..::CRE/\TIVE EP630 İNCELEMESİ(fotolu)::.. (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mp3 Player/ Video Player >> Kulaklık ve aksesuarlar

dost..:) -> ..::CRE/\TIVE EP630 İNCELEMESİ(fotolu)::.. (2 Mart 2008; 21:33:04)

CRE/\TIVE EP630 KULAKLIK İNCELEMESİ

Gürültü engelleyici kulak içi kulaklık
Saf ses
Gürültü engellemme
Net iletim
Teknik Özellik
Kulaklık Tipi :Mini Kulak İçi
Frekans Aralığı :6Hz - 23kHz(BURAYA DİKKAT EDİN)
Empedans :16 Ohm
Hassasiyet :106 dB
Bağlantı Fişi :3.5mm stereo
Kablo Uzunluğu :1.2 metre
İzolasyon :Altın kaplama

arkadaşlar ep630 u yaklaşık bir hafta önce aldım aslında aldığım gün yapacaktım incelemeyi ama seslerin oturmasını bassların tizlerin açılmasını bekledim bir haftada açılmaz ya neyse ben kulaklığı yüksek bassda saatlerce yordum sesi biraz kendine geldi yani normal kullanımda 2 ayda olacak burn in i ben 30 saatte yaptım zamandan kazandım neyse biraz kulaklıktan bahsedeyim

bu kulaklığı almadan önce uzun süre araştırdım ve sennheiser ıe4 almaya karar vermiştim ki ıe4 125 ytl ep630 ise 38 ytl aralarında büyük fiyat farkı vardı vardı performansınında ep630 a göre çok çok daha yüksek olacağını düşündüm mantıken ama birkaç arkadaşa sordum aralarındaki 85 ytl lik farka değmiyeceğini birbir lerinden çok farklı kulaklıklar olmadığını söyledi hatta normal bir insan çok dikkat etmedikçe farkı hissedemezmiş bile ama yinede ıe4 daha üstünmüş özellikle tizlerde ama 85 ytl fark verecek kadarda üstün bir kulaklık değilmiş ama ben yinede ıe4 alacaktım ev arkadaşlarım bir kulaklığa 125 ytl vereceğimi duyunca direk beni kınadılar sen öğrenci adamsın senin neyine okadar lüks şey aslında pek kulak asmadım ama sonradan aklım başıma geldi aslında arkadaşlarım haklı ben 125 ytl yi herzaman bulamam ve sürekli cebimde olacak küçük bir aksesuar için bu paraya değmez diye düşündüm hemde 38 liralık kulaklıkla çok büyük farkları bulunmuyormuş o kulaklığa okadar para verdikten sonra doğal olarak kendimi kazıklanmış gibi hissedecektim sonra ep630 aldım memnun kalmazsam geri vermek üzere

ilk izlenimlerim...

kulaklığı paketinden çıkardıktan sonra ilk dikkatimi çeken kulaklığın çok küçük olması ve kablosunun çok yumuşak ve esnek bir yapıya sahip olmasıydı kulağıma ilk taktığımda ses yalıtımının çok iyi olduğunu farkettim dış sesleri çok iyi izole ediyor bu arada sırf dh için sırf siz kullanıcılar için arkadaşımdan test amaçlı sony marka kaliteli ses veren bir mp3 playeri ödünçaldım müzik açmadan önce bu kulaklığın bass canavarı bir kulaklık olduğunu duymuştum müzik açtım ve ses bence çok dengeliydi bassları tok ve derindi tizler midler ise tatmin edici düzeydeydi birde burn in yaptıktan sonra bugün denedim aynı şarkıda aynı mp3 playerde kulaklarıma inanamadım özellikle basslarda acayip bir artış ve derinleşme hissettim tizler ise daha doğal çıkıyordu ve ses çok tatmin ediciydi basslar tam istediğim gibi insanın beynini titretiyordu resmen abartmıyorum oto ses tesisatlarındaki bassları andırıyordu

kulaklığın ses kalitesi iyi düzeyde(dikkat ederseniz mükemmel demiyorum çünki daha iyi kulaklıklara saygısızlık olur) seste çatlamaya rastlamadım bazı arkadaşlar yüksek seste tizlerin patlaması durumunun olduğunu söylemiş bence bu dinlenilen müziklede alakalı özellikle kaliteli mp3 playerde ve orjinal cd den alınmış müziklerde tizlerde hiçbir sorun olmuyor kristal netliğinde tizler veriyor ama eğer kalitesiz normalizing işlemi yapılmamış mp3 lerde tiz patlaması sorunu çoğu kulaklıkta olur bunu sadece kulaklığa bağlamamak gerekir

kulaklık bass olarak kesinlikle süper yani insanın içini titretiyormuş hissi veriyor basslar okadar derin ki bir anda vurmuyor bazı şarkılarda bass uzayıp gidiyor sakın uğultu yapıyor olarak algılamayın bassların çok derin olduğunu anlasanız yeter tiz olarak ilk kullanımda metalik gibi geliyor ama sonradan açılıyor tizler tatmin edici ama tizler mp3 çaların kalitesiyle orantılı eğer benim gibi walkman telefonda kullanıyorsanız tizler yetmeyebilir sadece bassları kaliteli duyarsınız kulaklığı uzun süre yüksek bassda bırakmakta fayda var basslar güçleniyor

bence böyle yüksek bir performansın yanında 38 ytl gibi bir fiyat bedava gibi cx300 gibi 75 ytl lik bir kulaklıktan bile daha üstün bir kulaklığın 38 ytl olması gerçekten çok iyi bir şey ki benim düşüncem bu kulaklık en azından 70 ytl yi hakeden bir kulaklık ki ortalama 40 ytl ye satılıyor yurt dışında bile daha pahallı mesela creatıve nin anavatanı singapurda internet fiyatı 39.90 $ yani 50 ytl falan yapıyor ülkemizde ise 40 ytl ye bulma şansımız var dolar kurunun düşük olmasıyla alakalı herhalde 1-2 sene önce 65 ytl ye satılıyordu ozamanda dolar yüksekti tabi fiyat performasn oranında tam not verdim

sonuç....

