Canon MP610 mu? Epson RX685 mi? HP C6280 mi? (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Yazıcı/Tarayıcı

excellence -> Canon MP610 mu? Epson RX685 mi? HP C6280 mi? (1 Mart 2008; 9:38:58)

Çok fonksiyonlu bir yazıcı alacağım ama Canon MP610 , Epson RX685 ve HP C6280 arasında kararsız kaldım doğrusu.[sm=ssss.gif]
Her üçününde üstün özellikleri var.Yaklaşık 1 aydır bu yazıcılarla ilgili forumlarda okumadığım yazı neredeyse kalmadı diyebilirim.Canon MP610 için bayağı bir şeyler yazılmış ama tam doyurucu bilgiler mevcut değil.Epson RX685 ve HP C6280 içinse pek bir bilgi yok neredeyse.[sm=bawling.gif]
Yazıcılarla ilgili merak ettiğim konular:
1-Kartuşları dolum yapılabiliyor mu?Yapılabiliyorsa bile problem oluyor mu?Çıktı sonuçları iyi oluyor mu?
2-Sürekli mürekkep besleme sistemi takılabiliyor mu?
3-Tarayıcı kaliteleri nasıl?Tarama sistemleri CCD mi yoksa CIS mı?Tarayıcı ışıkları LED mi?Floresan mı?Xenon mu?
4-Vista driverları var mı?Yazıcı ile gelen kendine özgü yazılımların kullanımında Vista'da sorun çıkıyor mu?
Özellikle bu yazıcıları kullanmış veya kullanıyor olan arkadaşların cevaplarını sabırsızlıkla bekliyorum...

MuSoniC -> Cevap: Canon MP610 mu? Epson RX685 mi? HP C6280 mi? (1 Mart 2008; 10:45:10)

Bende MP610 var ve çok memnunum baskı kalitesi, hızı, tarayıcı, fotokopi özellikleri hepsi de çok iyi.
Eminim ki içlerinden en iyi cihaz budur.
soruların cevabına gelince;
1- MP610'un kartuşları çipli olduğundan dolum yapılamıyor fakat kartuşları çok pahalı değil ortalama 22 ytl civarı ve en önemlisi hangi renk biterse onu alıyorsun 5 kartuş var toplamda.

2- Takılamıyor, bildiğim kadarıyla epson'a takılabiliyor.

3- Tarayıcı kalitesi mükemmel diyebilirim, zaten maksimum 9600x4800 dpi çözünürlüğünde tarıyor ve bu hiçbir cihazda yok, ancak tarama sistemini tam bilmiyorum büyük ihtimal CCD'dir ve tarayıcı ışığı da LED'dir.

4- İçinden Vista driverı çıkıyor yani vista ile %100 uyumlu.

excellence -> Cevap: Canon MP610 mu? Epson RX685 mi? HP C6280 mi? (1 Mart 2008; 15:51:38)

MuSonic verdiğin bilgiler için teşekkür ederim.Bu arada tarayıcı sisteminin CCD değil CIS olduğunu tespit ettim.Ama sen kalite konusunda iyi olduğunu söylüyorsun,o zaman problem yok demektir.
Ben yabancı sitelerde MP610'un orjinal kartuşları için yeniden dolum setleri satıldığını ve dolumdan sonra nasıl reset yapıldığını anlatan dökümanlar gördüm.Ama tabii ki bu ekipmanlar Türkiye'de var mı?Varsa nerede satılır bununla ilgili bilgi bulamadım.
Geçenlerde Vatan Bilgisayara gittiğimde oradaki satış elemanı MP610 için kartuşları dolum yapılabiliyor şeklinde bir bilgi vermişti,ama ben yine de senin gibi cihazı kullanan kişilerin bu işi daha iyi bileceğini düşünüyorum ve o yüzden kullanma deneyimi olanlardan özellikle tecrübelerini aktarmalarını istedim.
Ya bir de MP610'da USB girişi var mı?Yani Flash belleği takıp direkt resim bastırma şansımız var mı?

excellence -> Cevap: Canon MP610 mu? Epson RX685 mi? HP C6280 mi? (1 Mart 2008; 15:53:38)

MP610'un kartuş dolumuyla ilgili sitelerin adresini veriyorum[:(]

http://cartridge-supersaver.co.uk/cartridge/KB12C-637-color-ink-cartridge-refill-kit.html
https://www.re-inks.com/Canon-classic-refill-kit-PIXMA-MP610.asp

Umarım bu setler en kısa sürede Türkiye'de de satışa sunulur...

excellence -> Cevap: Canon MP610 mu? Epson RX685 mi? HP C6280 mi? (1 Mart 2008; 16:39:07)

Epson RX685 ve HP C6280 kullanıcıları yok mu acaba?[sm=jawdown.gif]

excellence -> Cevap: Canon MP610 mu? Epson RX685 mi? HP C6280 mi? (1 Mart 2008; 21:51:58)

MuSonic arkadaşım sana bir sorum daha olacak!Bugüne kadar cihazı görme şansım olmadığından dolayı inceleyemedim de[:D]
Acaba Canon MP610'da Türkçe menü seçeneği var mı?

MuSoniC -> Cevap: Canon MP610 mu? Epson RX685 mi? HP C6280 mi? (2 Mart 2008; 11:34:54)

@excellence
Verdiğin linkte doldurma setlerini gördüm, aslında işe yarayabilir fakat problem çıkarma yani makine'nin çalışmama durumu da olabilir, ancak dolum yapılsa bile hem daha fazla mürekkep harcayacak bu da kartuşun daha çabuk bitmesine neden olur hem de baskı kalitesi düşecektir bence değmez. Ayrıca dolum setlerinin fiyatı çok da ucuz sayılmaz fakat yine daha karlı oluyor tabii. Eğer temin edebilirsen bi şekilde deneyebilirsin nasıl sonuç verdiğine.
Ancak orijinal kartuşları dediğim gibi çok aşırı pahalı değil, eğer istanbul'da oturuyorsan media markt'ta kartuş fiyatları 20-21 ytl. Ancak fotoğraf kağıtlarında durum tam tersi HP'ye nazaran hem daha pahalı hem de az.

