkeR(sattım)/E7200-righteous@(aldım)/E2160-GinoTheCop(sattım)/THX 550-z.x.c(aldım)/Cordless Rumblepad II-MaedHrOS(sattım)/Avermedia Studio 203-SeRSeFiL(aldım)/Logitech X-530-SELBAL(sattım)/MSI HD4850 Quad-Pipe Edition-duvar sürüngeni(sattım)/Sapphire HD4830-FREEMAN(aldım)/HD4830-8800gt-profotox(takas)/Komple Sistem-maydin60(sattım)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.