kusura bakma MRT_ES. ilk sana cevap verince mesaj kaynadı araya.
bence o ekranın türkiye'ye gelmesini düşünme. eğer çok önemliyse yurt dışından al. ama 1280*800 nasıl az geldi anlamadım. göz ekrandaki pixelleri göremiyor ki! daha fazlasını gözün fark edeceğini zannetmiyorum.
Öncelikle tabiki hem bilgisayarın hem de cep telefonunun blutooth u görülebilir ve açık olacak. Ve cep telefonu bilgisayarı blutooth vasıtasıyla bulacak.
İkinci olarak da ekranda görülen blutooth simgesinin üzerine sağ tıklayıp dosya al komutunu vermemiz gerekiyor. Bu komutu vermeden telefon üzerinden dosyayı blutooth ile bilgisayara gönder yaptığımız da maalesef başarılı olamıyor. Mutlaka blutooth simgesine sağ tıklayıp dosya al komutunu vermeniz gerekli.
zannersem elin sürşmüş. ama sana tavsiyem kendi mesajların üzerinde görünen "sil" butonunu kullan.
ben de bir zamanlar 3d mar 2006'nın serialini yazmıştım. sonra bir arkadaş uyardı sağolsun da sildim mesajı. az kalsın ihraç edilecektik.
Aslında mesajımı silmek istemedim. Bence komik bir yanlış anlama olduğu için kalsın. Numerik touchpadi ben de daha önce duymamıştım. Anladığım kadarıyla touchpadin parçalara bölünüp her parçaya bir rakam tahsis edilmesi. Bunun bir de ışıklı ve ışıksız çeşitleri var galiba. Işıklı olan da touchpadin üzerindeki rakam ışıklandırıldığı için gözüküyor olmalı. Işıklı olmayan da ise alışman lazım zannedersem. Ben önceki mesajları okurken toucpad kelimesini klavye olarak görmüşüm. Işığın yanmamasını ise numlock tuşunun ışığının yanmaması zannetmişim.
kusura bakma MRT_ES. ilk sana cevap verince mesaj kaynadı araya.
bence o ekranın türkiye'ye gelmesini düşünme. eğer çok önemliyse yurt dışından al. ama 1280*800 nasıl az geldi anlamadım. göz ekrandaki pixelleri göremiyor ki! daha fazlasını gözün fark edeceğini zannetmiyorum.
Kusur ne demek, teşekkür bizden...
Ekran çözünürlüğü önemli diyemiyorum çünkü ne işe yarayacak tam kestiremiyorum. Belki büyük ekran cihazlara bağlayıp oyun, film vesairede faydasını görürüm.
Birde T9XXX için 6MB L2 cache mevzuu var. Bu işe yarayan birşeye benziyor. İşin aslı, laptop şu an acil ihtiyaç değil benim için. Hani almışkende iyisi olsun diyorum nede olsa laptopta upgrade oldukça limitli
arkadaşlar bu nümerik işi karıştı galiba. sorunun başlangıç noktasında "nümerik klavye" vardı. zannersem arkadaş, m51'de olanı sordu. ama ben ona cevap vereyim. nümerik klavye 15.4" olan m51'e bile zor sığmış. yani bizim makinada tabiki yok. klavyenin üstündeki mavi tuşlara gelince: onlar da bütün nobooklarda var.
sonuç: bu alette nümerik klavye yok. ama ihtiyaç ta yok. "ins"e bakarsanız üzerinde mavi renklerle "num lock" yazıyor. "fn" ile bu tuşa basınca bizi idare edebilecek bir nümerik klavye çıkıyor ortaya. ayrıca sadece elimizi "fn"ye basılı tutarak da diğer elimizle mavi tuşları problemsiz kullanabilriz.
nümerik touchpad diye birşeyi de ilk defa duyuyorum. touchpad'in nümerikle(sayılarla) ne işi olur anlamadım?
Hocam "numeric touchpad" bildiğimiz touchpad'in dokunmatik hesap makinesi gibi kullanılmasını sağlayan bir yazılım anladığım kadarıyla. F9sg'nin üzerindeki sticker'da yazıyordu, F8sn'de yeni seri bir cihaz olduğu için aynıdır sanmıştım ama yokmuş galiba F8sn'de. Aşağıdaki linkte bir kaç resimde var bu konuyla ilgili. Aslında alışılsa epey ilginç bir özellik. Ama yazılımla her touchpad bu şekilde kullanılabilir bence.
Arkadşlar 12 gün oldu hala yok piyasada ürün dün aradılar başka bi model gönderelim mi diye estore lanet okuyorum! uzak durun sizde ilk alışverişim olacaktı iptalini istedim adamlar hafta sonu yok 23 nisanda yok çok acemiler böyle iş görmedim ben!
Netten sipaiş veren arkadaşlar nerden aldıklarını ve ne kadar sürede ellerine geçtiğini yazarsa iyi olur iyi akşamlar herkese
s-video dvı vga yada hdmı dan bağlayabilirsin kalite bakımından sıralarsak hdmı dvı vga s-video dur..hdmı da sesi de aktarabilirsin diğerleri için ise ayrı kablo gerekir..orneğin tv de hdmı var ama sende dvı var bir yerden gidip dvı-hmı çeviri alırsın yine aktarabilirsin anca sesi aktaramazsın ayrı kablo gerekir..teknosadan bulabilirsin gerekli kabloları çoğu orda mevcut..