Merhaba arkadaşlar bende bugün aldım ASUS F8SN240Dv... Yalnız bu ASUS security protect manager türkçe değil yani bir şey anlayamadım acaba nereden bulabilirim bilgisi olan varsa cvp verirse sevinirim :D
Merhaba arkadaşlar bende bugün aldım ASUS F8SN240Dv... Yalnız bu ASUS security protect manager türkçe değil yani bir şey anlayamadım acaba nereden bulabilirim bilgisi olan varsa cvp verirse sevinirim :D
çok sağlam bi özellik o. istediğin dosyaları ve gizli bilgilerini kilitlemeye yarıyor. parmak izi veya şifre ile ulaşılabiliyor....
makina çok güzel ama birde 2.3 kg civarı olsaydı çok daha iyi olacakmış. (BENQ gibi) Çok fark yok diyeceksiniz ama yinede iyi olurdu.
ekran kartına gelince; bana göre az bir fark bile olsa laptop'larda ekran kartı farkını göz ardı etmemek gerek bence. 8600MGT'den biraz daha iyi olması bile benim için iyi bir artıdır.
makina güzel alanlar iyi iş yapmış olurlar güle güle kullanın.
aynen valla enreka_tr kardeş biraz öle oldu ama bu gidişle doların düşeceği yok gibi görünüyo burak düşmeyi artmasından korkuyorum :D sabırsızlık ettim aldım valla