##Ultimate Rx 303 Lcd Duvara Askı Aparatı İncelemesi # (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Donanım / Hardware] >> Harici Bileşenler >> Monitör

Penryn -> ##Ultimate Rx 303 Lcd Duvara Askı Aparatı İncelemesi # (28 Şubat 2008; 18:55:33)

Merhaba.Dün söz veridğim gibi Ultimate Rx 303 model Lcd Duvar asma aparatı montajımı bitirdim ve sizlerlede bunu paylaşmak istedim.

Ürün Max taşıma : 20 Kg

max panel : 26 "

Opsiyonel parça ile max panel : 32"

Ürünün içinden her türlü vidası,contası,dübeli mevcut.Dikkatimi bişi çekti ürün Türk malı.Türkler iyi iş çıkarmış diyebiliriz.Ürün kutusu biraz ağır.Malzeme çok kaliteli.Kurulum aparatın duvara montajına kadar basit.Duvara montajda en büyük zorluk vidaları dübele montajlama işi.Ama ben bu kısmı hafif zorlukta atlattım.Nasıl mı ? Ben burada lokma takımı sayesinde kolayca vidaları dübele yerleştirdim.Ehh sonunda artık monitörü aparata takma kısmı vardı.Gayet kolay ve basit.Elimden geldiği kadar bol resim çekmeye çalıştım dandik foto makinamla.Ama bizi yarı yolda bırakmadı sağolsun elinden geleni yaptı oda.Aparttın duvara takılan parçasında toplam 6 delik var matkapla duvarı dikkatli ve güzelce deldikten sonra vidaları dübele montajlayabiliriz.

Hareketli kol kısmı gayet kullanışlı.sağa sola,öne arkaya.Açılı olarakta aşağı yukarı gidebiliyor.

Ben üründen çok memnun kaldım.Ama bir kişiye çok teşekkür edeceğim.Ürünün temini hakkında bana yardımcı olan Selçuk (Fenomen) Kardeşime buradan bol bol teşekkürlerimi iletirim.

[image]local://upfiles/413758/EEA6B611DB5D407AAC640815D1B8E33A.jpg[/image]

Penryn -> Cevap: 22 " lcd için Duvar asma aparatı (29 Şubat 2008; 9:23:04)

Arkadaşlar arka panel aşağıdaki resimdeki gibi : )

[image]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/413758/80D5C849B95F469B8270D0CC15E3EFE5.jpg[/image]

gumush -> Cevap: 22 " lcd için Duvar asma aparatı (29 Şubat 2008; 9:27:18)

Bende 28" Viewsonic icin benzer bir aparat ariyorum , her turlu oneriye acigim.

Penryn -> Cevap: 22 " lcd için Duvar asma aparatı (29 Şubat 2008; 11:34:41)

Konuyu biraz araştırdım.Sanırım Vesa yazması gerekli duvar asma aparatı için uygunluğu ortaya koyuyor.Bu konuda sanırım forumda da net bişi yok.Ama Monitör ve asma aparatında VESA yazması yetiyor.Tabi benim yaptığım araştırmalar netten.Konuya daha hakim arkadaşlar varsa onlarda bilgilerinden edinmek isteriz.Sonuçta bu duvara asma işi çok istenen ve yapılacak bişi.Bu forumda insanların yakın zamanda çok soracağı bir konu olabilir. [sm=ok.gif]

gumush -> Cevap: 22 " lcd için Duvar asma aparatı (29 Şubat 2008; 11:44:34)

Sizin resmini koydugunu urunnun pivot ozelligi duvar ile aradakimesafe az olacagi icin sanki kullanisli olmayabilir
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98500&productid=bd48973
bu urun hem daha uygun fiyatli hemde daha kullanisli gibi gozukuyor.

gumush -> Cevap: 22 " lcd için Duvar asma aparatı (29 Şubat 2008; 11:50:19)

Henuz elime gelmedi urun ama klavuzunu internet'ten indirip baktigimda montaj kisminda VESA oldugu yaziyor.

[image]http://img206.imageshack.us/img206/5880/goruntu0219ki4.png[/image]

sanirim soz konusu urun ile sorunsuz calisabilir.

http://www.simdial.com/KMDefault.aspx?ctrid=5962

adresinde de bu konuda cok cesitli urun oldugunu goruyorum.

Penryn -> Cevap: 22 " lcd için Duvar asma aparatı (29 Şubat 2008; 12:54:43)

Buda Türkçesi [sm=ok.gif]

[image]http://resim.donanimhaber.com/upfiles/413758/C07841C3992942F4B745F2D423E38D2C.jpg[/image]

Penryn -> Cevap: 22 " lcd için Duvar asma aparatı (29 Şubat 2008; 13:19:50)

Tekzen de varmış [sm=ok.gif]

http://www.tekzen.com.tr/new/categoryrayon.asp?fldAuto=690&strSubfldAuto=10660&strSubfldAuto2=21170

seyhat -> Cevap: 22 " lcd için Duvar asma aparatı (29 Şubat 2008; 13:35:45)

s.a.
arkdaşlar gerçekten benim de böyle bir aparata ihtiyacım var..22" aoc var elimde ve asacağım için sürekli sağda solda yerde hep dolanıp duruyor..konuyla ilgili bilgisi olan kullanan varsa nelere dikkat etmeliyiz yardımcı olursa seviniriz.

linklerdeki aparatlara baktığımda tam 22" yazan yok sanırsam 22,9" gibi şeyler yazıyor..buda ister istemez tereddüte yol açıyor..

Penryn -> Cevap: 22 " lcd için Duvar asma aparatı (29 Şubat 2008; 13:37:45)

Buyrun biraz daha araştırma sonucu Selçuk dostuma teşekkür ederim.Ultimate 303 almaya karar verdim her yöne hareketli.Yarına elimde olacak.Sonuçları foruma aktarırım.

http://www.hepsiburada.com/department.aspx?Categoryid=17539

seyhat -> Cevap: 22 " lcd için Duvar asma aparatı (29 Şubat 2008; 13:42:38)

arkadaşım eline geçtiğinde yine bu başlık altında ayrıntılı paylaşımına ihtiyacımız var..bu forumda böyle bir konu başlığına gerçkten ihtiyaç vardı uzun zamandır..

quote:

Orjinalden alıntı: Penryn

Buyrun biraz daha araştırma sonucu Selçuk dostuma teşekür ederim.Ultimate 303 almaya karar verdim her yöne hareketli.Yarına elimde olacak.Sonuçları foruma aktarırım.

http://www.hepsiburada.com/department.aspx?Categoryid=17539

Penryn -> Cevap: 22 " lcd için Duvar asma aparatı (29 Şubat 2008; 13:43:42)

@seyhat tamam merak etme.Bu başlığı ben açtım.Devamınıda getiririm. [sm=ok.gif]

_Divine_ -> Cevap: 22 " lcd için Duvar asma aparatı (29 Şubat 2008; 14:32:24)

@oerdem den sonra guzel bir inceleme olur umarim...fiyati da iyiymis bayagi...hayirli olsun...[sm=icon_smile_wink.gif]

metintekin -> Cevap: 22 " lcd için Duvar asma aparatı (29 Şubat 2008; 15:53:13)

İncelemenizi bekliyorum [:'(]

Penryn -> Cevap: 22 " lcd için Duvar asma aparatı (29 Şubat 2008; 17:54:36)

quote:

Orjinalden alıntı: metintekin

İncelemenizi bekliyorum [:'(]

Ürün yarın elimize ulaşırsa yarın,ulaşmazsa Salı ya inceleme yapacağım.Kargo elini çabuk tutabilirse ben yarına yapmayı istiyorum.Sonuçta bende ona göre dizayn edeceğim odamı.

Penryn -> Cevap: 22 " lcd için Duvar asma aparatı (1 Mart 2008; 20:58:07)

Ürün hakkında link : http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17539&productid=evultimaterx303

Aslında baştan başlık açacaktım.Ama nedense olması.Neyse arkdaşlar ürünle ilgili inceme yukarıda.

_Divine_ -> Cevap: 22 " lcd için Duvar asma aparatı (1 Mart 2008; 22:04:20)

Cok guzel bir inceleme olmus eline saglik..[sm=icon_smile_wink.gif]

Yazılımcı Online -> Cevap: 22 " lcd için Duvar asma aparatı (1 Mart 2008; 22:23:03)

Hocam bana süper bir fikir verdin , çok güzel çalışma olmuş bende böyle bir askı aparatı arıyordum. GErektiğinde bana doğru gelecek monitör gerektiğinde geride duracak, hatta istersem sağa sola çekebileceğim bir askı arıyordum. Senin topicde verilen linklerde gördüm bunuda bukadar kullanışlı olacağını düşünmemiştim gerçekten. Bide pivot özelliği olsaymış apartta tam süper olurmuş [8D] Benede 22" hp var şimdi duvara asarsam pivot özelliği kaybolacak [;)] assam mı asmasam mı diye düşünüyorum ama ürün gerçektne çok güzel olmuş güle güle kullan hayırlı olsun [:'(] Keşke bide fotolar az daha net olsaydı [;)]

Hocam bide o kablo görüntüsünden kurtulman için kablo gizleyici al istersen. Koçtaşda falan var plastik oluyor böyle içinden kabloyu geçirip üstünü kaptıyorsunuz. Öyle bir kablo gizleyici alırsınız bide yapışkanlı kağıt alın isterseniz üstünü istediğiniz bir renkde kaplayın siyah kablolar yerine daha şık bişey olur bence [;)]

Penryn -> Cevap: 22 " lcd için Duvar asma aparatı (1 Mart 2008; 22:47:22)

@_Divine_ , @Yazılımcı Online ikinizede teşekkür ederim.Sağa,sola gitmesi ve öne arkaya gelmesi gerçektende muhteşem.Tabi aşağı-yukarı olayı açılı olarak olabiliyor.Bende bu kadar kullanışlı olduğunu bilmiyordum.Hatta hiç bi bilgi yoktu ben resimlere bakarak ve Selçuk kardeşimin bilgisi ile aldım.Asmakla iyi edersin neden?Seni yer derdinden kurtarıyor.En önemlisi lcd ye hareket özelliği kazandırıyorsunuz.Kablo olayı sorun değil.Alt tarafı 2 kablo zaten.Ama bakarız yinede.Fikrin için sağol.Fotolar için makinanın elinden gelen bu.Bende bi doğru düzgün foto makina alamadım.Durmadan erteliyom. [sm=ok.gif]

metintekin -> Cevap: 22 " lcd için Duvar asma aparatı (2 Mart 2008; 11:21:16)

Güzel inceleme olmuş eline sağlık [:'(] Kabloları beyaz elektrik bantıyla sıkı bi şekilde sararsan daha hoş bi görüntü olur [&:]

Penryn -> Cevap: 22 " lcd için Duvar asma aparatı (2 Mart 2008; 17:07:18)

@metintekin teşekkür ederim.

fenomenhaa -> Cevap: 22 " lcd için Duvar asma aparatı (2 Mart 2008; 22:35:40)

Eline sağlık bu tarz ürün arayanlara derman olur umarım.Tam anlamıyla düşündüğün gibi olmuş sanırım.Ayrıca rica ederim.[:)]

seyhat -> Cevap: 22 " lcd için Duvar asma aparatı (3 Mart 2008; 9:29:47)

arkdaşım incelemen gerçekten çok güzel ollmuş.

isterimki bu şeklide duvara asılı monitör kullanan arkadaşlar burada kullandkıları aparatla ilgili bilgilerini paylaşsınlar ben ve benşm gib alacakalrı yölendirsinler.

incelemn pörfekt [:'(] olmuş..

Yazılımcı Online -> Cevap: 22 " lcd için Duvar asma aparatı (3 Mart 2008; 10:18:54)

Biişey daha soracağım,[;)] Monitörü tamamen kendine doğru uzatınca ağırlıktan malzemede bir yamulma nebileyim bir esneme falan oluyor mu? yoksa duvara yakınken nasılsa , sağa sola öne ozattığındada hiç yayalanmadan , malzemede esneme olmadan dimdik tutabiliyor mu monitörü. [:D]

Penryn -> Cevap: 22 " lcd için Duvar asma aparatı (3 Mart 2008; 15:20:17)

@fenomenhaa & @seyhat sizlere çok teşekkür ederim.

@Yazılımcı Online incelememde belirttiğim gibi malzeme çok kaliteli esneme olmuyor öne arkaya-sağa sola giderken.Bu şekilde dimdik tutabiliyor.Yazımda da belitmiştim.Türkler iyi iş çıkarmış.Kesinlikle esneme yapmıyor.
[sm=ok.gif]

mehmetozkan83 -> Cevap: 22 " lcd için Duvar asma aparatı (5 Haziran 2008; 17:31:02)

inceleme için çok teşekkür ederim aradığımı buldum sonunda. bende viewsonic 28'' monitör var bu aparatı alsam http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17539&productid=evultimaterx101 28'' lik monitörüme uyar mı acaba yardımınızı bekliyorum arkadaşlar.

TegRenD -> Cevap: 22 " lcd için Duvar asma aparatı (5 Haziran 2008; 17:48:16)

quote:

Orjinalden alıntı: mehmetozkan83

inceleme için çok teşekkür ederim aradığımı buldum sonunda. bende viewsonic 28'' monitör var bu aparatı alsam http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17539&productid=evultimaterx101 28'' lik monitörüme uyar mı acaba yardımınızı bekliyorum arkadaşlar.

Aynı soruyu ben sorcaktım[:)] + birde monitörü tamamen duvara yanaştırdığında duvarla monitör arasındaki mesafe ne kdar? Çok mu aralık kalıyor?

Penryn -> Cevap: 22 " lcd için Duvar asma aparatı (8 Haziran 2008; 10:51:15)

@TegRenD duvarla arasında 20-21 cm kalıyor.Tamamen uzadığında ise 40-41 cm e kadar çıkıyor.Buda ben monitörü yakınlaştırdığımda yatağıma geçip rahatça izleyebiliyorum.Aslında 20 cm çok değil ama idare ediyor işte.

@mehmetozkan83 öncelikle bende teşekkür ederim.Dediğin model Senin monitöre olması lazım.Monitör kitapçığında VESA 50/75/100 standartlar hakkında ne diyor o önemli.Genelde Vesa 100 olarak geçer.Kesinlikle olması lazım.

Sağa-sola da oynuyor olduğu yerde.Yani Monitör karşımda değilde mesela sol çapraza alıp kendimide ona göre konumlandırabiliyorum rahatça.En sondaki resimde bunu da görebilmektesiniz.

Penryn -> Cevap: 22 " lcd için Duvar asma aparatı (11 Haziran 2008; 11:18:30)

Arkadaşlar aranızda alıpta bunladan kulanan var mı ?

Varsa sizlerde burada bizimle paylaşabilir misiniz ?Bakalım sizler neler yaptınız.Bize ve diğer arkdaşlarada fikir verme açısından iyi olur.

Penryn -> Cevap: 22 " lcd için Duvar asma aparatı (17 Ekim 2008; 12:16:31)

Up layayım dedim..

Yazılımcı Online -> Cevap: 22 " lcd için Duvar asma aparatı (18 Ekim 2008; 0:16:13)

Ben bunu koçtaşdan aldım aynı kutu resmi seninki gibi ama içinden çıkan 101 [:-] Firmayı yanıltıcı reklamdan şikayet edecem nekadar sinirlerndim anlatamam ya. 45 ytl ye buldum diye nasıl seviniyrodum. Eve bi geldim diyorum ya buınun kolları eksik. Ama malzeme kalitesi şahaneydi. Malesef geri verdim bana kollu bi model lazımdı. Başka bi marka aladım çin malı kolu duvar malzemesi sağlam ama lcd nin asıldığı kısım biraz kalitesiz gibi ama idare ediyoruz artık ne yapalım. Biraz aceleye geldi bidee rx 303 sitesinde 95 ytl falan diyor açıkcası okadar para da vermek istemedim [8D]

Benimkide böyle

[image]http://img208.imageshack.us/img208/187/dsc023167888023da7.jpg[/image]

[image]http://img93.imageshack.us/img93/6995/dsc023207901619wb1.jpg[/image]

[image]http://img208.imageshack.us/img208/8786/dsc023367879831yp2.jpg[/image]

Penryn -> Cevap: 22 " lcd için Duvar asma aparatı (18 Ekim 2008; 13:55:25)

@Yazılımcı Online

Hocam sendeki 101 ve 45 ytl olan doğru yani yanlış bir durum yok.Sen direk rx 303 alsaydın bendeki gibi lcd ye hareket özelliğide kazandıracaktın.Buda hareket özelliği verir ama kısıtlı.Benimki pahalı biraz tabi ben aldığımda 75 mi 78 ytl mi neydi.Şimdi dolar oldu 1.50 tabi ürünler pahalandı.Hocam 45 ytl bulduğun dediğim gibi yanlış bişi yok 101 kodlu olan seninki gibi kolu.

Yazılımcı Online -> Cevap: 22 " lcd için Duvar asma aparatı (21 Ekim 2008; 17:16:53)

quote:

Orjinalden alıntı: Penryn

@Yazılımcı Online

Hocam sendeki 101 ve 45 ytl olan doğru yani yanlış bir durum yok.Sen direk rx 303 alsaydın bendeki gibi lcd ye hareket özelliğide kazandıracaktın.Buda hareket özelliği verir ama kısıtlı.Benimki pahalı biraz tabi ben aldığımda 75 mi 78 ytl mi neydi.Şimdi dolar oldu 1.50 tabi ürünler pahalandı.Hocam 45 ytl bulduğun dediğim gibi yanlış bişi yok 101 kodlu olan seninki gibi kolu.

neyse kullanıyorum artık bunu. Ama ultimate'in malzeme kalitesi çok şaneydi. Bi ara geri vermesem mi diye çok düşündüm diyebilirim. Ama şeytan dürttü illa kollu bi model olsun dedim. [&o] Duvara yakın olsa ne olacaktı sanki şimdide yakın kullanıyorum kolun pek avantajı olmadı tek kollu olması avantaj değil yani. Alacak arkadaşlara tavsiyem tek kollu modellerden almayın, ya çift kollu olsun direk ileri geri haraketi olan ya da duvara sıfır olsun haraketsiz.

Duvarda lcd bi başka güzel oluyor ama ya [;)]

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.546875