Şimdi Ara

hata kodu 8100030d msn e oturum açamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
26.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar başlıkta yazdığım hata kodu nedeniyle oturumu acamıyorum.
    mail ime girebiliyorum ama messenger acılmıyor.nedenini bilen var mı ?
    biri hackladı olsa mail acılmaz.ama acılıyor.yardım bekliyorum.

• İlk Çözüm Yolu : Bilgisayarınızın saat ayarı...
    MSN'i kapatın bilgisayarın saatini Gün /Ay / Yıl / Saat / Dakika olarak güncelleyin..
    Veya bios'a girip, biostan saat ayarını yapınız..

İkinci Çözüm Yolu :
    başlat >Çalıştır > regsvr32 softpub.dll girip enter diyoruz...

Üçüncü Çözüm Yolu :
    Kullandığınız antivirüs programlarının, hassaiyetinden emin olunuz.
    Eğer engelliyorsa izin veriniz, hangi antivirüs kullandığınızı bilemiyeceğim bunu tek tek antivirüslere göre anlatamayacağım,ama siz izin verdiğinden emin olana kadar bu işlemi hallediniz.
    Zone Alarm,Kaspersky gibi güvenlik programları kullanıyorsanız özellikle bu hata ile karşılaşmamanız çok nadir bir durum.
    Kullandığınız güvenlik programlarının eminimki izinliler listesi vardır,kesinlikle kontrol ediniz ve uygulayınız..

Dördüncü Çözüm Yolu :
    Msn > Araçlar > Seçenekler > Bağlantı > Bağlantı Sorun Gidericisi ( çalıştırın ) > verilen hatayı onarınız > size bir onay sorusu soracaktır; silmek için onaylayınız...

• quote:

Orjinalden alıntı: PembeKurbaga

İlk Çözüm Yolu : Bilgisayarınızın saat ayarı...
    MSN'i kapatın bilgisayarın saatini Gün /Ay / Yıl / Saat / Dakika olarak güncelleyin..

İkinci Çözüm Yolu :

Üçüncü Çözüm Yolu :
    Eğer engelliyorsa izin veriniz, hangi antivirüs kullandığınızı bilemiyeceğim bunu tek tek antivirüslere göre anlatamayacağım,ama siz izin verdiğinden emin olana kadar bu işlemi hallediniz.
    Zone Alarm,Kaspersky gibi güvenlik programları kullanıyorsanız özellikle bu hata ile karşılaşmamanız çok nadir bir durum.
    Kullandığınız güvenlik programlarının eminimki izinliler listesi vardır,kesinlikle kontrol ediniz ve uygulayınız..

Dördüncü Çözüm Yolu :
    Msn > Araçlar > Seçenekler > Bağlantı > Bağlantı Sorun Gidericisi ( çalıştırın ) > verilen hatayı onarınız > size bir onay sorusu soracaktır; silmek için onaylayınız...

hepsini denedim yine aynı.bilgisayarıma format attım sabah şimdi sorun oldu. ancak az önce nadir kullandımğım bir hesaptan girdim onda sorun yok. sadece bir hesabımda var bu sorun.

• arkadaşlar yardımcı olun benimkide acılmıyor ne yapmam lazım bende denedim olmuyor
  • çözüm yokmu? ebuddy ile oturum acıyoruz msn le girilmiyor.ne iştir bu böyle. ne denediysem fayda etmedi şimdi pire için yorgan yakmaya benzeyecek ama formatmı atsam yine saatlerimi alacak
  • arkadaslar 7,5 yükledim sorun yok ama ne biçim iş insan yenilik yapınca eski sorunları kaldırır bu sorun coğaltıyor hee eski sürümle calıstırıyoruz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PembeKurbaga

İlk Çözüm Yolu : Bilgisayarınızın saat ayarı...

İkinci Çözüm Yolu :

Üçüncü Çözüm Yolu :

Dördüncü Çözüm Yolu :

HİÇ BİRİ OLMADI GEÇİÇİ AÇILMIYO YAZIYO BİRAZ BEKLİCEM AKŞAMA AÇILMASA GEREKENİ YAPARIZ ARTIK YARDIMLAR İÇİN SAOLUN...

• Msn için winamp'dan ne dinliyorum eklentisi kurulu ise kaldırın.Sonra Microsoft Live Contac dosyasının içini silip msn'ni yeniden açın.
  • 11 Aralık
    Error: 8100030d Hata: 8100030d

