Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
2 veya 3 milyara stero hoparlör

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Ses Sistemleri >> Stereo Ses Sistemleri >> 2 veya 3 milyara stero hoparlör Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
lodo

1 Mart 2008; 23:18:44 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

merhaba 2 veya 3 milyara stero hoparlör almak istiyorum tavsiye edebileceğiniz marka ve modeller hakkında yardımlarınızı bekliyorum.hem stero müzik dinlemek hemde sinema sistemi için kullanabileceğim bir
hoparlör öncelik stero müzik

cfiliz

Sisteme Gözat

2 Mart 2008; 8:52:22 

Stereo olmasın

ßu kullanıcı pera kullanmaktadır!

http://cexlog.blogspot.com/
Oronra

2 Mart 2008; 13:40:59 

quote:

Orjinalden alıntı: cfiliz

Stereo olmasın

Ukalalık yapmadan cevap versek de arkadaşa yardımcı olsak.

quote:

Orjinalden alıntı: lodo

merhaba 2 veya 3 milyara stero hoparlör almak istiyorum tavsiye edebileceğiniz marka ve modeller hakkında yardımlarınızı bekliyorum.hem stero müzik dinlemek hemde sinema sistemi için kullanabileceğim bir
hoparlör öncelik stero müzik

Müzik tarzını ve stereo ampli nide yazarsan dah anet cevaplar alabileceğini düşünüyorum. Bilgi verirmisin?

[C2D E6850 @ 3.0Ghz] - [ARCT.Freezer 7 Pro & ARCT. Silver 5] - [GigaByte P35-DQ6 Bearlake] - [Team Xtreem 2x1GB DDR2 800 @ 4-4-4-10] - [(250GB Seagate Baracuda 16MB NCQ SATA2) (160GB & 120GB Samsung Spinpoint SATA2)] - [Leadtek 8800GTS 640] - [Creative Audigy2 ZS] - [Acoustic Energy Aego M] - [Apple Cinema Display 20' LCD 1680x1050] - [Apple iPhone 1.1.4]
MaGeSuKo

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

2 Mart 2008; 15:35:01 

Klipsch RF-82 tavsiye ederim. Eğer bütçe biraz daha artabilirse RF-83

Intel Core2 Quad Q6600 2.4GHz
Zalman 9700 LED Cooler, GigaByte P45-DS3R Anakart, ASUS nVidia GeForce 768MB 8800GTX, Seagate 160+300+500GB Sata2 Harddisk, LG 20X DVD+-RW, Samsung 18X DVD+-RW, 2GB OCZ Reaper 1066 MHz Bellek, Creative Audigy2 ZS, TT Kandalf Kasa, EnerMax 650W Infiniti PSU, Samsung 22" T220 LCD Monitör
KLIPSCH RF-62 Front, RC-52 Center, RS-42 Surround + Yamaha RX-V659 + Definitive SuperCube I 1500Watt Subwoofer
TOSHIBA Regza 42C3000PG LCD TV
maydemir52

2 Mart 2008; 16:31:35 

quote:

Orjinalden alıntı: cfiliz

Stereo olmasın

çok bilmiş.

PİONEER 5080XA-BOSE CİNEMATE-PANASONİC LUMİX FX100
lodo

2 Mart 2008; 17:19:35 

yanıt veren arkadaşlara teşekkür ederim toplam 6.000 bütçem var ev sinema sistemi kuracağım yamaha rx-v1800 rx-v3800 veya onkyo tx-sr875 sinema anfisinden birini almayı düşünüyorum elimde mağazamdan kalan eski stereo anfi onkyo nun bir modeli sony nin bir modeli anfim var 4 tane jbl kolonlar var bunları 2 tanede modelini bilmediğim power anfi var.benim amacım ilk önce bunlarıda kullanarak bir sistem yapmak oyüzden bütçeme göre iyi bir stereo kolon ve sinema anfisi almayı düşünüyorum bu konuda yardımları olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Magnat_HiFi

Sisteme Gözat

2 Mart 2008; 17:21:07 

b&w,dynaudio,cabasse,jm lab focal.

tavsiye edebileceğim markalar, istanbulda isen hi-fi malzemeler satan bir dükkana girip daha ayrıntılı bilgi sahibi olabilirsin,hemde dinlemiş olursun hoparlörleri.

