Kullanıcı Adı Şifre
  • Yeni Üye Kaydı
  • Şifre Hatırlatma
  • Beni Hatırla Cevaplanan Mesajlarıma Git
  • Popüler Konular
Cevap: -Yeni Fiat Bravo Kulübü-

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Sistem Belirtin Yazdır
Sayfa: <<     41 42 43 [45] 47 48 49 50      >>
Konu içi arama ayarları
Sadece Arananın bulduğu yerler
Arama terimleri En önemli Üst minimum sıralama: /1000

Arama tercihlerinizi belirlediyseniz yukarıdaki kutuya arama terimini yazıp "Konu içi ara" butonuna tıklayınız.
Giriş

451 Mesaj
19 Nisan 2012; 20:53:25 

aracımı satmaya karar verdim
2010 model 1.6 multijet 105bg
21.000 km de

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2010-model-21-000-km-de-multijet-bravo-82384173/detay/

KIZA ETEK , ERKEĞE VTEC YAKIŞIR

511 Mesaj
19 Nisan 2012; 21:16:53 

fiat bravo street ve mylife donanimlari neden turkiyeye gelmedi? tofas getirtmeyi biraktimi bravolar icin?

c-segmentin en yakisikli ve en az nazli modeli neden tutmadi sasirdim kaldim.

herkes binlerce ekstra para verip baska modeller aliyor sonra oda yetmezmis gibi birda ekstradan durmadan bakim masraflari var, bu araba sorunsuz ve tofas sanirim komple ticari araclara yoneldi...

7252 Mesaj
19 Nisan 2012; 23:15:21 

quote:

Orijinalden alıntı: fullflavor1977

fiat bravo street ve mylife donanimlari neden turkiyeye gelmedi? tofas getirtmeyi biraktimi bravolar icin?

herkes binlerce ekstra para verip baska modeller aliyor sonra oda yetmezmis gibi birda ekstradan durmadan bakim masraflari var, bu araba sorunsuz ve tofas sanirim komple ticari araclara yoneldi...

Tofaş işte ne beklenebilir ki?

sport modeli artık getirmiyorlar ve 2.0 dizelde getirmediler. 1.9 dizelde dahil.

Kar marjı çok düşükmüş falan filan.
Adamlar ayda 10 tane satan fiat 500 için 5 ay reklam yaptılar.

Kimse bir Fiat'ı zaten arkasında Tofaş var diye almaz. Öyle olsaydı zaten baştan almamak gerekirdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DXM06 -- 19 Nisan 2012; 23:19:14 >

511 Mesaj
20 Nisan 2012; 0:43:26 

quote:

Orijinalden alıntı: DXM06

quote:

sport modeli artık getirmiyorlar ve 2.0 dizelde getirmediler. 1.9 dizelde dahil.

Kimse bir Fiat'ı zaten arkasında Tofaş var diye almaz. Öyle olsaydı zaten baştan almamak gerekirdi.

Bugun Caddebostan Migrosun onundeydim, yuzlerce megan gecti, ki ben meganlari severim. golf gecti, focus gecti. daha cok megan tabiki. ama bir bravo geldi ve park etti tum gozler onda... olay budur.

Kar marji dusuk olabilir, sonucda fazla sorun yapmayan bir araba, az sorun daha az servise gider = daha az kazanc.

Sanirim Bravo`yu alan insanlar, arabadan anlayanlar oluyor. Nasil kullanilicagini, detaylarini daha iyi biliyor. Buda, yine daha az servise gitmesine sebep oluyor.

En azindan benim tezim boyle.

345 Mesaj
20 Nisan 2012; 8:47:31 

quote:

Orijinalden alıntı: ILTERIS45

21.000 km de

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2010-model-21-000-km-de-multijet-bravo-82384173/detay/

Umarım istediğiniz gibi bir satış gerçekleştirirsiniz. Benim aracımda sizinkinin aynı yıl aynı model ancak otomatik versiyonu. Yurtdışından yeni döndüğüm için daha ilan vermeye fırsatım olmadı. Satış amacınız daha geniş bir araca geçmek mi?

Tembelliğin olduğu yerde teknoloji vardır.

-PCB Çizim Dersleri

7252 Mesaj
20 Nisan 2012; 11:07:51 

quote:

quote:

quote:

Sanirim Bravo`yu alan insanlar, arabadan anlayanlar oluyor. Nasil kullanilicagini, detaylarini daha iyi biliyor. Buda, yine daha az servise gitmesine sebep oluyor.

Aynen öyle.

Bravo'yu alanlarının çoğu belkide hepsi Fiat sevgisinden dolayı almadı. Tofaş hiç karıştırmıyorum.

Sadece Bravo için aldılar çünkü tipi estetik ve güzel, motoru güçlü ve sorunsuz donanımı full ve kullanışlı.

Olay bitmiştir.