If you are receving the error code 8100030d when signing into Messenger, do the following: Eğer, hata kodu 8100030d zaman Messenger giriş receving vardır aşağıdakileri yapın:
    1. Determine what version of Messenger is installed on the computer, and then upgrade Messenger if it is required: 1. Messenger'ın hangi sürümünü belirleyin Bilgisayarınızda ve sonra yüklü Messenger yükseltme eğer gereklidir:
    1.a. Click here to determine the most recent versions of Messenger for each operating system. 1.a. tıklayınız her işletim sistemi için Messenger'ın en son sürümlerini belirlemek için. If you are not running the latest version for your operating system, please install the most updated version. Eğer, en güncel sürümünü yüklemek lütfen işletim sistemi için en son sürümü yayınlanmıyor.
    2. Delete the cache files for Messenger. 2. Messenger için önbellek dosyalarını silin. Follow the steps below based on which version of Messenger you are using: Aşağıdaki adımları Messenger kullandığınız sürümünü dayalı izleyin:
    2.a. For MSN Messenger: 2.a. MSN Messenger için:
    2.ai If you are running Windows XP or Windows 2000 click Start, click Run, type cmd , and then click OK to open the command window. 2.ai Eğer 2000 Başlat'ı tıklatın, Çalıştır'ı tıklatın, cmd yazın ve sonra Windows XP veya Windows çalışan komut penceresi açmak için Tamam.
    2.a.ii. If you are running Windows 98 or Windows ME, click Start, click Run, type command , and then click OK. 2.a.ii. Eğer Tamam'ı tıklatın Windows 98 veya Windows ME, Başlat'ı tıklatın, Çalıştır'ı tıklatın, command yazın yayınlanıyor.
    2.a.iii. At the command prompt, type the following commands. 2.a.iii. Komut isteminde, aşağıdaki komutları yazın. After each command line, press ENTER: Her komut satırından sonra, ENTER tuşuna basın:

cd\ cd \
    cd %appdata%\microsoft cd% AppData% \ microsoft
    cd "msn messenger" cd "MSN Messenger"
    del /s listcache.dat Del / s listcache.dat
    2.b. For Windows Live Messenger: 2.b., Windows Live Messenger için:
    2.bi For Windows XP 2.bi Windows XP için
    Right click on the Start button and then click Explore to open Windows Explorer. On the Tools menu, click Folder Options. Click the View tab. In the Advanced settings list, select Show hidden files and folders under Hidden Files and Folders. Click to clear the Hide extensions for known file types check box . Click OK to close the Folder Options window. Başlat düğmesini sağ tıklatın ve sonra Araştır'ı tıklatın Windows Gezgini'ni açın. Araçlar menüsünde, Klasör Seçenekleri'ni tıklatın. Görünüm sekmesini tıklatın. Gelişmiş Ayarlar listesinde göster gizli dosyaları ve Gizli Dosya ve Klasörler altında klasörler. Tıklatın temizleyin Bilinen dosya türleri onay kutusunu için uzantıları gizle. Tamam'ı tıklatın Klasör Seçenekleri penceresini kapatmak için.
    Delete the Contacts Cache folder. Rehber Önbellek klasörü silin. To do so, right-click Start, and then click Explore to open the Windows Explorer window. In the Windows Explorer window, locate the folders below and delete all the files and folders inside them Böylece, Windows Explorer penceresi açmak için sağ tıklayın Başlat'ı ve sonra Araştır'ı tıklatın yapmak için. Windows Gezgini penceresinde, aşağıdaki klasörleri bulun ve tüm dosyaları ve klasörleri silmek içinde
    C:\Documents and Settings\ Your Windows logon name \Contacts\ Your Messenger e-mail address C: \ Documents and Settings \ Windows oturum açma adı \ İletişim \ Your Messenger e-posta adresi
    C:\Documents and Settings\ Your Windows logon name \Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts\ Your Messenger email address C: \ Documents and Settings \ Windows oturum açma adı \ Local Settings \ Application Data \ Microsoft \ Windows Live Rehber \ Your Messenger e-posta adresi
    Note: Windows Logon name is the logon name that you use to sign in to windows. Not: Windows Oturum adı, oturum açma adı olarak Windows oturum açmak için kullanın. Your Messenger email address is the address that you use to sign in to Messenger. Your Messenger e-posta adresi adresi olarak Messenger'da oturum açmak için kullanın.

2.b.ii. For Windows Vista 2.b.ii. Windows Vista için
    Click Start and then click Explore to open Windows Explorer. On the Organize menu, click Folder and Search Options. Click the View tab. In the Advanced settings list, select Show hidden files and folders under Hidden Files and Folders. Clear the Hide extensions for known file types check box. Click OK to close the Folder Options window. Başlat'ı tıklatın ve sonra Araştır'ı tıklatın Windows Gezgini'ni açın. Düzenle menüsünde tıklatın Klasör ve Arama Seçenekleri'ni. Görünüm sekmesini tıklatın. Gelişmiş Ayarlar listesinde göster gizli dosyaları ve Gizli Dosya ve Klasörler altında klasörler. Sifresiz uzantıları gizle için dosya türleri onay kutusunu bilinir. Tamam'ı tıklatın Klasör Seçenekleri penceresini kapatmak için.
    Delete the Contacts Cache folder. Rehber Önbellek klasörü silin. To do so, right-click Start, and then click Explore to open the Windows Explorer window. In the Windows Explorer window, locate the folders below and delete all the files and folders inside them. Böylece, Windows Explorer penceresi açmak için sağ tıklayın Başlat'ı ve sonra Araştır'ı tıklatın yapmak için. Windows Gezgini penceresinde, aşağıdaki klasörleri bulun ve tüm dosyaları ve klasörleri içinde silin.
    C:\Users\ Your Windows logon name \Contacts\ Your Messenger e-mail address C: \ Users \ Windows oturum açma adı \ İletişim \ Your Messenger e-posta adresi
    C:\Users\ Your Windows logon name \AppData\Local\Microsoft\Windows Live Contacts\ Your Messenger e-mail address C: \ Users \ Windows oturum açma adı \ AppData \ Local \ Microsoft \ Windows Live Rehber \ Your Messenger e-posta adresi
    Note: Windows Logon name is the logon name that you use to sign in to windows. Not: Windows Oturum adı, oturum açma adı olarak Windows oturum açmak için kullanın. Your Messenger email address is the address that you use to sign in to Messenger. Your Messenger e-posta adresi adresi olarak Messenger'da oturum açmak için kullanın.