Bu arada cihazın hem Türkçe kullanma kılavuzu hem de Türkçe menü seçeneği var. Ayrıca ön tarafta bir de USB girişi var ve oradan flash diskinizi bağlayabilirsiniz ve pictbridge destekli cihazdan doğrudan baskı da mümkün, tabii bluetooth adaptörü de bağlayabilirsiniz.

excellence -> Cevap: Canon MP610 mu? Epson RX685 mi? HP C6280 mi? (2 Mart 2008; 13:02:40)

Flash bellek takılabiliyor olması ve Türkçe menü olması gerçekten çok çok iyi.[:(]
Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.[:'(]

excellence -> Cevap: Canon MP610 mu? Epson RX685 mi? HP C6280 mi? (2 Mart 2008; 13:06:45)

Kesin kararımı Canon MP610 alma yönünde verdim.[sm=s15.gif]
Cihaz şu anda yaşadığım yerde yok ama en fazla 1 hafta içinde siparişle gelir dediler.
Cihazı alır almaz kullanım tecrübelerimi buraya yazıp konuyu merak edenlerle bilgilerimi paylaşacağım[sm=dirdir.gif]

MuSoniC -> Cevap: Canon MP610 mu? Epson RX685 mi? HP C6280 mi? (2 Mart 2008; 14:28:05)

quote:

Orjinalden alıntı: excellence

Flash bellek takılabiliyor olması ve Türkçe menü olması gerçekten çok çok iyi.[:(]
Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.[:'(]

rica ederim, iyi bir seçim yaptınız bence mp610 sizi fazlasyla memnun edecektir. Hepsiburada.com'dan alabilirsiniz aslında istediğiniz yere anında ulaştırırlar.

MuSoniC -> Cevap: Canon MP610 mu? Epson RX685 mi? HP C6280 mi? (2 Mart 2008; 14:35:36)

Az önce usb girişinden flash bellek taktım ve hata verdi. "Aygıt uyumsuz olabilir. Aygıtı çıkarın ve bağlı aygıtla birlikte gelen el kitabını denetleyin." diye bi yazı çıktı
yani flash belleği tanımadı fakat belki benden kaynaklanan bi sorun da olabilir. Forumda başka MP610 kullanan birine sorarsanız belki o yardımcı olabilir.

excellence -> Cevap: Canon MP610 mu? Epson RX685 mi? HP C6280 mi? (2 Mart 2008; 15:34:11)

Belki de USB girişi sadece PictBridge uyumlu fotoğraf makinaları içindir.Aslında USB Flash belleği tanımaması çok da önemli değil bence.Nasıl olsa bilgisayara kopyalamıyor muyuz zaten fotoğraflarımızı,flash bellekten bilgisayara kopyalar ve oradan yazdırırız.
MuSoniC sana bir kaç şey daha sormak istiyorum aslında!
Hiç Printable CD veya DVD üzerine baskı yaptın mı?Yaptıysan sonuçlar nasıl?
Yazıcı ile gelen kurulum CD'sinde hangi yazılımlar var ve ne işe yarıyorlar?
Bir de tarayıcıda yazı tarattığımız zaman bunu MS Office Word'e aktaran bir OCR yazılımı gelen CD'nin içinde var mı?Gerçi bende Abbyy Fine Reader 8.0 sürümü var ama yine de merak ettim Canon'a özel böyle bir yazılım var mı diye?

MuSoniC -> Cevap: Canon MP610 mu? Epson RX685 mi? HP C6280 mi? (2 Mart 2008; 18:44:05)

quote:

Belki de USB girişi sadece PictBridge uyumlu fotoğraf makinaları içindir.Aslında USB Flash belleği tanımaması çok da önemli değil bence.Nasıl olsa bilgisayara kopyalamıyor muyuz zaten fotoğraflarımızı,flash bellekten bilgisayara kopyalar ve oradan yazdırırız.
MuSoniC sana bir kaç şey daha sormak istiyorum aslında!
Hiç Printable CD veya DVD üzerine baskı yaptın mı?Yaptıysan sonuçlar nasıl?
Yazıcı ile gelen kurulum CD'sinde hangi yazılımlar var ve ne işe yarıyorlar?
Bir de tarayıcıda yazı tarattığımız zaman bunu MS Office Word'e aktaran bir OCR yazılımı gelen CD'nin içinde var mı?Gerçi bende Abbyy Fine Reader 8.0 sürümü var ama yine de merak ettim Canon'a özel böyle bir yazılım var mı diye?

evet usb ile sadece pictbridge özellikli makine ve bluetooth bağlayabiliyorsun.
Daha önce hiç cd ya da dvd'ye baskı yapmadım ancak ilk fırsatta deneyecem, onu yapabilmen için printable cd almak gerekiyor, ancak canon'un ana başlığında bi arkadaş MP600 ile denemiş ve gayet iyi oldu demişti (MP600 ile MP610 hemen hemen aynı cihaz). Ayrıca youtube'da bununla ilgili bi video var izle istersen.

http://www.youtube.com/watch?v=CRnZU1EPJKo

İçinden çıkan yazılımlar ise şöyle;

My Printer.... yazıcının durumunu, yazıcı ayarlarını kartuş durumunu kağıt kaynağını, trouble shooting falan bakabiliyorsun, değiştirebiliyorsun.

MP Navigator EX 1.0... bununla belge ve fotoğrafları tarayabilir aynı zamanda hafıza kartından da tarayabilirsin bu programla

Scansoft Omnipage SE4.... bununla taradığın belge ve fotoğrafları istediğin formata dönüştürebilirsin ( yani MS word formatına falan)

Easy PhotoPrint EX... bu programla fotoğraf yazdırabilir, fotoğrafları düzenleyebilir, geliştirebilirsin. Ayrıca etiket hazırlama, dvd/cd kapağı hazırlama, takvim hazırlama, albüm gibi değişik uygulamalar yapabilirsin.

İçinden bir de detaylı kullanım kılavuzu çıkıyor. Ekstradan gerekli olan bir program yok bence, tabii bu kullanıcıya göre değişir.

excellence -> Cevap: Canon MP610 mu? Epson RX685 mi? HP C6280 mi? (3 Mart 2008; 21:16:14)

Selam arkadaşlar...[:)]
Bugün akşam itibariyle Canon MP610'u almış bulunmaktayım...[:(]
En kısa sürede yazıcıyla ilgili deneyimlerimi sizlerle paylaşacağım[sm=s18.gif]

excellence -> Cevap: Canon MP610 mu? Epson RX685 mi? HP C6280 mi? (3 Mart 2008; 21:26:52)

Sayın MuSoniC arkadaşım;
Vista ile %100 uyumlu demiştin ama ürün kutusunun üzerindeki Yazılım uyum tablosunda Easy-PhotoPrint EX ; MP Navigator EX ve CD-LabelPrint yazılımlarının karşılarında sadece XP'nin altına denk gelen kısımda tik işaretleri var,Vista ve 2000'e denk gelen kısımlar boş![sm=help.gif]
Acaba ben tabloyu yanlış mı yorumladım?Tablodaki tik işaretleri Windows Vista,XP ve 2000'in her üçünü de mi kapsıyor anlamına geliyor?
Şu an bilgisayarımda Vista kurulu olmadığı için deneyemiyorum ama bu yazılımları sen Vista'da bizzat denedin mi?

excellence -> Cevap: Canon MP610 mu? Epson RX685 mi? HP C6280 mi? (3 Mart 2008; 22:49:54)

Herkese selam.Yazıcıyı bilgisayarıma bağladım ve kullandım.İlk izlenimlerim çok iyi;
1-Yazıcı kalitesi A4 kağıdında çok iyi ama henüz foto çıktısı almadım
2-CD ve DVD üzerine baskı yaptım.Gerçekten çok güzel ama CD ve DVD'nin markaları farklı olduğu için üzerlerindeki resim kaliteleri farklı oldu.Verbatim,Fuji ve Memorex denedim.En güzel sonucu Verbatim ile aldım.
3-Tarayıcı kalitesi harika diyebilirim.Daha önce bir çok arkadaşımın yazıcısında tarama yaptırıp denedim ama böylesine net tarayanını görmemiştim.