Yoksa ne Fiat ne Tofaş hiç haz etmem

451 Mesaj
20 Nisan 2012; 17:43:44 

quote:

Orijinalden alıntı: onurtasar

quote:

21.000 km de

Umarım istediğiniz gibi bir satış gerçekleştirirsiniz. Benim aracımda sizinkinin aynı yıl aynı model ancak otomatik versiyonu. Yurtdışından yeni döndüğüm için daha ilan vermeye fırsatım olmadı. Satış amacınız daha geniş bir araca geçmek mi?

eşimin tayini cıktı okul uzak ve yürüyerek gitmesi mümkün değil aracı sadece eşim kullanacak o yüzden otomatik araç almak istiyorum sattığım aractan daha düşük fiyatlı olması lazım alacağım aracın çünkü artan parayla lpg taktıracagım ve kendime elektrikli bisiklet alacağım devir tasarruf devri

451 Mesaj
20 Nisan 2012; 17:47:12 

quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen öyle.

Bravo'yu alanlarının çoğu belkide hepsi Fiat sevgisinden dolayı almadı. Tofaş hiç karıştırmıyorum.

Sadece Bravo için aldılar çünkü tipi estetik ve güzel, motoru güçlü ve sorunsuz donanımı full ve kullanışlı.

Olay bitmiştir.

kendim için söyleyeyim sadece bravo olduğu için aldım yoksa fiatın karagözü kara kaşı için değil
aracın performansı ve sürüş zevki gercekten harika ayrıca multijet ödüllü bir motor ve sorunu yok

7252 Mesaj
20 Nisan 2012; 18:03:23 

quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen öyle.

Olay bitmiştir.

kendim için söyleyeyim sadece bravo olduğu için aldım yoksa fiatın karagözü kara kaşı için değil
aracın performansı ve sürüş zevki gercekten harika ayrıca multijet ödüllü bir motor ve sorunu yok

Benim eski aracımda 2000 model Bravo 1.6 SX'ti o da gayet güzel bir araçtı.
Motoru sapasağlamdı. Brava zaten yılın aracı seçilmişti.

Yani bir şekilde Fiat'ın araçları güzel ancak Fiat'ın stratejileri, marka pazarlaması falan hepsi cacık.

TOFAŞ'ı yine karıştırmıyorum. Onlar salla başı al maaşı şeklinde çalışıyor.

13 Mesaj
2 Mayıs 2012; 13:27:19 

arkadaşlar bravo dizel 120hp almayı düşünüyorum.4 yıldır araç kiralama işinde çalıştım,dizel megane,dizel focus,clio albea,hyundai vb arabalara çok bindim işim gereğince fakat bravo 120hp dizel malesef sürme imkanım olmadı hiç.genelde biz grup olarak gittiğimiz yollarda arabaları teste tabi tutarız rolling.drag vs bu açıdan hevesli bir insanım:)işim gereği hızlı araç kullanan birisiyim çoğu reprezantın olduğu gibi:)bravonun performansı yol tutuşu konusunda bilgi verebilirseniz sevinirim.diğer araçlarla(focus tdci,megane dci,golf tdi) yollarda denk gelip denemeleri olan var ise paylaşırsa sevinirim.saygılar...

444 Mesaj
2 Mayıs 2012; 17:39:27 

quote:

Orijinalden alıntı: akyol85

arkadaşlar bravo dizel 120hp almayı düşünüyorum.4 yıldır araç kiralama işinde çalıştım,dizel megane,dizel focus,clio albea,hyundai vb arabalara çok bindim işim gereğince fakat bravo 120hp dizel malesef sürme imkanım olmadı hiç.genelde biz grup olarak gittiğimiz yollarda arabaları teste tabi tutarız rolling.drag vs bu açıdan hevesli bir insanım:)işim gereği hızlı araç kullanan birisiyim çoğu reprezantın olduğu gibi:)bravonun performansı yol tutuşu konusunda bilgi verebilirseniz sevinirim.diğer araçlarla(focus tdci,megane dci,golf tdi) yollarda denk gelip denemeleri olan var ise paylaşırsa sevinirim.saygılar...

ben seat leon ile kapıştım yeni aldığım orjinal paçalıkları gördü :)

Teknik verilere bakıldığında brovo diğerlerinden daha güçlü,
tork değerini ve beygirini daha düşük devirlerde hizmetine sunuyor,
ivmelenmesi gayet başarılı
yol tutuşu iyi gibi bazen virajda atar gibi oluyor ama atmıyor (esp saolsun)
uzun yolda 195km ile gittim banamısın demedi,
yokuşlarda gayet başarılı,
ses yalıtımı iyi özellikle focusla kıyaladığında.
bende 2011 model 120hp 300 torkluk olanından var hızlı kalkış yapmak istediğinde şaha kalkıyor ön tekerler yerden kesilir gibi oluyor (tabi buda biraz riskli)

en önemlisi diğerleri ile kıyasladığında donanımı daha fazla malzeme kalitesi iyi ve diğerlerinden yinede ucuz

not: megane ın yenisinde 1.6 dci 130hp ve 320 torkluk bir model sunacak o zamana kadar en güçlüsü bu diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stagemasterone -- 2 Mayıs 2012; 17:41:32 >

