İtemLer : +8 Shell Set +8 exp iron impact dual roc +0 we +0 - pe +0 İron Belt +8 undy (health) set ve health takılar +7 dd 300 k np ayrıca 370 k clana bağışlanmıştır. Char PreMoNiTioN cLanındadır. ilk sahibinden satılık olup hiç bir problemi yoktur... hertürlü bilgileri mevcuttur..
itemsiz olarak almak isteyen arkadaşlar akıllarındaki fiyatı bırakırlarsa tekliflerini düşünürüm.. Yada itemlere teklif sunarsanız sewinirim..
İlgilenen arkadaşlar MSN bırakırlarsa ben eklerim konuşuruz...
Up'layanlara şimdiden çok teşekkürler..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImTheBoss -- 4 Mart 2008; 12:16:46 >
zaaten burdaki arkadaşların hemen hemen çoğu tanıyo benim charı :) Yardımlarınızı Bekliyorum arkadaşlar.. Mayıs ayında askere gidiyorum gitmeden satmaya çalışıyorum... Up'lara dewam ;)
ya o zaman açıkçası pek satmaya çalışmıyodum ve shel set tamam değildi ayrıca İron Belt de yoktu :) şimdi shel seti tamamladık ve iron belt aldık hayırlısıyla ilgi artar diye düşünüyorum :)
Belki HakLısın ama ben uğraşamam öle kanka :( Her Parça için Yeni bi pazarlık yeni bi kişilik :S Alıcı bulursam böle bulur satarım olmassada allah kerim :))
ya alacak olan arkadaşım kendi charını satıp benim charı alacaktı.. onun charı satamadık doğal olarak benimkide elimde kaldı.. vermiş olduğum süre sona erdi ve tekrar satılığa çıkardım:)