Bir kez daha şiddetle Canon MP610'u herkese tavsiye ediyorum.[:'(]

ilhami74 -> Cevap: Canon MP610 mu? Epson RX685 mi? HP C6280 mi? (3 Mart 2008; 23:06:45)

excellence hayırlı olsun mp 610 u kaç ytl ye ve nereden aldın...
quote:

Herkese selam.Yazıcıyı bilgisayarıma bağladım ve kullandım.İlk izlenimlerim çok iyi;
1-Yazıcı kalitesi A4 kağıdında çok iyi ama henüz foto çıktısı almadım
2-CD ve DVD üzerine baskı yaptım.Gerçekten çok güzel ama CD ve DVD'nin markaları farklı olduğu için üzerlerindeki resim kaliteleri farklı oldu.Verbatim,Fuji ve Memorex denedim.En güzel sonucu Verbatim ile aldım.
3-Tarayıcı kalitesi harika diyebilirim.Daha önce bir çok arkadaşımın yazıcısında tarama yaptırıp denedim ama böylesine net tarayanını görmemiştim.

Bir kez daha şiddetle Canon MP610'u herkese tavsiye ediyorum.[:'(]

Eloir -> Cevap: Canon MP610 mu? Epson RX685 mi? HP C6280 mi? (3 Mart 2008; 23:17:33)

quote:

Selam arkadaşlar...[:)]
Bugün akşam itibariyle Canon MP610'u almış bulunmaktayım...[:(]
En kısa sürede yazıcıyla ilgili deneyimlerimi sizlerle paylaşacağım[sm=s18.gif]

doğru bir karar vermişsin, tebrikler.

kartuş ile ilgili olarak; dolankartus'ta uyumlu kartuslar var. ancak orjinal kartus uygun fiyatlı olduğu için ben dolum yoluna henüz gitmedim.

MuSoniC -> Cevap: Canon MP610 mu? Epson RX685 mi? HP C6280 mi? (4 Mart 2008; 14:07:03)

quote:

Sayın MuSoniC arkadaşım;
Vista ile %100 uyumlu demiştin ama ürün kutusunun üzerindeki Yazılım uyum tablosunda Easy-PhotoPrint EX ; MP Navigator EX ve CD-LabelPrint yazılımlarının karşılarında sadece XP'nin altına denk gelen kısımda tik işaretleri var,Vista ve 2000'e denk gelen kısımlar boş![sm=help.gif]
Acaba ben tabloyu yanlış mı yorumladım?Tablodaki tik işaretleri Windows Vista,XP ve 2000'in her üçünü de mi kapsıyor anlamına geliyor?
Şu an bilgisayarımda Vista kurulu olmadığı için deneyemiyorum ama bu yazılımları sen Vista'da bizzat denedin mi?

Kusura bakmayın şimdi gördüm yazınızı. Öncelikle hayırlı olsun en iyi seçimi yapmışsınız güle güle kullanınız.
Yazınızda hangi tabloyu kastettiğinizi anlamadım çünkü yazıcının kutusunu attım ancak içinden çıkan CD-1 ve CD-2 hem vista hem XP hem de macintosh ile uyumludur zaten kutunun içinden çıkan kurulum şemasında yazıyor windows Vista diye, dolayısıyla içinden çıkan tüm programlarda vista ile uyumlu olacaktır. Bende vista olmadığı için deneme şansım yok fakat uyumlu olacağından eminim.
O tablo'daki tik işaretleri de anladığım kadarıyla hangi windows yazılımını kullanıyorsanız onu işaretliyorsunuz. Yani eğer XP varsa XP'ye denk geleni; vista varsa vista'ya denk geleni işaretliyorsunuz.

excellence -> Cevap: Canon MP610 mu? Epson RX685 mi? HP C6280 mi? (4 Mart 2008; 19:50:47)

quote:

Orjinalden alıntı: ilhami74

excellence hayırlı olsun mp 610 u kaç ytl ye ve nereden aldın...

İlhami74 , Canon MP610'u Vatan'dan 378 YTL'ye aldım.

ayhan1095 -> Cevap: Canon MP610 mu? Epson RX685 mi? HP C6280 mi? (6 Mart 2008; 17:55:25)

Hayırlı olsun. fotoğraf çıktısı a[:o]ldın Mı ?

maxi_rocker -> Cevap: Canon MP610 mu? Epson RX685 mi? HP C6280 mi? (6 Mart 2008; 18:31:07)

ya bU canon mp610'u cd ve dvd üzerine baskı yapabilmek için düşünüyoruz.acaba bu konudaki fikirlerinizi yada fotoğraf ve videolarınız koyarsanız gerçekten çok minnettar olurum

MuSoniC -> Cevap: Canon MP610 mu? Epson RX685 mi? HP C6280 mi? (7 Mart 2008; 15:52:10)

quote:

Orjinalden alıntı: maxi_rocker

ya bU canon mp610'u cd ve dvd üzerine baskı yapabilmek için düşünüyoruz.acaba bu konudaki fikirlerinizi yada fotoğraf ve videolarınız koyarsanız gerçekten çok minnettar olurum

cd üzerine baskı hakkında bi video

excellence -> Cevap: Canon MP610 mu? Epson RX685 mi? HP C6280 mi? (15 Mart 2008; 23:11:25)

MP610'un kartuş dolumlarıyla ilgili bir link veriyorum:
http://www.inkjet-cartridges.co.uk/bubblejet.htm

Ve kartuş resetleme link'i:
http://www.mobildolum.com/content/view/38/35/

Benim henüz kartuşlarım bitmediği için dolum ve resetleme yöntemlerini deneme şansım olmadı ama merak eden arkadaşlara bilgi olması için bu link'leri verdim.[sm=s18.gif]

maxi_rocker -> Cevap: Canon MP610 mu? Epson RX685 mi? HP C6280 mi? (16 Mart 2008; 23:04:50)

ben mp610 ile aşağıdaki linkteki cdlerin üzerine baskı yapabilir miyim?

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=113&productid=bs5828

MuSoniC -> Cevap: Canon MP610 mu? Epson RX685 mi? HP C6280 mi? (17 Mart 2008; 14:51:11)

quote:

Orjinalden alıntı: maxi_rocker

ben mp610 ile aşağıdaki linkteki cdlerin üzerine baskı yapabilir miyim?

