Eger charı cıplak 2100 Ytl'ye satıyosan satamassın simdiden solim. Bizim burda bi abi sattı charını 80 lvl Edana'da Warrior nicki aklımda deil simdi. Oda 2300 Ytl diyodu. Ama charı 1500 Ytl'ye anca satabildi. Senin dedigin fiyat bana gore cok yuksek. Eger o fiyattan asagı satmak istemiosan bulundugun sehirdeki internet cafeleri tek tek dolas internet cafe sahiplerine haber bırak eger insaflı adamlarsa haber verirler.
ImTheBoss
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 1 günü kaldı.
24 Mart 2008, 19:14:30
arkadaşlar biri ile anlaşmıştım 1 ay önce falan.. sonra adamın çocuğu rahatsızlandı hastaneye yatırıldı çocuk hastanede yatarken adam oyunu düşünmez tabiki... bende sıkıştırmadım hiç... dün aradı yarın belkide ödemeyi yapıp alacak...
FrighTeNeR sana geliince ben o fiyata çok rahat satarım.. char pahalı değil yavrum sen garibansın :) yani sorun charın fiyatında değil senin fakirliğinde :P
Güzelsin, şirinsin, şahanesin. Çektiğim çileme tek bahanesin. Melek mi? şeytan mı? bilmem ki nesin. Tuzaktan tuzağa atsan da olur ben seni seviyorum sen sevmesende olur.
bana bi fiyat ver ona göre kabul ederim yada etmem ! çünkü aklımda itemleri satma düşüncesi yok henüz.. beni cezbetmen lazım :)
lol..o da güzelmiş:) dünya tersine döndü walla..satıcılar cezbeder benim bildiğim:)
28 Mart 2008, 19:57:34
keyfin bnilir kardeşim ihtiyacı olan sensin :)) Benim paraya ihtiyacım yok.. bu oyunu sırf oyun diye oynadım bu zamana kadar :) ticaret aklıma bile gelmemişti :D şuan askere gidecek olmasam satmazdım sanırım :)) onun için bidaha düşün sen güzel kardeşim :)
Iron Maiden||Metallica||Megadeth||Slayer||Blind Guardian||Black Sabbath||Haggard||Opeth||In Flames||Agothadaimon||Deep Purple||Dark Tranquilty||Helloween||Crematory||Nightwish||Düş Sokağı Sakinleri Fight Club||Into The Wild||Jeux D'enfants Heroes||Prison Break||Lost||Avatar The Last Airbender||South Park||Familiy Guy||How I Met Your Mother||House MD Eski Nick : PUni
keyfin bnilir kardeşim ihtiyacı olan sensin :)) Benim paraya ihtiyacım yok.. bu oyunu sırf oyun diye oynadım bu zamana kadar :) ticaret aklıma bile gelmemişti :D şuan askere gidecek olmasam satmazdım sanırım :)) onun için bidaha düşün sen güzel kardeşim :)
Walla ister inan ister inanma kendime ait bi charim bile yok aslinda(yani oyle deli ihtiyacim falan yok:)..bizim biraderin chariyla takiliyorum ara sira haftasonlari ve de yetiyor,belki ona surpriz yaparim diye dusundum..prensip olarak uzerinde etiketi olmayan ya da fiyati belirsiz mali almam isterse sudan ucuz olsun...hayirlis satislar..
slm itemlerinin fiyatlarını tek tek değil toplu olarak söyleyeyim. direk kullanıcıya 1100 ile 1200 arası alım satımcıya 750 ytl ye satılabilir tabi toplu almak kaydıyle bu fiyatlar
th3mis nickli charımın itemlerini hackleyen kişiyi bana ihbar edecek olana geri alınacak tüm itemler ve th3mis nickli charım hediye edilecektir.yada karşılığı olan 4000 ytl kendisine ödül olarak verilecektir.kişinin ismi bizde saklı kalacaktır.
poatansiyel alıcılara şunu belirteyim,bu char oly de tanınmış bir orc warrior dur,charı alan onun namıyla devam eder ve cz de birçok humana town attırır
küçük bir ekleme;ben o humanlardan değilim ,birçok orca ben town attırıyorum da, 75 lvl bp charımı seviyorum
ImTheBoss
Uzaklaştırılmış 4 gün cezanın 1 günü kaldı.
16 Mayıs 2008, 15:04:13
puffff haftaya askerim :(
İSKENDERUN Deniz Tugayı 1. Er Eğitim Alay Komutanlığı...