451 Mesaj
2 Mayıs 2012; 18:25:51 

ben kendim hiç denemedim ama anlatanlar performansının piyasadaki birçok arabadan daha iyi oldugunu söylüyorlar

444 Mesaj
3 Mayıs 2012; 9:38:30 

Bu arada arkadaşlar bütün fiat kullanıcılarına bence kötü bir haberim var. Fiat Türkiye deki yağını değiştirdi selinia olan yağını artık opar diye bir marka kullanıyor. Aracımızın en önemli parçası bilinmeyen bir markaya emanet. Bunu nasıl yaparlar hangi mantıkla yaparlar anlamam. Valla opet yağ kullansa daha iyi idi. Dünyada okadar kaliteli yağlar varken opar !!!! ne demekse. Hayır ferrari shell ile anlaşmalı fiatta anlaşsın ne olur yani hakikaten bir önceki arkadaşımın dediği gibi tofaş cacık olmuş

düzeltme notu:şimdi yıllık bakım için servisteyim öğrendimki opar opet tarafından üretiliyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stagemasterone -- 5 Mayıs 2012; 9:16:35 >

13 Mesaj
5 Mayıs 2012; 13:31:43 

kar marjı artacağı için bu taktiği kullanacaklar görülen bu.yoksa yıllardır kullandığı yağı nie değiştirsin,sorun yaratmayan bir yağ selenia.arkadaşım daha iyi olsun die multijet aracına castrol edge 5w40tam sentetik yağ koydu,sorun yaşadı(motorda garip sesler) ve selenia yağa dönüş yaptı.opar denilen yağ ceplerini tatmin edeceği için güzel taktik fiat için.
ayrıca fiat linea modelinde benzinli fiyatına dizel kampanyası yaptı(bence stok eritmeye dayalı kampanya idi),şimdide bravoda aynı taktiği kullanıyorlar.siz değerli arkadaşlara soruyorum iat bravoda yakın tarihte kasa yenileyebilir mi?benim görüşüm bu yönde.malum piyasada kızışıyor dizel motor konusunda(dci 130hp,hyundai 128hp) fiatta motorda yeniliğe gidecek diye düşünüyorum.sizin görüşleriniz ne yönde?

511 Mesaj
6 Mayıs 2012; 11:58:03 

quote:

kar marjı artacağı için bu taktiği kullanacaklar görülen bu.yoksa yıllardır kullandığı yağı nie değiştirsin,sorun yaratmayan bir yağ selenia.arkadaşım daha iyi olsun die multijet aracına castrol edge 5w40tam sentetik yağ koydu,sorun yaşadı(motorda garip sesler) ve selenia yağa dönüş yaptı.opar denilen yağ ceplerini tatmin edeceği için güzel taktik fiat için.
ayrıca fiat linea modelinde benzinli fiyatına dizel kampanyası yaptı(bence stok eritmeye dayalı kampanya idi),şimdide bravoda aynı taktiği kullanıyorlar.siz değerli arkadaşlara soruyorum iat bravoda yakın tarihte kasa yenileyebilir mi?benim görüşüm bu yönde.malum piyasada kızışıyor dizel motor konusunda(dci 130hp,hyundai 128hp) fiatta motorda yeniliğe gidecek diye düşünüyorum.sizin görüşleriniz ne yönde?

Alfa Romeo`da kullanilan TCT teknolojisini, dualogic yerine monte etseler, ve mevcut motorlarda daha iyi optimum performans ve tuketim icin birkac ayarlamalar yapsalar yeter aslinda. cok buyuk degisiklige gerek yok, ama yinede bu dediklerim sanirim 1-2 sene sonra olabilir. Oda sanirim Viaggio modeliyle baslar. belkide alfa`da olan mevcut teknolojiyi hic fiat modellerine entegre etmeyecekler?

Kisaca sunu soyleyim, Bravo`larin uzerinde fiat yerine VW logosu olsa, son ceyregin en iyi otomobili listesine aday olurdu, o kadar iyi bir otomobil.

444 Mesaj
7 Mayıs 2012; 9:24:45 

quote:

Bencede değiştirmesi lazım ama doğru düzgün makyajlama bile yapmadan bravo street diye bir model çıkarttı, gördüğüm kadarıyla bir street yazısı var birde yan aynalar araç renginde, birde kaliperlerde kırmızı :)
ya ben pek fiatı anlamıyorum. fiat alanlar artık şu duruma düştü modeli kaldırmadan elimden bir an önce çıkartayım ki kar yapayım, durumu bence bu... kemikleşmiş model yapmak veya belirlemek yerine çocuk iştahı sürekli bir şeyler çıkartıyor sonra bir bakıyorsun çorba olmuş....

