Wenomun dediği jelatini ben de çıkardım. Daha önce farketmiştim ama sese ne etkisi olacak diye aldırış etmemiştim. Yanılmışım. Jelatini çıkarınca çıkardığı ses biraz azaldı. Şimdi nispeten daha rahat. Haberiniz ola
Bende Yük Altında Max 120 Anlamadım gitti bu high power bizi kekledimi ne ? Sistemde E6750 İşlemci Asus P5K-E Anakart 8 Tane Fan Raid Vs var Ama Yinede 120w Gecemedim. Benim İngilizcem Zayıf Bir arkadas Zahmet edip Şu sorunları High power İleti versede neymiş neyin nesiymiş bir öğrenelim.
Arkadaşlar Akortek le yazışmalarım sonucu şöyle bir ileti aldım.Ben değerlendirmeyi düşünüyorum.Psu yu göndereceğim, ses sorunu yasadıgını düşünen arkadaşlar bence ilk olarak bu aksiyonu almalı.Kargoyuda akortek ödüyor olacak.Konu ile ilgili akortekin forumunda yazdıgım soruna karsılık cevabı ve gönderi adresini bulabilirsiniz.
Ya takarlarsa kocaman dandik fanı olacağı bu tabi benim 4 sene önce aldığım 350w psu vardı hem önde hem arkada fanları vardı yemin ederim bunun yaptığı sesin yarısını yapmıyordu şimdi ben birtane manuel kasa fan kontrolcüsü alacam arkadaşlar anakart p35c-ds3r hangisini alıyım birde aldık diyelim bu psu'nun fanını kontrol edermiki??
çıldırıcam yahuu. sabah kalkiyorum güzel bir psu görüyorum heh tamam bu süper diyorum yorumlari okuyuncaya kadar aksam oluyo psu'dan vazgeciyorum. gecem gündüzüme karişti 1 hafta oldu daha psu secemedim
fsp Blue storm II 800 watt ı dinledim bendeki high power la karsılastırdım inanılmaz fark var fsp ses konusunda tatminkar.Ama 800 watt ı karsılastırdıgımı tekrar belirteyim.Daha düşük watt larda farklı fan kullanırlar mı bilemem, sonuçta maliyet...
fsp Blue storm II 800 watt ı dinledim bendeki high power la karsılastırdım inanılmaz fark var fsp ses konusunda tatminkar.Ama 800 watt ı karsılastırdıgımı tekrar belirteyim.Daha düşük watt larda farklı fan kullanırlar mı bilemem, sonuçta maliyet...
alınacaksa FSP alınacak sanırım.gerçi son dönemde LC powerde atak yaptı ama bakalım daha araştırıyoruz
Asus P5Q3-Deluxe/Intel Q6600/Sunbeam Core-Contact CPU Freezer/AKASA 12CM CRYSTAL CLEAR 4-MAVİ LED/ MSI R4850 /CORSAIR TWIN3X2048 2GB DDR3 /Samsung 250 GB HDD SATA II NCQ 16 MB /THERMALTAKE SOPRANORS 101 PENCERELİ/ LG 20X DVD-RW Double Layer Siyah SATA /Creative Fata1ity 1010 Gamer Mouse/ A4 Tech X7-G800 Q-TR PS-2 Gamer Klavye/ Steelseries Qck Mouse Pad / FSP EPSILON 700W PSU / SAMSUNG 932GW 19' LCD Wide Screen MONİTÖR 2 MS Siyah
Fsp blue storm 2 ile inanılmaz fark varsa aynı ses düzeyinden bahsetmiyoruz sanırım sizinle. Benim dediğim be quiet dan sesli olması. Yoksa Lc power 550w silent giant kullandım daha önce de belirttiğim gibi ondan sessiz. Forum ahalisi tarafından yanlış anlaşılmayım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MavidevEx -- 31 Mayıs 2008; 14:18:06 >
Acep bizim bu highpower 560w ile 4.2 ghz OC li e8400 / His iceq hd3870 turbo / gecube hd 3870x2 / maximus formula anakart 'ı komple çalıştırabilirmiyiz. Yeter mi yani?
E8400@3.6ghz (stock cooler) | Asus Maximus Formula | 2x1 Team Xteem 800mhz @ 1050 mhz | Zotac 9800GTX Amp! Edition | Samsung 500GB HDD | Acer 19'' LCD | HighPower 560W PSU | ThermalTake VH6000BWS Case | Microlab FC-861 5+1
Kesinlikle evet. Sistemler bizim sandığımız ya da ekran kartı kutuları üzerinde yazanlar kadar çekmiyor. Ama söylediğiniz sistem sağlam,siz yine de iyi araştırın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MavidevEx -- 31 Mayıs 2008; 19:34:05 >
Bu bahsettiğin jelatin psu nun içindeki midir.Ozaman psu yu açmış olman lazım.Bu arada aynı jelatinden bahsdiyorsak onun orda olmasının ne anlamı var anlamadım baska power larda görmedim...
quote:
Orjinalden alıntı: MavidevEx
Wenomun dediği jelatini ben de çıkardım. Daha önce farketmiştim ama sese ne etkisi olacak diye aldırış etmemiştim. Yanılmışım. Jelatini çıkarınca çıkardığı ses biraz azaldı. Şimdi nispeten daha rahat. Haberiniz ola
Bahsedilen jelatin fanın grillindeki high power logosu üzerindeki jelatin. Yoksa psuyu acmadım. Fanda da psu fanı diye bir şey yok zaten. Kasa fanı alıp takacaksın.
Görüntüsü gayet iyi bir power ama forumlarda dolaşan 120 watt sabit gösterme olayı yüzünden ve piyasada nispeten yeni bir marka olduğundan öneremiyorum kimseye. Bir de arıza durumunda garanti prosedürü , süresi vs nasıldır ? Bu konu hakkında bilgisi olan var mı ??
yarın kargoya veriyorum psu yu akortek e gönderiyorum.Cumaya kadar elime gecer umarım. Gelişmeleri paylaşırım.Aynı şekilde gönderirlerse tornavidam ve ben devreye girer artık ...
Görüntüsü gayet iyi bir power ama forumlarda dolaşan 120 watt sabit gösterme olayı yüzünden ve piyasada nispeten yeni bir marka olduğundan öneremiyorum kimseye. Bir de arıza durumunda garanti prosedürü , süresi vs nasıldır ? Bu konu hakkında bilgisi olan var mı ??
Şu testin yapılış anında 400 Watt civarı göteriyordu powerwatcher.