bass hastasıysanız(piyasadaki çoğu kulaklıktan daha sağlam bassları var) ama tizlerdende ödün vermeden müzik dinlemek istiyorsanız ve paranız sınırlıysa tavsiye edeceğim kulaklıklar arasında ha eğer para sizin için çok önemli değilse ben performansa bakarım derseniz ep630 ile ıe4 le cx serisiyle hiç uğraşmadan direk westone um1 özellikle um2 tavsiye ederim.... ki ilerde almayı düşündüğüm kulaklık ama ep630 giriş seviyesinde kullanıcılar için fazlasıyla tatminkar bir kulaklık arkadaşlara dinlettiğimde ilk tepkileri süper bir kulaklık olduğunu söylemeleri bukadar güçlü bass veren bir kulaklık dinlemedim diyenler var ee tabi çoğu ipod un creatıve zen in yanında gelen kulaklıklarla müzik dinledikleri için onlara çok olağanüstü geliyor bu tür bi kulaklık

mümkün olduğunca tarafsız bir üslupla yazmaya çalıştım insanları yanlış yönlendirip vebale girmek istemiyorum ama şunu belirteyim ilk aldığımda ben çok beğenmedim sesini ama kulaklığı kullandıkça normal kullanımda 2-3 ay içerisinde tam performansına ulaşıyor ve kendinden memnun bırakıyor parasını sonuna kadar hakediyor

ep630 için hb linki kullanıcı yorumlarınada bakabilirsiniz ayrıca> http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=520&productId=bd49822

şimdi ise ep 630 un fotoğraflarını koyuyorum çok yüksek bir makro çekim kalitesine sahip kamerayla çakilmiştir sırf siz ep630 aldım sahtemi diye konu açmayın diye bu resimlere bakarak elinizdeki ep630 larla karşılaştırabilirsiniz orjinalmi sahtemi olduğunu bu fotolarla karşılaştırarak öğrenebilirsiz

not:geç açılmasın diye fotoğrafların boyutu ve çözünürlüğü minimuma düşürülmüştür

işte fotoğraflar çok yakından çekilmiş dikkatli inceleyin diye.....

[image]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/383242/B28C762C718A4A0389615594C5936176.jpg[/image]

dost..:) -> Cevap: ..::CRE/\TIVE EP630 İNCELEMESİ(fotolu)::.. (2 Mart 2008; 21:35:18)

yakın foto

[image]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/383242/3022868C12584F8AB30C8420BBDB5818.jpg[/image]

dost..:) -> Cevap: ..::CRE/\TIVE EP630 İNCELEMESİ(fotolu)::.. (2 Mart 2008; 21:38:01)

<>

[image]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/383242/392087CCDC2E4B99A64674A95B0C058F.jpg[/image]

dost..:) -> Cevap: ..::CRE/\TIVE EP630 İNCELEMESİ(fotolu)::.. (2 Mart 2008; 21:40:05)

<>

[image]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/383242/F5AB4F3D045C48C9BE0E9189C6909068.jpg[/image]

dost..:) -> Cevap: ..::CRE/\TIVE EP630 İNCELEMESİ(fotolu)::.. (2 Mart 2008; 21:42:39)

<>

[image]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/383242/465211E687444DBD852AD3F18B97A15D.jpg[/image]

dost..:) -> Cevap: ..::CRE/\TIVE EP630 İNCELEMESİ(fotolu)::.. (2 Mart 2008; 21:45:11)

<>

[image]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/383242/7FD0A725351843D6B5087E39BE616947.jpg[/image]

dost..:) -> Cevap: ..::CRE/\TIVE EP630 İNCELEMESİ(fotolu)::.. (2 Mart 2008; 21:49:14)

<>

[image]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/383242/A1C19E117C8C4DA489869B2E7B5E5474.jpg[/image]

dost..:) -> Cevap: ..::CRE/\TIVE EP630 İNCELEMESİ(fotolu)::.. (2 Mart 2008; 21:51:23)

<>

[image]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/383242/E6C000C6BFA341C98A99FC5B1FF805CA.jpg[/image]

dost..:) -> Cevap: ..::CRE/\TIVE EP630 İNCELEMESİ(fotolu)::.. (2 Mart 2008; 21:53:43)

<>

[image]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/383242/3CCB567CCCE24AD4B3AD9E1289DD95B9.jpg[/image]

dost..:) -> Cevap: ..::CRE/\TIVE EP630 İNCELEMESİ(fotolu)::.. (2 Mart 2008; 21:57:03)

<>

[image]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/383242/6EF05FEBE8804DC596B180977B41B2A3.jpg[/image]

dost..:) -> Cevap: ..::CRE/\TIVE EP630 İNCELEMESİ(fotolu)::.. (2 Mart 2008; 22:02:04)

....::::: THE END :::::.....

not:her mesajda en fazla bir resim koyma hakkı var bende[&o]

hp_emre -> Cevap: ..::CRE/\TIVE EP630 İNCELEMESİ(fotolu)::.. (2 Mart 2008; 22:37:33)

yürü be dost kim tutar seni bu ürüne güveniyorum[:'(][:'(]

@ltuğ -> Cevap: ..::CRE/\TIVE EP630 İNCELEMESİ(fotolu)::.. (3 Mart 2008; 19:33:18)

güzel inceleme sağolasın .... bendede var bu kulaklıktan çok kaliteli bişey gerçekten şu ana kadar kullandığım en iyi kulaklık [:'(]

