yok öyle bir şey hiç kullanmadım allah da kullandırtmasın ya tam olarak nasıl bir arızan var onu da anlamadm:S bu arada gece koydum senin için açtım bilgisayrı aklımdaydı dün=)
arızası açılırken cowon logosu geldikten sonra cihazın ufak bir resmi çıkıyor alt köşesindede ufakbir kırmızı çarpı işareti çıkıyor.birde sen sistem dosyalarının hepsini gönderdinmi bana belki ondan düzelmiyo olabilir.ya iyicene kafam bozulmaya başladı servisi felanda yok buralarda.
Alete fat32 şeklinde format at, eğer comp aleti görüyorsa. Sonra firmware dosyasını gereken yere at( q5te roota atıyoruz mesela), sonra aç kapa olması lazım aslında.
quote:
Orjinalden alıntı: omrfrkerl
arızası açılırken cowon logosu geldikten sonra cihazın ufak bir resmi çıkıyor alt köşesindede ufakbir kırmızı çarpı işareti çıkıyor.birde sen sistem dosyalarının hepsini gönderdinmi bana belki ondan düzelmiyo olabilir.ya iyicene kafam bozulmaya başladı servisi felanda yok buralarda.
ilk sayfada a2 nin fiyatını gösterdim sana d&r da satılıyor 969 liraya. darty de a2 989 lira. düşünün panatel a3 getirse kaça satar. bence şöyle olur fiyatı gelirse 60gb=>1400 ytl 30 gb=>1200 ytl
fat 32 format programını indirdim.programı kullanmayı beceremedim.üstüne tıklıyorum içi siyah bir pencere gelip saniyede kayboluyor.velhasıl çözemedim programı.nasıl kullanıldığını tarif edersen sevinirim.
birde cihazın içindeki document dosyasının içindekileri yada klasör halinde gönderebilirmisiniz. yardımlarınız ve paylaşımlarınız için tüm arkadaşlara tşk ediyorum.