Apple imac 24 inch alüminyum,H-IPS panel,1920*1200
Adobe After Effects cs3,photoshop cs3,Avid
İsim isme benzer cisim cisme benzer,geçmiş zaman olur ki hayal-i cihan değer.(Reşat Nuri Güntekin,Son Sığınak)
muratalagoz

3 Mart 2008; 13:02:21 

B&W bowers and willkins tam adıdır bu markayı biraz araştır derim

herşeyin iyisi
hakansolak

Sisteme Gözat

3 Mart 2008; 21:16:35 

opel astra
her yere bu resmı koymussun satıyosun galıba bu sıstemı sen

satılık projector perdesi: lıte out marka 240 cm ye 220 cm . 250 ytl .....satılık dıamond 8 center 80 ytl
OPELASTRA

5 Mart 2008; 19:58:23 

EVET SATIYORUM ALIYORMUSUN

hakansolak

Sisteme Gözat

5 Mart 2008; 20:12:22 

bu şekilde kimseye bişey satamassın burda .

satılık projector perdesi: lıte out marka 240 cm ye 220 cm . 250 ytl .....satılık dıamond 8 center 80 ytl
imperio

6 Mart 2008; 1:44:47 

CERVIN VEGA.....
Dinlemeni şiddetle tavsiye ederim.....

Alfredo

7 Mart 2008; 15:48:30 

Cervin Vega ve B&W amerikan markaları iyidir. Gerçi ne dinleyeceğinle hoparlörlerin alakalı bir durumdur.

Magnat_HiFi

Sisteme Gözat

7 Mart 2008; 16:31:05 

quote:

Orjinalden alıntı: Alfredo

Cervin Vega ve B&W amerikan markaları iyidir. Gerçi ne dinleyeceğinle hoparlörlerin alakalı bir durumdur.

b&w amerikan markası değil, ingiliz markasıdır. b&w ile cerwin wegayı karşılaştırmak b&w'ye saygızılık olur kanaatindeyim.

Apple imac 24 inch alüminyum,H-IPS panel,1920*1200
Adobe After Effects cs3,photoshop cs3,Avid
İsim isme benzer cisim cisme benzer,geçmiş zaman olur ki hayal-i cihan değer.(Reşat Nuri Güntekin,Son Sığınak)
eniyiteknoloji

22 Mart 2008; 15:20:20 

YAMAHA SOAVA-1 3 YOLLU BAS-REFLEX KULE HOPARLÖR
YAMAHA NS LC-8 2 YOLLU BAS REFLEKS HOPARLÖR
Bu hoparlörleri incelemenizi tavsiye ederim

bodrumlu
Oronra

22 Mart 2008; 18:27:42 

Enstrüman ağırlıklı müziklerde büyük bas sürücülü hoperlorleri pek tavsiye edemem. Bir arkadaşın dediği gibi dinlediğin müzik tarzıda seçeceğin hoperlore gore farklılık gostericektir.

Şansen sinemada da başarılı olduğunu düşündüğüm Focal ve Dali yi klasik, jazz tarzı parçalar için şiddetle tavsiye ederim. B&W içinde aynı şeyler soylenir fakat bizzat dinlemediğimden bişi diyemicem.

Usher, JBL, Cervin gibi hop. leri pop ve muadili müzik dinlliyorsan tercih etmelisin bence. (Gerçi Usher ın bazı modellerinin klasik müziktede oldukça başarılı olduğuna sait oldum)

Aslında solenecek çok sey var en güzeli her zaman olduğu gibi dinleyeceğin müzik cd lerinden bir kaçını yanına alırak hi-fi magazalarını gezmen. Hem ampli konusunda hem hop. konusunda en güzeli cevabı bu şekilde bulacağına inanıyorum.

Ben fiyat/performan/kalite olarak DALI derim.

Sevgiler...

[C2D E6850 @ 3.0Ghz] - [ARCT.Freezer 7 Pro & ARCT. Silver 5] - [GigaByte P35-DQ6 Bearlake] - [Team Xtreem 2x1GB DDR2 800 @ 4-4-4-10] - [(250GB Seagate Baracuda 16MB NCQ SATA2) (160GB & 120GB Samsung Spinpoint SATA2)] - [Leadtek 8800GTS 640] - [Creative Audigy2 ZS] - [Acoustic Energy Aego M] - [Apple Cinema Display 20' LCD 1680x1050] - [Apple iPhone 1.1.4]
süper cüp

22 Mart 2008; 18:46:56 

cerwn vega steroya ve de sinemaya ikisinede tavsiye ederim şiddetle

saygıızlkda olmaz

xsoundx

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat