Şimdi Ara

-Yeni Fiat Bravo Kulübü- (184. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.788
Cevap
57
Favori
555.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bende 2008 var satıp cam tavanlı bravo alıcaz.. modelini yükseltmeye karar verdik..arabam temiz 145 bin km de siyah esp asr yokus kalkıs desteği hız sabitleyici viraj aydınlatma 8 hava yastıgı vs vs var oğlu var.. ankara giresun arası 110 km/hız ile 120 lira yaktı.. hız sabitleyici ile.. bir depo ile aşağ yukarı 1300 km yi deviriyor.. numaram 0554 424 04 84 detayları konuşuduz 32 bine vercem arkadaslar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç almadan evvel forumda oldukça vakit geçirmiştim sonunda en fazla özelliği en az fiyata ya hyundai'de ya da fiat'ta bulabileceğimi anladım. iki markanın da sevmeyeni fazla ama bravo resmen gözbebeğiydi herkesin. Ben de tuttum Bravo aldım. 2010 model 110binde emotion donanımlı 120bg olanlardan. bir haftadır kullanıyorum çok memnunum. bu araçta blue&me yok ama sonradan eklenir mi acaba bir de blue&me olmasa da telefonu bağlayamam mı? Teşekkürler şimdiden.
  • Arkadaşlar bana bu aracın fiyatı konusunda önerileriniz nelerdir,ne kadara bana fayda sağlar yorumlarınız için teşekkürler.

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-temiz-ve-bakimli-esp-paketli-full-bravo-164366158/detay/

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-hatasiz-boyasiz-emotion-plus-199142618/detay/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nonpassaran -- 30 Mayıs 2015; 11:50:10 >




  • Bende 5 yıldır sorunsuz olarak kullandığım aracımı satsam mı diye düşünüyorum. Altımda şirket aracı olduğu için neredeyse hiç kullanamıyorum aracımı.
    Daha ilan bile açmadım ama yinede size de fiyat tahmini ne istesem diye sormak istedim. Malum sitede o kadar farklı fiyatlar var ki şaşırıyorum. Muadil araca 28.000 isteyen de var, 38.000 de pek anlayamıyorum ben bu işleri.
    Kısaca özellikleri; 2008 model dynamic 105 bg mavi (amazon yeşili) 118.000 km de 120.000 bakımları kartaş ankara da yapıldı, tüm trigger seti hatta su devirdaim sistemi değişti (neymiş yıpranma varmış ) hatta konuda daha önce yazmıştım 1800 TL tuttu diye bakım. (hala içim acıyor)
    Ben ikinci sahibiyim 42000 km de almıştım aracı arka bagaj kapağında bir düzeltmeden bahsedilmişti bana ama herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Birde ben sol ön tamponu sürttüm duvara nazarlık olarak yaptırmadım sadece plastik aksam çizik.
    30.000 Tl isteyim diyorum ama karar veremedim. Sizce ne yazayım. Araç bu arada Ankara arabası.