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=113&productid=bs5828

Elbette yapabilirsiniz, printable olduğu sürece her cd/dvd'ye baskı yapılabilir. Tabii her marka için farklı sonuçlar verebilir cd'nin kalitesine göre değişir, bildiğim kadarıyla en iyi sonuç Verbatim cd'lerinde veriyor.

bultar -> Cevap: Canon MP610 mu? Epson RX685 mi? HP C6280 mi? (2 Nisan 2008; 16:28:56)

mp610 la beraber Film Adaptoru geliyormu ? Hepsiburada var diyor Vatan Pc ise yok hangisi dogru ?

MuSoniC -> Cevap: Canon MP610 mu? Epson RX685 mi? HP C6280 mi? (2 Nisan 2008; 17:26:21)

film adaptörü yok ancak dvd baskı aparatı var.

HORSY_TMR -> Cevap: Canon MP610 mu? Epson RX685 mi? HP C6280 mi? (18 Nisan 2008; 2:12:54)

BENDE CANON MP610 İLE EPSON RX685 ARASINDA KALDIM.TAMAM ANLAŞILDI MP610 DAHA ÜSTÜN BİR MAKİNE ANCAK BU ORTADAKİ EKRAN TARAYICIYI KULLANIRKEN Bİ SORUN ÇIKARIYO MU?

MuSoniC -> Cevap: Canon MP610 mu? Epson RX685 mi? HP C6280 mi? (18 Nisan 2008; 14:40:45)

quote:

Orjinalden alıntı: HORSY_TMR

BENDE CANON MP610 İLE EPSON RX685 ARASINDA KALDIM.TAMAM ANLAŞILDI MP610 DAHA ÜSTÜN BİR MAKİNE ANCAK BU ORTADAKİ EKRAN TARAYICIYI KULLANIRKEN Bİ SORUN ÇIKARIYO MU?

ortadaki ekran tarayıcıya ne gibi bi sorun çıkarabilir ki? ben kullanıyorum ve hiçbir sorun yok.

ExECaLiBuR -> Cevap: Canon MP610 mu? Epson RX685 mi? HP C6280 mi? (18 Nisan 2008; 16:25:40)

mürekkepli yazıcı denildiğinde canonu tek geçerim. model olarak pixma serilerinin hepsi ayrı bir güzel. mp610 bir önceki versiyonun makyajlı hali. bu yazıcıyla birlikte dolan kartuş temin edildiğinde F/P oranı oldukça iyi oluyor. [sm=ok.gif]

HORSY_TMR -> Cevap: Canon MP610 mu? Epson RX685 mi? HP C6280 mi? (18 Nisan 2008; 18:23:47)

quote:

Orjinalden alıntı: MuSoniC

quote:

ortadaki ekran tarayıcıya ne gibi bi sorun çıkarabilir ki? ben kullanıyorum ve hiçbir sorun yok.

ORTADAKİ EKRAN HAREKETLİ YA ONDAN SÖYLEDİM...Bİ DE TARAYICIDAN FOTOKOPİ BASARKEN FALAN NASIL OLUYOR NERDEN AÇILIYO KAPAK ?

MuSoniC -> Cevap: Canon MP610 mu? Epson RX685 mi? HP C6280 mi? (18 Nisan 2008; 23:08:07)

quote:

quote:

quote:

ORTADAKİ EKRAN HAREKETLİ YA ONDAN SÖYLEDİM...Bİ DE TARAYICIDAN FOTOKOPİ BASARKEN FALAN NASIL OLUYOR NERDEN AÇILIYO KAPAK ?

yok hocam ekranın hiç bi sıkıntısı yok, fotokopi çekeceğin zaman üst tarafı elinle kaldırıyorsun sonra kağıdı koyduktan sonra tekrar kapat.

HORSY_TMR -> Cevap: Canon MP610 mu? Epson RX685 mi? HP C6280 mi? (19 Nisan 2008; 0:33:24)

quote:

quote:

quote:

quote:

yok hocam ekranın hiç bi sıkıntısı yok, fotokopi çekeceğin zaman üst tarafı elinle kaldırıyorsun sonra kağıdı koyduktan sonra tekrar kapat.

HOCAM MADEM ÖYLE DİYOSUN ALDIM GİTTİ...YANLIZ RX 685 İÇİN AYIRDIĞIM PARAYA BAYA EKLEME YAPMAM GEREKÇEK....YANLIZ Bİ SORUM DAHA OLCAK MP 610 UN BASKI ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 9400 KÜSÜRLERDE OLDUĞU HALDE NEDEN RX685 DAHA KALİTELİ BASKI VERDİĞİ İDDAA EDİLİYO BİÇOK KİŞİ TARAFINDAN ????[sm=alala.gif]

cescesor -> Cevap: Canon MP610 mu? Epson RX685 mi? HP C6280 mi? (19 Nisan 2008; 13:14:05)

Merhaba,

Konu başlığında adı geçen Epson ve HP yazıcıların kartuşlarını doldurup kullanabilmek için kolay dolum kartuşlarıyla değiştirmek gerekiyor fakat Canon MP610'un orjinal kartuşlarını değiştirmeden doldurabilirsiniz. Dikkat edilmesi gereken şey Canon kartuşları uzun süre boş bekletmemek, çünkü Canon'un bütün kartuşlarındaki süngerler hava ile temas eder etmez kurumaya meğilli üretiliyor.

MuSoniC -> Cevap: Canon MP610 mu? Epson RX685 mi? HP C6280 mi? (19 Nisan 2008; 13:55:55)

quote:

HOCAM MADEM ÖYLE DİYOSUN ALDIM GİTTİ...YANLIZ RX 685 İÇİN AYIRDIĞIM PARAYA BAYA EKLEME YAPMAM GEREKÇEK....YANLIZ Bİ SORUM DAHA OLCAK MP 610 UN BASKI ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ 9400 KÜSÜRLERDE OLDUĞU HALDE NEDEN RX685 DAHA KALİTELİ BASKI VERDİĞİ İDDAA EDİLİYO BİÇOK KİŞİ TARAFINDAN ????[sm=alala.gif]

EPSON STYLUS PHOTO RX685

Baskı Hızı(dakikada)........... 40 sayfa siyah beyaz, 40 sayfa renkli, 12 saniyeye kadar 10x15 fotoğraf baskısı
Baskı Çözünürlüğü............... 5760x1440 dpi ye kadar
Kağıt Besleme Kapasitesi.............. 120 Sayfa
Tarayıcı Çözn. Optik/ Max............... 1200X2400 dpi ye kadar
Kağıt Seçenekleri................ A4,A6, A5, B5
Kartuş Sayısı............... 6
LCD Ekran................. Var, 6.3cm
Harici Bağlantı............... USB 2.0
Harici Bağlantı................. PictBridge
Yazıcı Ek Özellikleri................. Digital Hafıza KartYuvası
Yazıcı Ek Özellikleri............... CD/DVD Baskısı