580 Mesaj
7 Mayıs 2012; 15:55:00 

arkadaslar bravo nun 105 hp multijet otomatık vıtesı varmı acaba ben sıtesınde goremedımde

2012 HONDA CİVİC ELEGANCE OTOMATİK FÜME.

451 Mesaj
7 Mayıs 2012; 15:59:13 

quote:

Orijinalden alıntı: 05kartal

arkadaslar bravo nun 105 hp multijet otomatık vıtesı varmı acaba ben sıtesınde goremedımde

var olmaz mı

580 Mesaj
7 Mayıs 2012; 18:23:36 

quote:

quote:

var olmaz mı

fiyatı ne kadar acaba sıtesında yazmıyo birsey

4606 Mesaj
8 Mayıs 2012; 9:58:58 

quote:

Otomatik vitesler dizel Bravo'lar 120hp'dir, otomatik viteslinin 105hp olanı yok.

580 Mesaj
8 Mayıs 2012; 16:24:05 

cevap ıcın sagolun arkadaslar hıc aklımda yokken bravo yuda lısteme ekledım otm vitesını fıyatı uygun gercekten bu arabaların otomatık vıtesı nasıldır acaba hıc sorun yasıyan varmı aranızda

444 Mesaj
8 Mayıs 2012; 17:59:32 

aracım 13000 kmde hiç sorun yaşamadım. 1. ve 2. vitesinde hissedilir geçişleri var. bazen kararsızlaşabiliyor. yani 2. vitesteyken hafif frene bastıktan sonra eğer gaza basmazsan ve özelliklede bir dönüş gerçekleştiriyorsan vitesi 1. vitese atıyor ve bu aralıkta aragaz veriyor bu hem arabayı yavaşlatıyor hemde seni bazı anlarda riske sokuyor. ha bunlar sorun mu bence değil alışınca sıkıntı kalmıyor ama manuel olarak kullanmakta ayrı bir zevk veriyor.

66 Mesaj
8 Mayıs 2012; 23:08:30 

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krom_auto_modifiye -- 8 Mayıs 2012; 23:19:36 >

444 Mesaj
8 Mayıs 2012; 23:46:13 

güzelmiş ne kadar ki?

66 Mesaj
8 Mayıs 2012; 23:56:38 

Ön iki kapı için (Bravoların arka kapılarındaki eşik kısa olduğu için uygulanamıyor)

Fotoğraftaki siyah şeritler ve siyah kenarlı olanlar, Ön iki kapı için: 120TL,
Boyasız olanlar : 100TL

8 Mesaj
13 Mayıs 2012; 3:38:01 

2013 model yeni bravoyu gören war mı acaba?

Ekteki dosya (1)

345 Mesaj
14 Mayıs 2012; 12:32:46 

Bravo 2013'te üretimi bitecek diyorlardı bu resim nereden ne alaka çıktı anlayamadım :)

Tembelliğin olduğu yerde teknoloji vardır.

-PCB Çizim Dersleri

580 Mesaj
16 Mayıs 2012; 2:51:31 

ben gecen hafta pzar gunu istanbul beylıkduzu bırmot a gıttım oylesıne arabalara bakmak ıcın satış temsılcısıne sordum bravo ların uretımı 2013 te bıtecekmı dıye hayır dedi sadece makyaj yıyecek dedi ne kadar dogru ne kadar yanlış bılmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 05kartal -- 16 Mayıs 2012; 2:52:57 >

444 Mesaj
16 Mayıs 2012; 9:21:16 

arkadaşlar yıllık bakıma soktum aracımı 13.000 kmde. çıkan masraf 420 lira 100 lira tutarındaki yakıt filtresini değiştirmedim ama garantide sorun yaşamamak için 20.000 km de değiştirmem gerekiyormuş.

Bilginize....

511 Mesaj
16 Mayıs 2012; 18:13:56 

quote:

ben gecen hafta pzar gunu istanbul beylıkduzu bırmot a gıttım oylesıne arabalara bakmak ıcın satış temsılcısıne sordum bravo ların uretımı 2013 te bıtecekmı dıye hayır dedi sadece makyaj yıyecek dedi ne kadar dogru ne kadar yanlış bılmıyorum

bu sene fiat epey karisti, fabrikalarda grev falan, bundanda en cok etkilenen bravo oldu.

5 ay once lanse ettikleri fiat bravo street halen hic bir yerde yok, haber yok, ses yok... umarim toparlanirlar. cunku bravo gercekten bravo denilecek bir arac.

580 Mesaj
16 Mayıs 2012; 23:45:39 

bence bu arabaya makyaj yapıp cıft kavrama otm sanzımanla pıyasaya surseler daha guzel olur start stop sıstemı gıbı teknolojık yenılıkler kullanılarak pıyasaya surullmelı bırde fıat bu arabanın reklemını hıc yapmadı bızım mılletımız tv ızler reklama onem verır.

