itunestan update ve restore yaptim(shifte basmadan) telefonu 1.1.4 e update edip, ziphone 2.5c ile unlock ettim hersey duzgun fakat mail kismi calismiyor, nedeni ne olabilir acaba daha once karsilasan varmi bu sorunla?
Yeniden restore et, ziphone ile kır telefonu itunes'a new phone olarak tanıt.
mailim popa acikta o kisma zaten gelmiyor, mail uygulamasi 1.1.3 te aciliyordu 1.1.4 te hic acilmiyor zaten new phone demistim, ama eski backup i attim icine bundan dolayi mi olmus olabilir?
edit: sync mail fix 1.1.3 diye bir tweak var kurulunca sorun duzeliyor ayni sorunu yasayan arkadaslar bu yolu izleyebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurba -- 12 Mart 2008; 21:04:34 >
Evet 113 ile 114 arasında bir değişiklik yok aslında.Ancak birşey var iki versiyonu da kullananlar farketmiştir, 114 te batarya daha uzun süre gidiyor..
Selam arkadaşlar az önce telefonumu ziphone 2,5 ile aktif ettim, herhangi büyük bir sorun gözükmüyor fakat installerdan BSD Subsystem yüklerken hata ile karşılaşıyorum yardımcı olursanız sevinirim.. Birde yapmam gereken fixler nelerdir.. THANKS
Tekrar yüklemek için BSD Subsystem i bulun sağ üstten install diyin çıkan 3-4 seçenekte clear queue var onu seçin ve sonra tekrar install diyin yapması lazım