philps 390 telim var alalı 10 gün oldu MİGROS tan 140 ytl ye aldık.Tel güzel
Ama 5 gündür tel çekmiyor.Acil Durum yazıyor operator yerine!
imei ye bakayım dedim ana imei telin bataryasının altındaki kağıtta farklı,*#06# yaptığımda farklı.Kutuda yazan imei ise telin arkasındaki kağıtın imeisi.
Tel o yüzden mi şebeke çekmiyor.Tüm hat markalarını denedim.Fabrika ayarı yaptım.OLMUYOR!
Migros da değiştirmiyor ya hem malı satıyorlar hemde değiştirmiyor!
benimde fenerbahçe telefonum var aynı sorun bende de var cihazın arkasında yazan imei ile *#06# yaptığımda çıkan numara farklı ve sim kart kaydı yapılamadı diyor...ne yapmam gerek..
Arkadaşlar Form eski olsada önemli bir konu olduğu için bende biligimi paylaşmak istedim... Öncelikle Geçmiş olsun arkadaşlar çok hoş bir durum olamamsına karşılık bir cihaz aldığınızda ilk bakmanız gerekn unsuru malesef atlamışsınız bende geçen Teknosadan cihaz aldım ilk baktığım imei numarasıyda ve oradaki satıcı birbana aynen şöyle dedi." Kutudaki güvenlik bandını açtığınız an iade edemezsiniz ancak başkasıyla değiştirebiliriz tabii bunuda servisten yazılı bir kağıt alarak" şbende telefonun kutusunu açtım ve dedimki imei numarası tutmasın sende bunu alma bende göreyim" kontolümü yaptım ve imei numarası tuttu, Şimdi bunu neden anlattım Oradaki satıcı arkadaş, telefonu geri alabilmek için teknik servis onaylı bir iade alabilirsiniz tutanağı istemişti belki böyle olabilir, ben olsaydım telefonun hatta bağlanma problemi ile iligili olarak servis yolu tutardım ilk etapta imei den hiç bahsetmezdim Sebebi ise imei değiştilme muhabbetine başlarından savabiliriler
quote:
Orjinalden alıntı: sedces
LÜTFEN HEPSİNİ OKUYUN VE BANA YARDIMCI OLUN!
philps 390 telim var alalı 10 gün oldu MİGROS tan 140 ytl ye aldık.Tel güzel
Ama 5 gündür tel çekmiyor.Acil Durum yazıyor operator yerine!
imei ye bakayım dedim ana imei telin bataryasının altındaki kağıtta farklı,*#06# yaptığımda farklı.Kutuda yazan imei ise telin arkasındaki kağıtın imeisi.
Tel o yüzden mi şebeke çekmiyor.Tüm hat markalarını denedim.Fabrika ayarı yaptım.OLMUYOR!
Migros da değiştirmiyor ya hem malı satıyorlar hemde değiştirmiyor!