  • 30 a satilir.. ama internette satilmiyo cok sansliysan satarsin ama.. pazara goturmen sart..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyah olan digerinden daha iy.. beyaz onden kazaliymis o biraz riskli olabilir ilerde satarken sikintili olur.. Siyah olana 120 bg demis ama bence 105 bg yanlis yazmis zaten 120 lik ile 105 lik arasindada cok bariz bir fark yok hatta 105 lik daha ekonomik hizlanma olarakta yarim sanieden daha az bi fark var buna takilmayin derim bdn olsam Siyah olani alirim.. 34 bucuk fazla 32 diyosa olur..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gttrk G kullanıcısına yanıt
    Teybini degistirip ekran takiyolar Geri gorus kamera navigasyon felan pek anlamam ama onu taktirirsaniz bulume oluyor.. sahibinden.com da aksesuar bolumunde gormustum 500 800 tl arasi degisiyor fiyatlari..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • JohnA kullanıcısına yanıt
    30.000 TL'den aşağı sakın vermeyin hocam 2008 model dizel dynamic dolulukta araçtan bahsediyoruz. Boya hasarı ne kadar tuttu bilemiyorum ama çok ciddi rakamlar değilse daha altına düşmeyin. Millet hurdası çıkmış bomboş 2004-2005 civiclere, nenem zamanındaki 1.6 fsi golfe, boş benzinli focuslara sırf adı var diye 35 çekiyorken bu arabalar bedavaya gidiyor
  • Selam arkadaşlar benim bir sorum olacak. Dizel makul araç ararken bravoyu keşfettim, açıkçası beğendim bir tane 2012 model 1.6 105 beygir dynamic plus. 51 BİN kmde ve fiyatı 44 bin lira. Ne diyosunuz nasıl? Ciddi ciddi almaya niyetim var ama city arızasından çok çekiniyorum. Bu konu hakkında bir yorumunuz var mı? İnternette nerde okusam mutlaka arıza çıkıyormuş puntolarda, punto evolarda filan. Bravoda çıkana rastlamadım ama tek çekincem bu açıkçası. Beni aydınlatırsanız makbule geçer çok.
  • B.A.L B kullanıcısına yanıt
    Puntoda sık görülen bir sorundu ama ben daha Bravoda kendi aracımda dahil city arızasına neredeyse hiç denk gelmedim
  • xmxksk kullanıcısına yanıt
    Ya bu beni nasıl desem korkutuyor biraz. Bildiğim kadarıyla araçların ikisi de italyadan geliyor. Acaba daha farklı bir sistem kullanıyor olabilirler mi bravoda? Malum sonuçta bir üst segment araç puntoya göre.
  • B.A.L B kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Bir yıldır bravo kullanıyorum ve direksiyonun city fonksiyonu konusunda bir sıkıntı yaşamadım.Yakın çevremde de bravo kullanan tanıdıklarım var ve onlarda bu konuda bir sıkıntılarından bahsetmediler.Bu konuda problem yaşayacağınızı zannetmiyorum.
  • 5 yıldır da ben kullanıyorum 2008 model Bravo, direksiyon ile ilgili hiç bir sorun yaşamadım.
  • city arızası puntolarda vardı bravolarda değil, puntolarında yanlış hatırlamıyorsam 2006 model ilk çıkanlarında vardı ve ücretsiz değiştirdi servisler, bravoların benim bildiğim kronik bir arızası yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oduncu06 O kullanıcısına yanıt
    ben o şekilde değil de orijinal yaparlar mı diye merak etmiştim asıl. öyle yapmak istemiyorum. sağolasın.
  • B.A.L B kullanıcısına yanıt
    Evet puntolarda gorunen bi ariza ozellikle 2006 modellerinde ama 2008 den itibaren duzelttiler o sorunu diye biliyorum.. bravolarda oyle bi sorunu ne yasadim nede duydum zaten pek kullanmadimda acikcasi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomatik ihtiyacimdan dolayı puntomu satıp bravo düşünüyorum acaba t jet kullanan var mı aranızda sizce t jet mi multijet mı alınmalı ? Yoksa farketmez mi diyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Verdiğiniz bilgiler için hepinize teşekkür ederim, ben benim megane ile bir süre daha benzin fiyatlarına direnmeye çalışıcam, hepinize keyifli, kazasız, belasız sürüşler dilerim.
  • fensinn kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Ben Multiair olanını kullanıyorum ve aracımla şuana kadar 20 bin km yaptım.Bursa da yaşıyorum ve aracımla bursa şehir trafiği şartlarında 6 - 6.5 lt / 100 km ortalama tüketim ile dolaşıyorum.Şeihrler arası yolculuklarda da 120km sabit hız ve 4 yolcu ile 5.5 lt / 100 km ortalama tüketim verisi oluyor.T-jet motorda benim kullandığım şartlarda benzer tüketim rakamlarını elde edecektir.
    Multijet ise her durumda daha ekonomik olacaktır.Benim kullandığım trafik şartlarında multijet 120 hp tahminim şehir içinde 5,6 lt / 100 km Şehirler arası da 4,8 lt / 100 Km ortalama yakalar.
    Burada bence önemli olan 120 hp T-jet Bravo ve 120 hp Multijet Bravo arasındaki Araç modeli ve mekanik durumları ( bakımları ..... vs ) , Fiyat farkı.
  • VMTX kullanıcısına yanıt
    Şuanki aracimdAn memnunum ama alt devirlerde Cok agir multijet yarı otomatik ile yine 1.ve 2.viteste yığılma olayı olur mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.