Ölçüler (Ağırlık/YxGxD).............. 12 Kg. / 237 x 446 x 432 mm

Uyumlu İşletim Sistemleri.............. Windows 98SE* / ME* / 2000 / XP / XP-x64 / Vista, Mac OS 10.2.8 ve
üstü

CANON PIXMA MP610

Baskı Hızı(dakikada).............. 31 sayfa siyah, 24 sayfa renkli
Baskı Çözünürlüğü.............. 9600x2400 dpi ye kadar
Kağıt Besleme Kapasitesi............. 150 sayfa
Fotokopi Çözünürlüğü................ 1200X1200 dpi
Küçültme/Büyültme............ %25-%400
Tarayıcı Çözn. Optik/ Max.............. 4800x9600 dpi ye kadar
Tarayıcı Renk Derinliği............. 48Bit
Kağıt Seçenekleri............... A4, B5, A5
Kağıt ağırlığı............... 64-105 g/m²
LCD Ekran................ Var
Harici Bağlantı................. USB 2.0
Harici Bağlantı............... PictBridge
Yazıcı Ek Özellikleri............... Digital Hafıza KartYuvası
Yazıcı Ek Özellikleri.............. CD/DVD Baskısı
Yazıcı Ek Özellikleri.............. Dokunmatik İşletim Paneli
Yazıcı Ek Özellikleri.............. Çift taraflı baskı-dublex
Ölçüler (Ağırlık/YxGxD).............. 10 Kg. / 188 x 450 x 389 mm
Uyumlu İşletim Sistemleri............. Windows Vista / Windows XP SP1, SP2 / Windows 2000
Professional SP2, SP3, SP4 Mac OS X v.10.2.8 - v.10.4

Gerek baskı çözünürlüğü ve gerekse tarayıcı çözünürlüğü olarak daha üstün bi cihaz hele ki tarayıcısı çok çok iyi. RX685'in baskı kalitesinin daha iyi olduğunu ben şahsen duymadım ancak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki MP610 barındırdığı tüm özelliklerin hakkını fazlasıyla veriyor. Baskı kalitesi mükemmel ve ayrıca fiyat olarak çok da bi fark yok, aralarında 30-40 ytl gibi bi fark var.

HORSY_TMR -> Cevap: Canon MP610 mu? Epson RX685 mi? HP C6280 mi? (19 Nisan 2008; 21:16:05)

quote:

quote:

EPSON STYLUS PHOTO RX685

Baskı Hızı(dakikada)........... 40 sayfa siyah beyaz, 40 sayfa renkli, 12 saniyeye kadar 10x15 fotoğraf baskısı
Baskı Çözünürlüğü............... 5760x1440 dpi ye kadar
Kağıt Besleme Kapasitesi.............. 120 Sayfa
Tarayıcı Çözn. Optik/ Max............... 1200X2400 dpi ye kadar
Kağıt Seçenekleri................ A4,A6, A5, B5
Kartuş Sayısı............... 6
LCD Ekran................. Var, 6.3cm
Harici Bağlantı............... USB 2.0
Harici Bağlantı................. PictBridge
Yazıcı Ek Özellikleri................. Digital Hafıza KartYuvası
Yazıcı Ek Özellikleri............... CD/DVD Baskısı

Ölçüler (Ağırlık/YxGxD).............. 12 Kg. / 237 x 446 x 432 mm

Uyumlu İşletim Sistemleri.............. Windows 98SE* / ME* / 2000 / XP / XP-x64 / Vista, Mac OS 10.2.8 ve
üstü

CANON PIXMA MP610

Baskı Hızı(dakikada).............. 31 sayfa siyah, 24 sayfa renkli
Baskı Çözünürlüğü.............. 9600x2400 dpi ye kadar
Kağıt Besleme Kapasitesi............. 150 sayfa
Fotokopi Çözünürlüğü................ 1200X1200 dpi
Küçültme/Büyültme............ %25-%400
Tarayıcı Çözn. Optik/ Max.............. 4800x9600 dpi ye kadar
Tarayıcı Renk Derinliği............. 48Bit
Kağıt Seçenekleri............... A4, B5, A5
Kağıt ağırlığı............... 64-105 g/m²
LCD Ekran................ Var
Harici Bağlantı................. USB 2.0
Harici Bağlantı............... PictBridge
Yazıcı Ek Özellikleri............... Digital Hafıza KartYuvası
Yazıcı Ek Özellikleri.............. CD/DVD Baskısı
Yazıcı Ek Özellikleri.............. Dokunmatik İşletim Paneli
Yazıcı Ek Özellikleri.............. Çift taraflı baskı-dublex
Ölçüler (Ağırlık/YxGxD).............. 10 Kg. / 188 x 450 x 389 mm
Uyumlu İşletim Sistemleri............. Windows Vista / Windows XP SP1, SP2 / Windows 2000
Professional SP2, SP3, SP4 Mac OS X v.10.2.8 - v.10.4

Gerek baskı çözünürlüğü ve gerekse tarayıcı çözünürlüğü olarak daha üstün bi cihaz hele ki tarayıcısı çok çok iyi. RX685'in baskı kalitesinin daha iyi olduğunu ben şahsen duymadım ancak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki MP610 barındırdığı tüm özelliklerin hakkını fazlasıyla veriyor. Baskı kalitesi mükemmel ve ayrıca fiyat olarak çok da bi fark yok, aralarında 30-40 ytl gibi bi fark var.

SAĞOLASIN AKLIMDAKİ TÜM SORULAR GİTTİ...GEÇENDE DE BİZZAT CESSESOR MÜREKEBLERİNİN MERKEZİNE GİTTİM ÜSKÜDARDA...EVİMİN DİBİNDEYMİŞ HABERİM YOK...BİLGİ ALDIM...ORDAKİ BEYFENDİ ÇOK YARDIMCI OLDU...MP610 ÇOK İYİ OLDUĞUNU YANLIZ ORJİNAL KARTUŞTAN DOLUM YAPMANIN KOLAY DOLUM KARTUŞUNDAN DAHA KALİTELİ BASKI VERECEĞİNİ VE ÖNEMLİ OLANIN MÜREKKEP OLDUĞUNU SÖYLEDİ....BANA O GÜN ALDIĞI ÇIKTI ÖRNEKLERİNİ GÖSTERDİ GERÇEKTEN SÜPERDİ...

MuSoniC -> Cevap: Canon MP610 mu? Epson RX685 mi? HP C6280 mi? (20 Nisan 2008; 14:32:00)

Rica ederim umarım memnun kalırsanız, aslında kartuşları orijinal doldurmak en iyisi çünkü hem baskı kalitesi düşüyor hem de kartuşları çipli olduğundan bi müddet sonra yazmayabiliyor (M610'u doldurma kartuşla kullanan var bu forumda bu konu hakkında daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz). Ayrıca Canon'un en büyük avantajı kartuş fiyatlarının çok pahalı olmaması, ortalama olarak 23 ytl'ye alabilirsiniz.

erkannhl -> Cevap: Canon MP610 mu? Epson RX685 mi? HP C6280 mi? (21 Nisan 2008; 0:23:16)

quote:

Rica ederim umarım memnun kalırsanız, aslında kartuşları orijinal doldurmak en iyisi çünkü hem baskı kalitesi düşüyor hem de kartuşları çipli olduğundan bi müddet sonra yazmayabiliyor (M610'u doldurma kartuşla kullanan var bu forumda bu konu hakkında daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz). Ayrıca Canon'un en büyük avantajı kartuş fiyatlarının çok pahalı olmaması, ortalama olarak 23 ytl'ye alabilirsiniz.

bu nasıl bir avantaj
bu yazıcının 5 tane kartuşu var 23 milyon tanesi toplamda 115 milyonluk kartuş masrafı oluyor bu fiyata rahatlıkla başka alternatif çözümlü yazıcı alına bilinir
alternatiften kastım doldurulabilir olması canonların bu modelinin çipi bittikten sonra doldulumu zorda olsa oluyor ama zamanla çipi yazıcı reddediyor tekrar orjinal kartuş almak gerekir

MuSoniC -> Cevap: Canon MP610 mu? Epson RX685 mi? HP C6280 mi? (21 Nisan 2008; 16:58:16)

quote:

Orjinalden alıntı: erkannhl

quote:

bu nasıl bir avantaj
bu yazıcının 5 tane kartuşu var 23 milyon tanesi toplamda 115 milyonluk kartuş masrafı oluyor bu fiyata rahatlıkla başka alternatif çözümlü yazıcı alına bilinir
alternatiften kastım doldurulabilir olması canonların bu modelinin çipi bittikten sonra doldulumu zorda olsa oluyor ama zamanla çipi yazıcı reddediyor tekrar orjinal kartuş almak gerekir

HP yazıcının kartuş fiyatları ve ebatına bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız. Yoksa kartuş doldurmak her koşulda daha avantajlı. Ama en iyi kaliteyi istiyorsanız orijinal almak bi zorunluluk.

copystar -> Cevap: Canon MP610 mu? Epson RX685 mi? HP C6280 mi? (21 Nisan 2008; 18:13:17)

selam

tech boss du sanırım googledan araştır

sitenin sayfasına bak

kendine uygun epson modelini seç

kartuş maliyetini kaldır .

PANTER_111 -> Cevap: Canon MP610 mu? Epson RX685 mi? HP C6280 mi? (22 Nisan 2008; 12:47:11)

ben Canon P4200 modeli almıştım çok memnundum foto baskısı da çok iyiydi ancak kartuşlar bitince dolum yoluna gittim çünkü 5 kartuşun maliyeti 130 ytl civarındaydı ama gelin görünki şuan yazıcı tamirde dolum yaptığım yaman bilgisayar beylikdüzü şubesi nasıl bir mürekkep koydularsa bozdu yazıcıyı.
ayrıca canon kartuşları chip li sorun çıkartıyor dolum sonrasında, resetleme yapsanız bile sürekli şu renk bitti bu renk bitti diyerek yazmayı durduruyor bilginize[:-] ...

Epson RX685 öneririm...

HORSY_TMR -> Cevap: Canon MP610 mu? Epson RX685 mi? HP C6280 mi? (24 Nisan 2008; 1:54:37)

quote:

Orjinalden alıntı: PANTER_111

ben Canon P4200 modeli almıştım çok memnundum foto baskısı da çok iyiydi ancak kartuşlar bitince dolum yoluna gittim çünkü 5 kartuşun maliyeti 130 ytl civarındaydı ama gelin görünki şuan yazıcı tamirde dolum yaptığım yaman bilgisayar beylikdüzü şubesi nasıl bir mürekkep koydularsa bozdu yazıcıyı.
ayrıca canon kartuşları chip li sorun çıkartıyor dolum sonrasında, resetleme yapsanız bile sürekli şu renk bitti bu renk bitti diyerek yazmayı durduruyor bilginize[:-] ...

Epson RX685 öneririm...

VALLA KAFAM KARIŞTI MP610 UN DOLDURMASI SORUNLU MU DEĞİL Mİ,BASKI KALİTESİ HANGİSİNDE DAHA İYİ ??? ALLAK BULLAK OLDUM...AYBAŞINDA MP610 ALCAKTIM NE YAPCAĞIMI ŞAŞIRDIM ŞİMDİ VALLA....[:-]YİNE BİŞEYLERİ ÇIKTI...RX685 Mİ YOKSA ???[8|]

MuSoniC -> Cevap: Canon MP610 mu? Epson RX685 mi? HP C6280 mi? (24 Nisan 2008; 18:14:29)

Şöyle diyiim MP610'u doldurursunuz ancak belli bir müddet sonra yazıcı kartuşları tanımayabilir çipli olduğundan. MP610 alacaksanız en iyi performans için orijinal kartuş kullanmalısınız.

HORSY_TMR -> Cevap: Canon MP610 mu? Epson RX685 mi? HP C6280 mi? (24 Nisan 2008; 18:47:36)

quote:

Şöyle diyiim MP610'u doldurursunuz ancak belli bir müddet sonra yazıcı kartuşları tanımayabilir çipli olduğundan. MP610 alacaksanız en iyi performans için orijinal kartuş kullanmalısınız.

ee bende onu soruyorum resetlemenin yada kullanmanın başka yolu yok mu?makina kartuşu reddedince atcam mı kartuşu? [8|]

MuSoniC -> Cevap: Canon MP610 mu? Epson RX685 mi? HP C6280 mi? (24 Nisan 2008; 20:16:40)

quote:

quote:

ee bende onu soruyorum resetlemenin yada kullanmanın başka yolu yok mu?makina kartuşu reddedince atcam mı kartuşu? [8|]

resetleme yapabilen varmış galiba ama nasıl yapılıyor bilmiyorum. Onun dışında başka türlü doldurma kartuş kullanamazsınız. Ama şunu söyliim ki siyah beyaz çıktı 500-600 sayfa olabiliyor tek kartuşta.

HORSY_TMR -> Cevap: Canon MP610 mu? Epson RX685 mi? HP C6280 mi? (24 Nisan 2008; 21:14:31)

quote:

quote:

quote:

resetleme yapabilen varmış galiba ama nasıl yapılıyor bilmiyorum. Onun dışında başka türlü doldurma kartuş kullanamazsınız. Ama şunu söyliim ki siyah beyaz çıktı 500-600 sayfa olabiliyor tek kartuşta.

