Şimdi Ara

-Yeni Fiat Bravo Kulübü- (208. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.788
Cevap
57
Favori
555.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilker1041

    quote:

    Orijinalden alıntı: lordplanett

    quote:

    Orijinalden alıntı: ilker1041

    quote:

    Orijinalden alıntı: lordplanett

    Arkadaşlar, bir süre önce 'otomatik vites devre dışı' uyarısı alıp şanzımanı söktürünce bitik durumda olan BASKI BALATA, VOLAN vs hepsini değiştirdim. Hepsini orijinal kutusunda aldım ve yetkili servisten ayrılma Ero Servis-Erhan usta'yı bilenler bilir ona yaptırdım. Araçta bir tuhaflık var. Alt devirlerde dik rampalarda veya aşırı sert kulanımda kavrama atlatıyor gibi bir yalpalanma oluyor. Arıza öncesi bu yoktu fakat şu durumu da eklemek istiyorum sıcak olduğu için artık klima da açık oluyor. Onun etkisi de olabilir. Aracı rot balansa da soktum en ufak bir sıkıntı yok. Tek kavramalı otomatik şanzıman yapar diyorum kendimi avutuyorum ama içim rahat değil. Sizin 120 lik araçlarınızda böyle birşey var mı özellikle klima açıkken?

    dik rampada dediğiniz gibi bir yalpalama vites düşürdüğünde oluyor.

    dik yokuşta mesela düşük devirde 3. viteste çıkarken araç birden 2 ye atıp devam ediyor. orda da ister istemez yalpalama oluyor.

    acaba bundan mı bahsediyorsunuz? bundan bahsediyorsanız normal.

    büyütmeye gerek yok o zaman. Ben tam otomatik şanzımanlı Laguna kullanıyordum daha önce, eski aracımdan alışık olmadığım şeyler. 6 yaş daha genç turbolu ve korkunç gücü olan bravo da bu durum tuhaf geldi açıkçası. Az önce klimasız tekrar denedim sert kullanımda biraz daha yukarı devirlere taşıyor silkelemeyi yine devirsiz kullanımda da daha alt devirlere kadar klimasız daha iyi gibi. Bunu da ALIŞILACAKLAR'a yazdık.

    tavsiyem çok dik rampalarda e tuşu yani ekonomi modunu kapatmanız ya da vitesi manuel moda alıp kendiniz f1 kulakçıklarından vitesi değiştirmeniz. bu şekilde sıkıntı yaşamazsınız.

    Debriyaj balatası bitimiyle birlikte 2000 TL harcayınca Yeditepe İstanbul da Ekonomi modunu artık kullanmıyorum ve kimseye de önermiyorum, bahsettiğiniz gibi MANUEL mod ile durumu idare etmek gerekli. Keşke ECONOMY-CITY-SPORT şeklinde devir aralıklarını değiştirebilen bir yazılım düşünülseymiş. Bu konuda OYPG isimli bir siteden edindiğim aşağıda linki mevcut bir çalışma bulunuyor. Debriyajın silkeleme sebepleri arasında 29-30-31. sayfalarda göreceğiniz montaj hatası ya da gözden kaçabilecek bir takım aşınmalardan bahsediliyor. Ben böyle bir arıza/aşınma/ihmal ya da gözden kaçma olabilir mi? sorusuna cevap arıyorum. Ama görüyorum ki ortalama olarak şiddeti değişse de bu durum herkeste aynı. Ne demiş Steve Jobs iphone sol elle tutunca çekmiyorsa siz de onu sol elinizle tutmayın. Herkese saygılar,

    Kaynak Çalışma Linki :http://www.oypg.org.tr/upload/Debriyaj_ArizaKatologu_MAPA.pdf




