İstedimki genel sorunlarımızın yanı sıra Lg kullanıcısı isek yada bu hususda bilgi sahibiysek birbirmzle burada paylaşıp gerek teknik sorun gerek tavsyelermizi ve görüslerimiz paylaşalım.Amac diğer kullanıcılardan kendimizi soyutlamak değil.bu konu baslıgı altında aradıgımz yardıma kolay ulasablmemiz
LG KULLANICI LİSTEMİZ
37LC41 .Rdegerli
37LC51 .realpassion
42PC51 .yusuftaner
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdegerli -- 3 Mart 2008; 22:08:20 >
hayırlı olsun inşallah faydalı oluruz birbirimize madem siz bu işe soyundunuz isterseniz kullanıcı listesi oluşturarak başlayabiliriz konuya ne dersin? imzamdaki model için beni hemen yazabilirsin
güzel dileklerin için tesk.ler.forumlarda bilgi amaçlı çok bulundum ancak bu kullanıcı listesi olustrmak ekstra bisymi yoksa sürekli edit edebilceğimz bi msj pencersimi?yada bununla istyorsan ilgilenebilrsinde yusuf arkdsm.ismim emre bu arada.plazmanda ne tür yayınlar alıyorsun ne seklde kullanıyorsun?
evet ilgi alanıma girmeden önceleri lg yi pek bi saymazdım.ilgilenmeye ve özellkle kullanmaya baslayınca gercekden hatrı sayılır bi marka oldugunu gördüm.gerçekden yenilikçi firma.atılımları oluyor.hatta combo player olarak(hd dvd ve blu ray aynı cihazda)ilk piyasaya ürün çıkaran marka.akabinde samsung combo çıkardı.dediğin gibi bu yaz hareketli geçecek bi sonraki yazda kısda ama bunlara yetişmek içinde bizlerinde çok ççalışması gerkecek
güzel dileklerin için tesk.ler.forumlarda bilgi amaçlı çok bulundum ancak bu kullanıcı listesi olustrmak ekstra bisymi yoksa sürekli edit edebilceğimz bi msj pencersimi?yada bununla istyorsan ilgilenebilrsinde yusuf arkdsm.ismim emre bu arada.plazmanda ne tür yayınlar alıyorsun ne seklde kullanıyorsun?
Plazmayı kullanım şeklim malum imzamdaki receverım ve dvd playerım mutlu bir şekilde geçinip gidiyoruz işde imzam harici ekstra bir sistem yok inşallah ileride hd recever tabiki eklenecek ama zamanı var malum şu an için çoook memnunum arada birde laptop'a VGA bağlantı ile bir kaç film izliyorum HD film fragmanlarını falan izliyorum ağzım açık, birde PS2 var bir kere plazmaya bağladım ama çoğunluk çocuğun odasındaki 84 ekran arçelik crt televizyona bağı anlıyacağın %99 SD yayınlarda kullanıyorum... açıkcası ciddi bir manada kullanıcı listesi organizyonunu yapabilecek vaktim olmaz sanırım... siz müsaitseniz aslında zor bir iş değil sadece ilk mesajınıza edit yaparak liste oluşturalım diyorum şöyleki;
Kalitesi ile yerive duruşu belli olan LG nin kulübününm olmaması büyük bir eksiklikti. yarın veya ertesi gün 32lb9r veya 37lc7r LG lcd alarak aranıza katılıyorum. birkaç güne inceleme resimlerinide koyarım. şimdiden hayrlı olsun.
arkadaşlar herkese selam öncelikle 42LC 51 ile ilgili gerekli bilgileri ve resmini ekleyeyim...
106 ekran LCD tv HD Ready XD Engine 1366x768 Çözünürlük 10.000:1 Kontrast Oranı 5 ms Tepkime Süresi 450 cd/m2 parlaklık 3D Komb Filtre 10Wx2 Ses Çıkış Gücü Resim İzleme Oranı Düzeltme 2 HDMI HDMI üzerinden 1080p Kaynak İşleme PC Girişi, PC Ses Girişi, 2 Skart Komponent, AV, S-Video Değişken Ses Çıkışı Stantsız Boyutlar: 1033.4 x 686.8 x 88.5 mm Stantlı Boyutlar: 1033.4 x 750 x 287.6 mm Stantsız Ağırlık: 20,4 kg Stant Dahil: 25 kg
quote:
Orjinalden alıntı: universteli
42lc51 hakkında bilgisi olan var mı dostlar.yada buraya resim ekleyebilecek olan?
bu ürünler bildiğim kadrıyla Türkiyede lmayan ürünler nereden temin ettiğinizi bizimle paylaşırsanız sevinirim..saygılar
quote:
Orjinalden alıntı: hcifci34
Kalitesi ile yerive duruşu belli olan LG nin kulübününm olmaması büyük bir eksiklikti. yarın veya ertesi gün 32lb9r veya 37lc7r LG lcd alarak aranıza katılıyorum. birkaç güne inceleme resimlerinide koyarım. şimdiden hayrlı olsun.
teşekkürler osedan.peki bu tv nin,SD,DVD,PC performansını gösterecek foto bulabilirmisin.yda bilgin var mı? bunlardaki performansı nedir bu tv nin? Saygılar