ewet iki bilgisayarı usb baglantısıyla lan ağına bağlamak istiyorum bu nasıl yapılabilir yapılabilirse nasıl yapılabilir yok yapılamassa neden yapılamaz beni bu konuda aydınlatabilirmisiniz
USBDEN DOSYA GÖNDERMENİ SAGLAYAN KABLO VAR İKİ BİLGİSAYAR ARASINDA BU KABLOYLA VERİ GÖNDEREBİLİYORSUN AMAM AG BAGLANTISI DA YAPARMI BİLMİYORUM. EGER DOSYA GÖNDERİP ALACALSAN BU USB KABLO İŞİNE YARAYABİLİR
ASUS 400W PSP KASA ASUS P5LD2SE ANAKART CORE2DUO 1.8 ISLEMCI 4*1GB KINGSTON RAM 320*2 WD + 250 WD HDD ASUS EAX1650 512-HP-1024MB EKRANKARTI AVERTV A700 DVB-S ASUS 1814BLTDVDRW LG DVDRW PHILIPS 20'' LCD MONİTÖR SONY STRDG500 EV AMFİSİ 600W 8'' LCD TV VESTEL DVD PLAYER ARTİES RT 205+WUS300 2*50W SUBWOOFER
ewet ama bunlar donanımsal acaba bunların programsal olanları yokmudur yani mesela sadece iki pc'ye sadece benm usb kablosunu takacam ve varsa programı kuracagım ve hiçbir ek donanıma gerek kalmadan usb den iki pc'yi bir birine baglayacam ben bunu yapmak istiyorum işte
İşyerimizde iki tane pc buluyor. İkisinde de adsl bağlantısı var ayrı ayrı modemlerle. bir tanesi normal adsl diğeri sınırlı yani sadece telekoma bağlı onun telekomun musade ettiği işlemleri yapabiliyoruz. internete girmiyor yani...
Bendede aynı sorun var araştırıyordum tam şu anda nasıl usbden bağlarım diye ama tam detayli bilgiye henüz ulaşamadım... ama program yukleyerek olduğu söyleniyor genelde...ethernet adaptörler ile bağlanamam ıkı pc nınde etherneti dolu ve tek pc de iki ethernet kullanılmıyor sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @CAPTAIN@ -- 3 Mayıs 2008; 13:05:48 >
- DN-3004-1, ethernet kartı olmayan ve USB girişleri mevcut olan iki bilgisayarı birbirine bağlamak için kullanılmaktadır. - USB 2.0 (480 Mbps) ve USB 1.1 (12 Mpbs) standartlarını destekler. - İki PC arasında USB port aracılığıyla veri iletişimini sağlar. - Tüm PC’ler tek bir internet bağlantısını paylaşabilir. - TCP/IP, NetBEUI, ve IPX/SPX protokollerini destekler. - 2 metrelik USB kablo (USB A erkek/USB A erkek) cihazla birlikte gelmektedir. - 1 adet veri iletişimini gösteren "Aktif" LED göstergeli - Tak çalıştır ve kolay kurulum özelliğine sahiptir. - Yazılım cihazla birlikte gelmektedir. - Harici power adaptör gerektirmez. - PC donanımını otomatik tanıma özelliğine sahiptir. - Windows 98, Win98 SE, Windows ME, Windows 2000, Windows XP işletim sistemlerini destekler.
bunun usb 1,1 olanı var elimde bağlantı hızı fazla değil, sizinki nasıl aktarım yapıyor?
bendeki usb 2.0 bağlantısı gayet hızlı menmunum. c den dye bir dosyayı aktarma hızı nasılsa iki bilgisayar arasındaki dosya aktarma hızıda aynı bende...