444 Mesaj
17 Mayıs 2012; 17:04:56 

dediklerin gibi olursa çift kavrama, led farlar, yan ayna sinyalli, göstergelerin beyaz aydınlatma olması, daha kaslı bir görünüm, renaultun yeni motorunun (1.6dizel, 130hp, 320tork) üzerine çıkacak daha iyi bir motor, linea ve evo da olan, amiral gemisi bravoda olmayan karartmalı dikiz aynası !!! , avrupadaki modellerinde kullandığı karartmalı arka camlar vs... ile bravo şaha kalkar hayalleri süsler fakat fiyat o zaman alınabilir olmaz.Nerdeyse ford veya opel gibi bir fiyatı olur. Çünkü çift kavrama zaten pahalı bir şanzuman illaki satış fiyatına eklenecek. Renault veya vw ye bakarsan çift kavramalarda fiyatın nasıl oynadığını görebilirsin.

Ki eğer bravo aynı özelliklerle bir golf bir megane bir focus ile aynı fiyata satılırsa emin olun kimse almaz. Çünkü herkeste fiat antipatikliği var fiat alacağıma daha fazla para verir özellik olmayan ama adı olan!!! diğer markaları alırım der. O zamanda bravo rover gibi olur en sonunda da üretimden kalkar (ki bu konuda fiat en ön sıradadır kemikleşmiş model yapmak yerine hemen ortadan kaldırıyor). Fiat biraz aç gözlü çocuk gibi onuda yapayım bunuda yapayım deyip deyip 20 tane model yapmaya çalışıyor.

2490 Mesaj
28 Mayıs 2012; 19:07:57 

140 HP'lik multiair veya 150 HP'lik versiyonlarını kullanan var mı?

Gran Turismo 6

7252 Mesaj
28 Mayıs 2012; 19:39:38 

150 sahibiyim

78 Mesaj
28 Mayıs 2012; 20:33:09 

Merhaba arkadaşlar... hiç aklımda yokken; şimdi hiç çıkmayan bir araç oldu... Aracını satmayı düşünen var ise bana ulaşsın... malum 0 ına gücüm yetmediğinden... değerini veririm aracınızın...

78 Mesaj
29 Mayıs 2012; 2:13:47 

arkadaşlar 1.4 sport emotion 120 hp bravo yazılım ile 150 olabiliyor mu acaba.. vede chip ile 180 ne kadar çıkabilir mi acaba??

7252 Mesaj
29 Mayıs 2012; 10:02:24 

150 olur 180 ekstrem bir değer
%50 artış olmaz

78 Mesaj
29 Mayıs 2012; 10:08:41 

quote:

%50 artış olmaz

Birmot ta yazılım ile 150 yapıyorlarmış. Motor aynı motor turbo aynı turbo olduğu için. Ama 150 hp olan bir kaç ilanda 180 hp ye chip ile çıkarttıklarını idda ediyorlar. Aslı var mıdır ki;?

7252 Mesaj
29 Mayıs 2012; 11:26:53 

quote:

Orijinalden alıntı: MemoCN

quote:

%50 artış olmaz

Birmot ta yazılım ile 150 yapıyorlarmış. Motor aynı motor turbo aynı turbo olduğu için. Ama 150 hp olan bir kaç ilanda 180 hp ye chip ile çıkarttıklarını idda ediyorlar. Aslı var mıdır ki;?

120 ile 150 aynı turboya sahip değil. 150 daha büyük.
120 taş çatlasın 160 olsun 150'yi 190-200 yapan yazılım ve beyinler mevcut

2490 Mesaj
29 Mayıs 2012; 11:50:16 

quote:

%50 artış olmaz

selamlar izninzle 1-2 sorum var Bravo 150 hp ile ilgili.

1-kagit ustunde hizlanma degerleri super, siz performastan memnun musunuz?

2-yakit tuketimi ne durumda?

3-turbosu ile ilgili bir sikinti yasadiniz mi?

4-Brovo'nun yalitindan memnun musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Gran Turismo 6

451 Mesaj
29 Mayıs 2012; 14:08:50 

quote:

Orijinalden alıntı: MemoCN

Merhaba arkadaşlar... hiç aklımda yokken; şimdi hiç çıkmayan bir araç oldu... Aracını satmayı düşünen var ise bana ulaşsın... malum 0 ına gücüm yetmediğinden... değerini veririm aracınızın...

düşünürseniz görüşelim servis bakımlı garantisi devam ediyor km 21.500 oldu

7252 Mesaj
29 Mayıs 2012; 15:21:14 

quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay S.

quote:

%50 artış olmaz

Sport modda hızlanma 0-100 8 saniye. fabrika değeri.
ha ben bunu tutturabilir miyim bilemem tabi ama kalkış yapacak olursam 7-8 saniye civarı evet 100km hıza çıktığımı görüyorum. asr kapalı daha iyi kalkabilir belki ama asrde patinajı iyi önlüyor yoksa 3 ve 4. viteste bile lastik sarabilirsiniz.

