Beyler bende DJ'lik yaptığım için arşivimi saklamak adına harici HDD almak istiyorum. Para konusunda problemim yok yani en iyisi olsun istiyorum kafam rahat olsun.
Taşınabilirlik çok önemli değil.. Arıza vs. olmasın yeter...
500 GB olsun istiyorum kesinlikle ve Firewire olsun istiyorum. Onun dışındaki özelliklerdende anlamıyorum..
Ne tavsiye edersiniz ve nereden almamı önerirsiniz ?
Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol. Şefkat ve merhamette güneş gibi ol. Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol. Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol. Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol. Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
Beyler bende DJ'lik yaptığım için arşivimi saklamak adına harici HDD almak istiyorum. Para konusunda problemim yok yani en iyisi olsun istiyorum kafam rahat olsun.
500 GB olsun istiyorum kesinlikle ve Firewire olsun istiyorum. Onun dışındaki özelliklerdende anlamıyorum..
WESTERN DIGITAL MY BOOK HOME EDITION 500GB 3.5" USB 2.0/FIREWIRE/ESATA TAŞINABİLİR DİSK
WESTERN DIGITAL MY BOOK HOME EDITION 500GB 3.5" USB 2.0/FIREWIRE/ESATA TAŞINABİLİR DİSK
Cömertlik ve yardım etmede akarsu gibi ol. Şefkat ve merhamette güneş gibi ol. Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol. Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol. Tevazu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol. Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
WD kullanıyorum sürekli takılı ve açık memnunum. Ama bilgisayarımın kasasında esata yok. Acaba anakartta var mı onu nasıl bağlarım bilmiyorum uğraşmak da istemiyorum ama büyük ihtimal 500lük bir wd daha alacağım USB.
bende 750 gb wd var gayet memnunum hatta size satabilirm de:) alalı daha 1 ay olmadı 47 ay garantisi var gerçektende güzel ürün tasarım süper ses yok ve hızlı
Ben arkadaşa verdim virüs bulamış her klasöre :) Allah'tan basit bişeydi temizledim. Yarın bir tane daha alacağım Mavibilgisayarda h.sonuna özel WD 500 gb usb - 159 ytl http://www.mavibilgisayar.com/?p=Haberler&id=185