  • Arkadaşlar merhaba 2010 model 1.6 dizel 105bg dynamic modeli için piyasasi kac eder acaba dusuk km temiz bir arac icin. Hız sabitleyici asr si yok. Dijital klimalı. Kaç civarına alinabilir sizce.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • halil2202 kullanıcısına yanıt
    Km düsüşük,2010 model hız sabitleme yokuş destek asr yok? 36-37 en fazla? 105 lık 120 lık farketmez aynı motor zaten,son hızları farklı biri son hız 192 digeride 189 heralde? 105 lık daha az yakiyo ve dpf filitre derdede yok.. bu aracın ederi hatasız boyasız da en baba 37 eder,en azda 33 34 yapar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pi kullanıcısına yanıt
    Makyaj?? Hocam bravolarin aslında Türkiye ye makyaj versiyonları gelmedi,s sadece ön farklarını kararttilar,asil makyajlı kasa şuan brezilyada satışta..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oduncu06 O kullanıcısına yanıt
    Senin dedin dogru. Buradaki versiyonda saniyorum 2010dan sonra ufak tefek degisim olmus. Mesela ilanlarda da belirtiliyor makyajli kasadir diye. Yazinin birinde de vardi. Ama neler degisti bilemiyorum ustam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki 2012 model dynamic plus hız sabitleyicisi var asr si yok. 41 e alınır mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • halil2202 kullanıcısına yanıt
    Bence alınır...asr yok yokuş kalkış desteğide yoktur.. 41 iy fiyat 2012 model arabaya..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar soluk olan sol farımın yenisini sipariş ettim geldi, montaj sonrası aydınlatma için yardımınıza ihtiyacım var. Bizim kısa ampüller H1 bildiğim kadarıyla. Bunları, parkları ve uzun ampülleri beyaz kullanmak istiyorum.

    1.Önceki araçlarımın hepsinde UZUNLAR için beyaz yanan halogen ampül kullandım bir sakıncası olmadı, Bravo da sorun olur mu?
    2.Besleme Devresi bulunan led parklar bizim araçlarda hata veriyormu?
    3.En önemlisi de bu. H1 beyaz ampüllerden kullanıp memnun olan var mı? Bu seçenek dışında Xenon kitler var fakat kaputun altına çin malı bir ballast ile DS2 ampül takıp tesisatı parçalayıp yangın riski almak istemiyorum. Son bir seçenek yeni çıkan Led-Xenonlar var, bunlarda yükseklik ayarı çalışıyor mu? Işık yeterli seviyede geliyor mu? Kullanan varsa paylaşırlarsa sevinirim.

    Bu arada devamlı araçların piyasa değerleri konuşuluyor ben takaslı ve vadeli olarak esnaftan aldığım için pek fikrim yok. Benim aracım ne kadar eder?
    1.6 Emition Dualogic 120 hp, cam tavanlı, hız sabitleme, ASR vs. mevcut. Rengi gri km.si 150,000 de. komple servis bakımlı. Serviste sol lastikten aldığı darbe yüzünden direksiyon airbag i değişmiş, araçta hasar kaydı yok fakat çoğu parçada lokal boyalar var.

    Edit: İnternette yaptığım araştırmalar sonucu Osram H1 Tip NIGHT BRAKER UNLIMITED ampulün muadili Philips vs. iyi markaların aynı segment ürünleriyle birlikte en iyi seçim olduğu kanaatine vardım. Far yükseklik ayarının çalışacak olması, halogen tip far merceğimle uyum sağlayacak olması, daha beyaz görünmesi ve en azından yaz sezonunda daha iyi ışık vermesi 65 TL gibi uygun fiyatıyla da gayet mantıklı görünüyor. Tek dezavantajı yağmur performansı için de sis lambalarından destek alacağız artık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lagun@ -- 14 Haziran 2016; 15:20:39 >




  • 1.4 multiair 140HP olan Fiat Bravo yakıt tüketimi şehir içi ve şehir dışı test eden oldu mu ? Nasıldır?

