Canon MP610 17 expert incelemesinde sınıfında 10 tam puan alan tek yazıcı, tarama ve baskı kalitesi gerçekten mükemmel.
Kartuşta ekonomi konusunda kalite ve uzun ömür ile kısa vade ekonomi arasında bir seçim yapacaksınız. Doldurma hiç bir kartuş orjinali kalitesinde baskı yapmaz, yazıcı kafası ömrü de çok kısalır. 9 yıl önce bir arkadaşımla beraber birer HP R45 Multifunctional almıştık, arkadaşım kartuşları doldurmaya başlayıp 1 senede bozdu makineyi, benimki halen gayet iyi çalışıyor, fazla iri olması ve usb bağlantısı olmaması nedeniyle birisine hediye edip MP610 aldım, harika bir makine gerçekten, çok ama çok memnunum.
mp 610 çözünürlüğü 9600x2400 fakat bu en yüksek kalitede çıktı alınırken kullanıyor sanırsam. normal çıktı dediğimizde hangi çözünürlükte alır.birde bu yazıcıda sanırsam 2 siyah kartuş var biri metin ve grafik baskısı için kullanılyor ve sayfa adeti düşük ama tam olarak (%5 dolluk oranı hariç) normal kullanımda kaç sayfa alabilirim.birde bu üründen bir çıktı alıp görebileceğim bir firma varmı incirlide oturuyorum ban yakın nerede görebilirim aradım bulamadım.teşşekürler
arkadaşlar ben de bugün bu yazıcıdan altım. çok memnunum şimdilik. fakat merak ettiğim birşey var. kartuşları orjinal kullandığımızı varsayalım.3 tane 13 ml kartuş bide 26 siyah var . herneyse biz bu kartuşlarla ortalama kaç foto basabiliriz tahmini. 10*15 boyutta. bi de her rengin eşit kullanıldığını düşünelim ortalama yani
Core2Duo E6300 1.86Ghz-1.5 gb ddr2 667-asus p5ld2 vm se-Palit7600GsSonic-seagate 120gb sata-viewsonic 2230wm 22" lcd-apple keyboard-philips lightscribe dvd writer-lg combo-skystar2-asus ta 551-mac os x 10.5
A4 boyutundaki tamamı grafik kaplı bir fotoğraf kağıdına, yazıcı fotoğraf ayarındayken yaklaşık 0,3 - 0,5ml mürekkep püskürtüyor. Bu kritere göre kabaca bir hesap yapabilirsiniz.
hb'deki indirimle Canon MP610 almak üzereyim ama hala kartuş doluyor mu net bilgi lazım. son olarak kartuşlar dolduruluyor diye okudum,kartuşları nerede veya neyle ,kaç liraya doluyor acaba?
mp610 var bende berbat bir garantisi var yolladım garantiye kartuş bozuk dendi yeni kartuş aldım yine aynı hatayı verdi görmedi kartuşları kafalarında sorun var diye yazdım tekrar yolladım kartuşlar bozuk diye yollamışlar tekrar yolladım 3 kartuş oldu elimde halen bir kördğüm keşke yeni yazıcı alsaydım kartuşları geri de veremiyorum