Bu alet eğer 3 pin fanları kontrol ediyorsa 4 pin fanları da kontrol etmesi lazım,sonuçta aynı mantık,bi problem çıkmaz diye düşünüyorum,en fazla kablolar üzerinde felan biraz kesme biçme operasyonları olur gibi geliyor bana.
Bu alet eğer 3 pin fanları kontrol ediyorsa 4 pin fanları da kontrol etmesi lazım,sonuçta aynı mantık,bi problem çıkmaz diye düşünüyorum,en fazla kablolar üzerinde felan biraz kesme biçme operasyonları olur gibi geliyor bana.
Kesme biçme olmadan direkt pinli güç girişini takıcağım bi model biliomusunuz acaba? (hesaplı olsun )
Kesme biçme olmadan direkt pinli güç girişini takıcağım bi model biliomusunuz acaba? (hesaplı olsun )
Valla hocam açıkçası fan kontrolcü almak yerine ses yapan fanlarımı 7V hattına bağlamayı tercih ettiğim için böyle bir bilgim yok maalesef,yarın gündüz vakti yardımcı olan arkadaşlar elbette ki çıkacaktır.
ben zalman fan kontrolcü kullanıyorum, intel işlemci fanı 4 pinli, kontrolcü ise 3 pinli olduğundan takmakta sorun yaşadım, 4 pinli kablonun ucunda yaptığım küçük bir operasyonla işimi hallettim. Ayrıca zalmanın 4 pini kontrol eden bir fan kontrolcüsü de var... araştırırsan bulursun ancak fiyatı biraz pahalı 80 ytl civarında, ancak bu kadar para vermeye değmez...