Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
DREAMBOX YARDIM...

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Uydu Teknolojileri ve Dijital Yayın >> Receiver modelleri >> DREAMBOX YARDIM... Sayfa: [1]
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
hornet76

1 Mart 2008; 1:32:39 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Arkadaşlar dreambox veya benzeri bir cihaz almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz lütfen....

ÖZGÜR OLMAK İÇİN UÇMAYA; UÇMAK İÇİN KANATLARA GEREK YOK,HIZ BİR ÖZGÜRLÜKTÜR HIZ BİR TUTKUDUR.
kabus_34

1 Mart 2008; 12:52:50 

tamam ısta arkladas benzerı demene gerek yok orgınal veya knot olacak sekılde dreamboxunu sececeksın sadece

dreambox 500s PLUS ORGINAL http://www.karabalikelektronik.com/pinfo.asp?pid=227
dreambox 500s çın malı, http://www.karabalikelektronik.com/pinfo.asp?pid=223

quote:

Orjinalden alıntı: hornet76

Arkadaşlar dreambox veya benzeri bir cihaz almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz lütfen....

Sorularınız İçin PM Atmayın Forumda Paylaşalım.....

Konu Açmadan Forum üzerinde daha önce açılan Konuları inceleyin, İllaki konuşmuşuzdur Çokk konuşuyoruz zaten....
ertugrulgazi

1 Mart 2008; 13:54:24 

DREAMBOX 500 PLUS
abu34

1 Mart 2008; 16:41:08 

600 pvr al birkere al derim.

hornet76

5 Mart 2008; 11:51:33 

Arkadaşlar bugün dreambox dm 600 pvr aldım sabırsızlıkla eve gidip kurmayı bekliyorum fiyat 435 ytl isteyenler için adres verebilirim...

ÖZGÜR OLMAK İÇİN UÇMAYA; UÇMAK İÇİN KANATLARA GEREK YOK,HIZ BİR ÖZGÜRLÜKTÜR HIZ BİR TUTKUDUR.
haylaz74

5 Mart 2008; 12:10:11 

kurduktan sonra burda paylasırsan sevınırım bende almayı dusunuyorumda o bakımdan resımde ekleyebılırsen sevınırım

quote:

Arkadaşlar bugün dreambox dm 600 pvr aldım sabırsızlıkla eve gidip kurmayı bekliyorum fiyat 435 ytl isteyenler için adres verebilirim...

ertugrulgazi

5 Mart 2008; 23:51:55 

hayrını gör.
bodrumlu2

6 Mart 2008; 11:50:51 

Hayırlı olsun....

Nothing lasts forever
Even cold november rain
hornet76

6 Mart 2008; 13:10:25 

Heyacanım kursağımda kaldı gittim eve taktım cihazı bekledim heyacanla lakin çalışmadı.. Aldığım firma yazılım ve kanalları yüklemişti aslında herşey normal görünüyor kanallar var isimleri yazıyor ama görüntü yok arasıra epg bulunamadı diye bir şey yazıyor.. Bilgisi olan varsa yardım lütfenn

kabus_34

6 Mart 2008; 13:16:09 

menuden kuruluma gel uydu secımını yap kendı dayzeglerıne gore yaaprsan calısır olması lazım kanalları ekledılerse tabıkı aslında senın dayzeglerını sormaları lazımdı sana ona gore vermelerı lazıdı belkı unutulmustur

quote:

Heyacanım kursağımda kaldı gittim eve taktım cihazı bekledim heyacanla lakin çalışmadı.. Aldığım firma yazılım ve kanalları yüklemişti aslında herşey normal görünüyor kanallar var isimleri yazıyor ama görüntü yok arasıra epg bulunamadı diye bir şey yazıyor.. Bilgisi olan varsa yardım lütfenn

Sorularınız İçin PM Atmayın Forumda Paylaşalım.....

Konu Açmadan Forum üzerinde daha önce açılan Konuları inceleyin, İllaki konuşmuşuzdur Çokk konuşuyoruz zaten....
hornet76

6 Mart 2008; 13:36:09 

Firma bu cihazların her dayzeg ile çalışmadığını inşallah sendeki uyar diye birşeyler söylemişti.. bendeki skyworl gibi bişe olması lazım tam hatırlamıyorum...

ertugrulgazi

6 Mart 2008; 16:52:41 

lnb ayarlarını kontrol et sendeki çanak yönüne göre anahtarlamayı ayarlıyabilirsin.
hornet76

6 Mart 2008; 16:56:18 

Bu cihazı alana kadar uyu ile hiç bi alakam ve merakım yoktu bana ilkokul cocugu gibi anlatırsan sevinirim..

ertugrulgazi

6 Mart 2008; 17:36:50 

anhtarlama yani dıseq swich lerden hangisini destekliyor. örnegin 1.0 1.1 1.2 gibi terimleri vardır.
cihazın kitapçıgında yazar.
ayrıcada hangi çanak hangi lnb de bunlarıda kontrol edip ayarlıyabilirsin. mesela turksat lnb 1 hotbird lnb 2 astra lnb 3 sirus lnb 4 gibi ise diseq swich de cihazın sistem bilgisindede bu şekilde ayarlı olmalı.
quin

Bu kullanıcının bu kategori altındaki blog mesajlarına git Bu kullanıcının DH Blog sayfasina git

Sisteme Gözat

6 Mart 2008; 20:59:36 

Ben de aynı cihazdan almak istiyorum ve uydudan da hiç anlamıyorum. Ama almışken iyi birşey almak istiyorum. Deneyimlerini bizimle paylaşırsan sevinirim.

hornet76

7 Mart 2008; 8:55:58 

Aleti bi çalıştırayım zaten ümmü cihana anlatacam.... İşlerimin yoğunluğundan dolayı ilgilenemedim cumartesi kurcalayıp pazar tüm yorumlarımı yazarım...

bodrumlu2

8 Mart 2008; 10:43:03 

quote:

Aleti bi çalıştırayım zaten ümmü cihana anlatacam.... İşlerimin yoğunluğundan dolayı ilgilenemedim cumartesi kurcalayıp pazar tüm yorumlarımı yazarım...

İyi olur valla.Ben de yeni adım sayılır.Ücretli serverım var ayarlarına bişey olacak diye bişey yükleyemiyorum cihaza..
Bize de yararlı olursun...

Nothing lasts forever
Even cold november rain
armoni1

8 Mart 2008; 17:06:24 

pazartesi dreambox 500+ plus aldım öncesinden 4 portlu modem alıp hazırlık yaptım, fakat modemi ayarlamak için 2 gün uğraş, olmayınca modemi değiştirmek için yalvar, akabinde modemin ayarlarını yap derken bugün nihayet server bağlantısı kurulabildi. alacak arkadaşlara tavsiyem bilgisayar bilgisi ve de bol bol sabır lazım, neredeyse hepsini söküp atacak hale geldim....

ayrıca bu işlerden anlayan 3-4 boarda üye olmakta fayda var, sorunların için yardımcı oluyorlar...

bilgi paylaştıkça değerlenir.
vlks

8 Mart 2008; 23:55:12 

wallaha cihaz cok guzel ama destek bulmakda bayagı zorlanıyorsun 1-2 hafta oldu ve hala sorunlarım var ve hala cevap bulmus degılım.