C sınıfı bir araç için performansı oldukça iyi hatta üstüne zaten bir tek yeni kasa 1 serisi BMW ve Guliettalar var. Onun dışında 180lik astra 9 saniye opeller 9-10 saniye performans.

yakıt ankara şehir içi sakin kullanımda 8 görüyorum. basarsam 10 görürüm. istanbula CC açık 120-130 6.7 yakarak gitmiştim.

turbo ile bir sıkıntı yaşamadım aracım 75binde.

yalıtım olarak tipik c sınıfı 90dan sonra rüzgar sesi yol sesi kaçınılmaz. izolasyon için para harcamanız gerekir.
sıfır bmw'de alsanız zaten bu tarla gibi yollarda bir tarafından ses gelmeye başlıyor.

2490 Mesaj
29 Mayıs 2012; 16:16:10 

quote:

quote:

quote:

%50 artış olmaz

ha ben bunu tutturabilir miyim bilemem tabi ama kalkış yapacak olursam 7-8 saniye civarı evet 100km hıza çıktığımı görüyorum. asr kapalı daha iyi kalkabilir belki ama asrde patinajı iyi önlüyor yoksa 3 ve 4. viteste bile lastik sarabilirsiniz.

C sınıfı bir araç için performansı oldukça iyi hatta üstüne zaten bir tek yeni kasa 1 serisi BMW ve Guliettalar var. Onun dışında 180lik astra 9 saniye opeller 9-10 saniye performans.

yakıt ankara şehir içi sakin kullanımda 8 görüyorum. basarsam 10 görürüm. istanbula CC açık 120-130 6.7 yakarak gitmiştim.

yalıtım olarak tipik c sınıfı 90dan sonra rüzgar sesi yol sesi kaçınılmaz. izolasyon için para harcamanız gerekir.
sıfır bmw'de alsanız zaten bu tarla gibi yollarda bir tarafından ses gelmeye başlıyor.

çok teşekkür ederim

Gran Turismo 6

78 Mesaj
29 Mayıs 2012; 20:48:57 

2009 1.4 tjet emotion 120 hp 15 k da 30 bine aldım 4 saat önce.. araçta çizik dahi yok yeni kokuyor her yeri.... ve ben şunu söyleyim.. ben çok fazla çeşit araç kullandım 122 hp lik sirocco da buna dahil... 2000/d sonra aracının burnunu kaldırması harika... kırıkkale elmdağ yokuşunu sürekli ivmelenerek 6. viteste devir artırarak 160 lara çıkması paha biçilemez... yazılım ile 150 oluyor... zaten birmotla konuştum motor aynı motor dedi... sadec güncel yazılım ile 150 oluyor dedi hiç bir fark yok dedi ve de 7-8 sn 100 km görmek çok kolay 1-2 ufak modifikasyonlada 180 üzerine çıkmak çok basit ve çuf çuf takılır mı onu bilemedim ama :))

7252 Mesaj
29 Mayıs 2012; 21:05:42 

quote:

quote:

quote:

quote:

%50 artış olmaz

çok teşekkür ederim

Rica ederim

@MemoCN

Hayırlı olsun kazasız belasız kullan

78 Mesaj
30 Mayıs 2012; 10:15:23 

quote:

quote:

quote:

quote:

çok teşekkür ederim

Rica ederim

@MemoCN

Hayırlı olsun kazasız belasız kullan

çok teşekkür ederim...

267 Mesaj
30 Mayıs 2012; 11:42:24 

Araçlarımız kesinlikle kusursuz..
bugüne kadar motor veya turbo konusunda sıkıntı yaşayan yok..ben okumadım en azından.
3-4 yıldır piyasada bu araçlar
ne turbo jetler ne de multi jetler en ufak sorun çıkartmıyor
Ayrıca dualogic olarak adlandırılan triptonik şanzıman çok başarılı.F1 kontrolü piyasada sayılı araçlarda var ve bravo bunlardan biri.
isteidğiniz anda müdahalede bulunabiliyorsunuz..
kıymeti gerçekten bilinmeyen bir araç
bilen biliyor ayrı konu

ahmet

312 Mesaj
30 Mayıs 2012; 11:50:44 

Arkadaslar 1.6 M.jet 120 HP versiyonunun vites oranlarini bilen var mi? Ben biraz arastirdim ama bulamadim

Fiat Bravo 1.6 MultiJet(JTD) 120 HP Dual E5 Dynamic Plus+SPK+AK+SKYDOME

1 Mesaj
1 Haziran 2012; 12:57:12 

mereba ismim Gökhan ben yeni aldım fiat brova 1.6 sport stiy dizel 120 bg enful paketi şuan cook memmunum ve herkese tavsiye ediyorum harika bir araba

444 Mesaj
2 Haziran 2012; 12:50:37 

quote:

Orijinalden alıntı: gencgsli

Araçlarımız kesinlikle kusursuz..
bugüne kadar motor veya turbo konusunda sıkıntı yaşayan yok..ben okumadım en azından.
3-4 yıldır piyasada bu araçlar
ne turbo jetler ne de multi jetler en ufak sorun çıkartmıyor
Ayrıca dualogic olarak adlandırılan triptonik şanzıman çok başarılı.F1 kontrolü piyasada sayılı araçlarda var ve bravo bunlardan biri.
isteidğiniz anda müdahalede bulunabiliyorsunuz..
kıymeti gerçekten bilinmeyen bir araç
bilen biliyor ayrı konu

karartmalı dikiz aynası (sadece bunla bozdum :) bunun haricinde kesinlikle katılıyorum

227 Mesaj
3 Haziran 2012; 0:12:04 

Arkadaşlar bende şuan ford fiesta 1.4 otomatik benzinli var yakıt tüketiminden bıktığımdan başka araçlara yöneldim . Aracımı 33bin gibi bir fiyata satabilceğimi düşünüyorum . Bu fiyatlara temiz bir bravo bulabilirmiyim araç çok hoşuma gidiyo bazı arkadaşlarım fiat a o kadar para verilirmi diyo ama onun kadar dolusu yok ve çokta güvenli bi araç . Şimdi benim için önemli olan biraz performans ben araba konusunda fazla bilgili değilim teknik konularda araç performans olarak beni tatmin eder mi ? Birde açıkçası dualogic şanzımandan korkuyorum yoksa polo yu düşünmücem bile

Volkswagen Passat 1.6 Fsi

7252 Mesaj
3 Haziran 2012; 1:19:19 

1.4 fiestadan sonra formula 1 araci gibi gelir size bravonun performansi :))

308 GP Yarışı, 91 Zafer, 155 Podyum, 68 PP, 77 EHT, 7 Şampiyonluk, Tek Kral Michael Schumacher

Novitec Bravo 1.4 T-Jet 170 Sport

444 Mesaj
3 Haziran 2012; 13:17:26 

quote:

Orijinalden alıntı: Tsunayoshi

Arkadaşlar bende şuan ford fiesta 1.4 otomatik benzinli var yakıt tüketiminden bıktığımdan başka araçlara yöneldim . Aracımı 33bin gibi bir fiyata satabilceğimi düşünüyorum . Bu fiyatlara temiz bir bravo bulabilirmiyim araç çok hoşuma gidiyo bazı arkadaşlarım fiat a o kadar para verilirmi diyo ama onun kadar dolusu yok ve çokta güvenli bi araç . Şimdi benim için önemli olan biraz performans ben araba konusunda fazla bilgili değilim teknik konularda araç performans olarak beni tatmin eder mi ? Birde açıkçası dualogic şanzımandan korkuyorum yoksa polo yu düşünmücem bile

Arkadaşlarına Fiat Bravo ile tofaşın kuş serilerini karıştırmamalarını söyle. Artık vazgeçsinler ön yargıdan. Elinde ferrari maserati alfa markalarını bünyesinde barındıran bir firmadan bahsediyoruz ve bravo da fiat markasıın en güçlü, en iyi arabası (alırsan dahada iyi anlayacaksın). Bravo taş gibi araba şanzumanıda çok çok tatmin eder. Eğer dizel alacaksan vites geçişleri seni rahatsız edebilir alışana kadar ama emin ol bütün dizel otomatikler (bravonunda yer aldığı orta sınıftan bahsediyorum) böyledir (çift kavramalar da bu durum min düzeyde). Fiestadan sonra bu aracı alacaksan direksiyonu sıkı tut derim

227 Mesaj
3 Haziran 2012; 14:14:41 

quote:

Orijinalden alıntı: stagemasterone

quote:

Arkadaşlarına Fiat Bravo ile tofaşın kuş serilerini karıştırmamalarını söyle. Artık vazgeçsinler ön yargıdan. Elinde ferrari maserati alfa markalarını bünyesinde barındıran bir firmadan bahsediyoruz ve bravo da fiat markasıın en güçlü, en iyi arabası (alırsan dahada iyi anlayacaksın). Bravo taş gibi araba şanzumanıda çok çok tatmin eder. Eğer dizel alacaksan vites geçişleri seni rahatsız edebilir alışana kadar ama emin ol bütün dizel otomatikler (bravonunda yer aldığı orta sınıftan bahsediyorum) böyledir (çift kavramalar da bu durum min düzeyde). Fiestadan sonra bu aracı alacaksan direksiyonu sıkı tut derim

Ya ne dedikleri umrumda değil çünkü yolda bi bravo gördümmü bakıyorum açıkçası . Şanzıman sorun çıkarmasında vites geçişleri çok önemli değil sonuçta az yakıcak o kadarda kon****dan verelim .
Sizce bu araç nasıl ?
http://www.sahibinden.c...-yok-yok-88626672/detay