3. Try to sign in to Messenger again. 3. Olarak Messenger'da yeniden oturum deneyin.
    The following additional steps to configure the AVG 8.0 software’s Web Shield component also helps in addressing the error. AVG 8,0 yazılım Web Sigortası bileşeni de hata ele yardımcı yapılandırmak için aşağıdaki adımları.
    1. 1. Open the AVG User Interface. Açık AVG Kullanıcı Arabirimi.
    2. 2. Double-click on the Web Shield component. Web Kalkanı bileşeni çift tıklayın.
    3. 3. Switch on the Instant Messaging tab. Ve Instant Messaging sekmesini açın.
    4. 4. Uncheck the Instant Messaging protection option. Işaretini kaldırın Anında Mesajlaşma koruma seçeneği.
    5. 5. Confirm changes by clicking the Save Changes button. Değişiklikleri Kaydet düğmesini tıklayarak değişiklikleri onaylayın.
    Note : In case the issue persists please try to deactivate the Web Shield component completely. Not: durumda sorunu lütfen tamamen Web Sigortası bileşeni devre dışı bırakmak için deneyin ederse. If it’s still not possible to connect to the Windows Live Messenger service and the AVG Firewall component is installed in the AVG program, please check its settings. Eğer hala Windows Live Messenger hizmeti ve bağlamak için AVG Firewall bileşeni AVG programda, lütfen ayarlarını kontrol yüklü mümkün değildir. Try to run the Configuration Wizard to configure the firewall component properly. Yapılandırmak için düzgün bir güvenlik duvarı bileşeni Yapılandırma Sihirbazı'nı çalıştırmayı deneyin. For illustrated instructions, please refer to this blog post: Resimli talimatları için, bu blog yazısı için bakınız:
    http://messenger-support.spaces.live.com/blog/cns!8B3F39C76A8B853F!14004.entryhttp://messenger-support.spaces.live.com/blog/cns!8B3F39C76A8B853F!14004.entry
    The above steps do not apply for free AVG 8.0 software users. Yukarıdaki adımları ücretsiz AVG 8,0 yazılım kullanıcılar için geçerli değildir.

• quote:

Varsayılan Windows Live Messengarda 8100030d Hatası

Pc de benim hesabım dısındaki tum hesabları acılıyordu ve benim hesabımda baska pcde acılıyordu.

Bu sorunla karşılaşan varsa benim yaptığım çözümü yazmak isterim belki faydası olabilir. Çünkü ben yaklaşık 2 saattir o sorunla uğraştım ve nihayetinde çözüldü. Önce saatin ordaki msn simgesine çıkış deyip çıkın.

Sonra şu klasöre gidin:
    C://Document and Settings/Kullanıcı Hesabı/appdata/local/microsoft/Windows Live Contact
    ve bu klasörün içindeki dosyaları silin.
    Sorun halledilmiş oluyor.

http://www.frmtr.com/msn-messenger-hata-kodu-kodlari-ve-cozumleri/1306105-msn-messenger-8100030d-hata-kodu-ve-cozumu.html

F o r u m T R den forumsu23 nickli arkadaşımızdan alıntıdır. Kendisine teşekkür ederim.

• Msn çoklu açma falan ek bir program kurduysan kaldır . Çoklu Oturum açma programı falan . Msn Plus'ın içinde var çoklu oturum özelliği
  • kesin çözüm

http://windowsum.com/windows-7/cozumler/messenger-hata-kodu-8100030d/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WVdestek -- 7 Eylül 2009; 8:26:04 >
  • Önce sağ alt köşeden kapat sonra
    C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts içerisindeki oturum açan kullanıcıların dosyalarını sil
  • quote:

Orjinalden alıntı: designxtech

Önce sağ alt köşeden kapat sonra
    C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\Microsoft\Windows Live Contacts içerisindeki oturum açan kullanıcıların dosyalarını sil

kardeşim allah razı olsun senden..düzeldi ander sonunda...çok sağol
  • arkadaşlar siliorum contac dosyasının içindekileri msnden atıor beni msn sonra yeniden oluşuyor içi sildiklerim geri gelior
  • AYNI SORUNU BEN DE YAŞADIM
    COMBOFIX HALLEDİYOR
    HİÇ UĞRAŞMAYIN
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.