|
Penryn -> ##Ultimate Rx 303 Lcd Duvara Askı Aparatı İncelemesi # (28 Şubat 2008; 18:55:33)
|
Merhaba.Dün söz veridğim gibi Ultimate Rx 303 model Lcd Duvar asma aparatı montajımı bitirdim ve sizlerlede bunu paylaşmak istedim. Ürün Max taşıma : 20 Kg max panel : 26 " Opsiyonel parça ile max panel : 32" Ürünün içinden her türlü vidası,contası,dübeli mevcut.Dikkatimi bişi çekti ürün Türk malı.Türkler iyi iş çıkarmış diyebiliriz.Ürün kutusu biraz ağır.Malzeme çok kaliteli.Kurulum aparatın duvara montajına kadar basit.Duvara montajda en büyük zorluk vidaları dübele montajlama işi.Ama ben bu kısmı hafif zorlukta atlattım.Nasıl mı ? Ben burada lokma takımı sayesinde kolayca vidaları dübele yerleştirdim.Ehh sonunda artık monitörü aparata takma kısmı vardı.Gayet kolay ve basit.Elimden geldiği kadar bol resim çekmeye çalıştım dandik foto makinamla.Ama bizi yarı yolda bırakmadı sağolsun elinden geleni yaptı oda.Aparttın duvara takılan parçasında toplam 6 delik var matkapla duvarı dikkatli ve güzelce deldikten sonra vidaları dübele montajlayabiliriz. Hareketli kol kısmı gayet kullanışlı.sağa sola,öne arkaya.Açılı olarakta aşağı yukarı gidebiliyor. Ben üründen çok memnun kaldım.Ama bir kişiye çok teşekkür edeceğim.Ürünün temini hakkında bana yardımcı olan Selçuk (Fenomen) Kardeşime buradan bol bol teşekkürlerimi iletirim. [image]local://upfiles/413758/EEA6B611DB5D407AAC640815D1B8E33A.jpg[/image]
|
|
|
|