UrTrDesign -> Cevap: ..::CRE/\TIVE EP630 İNCELEMESİ(fotolu)::.. (3 Mart 2008; 20:07:25)

bende bu kulaklıktan almayı düşünüyorum okuduğum yorumlara bakılırsa çok iyi bir kulaklık ben bu kulaklığı creative zen ile kullanacağım aynı donanıma sahip biri varsa ses kalitesenden bahsedebilir mi???
bass hastasıyım tekno müzik dinlerim

ersinim -> Cevap: ..::CRE/\TIVE EP630 İNCELEMESİ(fotolu)::.. (4 Mart 2008; 1:56:39)

ellerine saglık kardeşim cok acıklayacı bir inceleme yapmişsın
kutlarım seni
mx200den sonra bu kulaklık gider dogrusu[:'(]
tam benlik bir kulaklık[:'(]

dost..:) -> Cevap: ..::CRE/\TIVE EP630 İNCELEMESİ(fotolu)::.. (6 Mart 2008; 18:32:28)

çok yüksek ses kalitesine sahip değil ama en azından fiyatına göre çok iyi

HaCKeRBoY64 -> Cevap: ..::CRE/\TIVE EP630 İNCELEMESİ(fotolu)::.. (6 Mart 2008; 19:36:53)

yaf benimkinin kutusu bu kadar büyük değil :D İzmir Bornova Kipa içindeki Bimeksten 40a almıştım sömestrda ama sesi çok deli bişe... Bilgisayarda da kullanıorm ses sisteminin equalizerini çok rahat kaldırıyor:)

positroN -> Cevap: ..::CRE/\TIVE EP630 İNCELEMESİ(fotolu)::.. (8 Mart 2008; 4:21:05)

katılmadığım noktalar.

cx300 bundan çok daha iyi.
ie 4 için 125 ytl fazlasıyla değer.

Broadwayci -> Cevap: ..::CRE/\TIVE EP630 İNCELEMESİ(fotolu)::.. (8 Mart 2008; 14:30:25)

quote:

Bu kulaklığı yaklaşık 8 aydır Nokia ve Sonyericsson telefonlarımda kullanıyorum.Şu an ki K790 telefonum da megabass yok ama bu kulaklıkla megabaslı oluyor.Tizleri zaten söylemiyorum bile...ki bu telefonun en önemli özelliği tiz seslerin kalitesi.Özetle 40 YTL paranıza bi kere kıyın yıllarca kaliteli müzik dinlemenin keyfini çıkarın.

Bir kullanıcı böyle birşey yazmış.Bu kulaklıklar telefona nasıl bağlanıyor?Bu arada kulaklığınız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

positroN -> Cevap: ..::CRE/\TIVE EP630 İNCELEMESİ(fotolu)::.. (8 Mart 2008; 15:21:40)

quote:

Orjinalden alıntı: DaRkFoX [tHu]

quote:

Bu kulaklığı yaklaşık 8 aydır Nokia ve Sonyericsson telefonlarımda kullanıyorum.Şu an ki K790 telefonum da megabass yok ama bu kulaklıkla megabaslı oluyor.Tizleri zaten söylemiyorum bile...ki bu telefonun en önemli özelliği tiz seslerin kalitesi.Özetle 40 YTL paranıza bi kere kıyın yıllarca kaliteli müzik dinlemenin keyfini çıkarın.

Bir kullanıcı böyle birşey yazmış.Bu kulaklıklar telefona nasıl bağlanıyor?Bu arada kulaklığınız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

sony ericssonlar için hpm 70 kulaklıkların dönüştürücü işe yarıyor.nokia da ise ad 15 adında bir aparatla bağlanabiliyor.

Boomerang! -> Cevap: ..::CRE/\TIVE EP630 İNCELEMESİ(fotolu)::.. (8 Mart 2008; 21:22:47)

arkadaşlar bu kulaklığı nette yada tanınmış mağazalarda (teknosa , gold , mavi bilg. kısacası izmitte) nerden alabiliriz. nette bulamadım. gg dakiler hariç:)
heryerde stokta yok diyo yardım ederseniz sevinirim

positroN -> Cevap: ..::CRE/\TIVE EP630 İNCELEMESİ(fotolu)::.. (8 Mart 2008; 21:38:16)

vatan'da, gold'da var.

Broadwayci -> Cevap: ..::CRE/\TIVE EP630 İNCELEMESİ(fotolu)::.. (8 Mart 2008; 21:53:39)

quote:

Orjinalden alıntı: positroN

quote:

quote:

sony ericssonlar için hpm 70 kulaklıkların dönüştürücü işe yarıyor.nokia da ise ad 15 adında bir aparatla bağlanabiliyor.

İlk defa duyuyorum.Peki bu aparatlar çok büyükmü yani ne biliyim jack dönüştürücü gibi birşeymi

Boomerang! -> Cevap: ..::CRE/\TIVE EP630 İNCELEMESİ(fotolu)::.. (8 Mart 2008; 22:02:15)

arkadaşlar forumdaki kulaklık satan arkadaşının kulaklıkları orjinal mi?
http://forum.donanimhaber.com/m_13699663/mpage_1/key_//tm.htm#13699663

dost..:) -> Cevap: ..::CRE/\TIVE EP630 İNCELEMESİ(fotolu)::.. (8 Mart 2008; 22:25:05)

quote:

katılmadığım noktalar.

cx300 bundan çok daha iyi.
ie 4 için 125 ytl fazlasıyla değer.

cx300 den bass olarak daha güçlü ve tiz midleri ise cx300 ile aynı zaten frekans aralığındada anlarsınız ama yinede metan faktörünü göz önünde bulundurup cx300 almakta fayda var diye düşünüyorum

