Da Vinci Learning ve Cartoon Networkte yaptıklarının/yapacaklarının aynısı yapıyorlar.
Önce bir ay boyunca ağzımıza bir parmak bal çalacaklar.Sonra kanalı kapatıp D-Smart'a geçirecekler.Amaç D-Smart satışını artırmak.
Ama Mart boyunca vericekleri filimler güzel(Matrix,Harry Potter Serileri,Bond Serileri,Elizabet gibi güncel ve kaliteli filmler.).Bu 1 ayda kaliteli filmlere doyarız artık.
aynen senin gibi düşünüyorum d smartın oyunlarından sadece biri bu ama anlamadığım uydudaki yayın şifrelendikten sonra karasal yayın ne olcak orda da şifreli yazmayacağına göre cnntürk geri mi gelicek yada karasal frekans silinecek ozaman yazık oldu anten kullananlara en azından haber olsun spor olsun izliyorlardı
Benim düşüncem şu ki bu kanalda CNN Türk ile aynı kaderi paylaşacaktır.CNN Türk NTV'ye rakip olarak kuruldu kaybetti.TNT de bariz biçimde Cnbc-e ve e2'ye rakip olarak kuruluyor.
Fakat elindeki en büyük koz Lost ve Super Natural.Bunun dışında elle tutulur bir kozu olduğunu düşünmemekteyim.Bir gün boyunca izledim ve gördüm ki gündüz yayınladığı diziler Cnbc-e'ye rakip bile olmaz.Sonuçta Cnbc-e'nin elindeki dizilere karşı sadece 2 sağlam dizi ile karşı koymak oldukça zor.
Benim düşüncem şu ki bu kanalda CNN Türk ile aynı kaderi paylaşacaktır.CNN Türk NTV'ye rakip olarak kuruldu kaybetti.TNT de bariz biçimde Cnbc-e ve e2'ye rakip olarak kuruluyor.
Fakat elindeki en büyük koz Lost ve Super Natural.Bunun dışında elle tutulur bir kozu olduğunu düşünmemekteyim.Bir gün boyunca izledim ve gördüm ki gündüz yayınladığı diziler Cnbc-e'ye rakip bile olmaz.Sonuçta Cnbc-e'nin elindeki dizilere karşı sadece 2 sağlam dizi ile karşı koymak oldukça zor.
Herşey zamanla cnbc-e yayına bu dizilerle mi başladı, ayrıca cnbce nin gündüz kuşağı ve TNT nin gündüz kuşağı aradasınki farkıda unutmamak lazım ;
Dizi konusundada bence senin dediğin kadar çok da büyük fark yok iki kanal arasında heleki bbir tarafta Lost varsa
Dizileri internetten takip ediyorum hemde reklamsız olarakl. Lost reklamı yapıyorlar oynayacak diye ne zaman başlıyacağı belli değil. ABD ile eş zamanlı yayınlanmadığı sürece netten devam edeceğim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brsnt -- 7 Mart 2008; 16:10:32 >
bir ay boyunca ne koparırsak kardır dün gizemli nehiri izledim hakkaten güzeldi
Dizileri internetten takip ediyorum hemde reklamsız olarakl. Lost reklamı yapıyorlar oynayacak diye ne zaman başlıyacağı belli değil. ABD ile eş zamanlı yayınlanmadığı sürece netten devam edeceğim.
bu arada cnntürk halen duruyor..yerine değilde extradan gelmiş..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::ABSOLUT®::: -- 7 Mart 2008; 20:27:32 >
Ama Mart boyunca vericekleri filimler güzel(Matrix,Harry Potter Serileri,Bond Serileri,Elizabet gibi güncel ve kaliteli filmler.).Bu 1 ayda kaliteli filmlere doyarız artık.
aynen senin gibi düşünüyorum d smartın oyunlarından sadece biri bu ama anlamadığım uydudaki yayın şifrelendikten sonra karasal yayın ne olcak orda da şifreli yazmayacağına göre cnntürk geri mi gelicek yada karasal frekans silinecek ozaman yazık oldu anten kullananlara en azından haber olsun spor olsun izliyorlardı
TNT ŞİFRELİ OLMAYACAKKİ. nerden çıkardınız şifreli olacağını anlamadım. forumu ve diğer TNT başlıklarını biraz takip ederseniz şifresiz ve TÜRKSAT UYDUSU, KABLO TV; D-SMART ve KARASAL ANTEN de olacağını okursunuz kaynnaklarıyla... hem şunu nasıl düşünmüyorsunuz anlamadım doğrusu, bu kanal D-Smarta özel bi kanal olsa neden kablo tv de yer alsın. ve daha önemlisi karasal antende CnnTürk ün yayın frekansını o kadar çok para verip alsın...
bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım lütfen...
bir ay boyunca ne koparırsak kardır dün gizemli nehiri izledim hakkaten güzeldi
Ben de tesadüfen izledim.Çok iyi bi filmmiş.Hayret reklamını ,ismini hiç duymamışım bu filmin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::ABSOLUT®::: -- 8 Mart 2008; 21:08:58 >
imdb - User Rating: 8.1/10 -- TOP 250 / 189 / Beyazperde SinePuan: 8,6 Tür : Bilim Kurgu / Gerilim / Dram Yönetmen : Terry Gilliam Senaryo : Chris Marker , David Webb Peoples , Janet Peoples Görüntü Yönetmeni : Roger Pratt Müzik : Paul Buckmaster Yapım : 1995, ABD , 129 dk.
Bruce Willis (James "Jim" Cole) Madeleine Stowe (Dr. Kathryn Railly) Brad Pitt (Jeffrey Goines) Christopher Plummer (Dr. Leland Goines) Jon Seda (Jose) Joseph Melito (Genç Cole) David Morse (Dr. Peters)
1997'de ortaya çıkan bir virüs, 5 milyar insanın ölümüne yol açar. Çok az sayıda insan, yer altına çekilip virüsten korunmayı başarır. Kurtulanlar, çözüm bulabilmek için bir zaman makinesi geliştirirler. Henüz test aşamasında olan cihazı kullanmak üzere, mahkumlardan James Cole'u seçerler.
Cole, ilk denemesinde yanlış bir tarihe gider. Başarılı olan ikinci denemesi sonucunda, kendisini 1990'da bir akıl hastanesinde bulur. Burada psikiyatrist Kathryn Railly ve çılgın oda arkadaşı Jeffrey Goines ile tanışır. Goines'un virüsün yayılmasında kilit rol oynadığından şüphelenen Cole, tekrar zaman yolculuğu yaparak birkaç yıl ileri gider. Ona inanmaya başlayan Dr. Railly'nin de yardımıyla Goines'un bu virüsü yaymasını engellemeye çalışan Cole, kendisini karmaşık olayların içinde bulur.
12 Monkeys / 12 Maymun 10 Mart PAZARTESİ - SAAT : 21:00'de TNT-Türkiye'de TEKRARI : 02:00'de
---- GELECEK PROGRAM: -----
--11 Mart Salı SAAT: 21:00 -- Analyze This- Anlat Bakalım --12 Mart Çarşamba SAAT: 21:00 -- Elizabeth
--13 Mart Perşembe SAAT: 21:00 -- Payback - Gününü Göreceksin
--14 Mart Cuma SAAT: 21:00 -- Matrix Reloaded
--15 Mart Cumartesi SAAT: 21:00 -- Harry Potter and the Chamber of Secrets - Harry Potter ve Sırlar Odası
--16 Mart Pazar SAAT: 21:00 -- 007 James Bond : The World is Not Enough - 007 James Bond : Dünya Yetmez
GELECEK HAFTA
Goodfellas -- imdbTOP250/15 Analyze That There is Something About Mary Devil's Advocate Matrix Revolutions Harry Potter and the Prsioner of Azkaban 007 James Bond :Tomorrow Never Dies