    1.4 t-jet ile arasında fark nasıldır ?
  • aracınızın kac model oldugnu yazmamışsınız ama tahminim 2009.. aracınızın her parcasında lokal boya var ve bir hava yastığı acılmış??? hava yastığı acılan arabayı herkes kolay kolay almaz.. bence aracınızın ederi en fazla 34 bin.. 150bin km bravo 1.6 multijet için hiç bişey... daha önce farkı ampüller kullandım hi randıman alamadım cabuk patlıyo.. onunlamı ugrasacam dedim zırt bırt en sonunda kendi ampülünü taktım sorunsuz kullanıyorum yıllardır..
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2011-hatasiz-1.6-mjet-otomatik-dynamic-plus-cam-tavan-310326683/detay/
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-boylesi-zor-bulunur-310840231/detay/

    bu aracın dizel otomatiği nasıldır, özellikle ilk ilan hoşuma gitti. baya dolu araç, fiyatları nasıl sizce? birde bu 2si arasında sunroof ve otomatik dışında fark var mı, 2. olan espyi falan işaretlememiş mesala ama 2side aynı yıl ve dynamic plus



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 16 Haziran 2016; 13:52:51 >




  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Siyah olan Bravo,sesli komut ve hız sabitleyici hariç dolu,diger araç boş,yerinde olsam siyahi alirdim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selamlar. An itibariyle 2012 model 1.6 multijet dynamic plus bravo mu almış bulunmaktayım. Balıkesir deyim aracı izmirden aldım. Gelirken çok keyifli geldi kullanımı. 120 den pek aşagı dusmedim. Ortalama 5.9 lt gösterdi yol bilgisayarı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • halil2202 kullanıcısına yanıt
    Çok yakmış daha azda yakabilirdi o hızlarda.. hayırlı olsun güle güle binin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaşlar. cam tavanım açılıyor ama kapanırken yarıya kadar gelip geri açılıyor. bunun için ne yapabilirim
  • oduncu06 O kullanıcısına yanıt
    Yokuşların etkisi vardır...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam arkadaşlar. Araç bölümüne yazdım ama kullanan daha iyi bilir.

    2007 Citroen C4'ümü sattım. Şimdi yerine ufak küçük b segment araç yerine yine geniş dizel aile arabası olabilecek Bravo düşünüyorum.

    İzlenimler nasıldır. Kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mi?

    Yakınlığı açısından şu aracı düşünüyorum.

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ilk-sahibinden..sifirdan-farksiz-304098437/detay

    Bu km sorun olmaz herhalde. Ve de euro 4 mü 5 motor bu bunlar?




  • Ek olarak otomatik vites de mevcut.

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-siyah-inci-otomatik-292266206/detay/

    Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  • merhaba; bende bugun itibariyla bravocu oldum. araci istanbuldan ankaraya gidip aldim, 2009 1.6 105 hp 55 binde triger vs degismis muayne yeni. motor testi %93 çikti tabi ne kadar dogru vs bilemiyorum. ama boş paket araç:) onun disinda 450 kmlik donus yolundaki tuketimim klimasiz 100kmde 3.6 litre oldu, hiz olarakta 200ü gördüm. ilk intiba olarak hoşuma gitti bu araç, heleki 75hp atmosferikten sonra:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hayvan eti Yiyen

    merhaba; bende bugun itibariyla bravocu oldum. araci istanbuldan ankaraya gidip aldim, 2009 1.6 105 hp 55 binde triger vs degismis muayne yeni. motor testi %93 çikti tabi ne kadar dogru vs bilemiyorum. ama boş paket araç:) onun disinda 450 kmlik donus yolundaki tuketimim klimasiz 100kmde 3.6 litre oldu, hiz olarakta 200ü gördüm. ilk intiba olarak hoşuma gitti bu araç, heleki 75hp atmosferikten sonra:)

    Active paket galiba hocam.

    Kaç lira verdiniz acaba (:
  • 
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.