ıe4 için 125 ytl vermek bana zor geldi öğrenci olduğum için belki sizin çok paranız var ama benim yok oyüzden çok büyük olmayan farklar için büyük paralar ödemek istemiyordum belki ileride param olursa westone um2 alırım bu kulaklığım şimdilik tatmin ediyor zaten tatmin etse iyi olur çünki daha kulaklık almaya para kalmadı[:D]

bu arada yeni gördüm gold da creatıve ep630 tükenmiş buradan gold a sesleniyorum bu kulaklıklardan en az 1000 kutu getirirseniz iyi olur [;)]

not:ben ciddiyim [&o]

positroN -> Cevap: ..::CRE/\TIVE EP630 İNCELEMESİ(fotolu)::.. (8 Mart 2008; 22:32:16)

quote:

İlk defa duyuyorum.Peki bu aparatlar çok büyükmü yani ne biliyim jack dönüştürücü gibi birşeymi

ad 15 ayrıca satılan bir dönüştürücü.nokia pop portlar ile uyumlu.nokia için 3.5 mm dönüştürücüler de var.

[image]http://www.preisvergleich.org/pimages/AD-15-Audio-Adapter_186__200020958_20.jpg[/image]

sony ericssondaki ise iki parçadan oluşan kulaklık.alt kısmı 3.5mm kulaklıklarla uyumlu.

[image]http://www.esato.com/gfx/reviews/w550/w550_earplugs.jpg[/image]

positroN -> Cevap: ..::CRE/\TIVE EP630 İNCELEMESİ(fotolu)::.. (8 Mart 2008; 22:37:40)

quote:

Orjinalden alıntı: dost..:)
cx300 den bass olarak daha güçlü ve tiz midleri ise cx300 ile aynı zaten frekans aralığındada anlarsınız ama yinede metan faktörünü göz önünde bulundurup cx300 almakta fayda var diye düşünüyorum

her ikisinin basları da vasat.bir çok kulaklığın teknik verileri kağıt üzerinde birbirine benzer zaten.hatta bu iki kulaklık neredeyse aynı gibi görünmesine rağmen ses farklılığı mevcut.forumdaki genel kanı çok doğru.cx300 buna göre daha iyi bir dengeye sahip.daha net tizleri ve belirgin midleri var.incelemende cx300 den iyi demişsin ama ona kesinlikle katılmıyorum.imkanı olan biraz daha verip cx300 almalı.fiyat dışında bir avantajı yok.

hp_emre -> Cevap: ..::CRE/\TIVE EP630 İNCELEMESİ(fotolu)::.. (9 Mart 2008; 0:29:35)

fiyat nekadar hocam kulaklığın piyasada

dost..:) -> Cevap: ..::CRE/\TIVE EP630 İNCELEMESİ(fotolu)::.. (15 Mart 2008; 12:36:48)

quote:

quote:

her ikisinin basları da vasat.bir çok kulaklığın teknik verileri kağıt üzerinde birbirine benzer zaten.hatta bu iki kulaklık neredeyse aynı gibi görünmesine rağmen ses farklılığı mevcut.forumdaki genel kanı çok doğru.cx300 buna göre daha iyi bir dengeye sahip.daha net tizleri ve belirgin midleri var.incelemende cx300 den iyi demişsin ama ona kesinlikle katılmıyorum.imkanı olan biraz daha verip cx300 almalı.fiyat dışında bir avantajı yok.

sanki cx300 ü dinlemesem bilmicem ikisinide aynı şarkıda test edince ep630 un çok daha kaliteli ses verdiğini söyleyebilirim tiz ve mid sesler birbiriyle hemen hemen aynı hatta tizlerde ep630 daha üstün gibi eğer ep630 da eq dan bassları kısarsanız cx300 le aynı performansa sahip oluyor zaten ep630 un cx 300 e göre en büyük artısı bass gücü ve derinliği ayrıca benim düşüncem simetrik kablo ve düz jak olmasıda bir artısı ha bide fiyat var tabi ozaman cx300 ün hiçbir albenisi kalmıyor

fever2006 -> Cevap: ..::CRE/\TIVE EP630 İNCELEMESİ(fotolu)::.. (15 Mart 2008; 15:56:10)

ep-630'u muvo tx fm'de kullanırsam kaliteli ses alabilir miyim?
örneğin walkman telefonlar kadar başarılı olur mu?
yada yeni çıkan zenler le farkı çok mu olur?
ona göre alıcam bu kulaklıktan da bi yardım ederseniz arkadaşlar

Excrea -> Cevap: ..::CRE/\TIVE EP630 İNCELEMESİ(fotolu)::.. (15 Mart 2008; 21:02:58)

arkadaslar ben PHILIPS SHE-9600 ve bu kulaklik arasinda kaldim. hangisi daha iyi kullananlar warsa karsilastirabilirmi acaba?? ikisi icinde cok iyi yorumlar yapiliyor ama hangisi daha iyi ? [:)]

birsey daha sormak istiyorum SHE-9600 ve SHE-9500 arasi tek fark birinin askılı olmasi digerinin olmamasi mi (butun ozellikleri ayni gorunuyorda ) ama biri fiyat olarak 30ytl digeri 55 ytl aralarindaki farkida anlayabilmis degilim ama sanirim bu aski olmasi baya pahaliya geliyor cunku ep630 la ep635 arasindada 16 dolar lik fark war

positroN -> Cevap: ..::CRE/\TIVE EP630 İNCELEMESİ(fotolu)::.. (15 Mart 2008; 21:41:23)

quote:

quote:

quote:

sanki cx300 ü dinlemesem bilmicem ikisinide aynı şarkıda test edince ep630 un çok daha kaliteli ses verdiğini söyleyebilirim tiz ve mid sesler birbiriyle hemen hemen aynı hatta tizlerde ep630 daha üstün gibi eğer ep630 da eq dan bassları kısarsanız cx300 le aynı performansa sahip oluyor zaten ep630 un cx 300 e göre en büyük artısı bass gücü ve derinliği ayrıca benim düşüncem simetrik kablo ve düz jak olmasıda bir artısı ha bide fiyat var tabi ozaman cx300 ün hiçbir albenisi kalmıyor

sanki ben dinlemedim :) bu mu argüman?
neyse.zaten her ikimizde öznel yorum yapıyoruz.yukarıdaki incelemende "cx300 den iyi bir kulaklık" şeklinde kesin bir ifade kullanmışsın.bunu kanıtlayamazsın.ben de dinlemesem bilmeyeceğim diyorum sana.bilmem anlatabildim mi?

yanlış anlamaya mahal vermemek adına bu mesaja sonradan ekleme yapıyorum.
ep630 u çok daha iyi ve makul bulmuş olabilirsin.buna itirazım yok, umurumda da değil.ama inceleme yaparken en iyisi budur diye kesin bir ifade kullananman yanıtlıcı.hele ki en çok karşılaştırılan iki kulaklık hakkında.üstelik bunu söylerken dayandığın tek nokta basları şöyle süper, tizleri böyle iyi, ucuz vs... olamaz.kesinlik varsa kanıt sunmalısın.

quote:

cx300 gibi 75 ytl lik bir kulaklıktan bile daha üstün bir kulaklığın...

üstün?sana göre?

Jason B. -> Cevap: ..::CRE/\TIVE EP630 İNCELEMESİ(fotolu)::.. (16 Mart 2008; 0:40:15)

iriver ipod cowon sony müzik çalarları ile 2 farklı cx300 ve ep630 dinleme izlenimime göre ep630 fiyat performans oranıyla tavan yapmış bir kulaklık...cx300 yüksek fiyatıyla ve dar bant aralığı ile ep630 un 2 adım gerisindedir[:'(]

fever2006 -> Cevap: ..::CRE/\TIVE EP630 İNCELEMESİ(fotolu)::.. (16 Mart 2008; 6:35:25)

quote:

Orjinalden alıntı: fever2006

ep-630'u muvo tx fm'de kullanırsam kaliteli ses alabilir miyim?
örneğin walkman telefonlar kadar başarılı olur mu?
yada yeni çıkan zenler le farkı çok mu olur?
ona göre alıcam bu kulaklıktan da bi yardım ederseniz arkadaşlar

Yardım edebilecek yok mu?

dost..:) -> Cevap: ..::CRE/\TIVE EP630 İNCELEMESİ(fotolu)::.. (16 Mart 2008; 16:02:09)

ben fiyatı işin içine katmadım sadece seslerini karşılaştırarak cx300 den daha kaliteli ses verdiğini söyledim sennheiser sadece markadan kazanıyor cx300 kötü sesmi veriyor hayır iyi bence ama fiyatı bukadar fazla olmasaydı keşke

DeviL.GirL -> Cevap: ..::CRE/\TIVE EP630 İNCELEMESİ(fotolu)::.. (16 Mart 2008; 17:18:10)

ya arkadaşlar 2 sorum var size herşey iyi hoşta ben 1 ay sonra nokia 5610 xm alıcam bu kulaklığı onda kullanabılırım sanırım dimi??? bide ben izmirde oturuorum kulaklığın fiyatı izmirde nekadardır bilen varmı?? son olarakta orji. olup olmadını nasıl anlarım bayan olarak kazıklanmak istemıorum. [;)]

Uzaktan Kumandan -> Cevap: ..::CRE/\TIVE EP630 İNCELEMESİ(fotolu)::.. (16 Mart 2008; 17:41:15)

quote:

Orjinalden alıntı: DeviL.GirL

ya arkadaşlar 2 sorum var size herşey iyi hoşta ben 1 ay sonra nokia 5610 xm alıcam bu kulaklığı onda kullanabılırım sanırım dimi??? bide ben izmirde oturuorum kulaklığın fiyatı izmirde nekadardır bilen varmı?? son olarakta orji. olup olmadını nasıl anlarım bayan olarak kazıklanmak istemıorum. [;)]

telefon hakkında bir bilgim yok fakat,en kötü ihtimalle bir çevirici aparatla kullanabilirsiniz...

kulaklığın fiyatı 37-45 arası değişiyor...

kazıklanmamak için ilk bakışta görebileceğiniz en belirgin özellik distribütör firma kont'un çıkartmasının olmasıdır...

[image]http://img86.imageshack.us/img86/7959/s5001326jg8.jpg[/image]

DeviL.GirL -> Cevap: ..::CRE/\TIVE EP630 İNCELEMESİ(fotolu)::.. (16 Mart 2008; 17:53:00)

çok tşk ederim [:)]

dost..:) -> Cevap: ..::CRE/\TIVE EP630 İNCELEMESİ(fotolu)::.. (16 Mart 2008; 20:18:08)

quote:

Orjinalden alıntı: Uzaktan Kumandan

quote:

Orjinalden alıntı: DeviL.GirL

telefon hakkında bir bilgim yok fakat,en kötü ihtimalle bir çevirici aparatla kullanabilirsiniz...

kulaklığın fiyatı 37-45 arası değişiyor...

kazıklanmamak için ilk bakışta görebileceğiniz en belirgin özellik distribütör firma kont'un çıkartmasının olmasıdır...