1758 Mesaj
3 Haziran 2012; 20:38:18 

Arkadaslar aracımı ağırlıklı sehir ici çok dur kalklar ve kısa mesafede kullanıyorum cogu zaman motor tam ısınmıyor bile 3 senede 25.000 km Oldu sehir ici yakıt tüketimim 7-8lt civarı aralığında bunu nasıl düşünebilirim benzinle kullansak 9-10lt olurdu herhalde birdahaki aracımızin benzinle olacağı kesin :)

444 Mesaj
4 Haziran 2012; 1:17:34 

quote:

Orijinalden alıntı: BRV35

Arkadaslar aracımı ağırlıklı sehir ici çok dur kalklar ve kısa mesafede kullanıyorum cogu zaman motor tam ısınmıyor bile 3 senede 25.000 km Oldu sehir ici yakıt tüketimim 7-8lt civarı aralığında bunu nasıl düşünebilirim benzinle kullansak 9-10lt olurdu herhalde birdahaki aracımızin benzinle olacağı kesin :)

Bir arabanın fazla yakmasının 4 sebebi varsa 3 ünü yapıyormuşsun Bu şekliyle tasarruf etmen zor. 3 senede 25000 km yapıyorsan ve kısa mesafe motor bile ısınmıyor diyorsan bence araba kullanmayı bırak derim. Sonrasında lpg takılmamış temiz bir benzinli veya sıfır benzinli araç al, haftasonlarıda benzinli araç kullanmanın keyfini sürersin (çoğu kişinin yapamadığını yaparsın) çok çok daha karlı olursun (çalıştığım kurumun servisi olsa idi hayatta dizel almazdım, paşalar gibi stressiz işime gider gelir haftasonuda benzinli aracımı temiz temiz kullanırdım dizelle arasındaki fiyat farkınada benzin alırdım senelerce).

Benzinli çok yakıyor deyip dizel alsan fazladan ödeyeceğin parayıda böyle bir kullanımda amorti edemezsin (uzun süreler kullanmayacağını varsayarsak).

227 Mesaj
4 Haziran 2012; 16:46:28 

quote:

quote:

Bir arabanın fazla yakmasının 4 sebebi varsa 3 ünü yapıyormuşsun Bu şekliyle tasarruf etmen zor. 3 senede 25000 km yapıyorsan ve kısa mesafe motor bile ısınmıyor diyorsan bence araba kullanmayı bırak derim. Sonrasında lpg takılmamış temiz bir benzinli veya sıfır benzinli araç al, haftasonlarıda benzinli araç kullanmanın keyfini sürersin (çoğu kişinin yapamadığını yaparsın) çok çok daha karlı olursun (çalıştığım kurumun servisi olsa idi hayatta dizel almazdım, paşalar gibi stressiz işime gider gelir haftasonuda benzinli aracımı temiz temiz kullanırdım dizelle arasındaki fiyat farkınada benzin alırdım senelerce).

Benzinli çok yakıyor deyip dizel alsan fazladan ödeyeceğin parayıda böyle bir kullanımda amorti edemezsin (uzun süreler kullanmayacağını varsayarsak).

Bende kısa mesafe kullanıyorum benim için bu aracın en önemli avantajı dizel olması olucaktı ama bendede böyle yapıcaksa hiç gerek yok yani kısa mesafe yapıyorum ve agrasif kullanıyorum biraz yakıt tüketiminde çok bi fark olmucaksa en azından o motor sesini duyarım ? Çok fark etmez mi ?

444 Mesaj
4 Haziran 2012; 18:54:29 

quote:

quote:

quote:

Bende kısa mesafe kullanıyorum benim için bu aracın en önemli avantajı dizel olması olucaktı ama bendede böyle yapıcaksa hiç gerek yok yani kısa mesafe yapıyorum ve agrasif kullanıyorum biraz yakıt tüketiminde çok bi fark olmucaksa en azından o motor sesini duyarım ? Çok fark etmez mi ?

Düzeltme: 4 sebebi varsa 4 ünü de yapıyormuşsun
Tabi işin şakası, zevkler tartışılmaz bu hayatta yapabiliyorsan istediklerini yapmak, ha bunu yaparken maliyet önemli değil dersen bas gaza

1164 Mesaj
4 Haziran 2012; 22:04:59 

quote:

quote:

quote:

120 lik dizel sehir icinde 7 civari yakabiliyor.Uzun yolda ise 5 in altinda degerler hayal degil

227 Mesaj
4 Haziran 2012; 23:59:35 

Full depo ile kaç km görüyorsunuz ?

Sayfa:   <<     41 42 43 [45] 47 48 49 50      >>
Sayfa: <<     41 42 43 [45] 47 48 49 50      >>
Foruma Git
Bölümde Ara
Başa Dön

Reklamlar

DH VİDEO

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Bu sayfanın mobil sürümü / tablet sürümü.

0.359