Bende de aynı şey var ama sorun olarak görmüyorum, bilgisayarla aramız iyi anlayacağın. bu arada nerden aldın bilgisayarı? ben teknosadan almıştım
quote:
Orjinalden alıntı: heeyt
Arkadaslar aklıma takıldı resimde gösterdiğim gibi sizinde tuşunuz havadamı duruyor yoksa benimkindemi bir sorun var ?
ben de teknosa dan aldım kafama takıldı gittim sordum orda ki bilgisayarlara da baktım onlarda da böle bişe vardı yani sorun edilcek bişe değilmiş arkadaşım tuşun yapısından kaynaklanıyormuş bazılarında öyle durabilo ben ordakileri de baya bi inceledim..
ben ürünü geri iade etmeye karar verdim, %15 kaybı da göze alarak. bu sesle iş yapmak mümkün değil çünkü.
yalnız teknosa ürün iadesi almamak için yalan dolan beni o kadar uğraştırdı ki, burada şikayet yazmak yasak onun için detaylarına girmiyorum, bi şikayet sitesi var ya işte oradan okursunuz sonra. bu kadar üçkağıtçılık görmedim.
bende de yaklaşık yirmi gündür var. teknosa dan aldım şuana kadar bi sorun çıkarmadı. çok da memnunum. bi arkadaş bios u update eden var mı diye sormuş ben update ettim ilk başta sanki hiç ilerlemiyo gibi gözüküyo ama bi süre sonra hemen bitiyo. ondan sonra reset atıyo ve ayarları yüklüyo.
Maalesef dostum tuş yapısıyla hiç bir alakası yok, çıkıntılı yere parmağınla bastırırsan esnediğini göreceksin. Tamamen işçilik hatası yani. Sorun yaratacağını düşünmüyorum. 2 aydır kullanıyorum DVD den çok fazla ses çıkmıyor, fandan haberim bile yok, fakat HD ten çıtırtılar geliyor (İşçilik konusunda ve HD konusunda ASUS'u kınıyorum, bence bu bilgisayarı alacak herkes 100 dolar fazla para vermeyi göze alırdı). Bunun dışında kullanımı son derece zevkli bir bilgisayar, tasarımına söylenecek pek fazla birşey yok zannediyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: heeyt_
quote:
Orjinalden alıntı: psykopat81
Bende de aynı şey var ama sorun olarak görmüyorum, bilgisayarla aramız iyi anlayacağın. bu arada nerden aldın bilgisayarı? ben teknosadan almıştım
quote:
Orjinalden alıntı: heeyt
Arkadaslar aklıma takıldı resimde gösterdiğim gibi sizinde tuşunuz havadamı duruyor yoksa benimkindemi bir sorun var ?
ben de teknosa dan aldım kafama takıldı gittim sordum orda ki bilgisayarlara da baktım onlarda da böle bişe vardı yani sorun edilcek bişe değilmiş arkadaşım tuşun yapısından kaynaklanıyormuş bazılarında öyle durabilo ben ordakileri de baya bi inceledim..