[image]http://img86.imageshack.us/img86/7959/s5001326jg8.jpg[/image]

bu çıkartma hepsinde olmuyor mesela gold dan aldım yoktu ama içinden çıkan kağıtların içinde kont garantisi falan yazıyordu bu yeni kutu bu arada arkadaşlar bilginize

helsloot -> Cevap: ..::CRE/\TIVE EP630 İNCELEMESİ(fotolu)::.. (17 Mart 2008; 15:43:39)

resimde gözüken yer tam oturmamış cx-300 dede bu sorun var ;

[image]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/212149/F7FC6D77A5594A379A2C28BA39816563.jpg[/image]

Sabotaj1148 -> Cevap: ..::CRE/\TIVE EP630 İNCELEMESİ(fotolu)::.. (18 Mart 2008; 20:43:31)

dost..; yapmış oldugun inceleme beni fazlasıyla tatmin etti.. cx300 den vazgeçtim ep630 alıcam önümüzdeki hafta..
Yanlız senden bi konuda yardım istiyorum.. veya bilen kim varsa :)
Bu kulaklıkta burn-in!i nasıl yapıcam? daha önce hic denemedim böle bisey..
ortalama kac saat olucak bu işlem..?

EXcom_Zkko -> Cevap: ..::CRE/\TIVE EP630 İNCELEMESİ(fotolu)::.. (19 Mart 2008; 13:49:53)

@Dost

Arkadaşım, kulaklığın speclerini yazıp frekans aralığına dikkat edin demişsin.. İş o frekans aralığına kalsaydı kimse um1-um2'ye 5 kuruş para vermezdi.

CX300 ve ep630 defalarca defalarca karşılaştırıldı bu forumda.. aradaki ses farkı bir kenara; CX300'ün arkasında metan gibi bir firmanın bulunması fiyat yüksekliğinin büyük bir tesellisi oluyor..

Bu arada ep630'un kablosu çok emanet duruyor, tutsan elinde kalacak gibi..

Unutmayın, herşey performans demek değildir.. Dayanıklılık, servis kalitesi gibi faktörler da çok önemlidir.. Bunu kulaklığınız bozulduğu zaman çok daha iyi anlarsınız..

einhander -> Cevap: ..::CRE/\TIVE EP630 İNCELEMESİ(fotolu)::.. (20 Mart 2008; 8:55:46)

2 ay once kardesım ıcın aldım walkman telefonu ıcın
cuma gunude cowon f2 de denıyecegım bakalım nasıl bır performans sergılıyecek

atoprak -> Cevap: ..::CRE/\TIVE EP630 İNCELEMESİ(fotolu)::.. (23 Mart 2008; 14:18:23)

Arkadaşlar yeni konu açmadım, umarım burdan da yardımcı olabilirsiniz.

Ben sanırım Ep-630 ile ilgili bir sorun yaşıyorum.

gecen cuma günü darty den ep-630 aldım. Bu kulaklığı seçmemdeki neden gerek forumdaki gerekse yabancı sitelerdeki bir çok olumlu eleştiri idi.

Kullanacagım cihaz ise genellikle iriverT30 olucak. aslında irevirin beraberinde gelen kulaklık gayet kaliteli idi (Sennheiser mx200)fakat baglıntı yerinde sorun cıkınca bu kulaklıgı tercih ettim.

Ep-630 u mp3 çalara ilk taktıgım anda cok dengesiz, bir ses aldım .. (mx200 e göre) bunun nedenini kulaklıgın henuz yeterince açılmamış olmasına. ve gerek midd gerekse bass seslerinin oturmadıgından tizlerin ön planda kalması olarak değerlendirdim ve kulaklığı "whitetone" ile burn etmeye karar verdim .. mp3 çalara baglı olarak yarım seste (ki bu t30 da 15, cunki whitetone baya yüksek tonda bir ses) yaklaşık 16 saat burn yaptım ve şu anki halini test etmek için normal şarkılar çaldım.

Sonuç bir felaket!

Tizler halen aşırı geliyo .. basslar ise hiç ama hiç yerinde diil ... eq ayarı yapsam bile sesi bir türlü toparlayamıyorum.

Benim bir sorunummmu var yoksa bu süreci biraz dahamı uzatmalıyım ...
yada whitetone kulaklıga zararmı verdi ?

Öyleki şu anda bu Reno ise mx200 Audi gibi ...

EXcom_Zkko -> Cevap: ..::CRE/\TIVE EP630 İNCELEMESİ(fotolu)::.. (23 Mart 2008; 14:23:53)

quote:

Orjinalden alıntı: atoprak

Arkadaşlar yeni konu açmadım, umarım burdan da yardımcı olabilirsiniz.

Ben sanırım Ep-630 ile ilgili bir sorun yaşıyorum.

gecen cuma günü darty den ep-630 aldım. Bu kulaklığı seçmemdeki neden gerek forumdaki gerekse yabancı sitelerdeki bir çok olumlu eleştiri idi.

Kullanacagım cihaz ise genellikle iriverT30 olucak. aslında irevirin beraberinde gelen kulaklık gayet kaliteli idi (Sennheiser mx200)fakat baglıntı yerinde sorun cıkınca bu kulaklıgı tercih ettim.

Ep-630 u mp3 çalara ilk taktıgım anda cok dengesiz, bir ses aldım .. (mx200 e göre) bunun nedenini kulaklıgın henuz yeterince açılmamış olmasına. ve gerek midd gerekse bass seslerinin oturmadıgından tizlerin ön planda kalması olarak değerlendirdim ve kulaklığı "whitetone" ile burn etmeye karar verdim .. mp3 çalara baglı olarak yarım seste (ki bu t30 da 15, cunki whitetone baya yüksek tonda bir ses) yaklaşık 16 saat burn yaptım ve şu anki halini test etmek için normal şarkılar çaldım.

Sonuç bir felaket!

