Bende Bügün Siparişini Verdim....N78'le Nasıl Bir Performans Vericek Bakalım...3,5MM Giriş Olduğu İçin 4sene Önce Aldığım Sony Discman'in Yanında Verilen Emaktar MDR-E808 En Fazla Sesi %70 Verebiliyordu;Loudness Açınça Ses Gidiyordu Başlara Gücü Yetmiyordu....Hep Tekno Ve Club Dinliyorum İnşallah N78'imle Güzel Uyum Sağlarlar....
Bu kulaklıklarda tiz sesler nasıl çıkar acaba? Maksimum dinleyeceğim seviye 25/40 Samsun yp-u3 modelinde. Tizden kasıt senfoni metalde ve heavy metalde gitar ve diğer tizler...
bende o tarz müzikler dinliyorum,mp3 çalarım cowon f2 sesi biraz açınca sesler birbirine giriyor ama orta seviyede gayet başarılı,en azından f/p bir ürün...
Arkadaşlar 1-1,5 sene önce almıştım bende bu kulaklıktan kardeşim kullanıyordu sonra bana geri verdi baktım sağ taraftan ses gelmiyor sol taraftaki ses normal fakat sesi kökleyince sağ taraftan da azıcık ses geliyor sordum kardeşime ne yaptın diye hiçbişe yapmamış düşürmemiş çarpmamış ne olmuş olabilir acaba
valla hocam bendede aynısı oldu ipodla kullanırken birden ses kaybı oluştu ancak %30 civarında tabi ki fazla değil ancak rahatsız ediyordu insanı teknosa götürdüm adamlar hemen aldılar saolsunlar sanırım duştan sonra direk taktım ben ondan oldu galiba ama tam bilmiyorum yani..Saygılar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racaerme -- 5 Ekim 2008; 22:48:12 >
sonuçta 6-7 euroluk kulaklık bence çok pahalı bu fiyata. belki frekans olarak güzel ama kalite olarak düşük malzeme olarak düşük bi kulaklık. cx-300 tabiki daha iyi ve sony mdr n-22 de alınabilir biraz daha para verip.