Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Artık Yeter

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Overclock, Soğutma ve Modifikasyon] >> Pc Modifikasyon >> Projeler >> Artık Yeter Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
guneysınır

2 Mart 2008; 21:45:49 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Konuya başlamadan önce mod arkadaşlara söyleyeyim isterlerse silebilirler bişey demem.

Türkiyedeki pc modifiye ürünlerinin fiyatları beni yıldırdığı için artık dış piyasaya yöneldim. örneğin 3 ledli 80 mm lik fanın fiyatı trde nerde baksanız 15-20 ytl arasında ben yeni getirttim 8 liraya hemde 120 mm. biraz mantıklı düşündükten sonra gerçekten çok cazip geliyor. bgn okseat(oğuz) arkadaşımla görüştüm onada yakındım biraz. eğer sizlerde böyle düşünüyorsanız gelin şikayetimi dile getirelim. burda 90 euro olan bi işlemci bloğunun fiyatı almanyada 20 euro kimse aradaki 70 euroyu fazladan vermek istemez ama mecburiyetten dolayı veriyoruz. gelin herkes şikayetini dile getirsin ben kafaya koydum yurtdışından getirip burda satmayı. sırf bu yüksek fiyatlardan dolayı çoğu arkadaşımız modifiyeye ilgi duyuyor ama yapamıyor malesef.

yazıyı okuduğunuz için teşekkür ederim herkese

Xonar

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

2 Mart 2008; 21:58:57 

Çok haklısın dostum. Kendi vatandaşımız kardeşimiz dediğimiz tipler kazıklıyor bizleri ben ona yanıyorum

Trkklc

Sisteme Gözat

2 Mart 2008; 22:02:33 

Evet bu konuda çok haklısın arkadaşim bu gün bende bi yabanci sitede rasladim neon larin fiyatlari 5 dolar civarlari idi bizim Tr şartlarinda gerçekten bir malzeme almaya kalksan en basit 8cm lik fanlar bile kaliteli birşey almaya kalsan 15-20 arasi degişiyor.. Herkez alabildigine bi fiyat vermiş çok yazik...

Trkklc
guneysınır

2 Mart 2008; 22:08:47 

aslında bizim insanımızada hak biraz. farzedin iki tane fan var ikiside aynı fabrikada üretiliyor ama birine zalman amblemi basılıyor diğerine bişe basılmıyor, bizim halkımızda kalkıp üstünde zalman yazanı alıyor ve haybeden 20-30 lira fazla veriyor. neymiş markası zalmanmış falan filan. ben hiç bi zaman markası şu olsun bu olsun demiyorum çünkü ikisininde aynı fabrikada üretilip satışa sunulduğunu çok iyi biliyorum

ermanunal01
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

2 Mart 2008; 22:30:30 

çok haklısın kardeşim...
pcmemo

2 Mart 2008; 23:07:30 

türkiyede neon veya modifiye firması varmı?Yok.Satıcılar bunları dışarıdan getiriyorlar.nakliyat parası gümrük parası derken fiyat buraya kadar geliyor.Adamların yapacak bişeyleri yok.Teknolojide geri kalmış bi ülkeyiz.Sıkıntı bu

pcmemo
guneysınır

2 Mart 2008; 23:14:56 

sıkıntı bu diyosun ama arkadaşım aynı ürünü ben getirtsem en fazla 15 lira. örneğin bgn 120 mm 3ledli fan aldım sadece 8ytl bu fiyatın içinde nakliyesi ve vergisi falanda var

mpy

2 Mart 2008; 23:15:06 

Arkadaşlar sizde haklısınız ama herşeyin heryerde aynı fiyata satılmasını beklemek yanlış.Ayrıntıları beni aşar..
Bazı yabancı sitelerde 1gb 667 ramlere 100$ yazıyorlar.Buna ne dicez şimdi.
Ayrıca buradada 5-10 ytl gibi fiyatlara ledli fan lar var.Aldim ilk başlarda iyiydi fakat birsüre sonra zırıldısı dayanılmaz oluyor..
Ayrıca kaçartane getirebiliceksin ne çeşitler olucak bunlarda önemli...Herkes daha ucuza almak ister bende tabiki

Knight_eagle

2 Mart 2008; 23:38:07 

arkadaşım güzel bir konu üzerinde duruyorsun fakat imkanlar olanaklar dahilinde oluyor bunlar herkez ister daha ucuza almak bende bazı şeyleri yurt dısşından alıyorum fakat genelde kargosu az tutan yani ebatları kucuk olan şeyleri tercih ediyorum.Kargoyla tr fiyatına geliyor hemen hemen

Core2Duo E6750 2.66 @3.20 Ghz 400X6 /Gigabyte P35C-DS3R / Hi-Level 4*1 GB DDR2 800mhz / MSI 8800 GTS 640-OC / SEAGATE 320 GB SATA II NCQ / LG H42N DRW 18X / FSP EPSILON 600W / FeeL Hurricane II / PHILIPS 220XW8FB / LOGITECH Cordless Desktop Wave / Creative İnspare 5.1
The Jolly Joker

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

2 Mart 2008; 23:48:17 

arkadaşım getirirsen senden alırız yanii bu konu hakkında düşünüyosan bikaç müşterin hazır bil

>>>>>||MODİFİKASYONLARIM||=> 1)-TIKLA // 2)-TIKLA<<<<<

~ASUS P5N-E SLI[Nforce] >< CORE2DUO E6750 (2,66Ghz/ 1333FSB) >< OCZ[Platinum] 4GB DDR2 800Mhz~
~CALIBRE 88OOGT P888+ >< THERMALTAKE QFan-650W (Nvidia SLI) >< THERMALTAKE SHARK(SİYAH)~
~SAMSUNG 500GB(SATA2) >< MYBOOK 320GB >< SAMSUNG 22'' T220~
guneysınır

2 Mart 2008; 23:48:28 

Allaha şükür bu zamana kadar aldığım ürünlerde sorun çıkmadı. bakalım artık bundan sonra ne olur. ben kendi fikrimi söylim artık türk firmalarına fazla para vermeyeceğim bizim ülkemizde uygulanan vergi sistemi hiç bi ülkede yok. o yüzden daha az vergi vererek aynı ürünü alıyorum

emmoo14

2 Mart 2008; 23:53:50 

Ağzından bal damlamış ya bende deli olucam nedir açık açık bizi şey yapıyorlar resmen haklısın abi

Emmoo14
djkika

Sisteme Gözat

3 Mart 2008; 6:37:39