Ürünü almışsınız hayırlı olsun mtn güle güle kullanın. Web satış sitelerinde pek fotoları yok bizim için 2-3 adet fotoğraf çekip koyabiilrmisiniz?En azından neyin nerede ne olduğunu görelim.
Rakamlardan çıkardığım sonuç F8sn ile 8600m ekran kartlarına sahip diğer modeller arasında önemli bir performans farkı yok. Kamera ile ilgili benim için önemli bir soru soracağım. Kamera kendi etrafında 180 derece dönebiliyor mu?
180 derece değil ama 240 derece dönüyor netteki bilgilere göre
Yazdığın derece doğru sanırım çünkü ters tarafa bile dönüyor.Ekran kartının çok farklılığı var performansta da daha üstün.Benim laptopta var diye söylemiyorum :).Ekran kartları ile alakalı en belirgin özellik aldığı 3dmark puanlarıdır.
burada puanlar var..Ayrıca 9500gs yeni teknoloji bir kart diye biliyorum.Öyle aynı falan demeyin kızıyorum :D Zaten sadece bende var laptop zor oluyor tek başına cevap..:)
Baracuda kardeş teşekkür ederim.Resimleri koymayı planlıyorum ama konu içersinde ilk sayfadaki tüm resimler gerçek.Yani neyin nerede olduğu belli.
Arkadaşlar az çok bu ürün konusunda kafamdaki karar netleşti. Bu aralar çok yoğun çalıştığım için ilk fırsat bulduğum boş zamanımda almaya karar verdim. Forumu arada sırada takip etmeye çalışcağım. Hepinize teşekkür.
Ürünün gerek 3dmark06 ve gerekse vista puanları sürücü güncellemesi sonucu en az %10 artacaktır. Fakat zor olan doğru sürücü güncellemesini yapmak olsa gerek. Ayrıca belki biraz overclock bile yapılabilir. İlerde arkadaşlardan XP'ye geçmeyi düşenen var mı? Vista nın kurulduktan bir kaç ay sonra çok yavaşladığını duydum. XP kurulumunda problem çıkar mı acaba? Vista'nın yeni servis packi çıkınca notebooklarda pil ömründe bir artma bekleniyordu. Umarım bir an önce çıkar bu servis pack. Gerçi ben pek umutlu değilim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heyhat -- 17 Mart 2008; 7:52:48 >
heyhat arkadaşım eğer laptop almayı düşünüyorsan ve çok zengin değilsen bu makineyi tavsiye ederim.hem çok kurcalama cidden kafayı yiyesi gelior insanın