İŞTE O BİLENİ BULAMADIK Bİ TÜRLÜ...BU DOLUM İŞİ HALA NETLİK KAZANMIŞ DEĞİL...O KADAR HEVES ETTİĞİM CANON MP610 U DOLUM YÜZÜNDEN ALAMİCAM GALİBA [8|]

ayavas -> Cevap: Canon MP610 mu? Epson RX685 mi? HP C6280 mi? (24 Nisan 2008; 22:08:47)

link vermeyi bilmiyorum ama google da SRT TECHNİKS diye aratırsan çıkan yerden belki faydalanabilirsin

serhatlı -> Cevap: Canon MP610 mu? Epson RX685 mi? HP C6280 mi? (26 Nisan 2008; 16:09:54)

quote:

quote:

quote:

quote:

İŞTE O BİLENİ BULAMADIK Bİ TÜRLÜ...BU DOLUM İŞİ HALA NETLİK KAZANMIŞ DEĞİL...O KADAR HEVES ETTİĞİM CANON MP610 U DOLUM YÜZÜNDEN ALAMİCAM GALİBA [8|]

Kardeş ben canon pixma mp600 kullanıyorum. mp610 ile aynı özelliklere sahip. mp610 mp600 den çok küçük bir farkı vardı ama hatırlamıyorum. yani pek kimsenin işine yaramıyacak çok küçük bir ayrıntı. mp600 e dolum yaptım hiçbir problem yok. kartuş tam boşaldığında bir uyarı çıkıyor. dolum yaparsanız garantiden çıkar gibi bir yazı. devam etmek istiyorsanız şu tuşa basın diye. ben devam dedim. resetleme tuşuna bastım. Artık o kartuş doluluk oranları devre dışı kalıyor ve sürekli istediğiniz kadar dolum yapıyorum. şu an 4 kartuşum doluluk kontrolleri yapılmıyor. yani yazıcı serbest bırakmış kartuşları. 1 tane kaldı. o da tam boşalınca kartuş çipine göre(Aslında bu kartuşuda ful doldurmuşum ama çip hala var orjinal mürekkep var sanıyor..[8D]) onuda resetlerim diğer 4 ünü resetlediğim gibi. olur biter. Arkadaşın dediği gibi bir süre sonra yazıcı tanımaz gibi bir problem yok yani. Başka modelleri bilmiyorum ama mp600-mp610 yazıcılar için böyle bir durum kesinlikle yok diyebilirim.

http://www.resim-yukle.com/img01/18/415434adsiz.JPG

robooo -> Cevap: Canon MP610 mu? Epson RX685 mi? HP C6280 mi? (26 Nisan 2008; 20:40:59)

ben epson rx 685 kullaniyorum oto reset kartuslardan kullaniyorum uyari gelince uyari gelen kartusu cikarip takiyorum orjinal kartus olarak goruyor bence kullanimi cok rahat 6 aydir kullaniyorum memnunum

HORSY_TMR -> Cevap: Canon MP610 mu? Epson RX685 mi? HP C6280 mi? (28 Nisan 2008; 0:26:47)

quote:

Orjinalden alıntı: serhatlı

Kardeş ben canon pixma mp600 kullanıyorum. mp610 ile aynı özelliklere sahip. mp610 mp600 den çok küçük bir farkı vardı ama hatırlamıyorum. yani pek kimsenin işine yaramıyacak çok küçük bir ayrıntı. mp600 e dolum yaptım hiçbir problem yok. kartuş tam boşaldığında bir uyarı çıkıyor. dolum yaparsanız garantiden çıkar gibi bir yazı. devam etmek istiyorsanız şu tuşa basın diye. ben devam dedim. resetleme tuşuna bastım. Artık o kartuş doluluk oranları devre dışı kalıyor ve sürekli istediğiniz kadar dolum yapıyorum. şu an 4 kartuşum doluluk kontrolleri yapılmıyor. yani yazıcı serbest bırakmış kartuşları. 1 tane kaldı. o da tam boşalınca kartuş çipine göre(Aslında bu kartuşuda ful doldurmuşum ama çip hala var orjinal mürekkep var sanıyor..[8D]) onuda resetlerim diğer 4 ünü resetlediğim gibi. olur biter. Arkadaşın dediği gibi bir süre sonra yazıcı tanımaz gibi bir problem yok yani. Başka modelleri bilmiyorum ama mp600-mp610 yazıcılar için böyle bir durum kesinlikle yok diyebilirim.

http://www.resim-yukle.com/img01/18/415434adsiz.JPG

HEH KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN SENDEN YAW...BU KADAR NET BİLGİLER ALMADIM O KADAR KULLANICIDAN...ASLINDA MUSONİC ARKADAŞIM YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞTI AMA MP610 İLE DOLUM YAPAN ARKADAŞI UNUTMUŞ...YA VALLA FOTOĞRAF MAKİNASI ALDIM FOTOĞRAF BASCAK PRİNTER ALAMADIM YAW...PARA HAZIR ALET YOK....[X(] SONUNDA KESİN BİR BİLGİ ALABİLDİM....YANİ SEN DİYOSUN Kİ MP600 İLE 610 AYNIDIR DOLUMDA PROBLEM YAŞANMIYO...DEVRE DIŞI BIRAKIYOSUN O KADAR YANİ ÖYLE Mİ ? ? ? PEKİ NASIL KARDEŞ FOTO BASKISINDAN,SCANNERDAN MEMNUNMUSUN ??? AYRICA HANGİ MARKA MÜREKKEP KULLANIYOSUN ?

serhatlı -> Cevap: Canon MP610 mu? Epson RX685 mi? HP C6280 mi? (29 Nisan 2008; 18:01:50)

quote:

HEH KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN SENDEN YAW...BU KADAR NET BİLGİLER ALMADIM O KADAR KULLANICIDAN...ASLINDA MUSONİC ARKADAŞIM YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞTI AMA MP610 İLE DOLUM YAPAN ARKADAŞI UNUTMUŞ...YA VALLA FOTOĞRAF MAKİNASI ALDIM FOTOĞRAF BASCAK PRİNTER ALAMADIM YAW...PARA HAZIR ALET YOK....[X(] SONUNDA KESİN BİR BİLGİ ALABİLDİM....YANİ SEN DİYOSUN Kİ MP600 İLE 610 AYNIDIR DOLUMDA PROBLEM YAŞANMIYO...DEVRE DIŞI BIRAKIYOSUN O KADAR YANİ ÖYLE Mİ ? ? ? PEKİ NASIL KARDEŞ FOTO BASKISINDAN,SCANNERDAN MEMNUNMUSUN ??? AYRICA HANGİ MARKA MÜREKKEP KULLANIYOSUN ?