Tizler halen aşırı geliyo .. basslar ise hiç ama hiç yerinde diil ... eq ayarı yapsam bile sesi bir türlü toparlayamıyorum.

Benim bir sorunummmu var yoksa bu süreci biraz dahamı uzatmalıyım ...
yada whitetone kulaklıga zararmı verdi ?

Öyleki şu anda bu Reno ise mx200 Audi gibi ...

Süreci biraz daha uzun tutup her türlü frekansın bulunduğu bir parça ile burn-in yapmayı deneyebilirsin.. örn: orkstra vs.. Bunun yanında bitrate'i yüksek dosyalar kullanırsan daha iyi sonuçlar alman olası, ama muciza bekleme.. Bu sibilance ve tizlerdeki sivrilik ep630un bilinen bir sorunu..

atoprak -> Cevap: ..::CRE/\TIVE EP630 İNCELEMESİ(fotolu)::.. (23 Mart 2008; 16:05:34)

quote:

Orjinalden alıntı: EXcom_Zkko

Süreci biraz daha uzun tutup her türlü frekansın bulunduğu bir parça ile burn-in yapmayı deneyebilirsin.. örn: orkstra vs.. Bunun yanında bitrate'i yüksek dosyalar kullanırsan daha iyi sonuçlar alman olası, ama muciza bekleme.. Bu sibilance ve tizlerdeki sivrilik ep630un bilinen bir sorunu..

Süreci uzatmasına uzatırım ama whitetone zaten hertürlü frekansı eşit miktarda içeriyor ...tizleri bir şekilde idare edebilir belki ama bass lar nerde onu anlamıyorum ...
bu kulaklık buysa paramıza cok cok yazık .. gidip mx 200 alalım yine ...

EXcom_Zkko -> Cevap: ..::CRE/\TIVE EP630 İNCELEMESİ(fotolu)::.. (23 Mart 2008; 16:30:55)

quote:

quote:

Süreci uzatmasına uzatırım ama whitetone zaten hertürlü frekansı eşit miktarda içeriyor ...tizleri bir şekilde idare edebilir belki ama bass lar nerde onu anlamıyorum ...
bu kulaklık buysa paramıza cok cok yazık .. gidip mx 200 alalım yine ...

Doğru kulak ucuyla birlikte kulağınıza tam olarak oturtamamış olabilir misiniz? Kulaklığı oturttuktan sonra kendi sesinizi çok kalın bir şekilde genizinizden duymanız gerekir..

atoprak -> Cevap: ..::CRE/\TIVE EP630 İNCELEMESİ(fotolu)::.. (23 Mart 2008; 21:32:21)

quote:

Doğru kulak ucuyla birlikte kulağınıza tam olarak oturtamamış olabilir misiniz? Kulaklığı oturttuktan sonra kendi sesinizi çok kalın bir şekilde genizinizden duymanız gerekir..

Aynen bende böyle düşündüm ve bütün uçları denedim .. acaba kalın ucu taktım .. tam içeri girmiyor ondanmı ses almaıyorum dedim .. ince taktım ama nafile.. ortayı takıyorum biraz daha tutuyor kulagımda
ama sanırım en iyisi en geniş olanı benim kulagım icin .. onu kullanıyorum ... kulaga iyi oturuyo .. rahatızlıkta vermiyo .. kendi sesimide kalın ve içimden geliyomuş gibi duyuyorum yani yalıtım olayı bu standarttakiğ bi kulaklık icin tamamdır diye düşünüyorum ...

EXcom_Zkko -> Cevap: ..::CRE/\TIVE EP630 İNCELEMESİ(fotolu)::.. (23 Mart 2008; 23:56:15)

quote:

quote:

Aynen bende böyle düşündüm ve bütün uçları denedim .. acaba kalın ucu taktım .. tam içeri girmiyor ondanmı ses almaıyorum dedim .. ince taktım ama nafile.. ortayı takıyorum biraz daha tutuyor kulagımda
ama sanırım en iyisi en geniş olanı benim kulagım icin .. onu kullanıyorum ... kulaga iyi oturuyo .. rahatızlıkta vermiyo .. kendi sesimide kalın ve içimden geliyomuş gibi duyuyorum yani yalıtım olayı bu standarttakiğ bi kulaklık icin tamamdır diye düşünüyorum ...

Belirttiğiniz durumda bass alabilmeniz lazım..

kornography -> Cevap: ..::CRE/\TIVE EP630 İNCELEMESİ(fotolu)::.. (24 Mart 2008; 19:47:39)

ben yaklaşık 1 senedir ep630 kullanmaktayım,ilk aldıgımda kulagıma taktım beni hiç tatmin etmemişti,ama sonradan anladımki kulagıma iyi oturtmamışm,kulagıma güzelce yerleştirdikten sonra da sesler yapay geliodu cok, bunun sebebi de tabikii kulaklıgın yeni olması,kulaklık zamanla gercekten açılıyor,şuanki ses kalitesi ilk günkünden cok daha farklı.Ses kalitesi bass tiz midler çok ayrıntılı.Ayrıca kulaklık aldıgım günkü gibi hiç bir problem olmadı kablosunda.Kablosu gercekten diger kulaklıklara göre ince ama ince olmasının sebebi,bu kulaklıgın kablosunun içindeki hava emilmiş yani havasız bi ortamdan geçiyo kablolar bu da elektrik iletkenliğini arttırıyor...ben bu kulaklığı iriver clix2yle kullanıyorum şu anda,çok çok memnunum...bu kulaklıktan tam anlamıyla performans almak için iyi bi mp3 çalar da gerekiyor tabiki..

atoprak -> Cevap: ..::CRE/\TIVE EP630 İNCELEMESİ(fotolu)::.. (24 Mart 2008; 21:52:20)

quote:

Orjinalden alıntı: kornography

ben yaklaşık 1 senedir ep630 kullanmaktayım,ilk aldıgımda kulagıma taktım beni hiç tatmin etmemişti,ama sonradan anladımki kulagıma iyi oturtmamışm,kulagıma güzelce yerleştirdikten sonra da sesler yapay geliodu cok, bunun sebebi de tabikii kulaklıgın yeni olması,kulaklık zamanla gercekten açılıyor,şuanki ses kalitesi ilk günkünden cok daha farklı.Ses kalitesi bass tiz midler çok ayrıntılı.Ayrıca kulaklık aldıgım günkü gibi hiç bir problem olmadı kablosunda.Kablosu gercekten diger kulaklıklara göre ince ama ince olmasının sebebi,bu kulaklıgın kablosunun içindeki hava emilmiş yani havasız bi ortamdan geçiyo kablolar bu da elektrik iletkenliğini arttırıyor...ben bu kulaklığı iriver clix2yle kullanıyorum şu anda,çok çok memnunum...bu kulaklıktan tam anlamıyla performans almak için iyi bi mp3 çalar da gerekiyor tabiki..

Bende öyle umut ediyorum
Şu anda idare eder durumda... ama bass olarak bence 0 gibi ... fakat daha duyarlı ... yani 5-6 kaeme daha az ses ile aynı desibeli yakalayabiliyosunuz.

Bir kaç hafta içinde bu açılma olayında kayda deger bi ilerleme olmassa Mx200 e dönüş yapıcam

kenacesur -> Cevap: ..::CRE/\TIVE EP630 İNCELEMESİ(fotolu)::.. (25 Mart 2008; 15:03:20)

5610 xm telefonuma creative ep-630 aldım çok mennunum basslar çok güzel

kornography -> Cevap: ..::CRE/\TIVE EP630 İNCELEMESİ(fotolu)::.. (25 Mart 2008; 18:32:52)

mx-200 kullandım ben ep630la karşılaştırılamaz bile bassları...kulaklıkta bi sorun olabilir orjinalliğinden eminolun derim ben,inşallah bi çözüm bulabilirsiniz

kont -> Cevap: ..::CRE/\TIVE EP630 İNCELEMESİ(fotolu)::.. (25 Mart 2008; 20:25:27)

bende yeni aldım ep 630 benim kulaklığın jack'ı altın kaplama yada sarı bilemiyorum kutusundada gold plated plug yazıyor.kutusuda farklı daha dar ama arka tarafında kontun etiketi var bunların üretimleri farklımı oluyor.baslar iyi müziğe göre değişiyor tabi gümmm gümmm diye vuruyor biraz uzatıyor çok değil bu kötü olmuyor yanlış anlaşılmasın.her müziğin bas karakteri farklı değişiyor bazısında böyle bazısında daha tok şu an için problem yok gibi zaten yeni bugün aldım açılsın biraz bakalım

atoprak -> Cevap: ..::CRE/\TIVE EP630 İNCELEMESİ(fotolu)::.. (25 Mart 2008; 22:50:59)

quote:

Orjinalden alıntı: kont

bende yeni aldım ep 630 benim kulaklığın jack'ı altın kaplama yada sarı bilemiyorum kutusundada gold plated plug yazıyor.kutusuda farklı daha dar ama arka tarafında kontun etiketi var bunların üretimleri farklımı oluyor.baslar iyi müziğe göre değişiyor tabi gümmm gümmm diye vuruyor biraz uzatıyor çok değil bu kötü olmuyor yanlış anlaşılmasın.her müziğin bas karakteri farklı değişiyor bazısında böyle bazısında daha tok şu an için problem yok gibi zaten yeni bugün aldım açılsın biraz bakalım

Valla bendede o kont etiketi olmasa kesin sahte bu diyicem ve gidicem Darty e

nighteen -> Cevap: ..::CRE/\TIVE EP630 İNCELEMESİ(fotolu)::.. (26 Mart 2008; 2:26:37)

bu kulaklıkta bass fazlalığı var çok uğulduyor söyleyeyim uzun süre dinleyince baş ağrısı yapabilir.

kont -> Cevap: ..::CRE/\TIVE EP630 İNCELEMESİ(fotolu)::.. (27 Mart 2008; 20:07:17)

anlamıyorum bas fazlalığı varda çözümü yokmu bu sorunmu yani.kısarsın geçer ya az olsaydı ne yapacaktık bence

:::aLp::: -> Cevap: ..::CRE/\TIVE EP630 İNCELEMESİ(fotolu)::.. (27 Mart 2008; 23:28:38)

Of ya bi türlü alamadım şu kulaklıktan[sm=bawling.gif]

karizma2 -> Cevap: ..::CRE/\TIVE EP630 İNCELEMESİ(fotolu)::.. (28 Mart 2008; 2:13:17)

bende aldım creativein kulaklığından.
geçen abim philipsin kulak içi kulaklığını almış.benim hpm 70 ile karşılaştırdım.gerçekten arasında çok fark vardı.hpm70 de tize dair hiç bişi yok gibi.sadece boğuk bir bas var.
bende buradaki yazıları daha öncede okumuştum hemen gidip sipariş verdim hepsiburadadan hazır kampanyada varken.
bakalım gelsin kulaklığımda biraz kullanıp görüşlerimi yazarım[:)]

GaMeLeCtROniCa -> Cevap: ..::CRE/\TIVE EP630 İNCELEMESİ(fotolu)::.. (28 Mart 2008; 2:15:55)

Orjinal İPod Touch Kulaklığı Kulağımdan Düşüyor :) Acaba EP630'da Düşermi?

Sayfa: [1] 2 3   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
1.296875