1-Öncelikle iTunes açın ve shift+restore tuşuna basarak 114 restore dosyasını seçin.Bu bölümde sorun yaşarsanız bir hata alırsanız iTunes ve Quicktime ı kaldırın ve son sürümlerini yükleyin.
2-Iphone u DFU moda alın.
3-Ziphone 2.5 i açın.İçinden ZiPhoneGUI.exe i bulun ve açın.
4-Itunes i kapatın.
5-Do It All a basın.Yaklaşık 4 dk. içinde işlem sona erecektir ve slide to unlock yazısını göreceksiniz.
Bu yöntemde Bootloader farkı yoktur.Eğer 4.6 bootloader a sahipseniz kendisi otomatik Bootloader Downgrade yapacaktır.Ayrıca telefonunuz unlock da olacağı için ek bir program kurmanıza gerek kalmayacak.Ayrıca 1.0.0 1.0.2 1.1.1 1.1.2 1.1.3 hangi versiyon iphone varsa elinizde direkt olarak 114 restore yapıp bu yöntemi kullanabilirsiniz.Diğer yöntemi de silmiyorum.Dileyen istediği gibi yapsın.Güle güle kullanın..
2. YÖNTEM
BU YÖNERGEYİ UYGULAMANIZ İÇİN BOOTLOADER 3.9 VERSİYON OLMALIDIR!!
kardeşim kusura bakma ama ben bu kardeşimle msn de konuşurken sesli olarak adam iphonesini bu forumdakiler için feda ediyordu kimsenin haberi yoktu ben şahidim be feda ediyorum iphonemi diye bağardı adamcağaz aslanım apple_storem
ve şunu söliyimki şimdiye kadarki az öz ve en açzık rehberlerden biri olduki anlamak için bence insanın kafasının güzel olması lazım üstüne alınma ama öle kardeşim yeni sayılmazsın 68 msj sayın var yani neyse hayırlı olsun applecim
quote:
Orjinalden alıntı: Myst_Fko
Biz gibi yeniler için pek de açık bir kaynak olmamış.
Sorular hemen ardı sıra ;
1- işlemlere 1,1,4 restore ilemi başlıyoruz. 2- DFU mode , home power 2lisi ile başlayan mode mudur. 3- Madde 4 de açın derken CMD mi açıyoruz.