Aynen dediğim gibi hiçbir problem yok. canon pixma mp 600 ve 610 larda 1 pl püskürteçler var. yani hp nin 2 katı daha hassa püskürtme yapıyor. bu da haliyle çok net fotolar almanı sağlıyor. taryıcısı da çok güzel bi problem yok. kartuş dolumu için de cescesor marka mürekkep kullanıyorum aylardır. kesinlikle orjinalinden bi farkı yok. maliyeti de orjinalin 10 da 1 ine denk geliyor. bende foto makinesiyle çektiğim görüntüleri bastım. hayran kaldım baskıya valla. sanki foto değilde canlı karşında duruyor.[:(]

HORSY_TMR -> Cevap: Canon MP610 mu? Epson RX685 mi? HP C6280 mi? (29 Nisan 2008; 19:11:19)

quote:

quote:

Aynen dediğim gibi hiçbir problem yok. canon pixma mp 600 ve 610 larda 1 pl püskürteçler var. yani hp nin 2 katı daha hassa püskürtme yapıyor. bu da haliyle çok net fotolar almanı sağlıyor. taryıcısı da çok güzel bi problem yok. kartuş dolumu için de cescesor marka mürekkep kullanıyorum aylardır. kesinlikle orjinalinden bi farkı yok. maliyeti de orjinalin 10 da 1 ine denk geliyor. bende foto makinesiyle çektiğim görüntüleri bastım. hayran kaldım baskıya valla. sanki foto değilde canlı karşında duruyor.[:(]

tekrar teşekkür ederim...madem öyle mp610 u aldım bil...aslında sevmiştim aleti ama bu kadar kesin bilgiler yoktu elimde...biri diyodu kartuşlar çipli dolumda sorun çıkartıyo,başkası diyodu scannerın bağlantısı sorunlu falan filan...ama şimdi aklımda şüphe kalmadı...[:'(]

serhatlı -> Cevap: Canon MP610 mu? Epson RX685 mi? HP C6280 mi? (29 Nisan 2008; 20:55:38)

quote:

tekrar teşekkür ederim...madem öyle mp610 u aldım bil...aslında sevmiştim aleti ama bu kadar kesin bilgiler yoktu elimde...biri diyodu kartuşlar çipli dolumda sorun çıkartıyo,başkası diyodu scannerın bağlantısı sorunlu falan filan...ama şimdi aklımda şüphe kalmadı...[:'(]

1 yıldan fazla kullanıyorum bi problem yok.
yardımcı olabildiğime sevindim. Gönül rahatlığıyla alabilirsin.
Birde ucuz epson premium glossy foto kağıtları al. maksimum kaliteyi yakalarsın ucuza.(şiir gibi oldumu ne[:D])
Şimdiden hayırlı olsun.[:'(]

HORSY_TMR -> Cevap: Canon MP610 mu? Epson RX685 mi? HP C6280 mi? (1 Mayıs 2008; 3:14:30)

quote:

quote:

1 yıldan fazla kullanıyorum bi problem yok.
yardımcı olabildiğime sevindim. Gönül rahatlığıyla alabilirsin.
Birde ucuz epson premium glossy foto kağıtları al. maksimum kaliteyi yakalarsın ucuza.(şiir gibi oldumu ne[:D])
Şimdiden hayırlı olsun.[:'(]

TEKRAR TEŞEKKÜRLER...SİZ NERDEN ALMIŞTINIZ YAZICINIZI ? UCUZSA BENDE BAKAYIM.

serhatlı -> Cevap: Canon MP610 mu? Epson RX685 mi? HP C6280 mi? (1 Mayıs 2008; 13:01:57)

Aldığım yerde kalmamış. bonus kartınız varsa
http://www.shobbo.com/ProductInfo.aspx?CATEGORYID=YLUUA%2fgY1No%3d&ProductID=taG6%2buXtxhg%3d
bu sitede indirim var. Başka da internette aramayla belki kafanıza göre bi yer bulabilirsiniz.

HORSY_TMR -> Cevap: Canon MP610 mu? Epson RX685 mi? HP C6280 mi? (1 Mayıs 2008; 14:12:42)

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=4&productId=bd3435

BURDA 10 GÜNLÜK Bİ KAMPANYA VAR...GERÇEKTEN SÜPER. PİYASANIN ÇOK ALTINDA.BEN BURDAN ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM.

tomacco -> Cevap: Canon MP610 mu? Epson RX685 mi? HP C6280 mi? (15 Mayıs 2008; 18:44:27)

arkadaşlar slmlaröncelikle.ben geçenlerde hp 5180 aldım ve 3 gün kullandıktan sonra iade ettim.siyah beyaz ve metin baskısı çok kötü.yakından bakıldığında siyah yazılarda bi taşma ve sanki kartuşun ucuna bir iğne takılmışta etrafa saçıyor gibi bir görünüm var.ayrıca renkli yazıların yanındaki siyah yazıların rengi açık.yazı karakterleri tam anlamıyla net değil.
şimdi canon m610 almak istiyorum fakat yine kalitesiz bir metin baskısıyla karşılaşırım diye korkuyorum.kullana arkadaşlar özellikle renkli word belge çıktılarından menunlarmı yardımlarınızı bekliyorum.yazılar lazer kadar olmasada net ve pürüzsüzmü.birde bu ürünün çıktısını gözümle görebileceğim bir yer biliyormusunz.[sm=s18.gif]

tomacco -> Cevap: Canon MP610 mu? Epson RX685 mi? HP C6280 mi? (15 Mayıs 2008; 18:49:23)

arkadaşlar slmlaröncelikle.ben geçenlerde hp 5180 aldım ve 3 gün kullandıktan sonra iade ettim.siyah beyaz ve metin baskısı çok kötü.yakından bakıldığında siyah yazılarda bi taşma ve sanki kartuşun ucuna bir iğne takılmışta etrafa saçıyor gibi bir görünüm var.ayrıca renkli yazıların yanındaki siyah yazıların rengi açık.yazı karakterleri tam anlamıyla net değil.
şimdi canon m610 almak istiyorum fakat yine kalitesiz bir metin baskısıyla karşılaşırım diye korkuyorum.kullana arkadaşlar özellikle renkli word belge çıktılarından menunlarmı yardımlarınızı bekliyorum.yazılar lazer kadar olmasada net ve pürüzsüzmü.birde bu ürünün çıktısını gözümle görebileceğim bir yer biliyormusunz.

melrock -> Cevap: Canon MP610 mu? Epson RX685 mi? HP C6280 mi? (15 Mayıs 2008; 19:56:58)

quote:

Orjinalden alıntı: tomacco

şimdi canon m610 almak istiyorum fakat yine kalitesiz bir metin baskısıyla karşılaşırım diye korkuyorum.kullana arkadaşlar özellikle renkli word belge çıktılarından menunlarmı yardımlarınızı bekliyorum.yazılar lazer kadar olmasada net ve pürüzsüzmü.birde bu ürünün çıktısını gözümle görebileceğim bir yer biliyormusunz.

Eğer canon mp610'u kastediyorsanız şu anda piyasada bu yazıcıdan daha yüksek çözünürlükte (max. 9600x2400 dpi) bir yazıcı bulamazsınız. yani kalitesi gerçekten çok iyidir. tavsiye ederim.

Sayfa: [1] 2   sonraki >   >>

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
1.906006